Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Persoane Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Compania Romprest Service, lider pe piata serviciilor de salubritate si curatenie angajeaza soferi profesionisti si muncitori necalificati pentru Punctul de lucru Chitila. Cerinte (soferi profesionisti): - sofer profesionist (masina de mare tonaj) - experienta minim 2 ani, - posesor atestat ARR - cartela tahograf, - aviz siguranta circulatiei, - aviz psihologic, - cazier judiciar, - cazier auto, - cunoasterea si respectarea legislatiei rutiere, - seriozitate. Pentru detalii suplimentare puteti suna la numarul de telefon afisat sau ne puteti trimite cv-ul dumneavoastra pe adresa de mail recrutare(a)romprest.eu Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • 4

  Firma de productie publicitara localizata pe raza localitatii Dragomiresti Deal-Ilfov, specializata in signalisitica outdoor : - firme luminoase, - litere volumetrice, - totemuri publicitare si de benzinarii, - decorari magazine, - decorari cu alucobond - mobilier casnic si comercial Cautam o persoana corecta, organizata, care sa aiba puterea sa-si asume responsabilitatea. Angajam si persoane fara experienta, doar sa aiba inclinatii tehnice. Oferim conditii umane de lucru, salariu motivant de pana la 4000 lei, bonusuri si ... respect.

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent coordonator în Chitila. Necesita masina.

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vanzari in Cernica. Necesita masina

 • Angajez ajutor mecanic pentru service auto (Sos.Fundeni).Relatii tel. .

 • 2

  Firma Rocas Decor, lider in domeniul pietrei naturale din Romania, angajeaza in conditii avantajoase la punctul de lucru din Bucuresti muncitori calificati in domeniul pietrei naturale,taiere si slefuire granit,marmura,travertin,calcar etc. Cerinte : experienta in domeniu. Se ofera: - Salariu atractiv - Bonusuri in functie de performanta. Relatii la telefon: sau trimiteti CV pe adresa

 • 1

  Personal calificat in domeniul contructiilor : * zidarie *tencuiala * placari polistiren *finisaje interioare *gresie, faianta Proba de lucru Disponibili imediat!

 • Restaurant LA NUCI din Afumati angajeaza bucatar cu contract de munca, program de lucru 12/24 h, salariu motivant. Oferim conditii foarte bune de lucru si asteptam in schimb seriozitate, profesionalism si implicare. Suna acum la nr. de telefon pentru a stabili un interviu de angajare.

 • 2

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Buftea. Necesita masina.

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Chiajna. Necesita masina.

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Balotesti. Necesita masina

 • Doresti sa reduci cheltuielile cu personalul, chiria si intretinerea sediului social? Societatea noastra vine in ajutorul dvs.cu activitati combinate de secretariat, asigurarea de servicii de secretariat zilnice, cum sunt receptia, facturarea si pastrarea evidentelor, servicii de personal si de corespondenta, indosariere, arhivare(pastrare arhiva 10 ani), curierat. Scanarea şi arhivarea electronică. Gestionarea poştei electronice şi a scrisorilor. Notificarea imediată prin SMS sau email. Programari intalniri. Rezervari bilete avion, rezervari hoteliere, concerte, evenimente, etc.. Activităţi de protocol (întâlniri de afaceri in cadrul societatii), spatiu birou 35 m si sala asteptare 15 m. La cerere asigurăm logistica(auto). Pe baza de contract sau comision. Pretul pachetelor se negociază telefonic sau email si este in functie de atributii, pachet Basic si Premium. Prestarea serviciilor se desfasoara conform legislatiei in vigoare, cu delegarea de competente. Oferta limitata! Contactati societatea pentru oferta completa! Cel mai mic pret de pe piata! Adresa noastra, Militari Residence. SC Profamily.

 • 1

  Restaurant LA NUCI din Afumati (zona Doraly) angajeaza OSPATAR / AJUTOR OSPATAR cu contract de munca, program de lucru 12/24 h, salariu motivant. Suna acum la nr. de telefon pentru a stabili un interviu de angajare.

