Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Pascani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA

 • SC Optikat SRL angajeaza sofer profesionist pentru transport agregate balastiera in judetul IASI. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de tel 0760696001

 • angajez in domeniul constructiilol cu incepere imediata program de lucru l-v 8.00-18.00 daca se lucreaza peste program si sambata salariul ajunge si la 4000ron carte de munca ofer cazare in conditii foarte bune transport la locul de munca dus-intors telefon.0733284290

 • Pregatit/a sa pornesti intr-o aventura profesionala alaturi de o echipa de vanzari puternica? Atunci, hai cu noi in echipa Cellular One, partenerul de incredere Orange Romania, si iti promitem o experienta pe cinste! Cu ce trebuie sa vii: -         cu pasiune pentru un domeniu atat de ofertant, acela al vanzarilor; -         cu pozitivism si perseverenta in atingerea obiectivelor pe care ni le propunem impreuna; -         cu dorinta si placerea de a relationa in fiecare zi cu clientii tai; -         obligatoriu, cu zambetul pe buze :) Ce iti oferim la schimb: -         sansa de a face parte dintr-o echipa care are incredere in tine; -         salariu fix si bonusuri pe masura muncii pe care o depui in fiecare zi; -         program de lucru flexibil, adaptat nevoilor tale; -         siguranta unui loc de munca stabil. Cum iti vei petrece timpul zi de zi: -         fiind un consultant proactiv pentru clientii tai, pe care ii vei ajuta sa faca cele mai bune alegeri de cumparare; -         promovand si vanzand serviciile si produsele Orange; -         contribuind la cresterea si fidelizarea portofoliului de clienti Orange si la cresterea numarului de vanzari; -         construind momente frumoase alaturi de super colegii tai. Te-am convins? Atunci, echipeaza-te pentru aventura. Avem totul pregatit pentru tine!

 • Fabrica din domeniul Automotive, localizata in Cehia, cauta acum operatori in productie. Poti obtine acest loc de munca chiar si daca nu ai experienta in domeniu, intrucat se asigura instruire gratuita. Se mai ofera si: Transport gratuit din Romania Cazare gratuita Transport gratuit (de la cazare la fabrica si retur) Masa la pret redus Singurele cerinte sunt seriozitatea si disciplina la locul de munca. Daca te angajezi acum si lucrezi minim doua luni, primesti si un bonus de inceput! Suna la 0742530624, ca sa incepi.

 • Vreau sa muncesc la o croitorie din pascani Cine stie unde angajeaza rog sa ma anunte printr-un mesaj in privat

 • Persoana serioasa,punctuala si disciplinata.caut de lucru in domeniul de logistica si curierat.disponibil imediat inclusiv pentru deplasari in tara

 • Buna ziua, Firma germana de renovari cauta calificati in meseriiile, rigipsari, faiantari cu tot ce tine in domeniu(vezi titlul), tencuitori, parchetari,precum si termoizolatori si diferite meserii ce tin de renovari interioare si exterioare ale caselor si nu numai. Experienta constituie un avantaj , nu are rost sa dovediti asta teoretic . Cheltuiti banii degeaba pana in Germania. Doresc sa specific de la inceput ca nu se lucreaza pe m² ,ci o sa fiti angajati ,cu contract de munca german , taxe ,impozite platite pe Germania , precum si cele sociale, cei care au copii minori , ne angajam sa primiti alocatia de la statul german ,odata ce incepeti lucrul pe Germania, este dreptul Dvs. Cerinte: Experienta in domeniile sus aratate si nu numai, CV trimis la adresa de e-mail: transportundbauhandwerk.de@gmail.com, telefon: +4915124398907,sau +4915217125335(Whatsapp) Salariul net intre 1600- 2200 Euro , fiecare dupa experienta Prema pe lucrare finalizata la timp 150 euro net . Consumul de bauturi alcoolice in timpul programului de lucru este interzis Program de lucru 7:30- 17:00, 9:30 pauza de cafea si o gustare 10 minute , 12:30: 13:00 pauza de masa ,17:00-17:15,curatenia la locul de munca ,precum si curatarea sculelor cu,care se lucreaza . Mai multe detalii scrietine la adresa de e-mail de mai sus ,pe Whatsapp ,prin intermediul sitelui ,sau la numerele de telefon : +4915124398907, +4915217125335(Whatsapp) ; +4956929279673. Nr. Fax pentru trimterea CV-urilor : +4956923069554 Avem si numar de Romania : 0765252013 Rog maxima seriozitate .

