Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Pascani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Societate comerciala angajeaza urgent: - Operator CNC prelucrare lemn; - Operator CNC; - Proiectant in Autocad; - sudor; - strungar, ascutitor scule - electrician. - sofer cat. B,C,E. Se ofera bonuri de masa, decontarea transportului si se lucreaza doar de zi.

 • Meseriaș interior și exterior, termoizolatii ,hidroizolații, gresie ,faianță, glet,acoperișuri pentru mai multe detalii fb. Construct Pașcani R&B Lux

 • Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 2

  Execut: - instalatii noi -schimbat instalatii vechi - montaj tablouri, lampi, prize, intrerupatoare, prize de pamant, etc Preturi negociabile. (Caut colaborare cu firma electrice in strainatate, am experienta pe Germania si Elvetia.)

 • Sunt în căutarea unui loc de muncă.Cer și ofer seriozitate. Mulțumesc

 • 33

  Societate comerciala din Pascani, angajeaza, pe perioada nedeterminata: - inginer constructii cu vechime de cel putin 2 ani (salar net 4000 5000 lei, telefon si masina de serviciu); - inginer constructii - fara experienta (salar net 2800 3500 lei); - agent licitatii cu pregatire tehnica (de preferat inginer constructii); - vopsitor; - fierar betonist; - faiantar; - dulgher; - tamplar; - sculptor; - sudor; - fochist; - strungar, ascutitor scule; - sofer cat. B,C,E,F; - muncitor necalificat. Ce asteptam? Seriozitate, devotament, profesionalism. Ce oferim? - Salariul motivant in functie cunostinte si implicare (net 2000 3000 lei); - Tichete de masa pentru zilele lucrate. - Decontarea transportului. Relatii la tel.

 • 1

  Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Beneficii: - Salariu atractiv - Zile libere de sarbatorile legate si 21 de zile de concediu; Sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala si care isi doresc sa se dezvolte alaturi de o companie pe termen lung.

 • Doamnă, 43 de ani, de profesie psiholog educațional, pot lucra cu un copil diagnosticat cu tulburare de spectru autist în dezvoltarea abilităților sociale și de limbaj.

 • Tanar de 26 ani. casatorit, cu un copil caut loc de munca in pascani. Detin carnet cat b.

 • 1

  Imi ofer servicii de dactilografiere, ofer corectitudine din punct de vedere gramatical, seriozitate.

 • Fabrica de perdele Pascani, angajeaza gestionat la Depozitul de produse finite. Cerinte : - cunostinte minime de lucru la calculator - vointa de munca

 • efectuam lucrări de construcții interioare și exterioare la preturi avantajoase pe toată raza jud iasi nu ezitați să ne contactați la nr.

 • 7

  Gi Group Romania, lider la nivel national in ceea ce priveste proiectele de relocare, angajeaza OPERATORI PRODUCTIE (MUNCITORI NECALIFICATI) in Sinnicolau Mare, judetul Timis. SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! Domeniul de activitate: fabrica de rezistente termice Program de lucru: 3 schimburi Experienta nu este necesara! BENEFICII: Salariu de incadrare: 2650 lei brut, plus: Tichete de masa de 20 lei/zi; Spor ore suplimentare: 200%; Spor de noapte: 30%; 2 MESE/ZI GRATIS; CAZARE GRATUITA (pentru cupluri se ofera camera de 2 persoane); Transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu in Sinnicolau Mare, judetul Timis. CERINTE: Minim 8 clase; Stare de sanatate buna; Disponibilitatea de a lucra în schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon:

 • 1

  Descriere Companie producatoare de usi, ferestre, scari si mobila - industria lemnului angajeaza tehnician, operator CNC pentru fabrica situata in Pașcani judetul Iasi. ( CNC Tip Biesse Rover A 5 axe ) CANDIDATUL IDEAL : Studii medii sau superioare Calificare in CNC Cunostinte de desen tehnic Cunostinte de proiectare in Autocad Experienta in utilizarea instrumentelor de masura Experienta minim 1 an pe un post similar Persoana serioasa OFERIM : Salariu net negociabil Bonus de productie Tichete de masa Spor de noapte Spor de ore suplimentare Cazare DESCRIERE JOB: Masurarea pieselor executate (autocontrol) Programarea masiniilor cu comanda numerica (stabilirea originii de lucru/stabilirea prinderilor/incarcarea programului /reglarea si masurarea sculelor) Folosirea sigura a mijloacelor de măsurare Completarea registrelor de lucru Pentru mai multe detalii sau interviu sunati la .

 • Fabrica de perdele Pascani, SC SIRETUL DISTRIPROD SRL Angajam mecanic pentru masini de tricotat perdele

 • 3

  Fabrica de Perdele Pascani, angajeaza Agent de vanzari Perdele

 • Urgent locuri de munca in Repuplica ceha in fabrica de piese auto,angajat cu forme legale fara agentie.Se lucreaza 12 ore zi tore de noapte si zi se pot face ore suplimentate cazarile sunt in apartamente decente salariul incepe de la 800 euro cu ore suplimentare se poate ajunge la 1350 euro lunar se dau bonuri de masa in functie de zile lucrate se cauta cupluri barbati femei varsta pana in 50 de ani plecari urgente mai multe detali la telefon transportul contra cost se deconteaza din primul salariu

 • Barbat cu experienta in 3 familii,ingrijesc batrani la domiciul lor in tara sau strainatate.

 • Bună ziua! Caut loc de muncă. Posed permis categoria B,diplomă de agent de pază și atestat. Aștept telefon.

 • Salveaza cautarea