Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Hunedoara Simeria

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 12

  Lucrează de acasă! Tu iti gestionezi timpul, tu iti creezi venitul! Noi suntem Destine Holding! o companie de Brokeraj ce se ocupă cu intermedierea serviciilor și a produselor în domeniu financiar și nu numai! Astfel produsele ofertate de noi sunt: -asigurări generale (rca, casco, locuințe, malpraxis, etc....), asigurări de viata. -credite (ipotecare, imobiliare, prima casa, nevoi personale, carduri de credit, leasing, etc...). -pachete turistice (oriunde în lume,bilete de avion, asigurări travel, etc....). -tranzacții imobiliare pe întreg teritoriul României. Unul dintre cele mai avantajoase puncte este faptul ca toată activitatea pe care o gestionezi, este pe platforma companiei, timpul efectiv investit în care tu înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți fiind flexibil și la dispoziția ta! Poti lucra din confortul casei tale, activitatea este flexibilă, nu ai program fix și nici targhet! Noi iti punem la dispoziție un program de pregătire profesională care te costa doar 100 de lei după care susții un examen la cel mai mic preț de pe piața 250 de lei pentru a te autoriza(obții un cod raf=atestarea intermediarilor în asigurări și un certificat de absolvire în asigurări și reasigurări) Dacă îți surâde idea de a devenii consultant în compania noastră te invit sa aplici formularul de mai jos iar eu voi reveni cu un telefon in cel mai scurt timp! https://docs.google.com/forms/d/1xucKBpMLOtsHTvk__9BhG1C1180DL27S2ekBldRmP2w/edit

 • Beneficii: asiguram transport pentru persoanele din provincie - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3900 lei! Cerinte minime 8 clase. Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe whats##app - zero sapte doi trei opt sapte sapte unu cinci doi

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Candidatul ideal Suntem in cautarea unor tineri talentati care isi doresc sa isi inceapa o cariera in Management strategic, in calitate de mana dreapta a directorului general a uneia dintre companiile partenere. Daca cerintele de mai jos ti se potrivesc, aplica si te vom contacta. Candidatul ideal: - Are studii superioare in domenii precum Management, Resurse Umane, Economie, Business, Comerț, Marketing si isi doreste sa lucreze in domeniul managementului proceselor. Candidatul ideal se apropie de finalizarea studiilor universitare/post-universitare sau este absolvent recent al uneia din specializarile mentionate mai sus. - Este capabil sa urmareasca teme si termene, sa ajute membrii echipei sa isi atinga obiectivele si sa raporteze superiorilor situatia curenta. - Are cunoștințe de limba engleza la un nivel avansat; - Lucreaza bine cu oamenii. Se face placut usor si poate sa conduca, coordoneze si sa stimuleze oamenii din echipa lui de proiect; - Are permis de conducere si este dispus la deplasari regulate pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp, insotind directorul general in delegatii. - Este constient ca dezvoltarea profesionala se obtine prin munca si este dispus sa depuna un efort sustinut pentru a-si atinge obiectivele; - Are capacitatea de a lucra independent, de a-si urmari obiectivul si de a-l duce la indeplinire. - Vrea sa invete si are simt al raspunderii; - Este atras de prelucrarea si interpretarea datelor (este dispus sa invete Microsoft Excel la nivel de specialist); - Are abilitati bune de comunicare si are rabdare cu oamenii; Descrierea jobului Odata selectat pentru aceasta functie, noul angajat va intra intr-un proces de pregatire de 6 luni pentru a deveni mana dreapta a directorului general al companiei. Din sarcinile cele mai importante amintim: - extrage, prelucreaza si interpreteaza in timp real date combinate din zona de financiar, contabilitate si operational; - insoteste directorul general in delegatiile oficiale si in intalnirile cu parteneri externi; - pregateste rapoarte cu ciclicitate predefinita sau la solicitare pentru directorul general; - urmareste functionarea si integritatea sistemului de management din organizatie, cu suportul de know-how al Agora Consulting; - asista managementul companiei in implementarea planului de dezvoltare al companiei; - genereaza documente de prezentare si raportare catre management; - coordoneaza proiectele de schimbare in cadrul organizatiei; - supravegheaza implementarea masurilor luate; - participa la intalnirile de lucru ale echipei de management si le faciliteaza; Trainingul specific de management, utilizarea pe unelte de management, lucrul cu oamenii si procesare de date (MS Excel) vor fi incluse in cadrul unui sistem de mentorat asigurat de Agora Consulting in baza unui plan de inductie predefinit, cu derulare pe un interval de 6 luni, dintre care 1 luna a planului de inductie se va desfasura la sediul Agora Consulting din Cluj-Napoca.

 • Angajez sofer categoria D cu atestat si card tahograf. Se lucreaza doar pe microbuze Part time sau full time .etalii la telefon. Preferabil din Simeria .

 • SC Stonex Prod SRL cu sediul social în Simeria, Șoseaua Națională 1D angajează motostivuitorist. Program de lucru - de luni până vineri între orele 8:30 - 16:30. - sâmbătă se pot acumula ore suplimentare. Salariu va fi de 2500 Ron net + ore suplimentare și zile de sâmbătă. Salariul va evolua în funcție de implicare și rezultate. Cerințe: seriozitate și punctualitate.

 • Salveaza cautarea