 • Caut meseriasi in renovari, pentru munca in Germania. Calificari in domeniul constituie un avantaj. Caut rigipsari, gletuitori, tencuitori , instalatori si multe altele ..... Contract direct cu firma germana, nu se percep comisioane si tot felul de prostii. Salariul variaza in functie de meserie. Minim net 1600 euro pe luna , maxim pana la 2200 net pe luna . Doresc oameni seriosi . Cei cu familii si copii minori li se vor face actele pentru obtinerea de alocatie din Germania. Daca doriti mai multe detalii va rog pe email sau la telefon: 004915124398907, 004915217125335(Whatsapp) sau cel afisat pe site . Avem si numar de fix 004956929279673. Va multumesc!

 • Dorim sa ne marim echipa de operatori de automate de cafea Daily si suntem in cautare de colegi dornici sa ni se alature. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Asigura diagnosticarea, repararea, alimentarea si intretinerea automatelor de bauturi calde. - Igienizarea automatelor si buna functionare a acestora. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicatiei Daily Caffe. CERINTE: - Studii medii si/sau superioare absolvent in cadrul Liceului/Universitatii. - Simt tehnic dezvoltat. Cunostinte tehnice de baza. - Cunostinte de limba engleza; - Permis categoria B. - Persoana responsabila, serioasa, atenta la detalii, dinamica, orientata catre rezultat, creativa si cu initiativa; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri in functie de performanta; - Scolarizare de specialitate in tara si in strainatate; - Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare. - Asigurarea unei masini de serviciu si telefon. - CV se trimit la adresa hr@dailycaffe.ro mentionand numele postului dorit - Relatii la telefon 0751 111 344

 • Execut: - instalatii noi -schimbat instalatii vechi - montaj tablouri, lampi, prize, intrerupatoare, prize de pamant, etc Preturi negociabile. (Caut colaborare cu firma electrice in strainatate, am experienta pe Germania si Elvetia.)

 • Medic stomatolog Prefer colaborare Evidental@yahoo.com 0744394401 Pașcani jud. Iasi

 • Asistent medical cu experienta in domeniu, efectuez la domciiliu doar la recomandarea unui medic curant, urmatoarele servicii medicale: Perfuzii Injectii anticuagulant Injectii intramusculare Injectii intravenoase Ma deplasez si in afara orasului in satele si comunele invecinate: Breazu, Rediu, Letcani, Valea adinca, Valea Lupuilui, Bucium, Fiecare deplasare in orasul Pascani va insclude si pretul combustibilului dus intors!

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe tiruri cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Angajam personal pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest pana la 50 persoane. Salar atractiv! Oferim cazare.

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Gi Group Romania, lider la nivel national in ceea ce priveste proiectele de relocare, angajeaza operatori productie pentru o importanta companie ce isi desfasoara activitatea in sectorul automotive din Timisoara! Domeniul de activitate: se produc diverse componente auto, de la faruri până la sisteme electrice și de la transmisii până la sisteme de climatizare. Disponibilitate la munca in 2 schimburi - program de lucru 12 cu 24 si 12 cu 48. Experienta nu este necesara! Oferim: Venituri de peste 3000 brut compuse din: - salariu de incadrare 2.225 brut, plus: - tichete de masa in valoare de 15 ron; - 120 ron brut bonus de prezenta; - 120 ron brut bonus de productivitate; - 25% spor de weekend (asta il iau toti angajatii deoarece programul de lucru ii va face pe oameni sa lucreze si sambata sau duminica); - cazare gratuita (pentru cupluri se ofera camera de 2 persoane); - transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu catre Timisoara; - posibilitatea de a castiga venituri de peste 2000 net (in mana). Criterii selectie: - minim 8 clase; - capaciatate de a lucra in picioare; - vedere buna. Pot aplica femei, barbati si cupluri! Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon: Ionut Zamosteanu – 0729 005 268

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Salveaza cautarea