Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Hunedoara Simeria

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala angajeaza Agent de paza - salariul motivant - decont naveta Cv -urile se depun la adresa de e-mail:

 • Socieate Comerciala angajeaza Manipulant Marfa Cerinte: -seriozitate, - punctualitate, - integrare si lucru in echipa Beneficii: -Salariu motivant, - decont naveta

 • SC apamarsim instal srl angajează instalatori și sudori cu experienta salar atractiv

 • SC apamarsim instal srl angajează instalatori și sudori cu experienta în domeniu salariu atractiv. Cazare și masa asigurata

 • Cautam un coleg sau o colega optometrist in echipa noastră. Noul membru trebuie sa fie o persoană cu spirit de echipă și cu foarte bune abilități de comunicare. Oferim: salariu dinamic și atractiv, contract de munca, mediu placut si curat, program de lucru 8 ore, cursuri de formare profesionala. Nu ezita sa ne suni la nr. 0724344894

 • Vechime peste 25 ani,atestat coordonator transport persoane, atestat transport persoane, atestat transport mărfuri generale, disponibil doar in țară cu program de lucru 8 ore sau o zi si o zi.

 • Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si in plina dezvoltare? Atunci te asteptam in echipa Farmavet. Cine suntem? Cea mai cunoscuta firma distribuitoare de produse veterinare cu un portofoliul ce insumeaza mai mult de 2000 produse de uz zooveterinar. Cautam o persoana care: Are studii de profil: tehnician veterinar, medic veterinar sau asistent de farmacie uman; Are abilitati de comunicare si negociere; Este perseverenta, orientata spre solutii si rezultate; Are cunostinte operare PC (Word, Excel, Outlook). Medicul/tehnicianul veterinar va fi responsabil pentru: Vanzarea produselor farmaceutice/ accesorii / hrana; Eliberarea produselor farmaceutice, conform legislatiei in vigoare; Implicarea directa in aprovizionarea si gestionarea produselor din stocul farmaciei; Promovarea portofoliului de produse clientilor din zona alocata; Stabilirea si mentinerea unei bune relatii cu toti clientii din zona alocata. Noi oferim: Un mediu placut si dinamic intr-o companie in continua expansiune; Dezvoltare profesionala si instruire constanta; Salariu fix+comisioane din vanzari.

 • Firma de paza angajeaza urgent agenti de securitate (paznici) pentru obiectiv din Santuhalm. Salariu atractiv. Tel: 0754051160

 • Casiera si manipulant marfa. Cerinte : Seriozitate Punctualitate Experienta constituie un avantaj Oferim : - Salariu motivant - Bonuri de masa - Oportunitatea de a lucra intr o echipa dinamica CV-urile se depun la adresa de e-mail :

 • Societate comerciala angajeaza Operator Receptie marfa Se ofera: - Salariu atractiv - Decontare naveta - Posibilitate de avansare Cerinte: - Seriozitate , - Punctualitate - Experienta constitue un avantaj Cv- urile se depun la adresa de e-mail :

 • Angajez persoana responsabila intretinere-cazare pentru o casa de oaspeti la Uroi . Persoana trebuie sa se ocupe de intretinere , curatenie si cazarea clientilor. Programul de lucru este de 8 H/zi , de luni pana vineri si salariu net de 1600 LEI . Constituie avantaj : -Permis de conducere cat B, -Domiciliu in Uroi sau Simeria . Relatii la nr 0723689594 .

 • Firma de transport angajam soferi profesionisti categoriile C+E pentru curse interne si cat C pentru 8x4 salariu atractiv.

 • Societate comerciala angajeaza :coordonator/coordonatoare service si mentenanta instalatii de incalzire Cerinte : Ofertare Licitatii Studii superioare tehnice absolvite, constitue un avantaj; Seriozitate ; Urmarire lucrari; Contracte mentenanta Ofera: - Salariu Motivant ; Bonuri de masa ; Decontare naveta ; Oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica ; Absolvent al cursului RSVTI si experienta constituie un avantaj. CV-urile se depun la adresa de e-mail:

 • Cerinte : Coordonare echipe Ingineri service si instalatori; Coordonare activitate RSVTI ; Ofertare Licitatii Studii superioare tehnice absolvite; Seriozitate ; Ofera: - Salariu Motivant ; Bonuri de masa ; Decontare naveta ; Oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica ; Absolvent al cursului RSVTI si experienta constituie un avantaj. CV-urile se depun la adresa de e-mail:

 • Salveaza cautarea