 • Tehnicieni productie publicitara. Compania Artius Integrated Sign Systems activeaza pe piata productiei si instalarii reclamelor luminoase (casete luminoase, litere volumetrice, totem-uri, panouri publicitare, amenajare magazine, etc) din anul 2005. Dispunem de marea majoritate a utilajelor necesare realizarii productiei "in house" (router CNC, debitator vertical, ghilotina, presa hidraulica, cabina de vopsit, imprimanta productie, cutter-plotter, scule de mana, etc) Compania este interesata sa iti extinda echipa cu tehnicieni cu experienta ce vor lucra in fabrica de productie situata in Popesti-Leordeni. Descriere job: - se implica activ in confectionarea de structuri metalice, casete luminoase, litere volumetrice, panouri bond, etc; - participa la montaje/demontaje ale diverselor semne publicitare; - ocazional realizeza aprovizionare cu diverse materiale de la furnizorii nostri; Experienta necesara: - lucru cu materiale specifice industriei: plexiglass, PVC, aluminiu compozit, folie autocolanta, profile AL si OL, LED, etc; - lucru cu scule de mana: masina de gaurit, polizor unghiular, aparat de sudura, etc. - confectionare litere volumetrice; - carnet conducere categoria B (avantaj). Candidatii ideali: - aptitudini tehnice; - atentie la detalii, indemanare, spirit de echipa, seriozitate, reponsabilitate; - disponibilitate la program flexibil si deplasari in tara sau strainatate. Oferta: - contract full time; - salariu conform experientei dovedite platit integral cu carte de munca; - plata orelor suplimentare conform legislatiei in vigoare. Cuantumul salariului se va detalia in momentul interviului si/sau probei de lucru. Asteptam CV-urile Dvs. in format electronic pe adresa de e-mail din contact. Orice alte informatii pot fi furnizate si telefonic.

 • 7

  Techstone Romania angajeaza urgent muncitori necalificati barbati si femei pentru productie de termosisteme caramida aparenta. 1. Varsta minima de angajare - 25 de ani; 2. Varsta maxima de angajare - 45 de ani. 3. Nu se accepta persoane care nu au lucrat intr-o fabrica sau nu au o calificare la baza. 4. Salariu 3500 lei net cu posibilitate de marire imediata pentru cei care se adapteaza rapid. 5. Transport gratuit sau decontat pentru cei din provincie si din Bucuresti. Pentru detalii suplimentare contactati-ne la nr de telefon afisat in anunt.

 • 1

  Candidatul ideal Societatea noastra cauta pentru angajare sofer profesionist cu cat. B cu ADR pentru camion Scania cu sistem Abroll - transport national. CERINTE: - scoala d conducatori auto categoria B - atestat ADR - fara cazier judiciar; - fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat); - minim 10 clase + scoala profesionala/ studii medii; - disponibilitate de deplasari in tara; - experienta de cel putin 3 (trei) ani in conducerea d autovehicule in trafic d marfa (mai ales marfuri periculoase/deseuri); - cunostinte minime de mecanica auto; - aviz medical si psihologic valabil; Optional : Referințe d la ultimul loc d muncă. Descrierea jobului Atributiile postului: - Incarcarea, transportul si descarcarea deseurilor. -Gestionarea documentelor de transport. -Seriozitate in relatia cu clientii companiei. BENEFICII: - Salariu atractiv si bonuri de masa . Diurna, daca este cazul, in conditiile legii. - Prime de sarbatori. Descrierea companiei DTM Waste Recycling este o societate romaneasca, infiintata in anul 2005, specializata in servicii de management al deseurilor. Societatea noastra presteaza la standarde profesionale urmatoarele tipuri de servicii: 1. Consultanta in managementul deseurilor 2. Analiza si identificarea deseurilor 3. Consultanta in achizitia de servicii in managementul deseurilor 4. Ofertare si negociere de contracte 5. Colectare si transport 6. Depozitare intermediara a deseurilor 7. Transport spre eliminarea finala/ valorificarea deseurilor 8. Eliminarea deseurilor 9. Valorificarea deseurilor

 • 13

  Cine sunem noi? AGA IMOBILIARE este o companie cu o vasta experienta pe piata intermedierilor imobiliare, alcatuita dintr-o echipa tanara, cu rezultate exceptionale, permanent ascendente, ce au plasat aceasta companie in topul preferintelor clientilor din zona de sud. Cine esti tu? Esti o persoana dinamica si responsabila? Esti preocupat de dezvoltarea ta personala? Iti doresti mai mult de la tine, pentru tine? Daca detii si permis de conducere categoria B, suntem interesati sa te cunoastem! Ce oferim? Toate mijloacele necesare desfasurarii activitatii de consilier imobiliar ( laptop, telefon, masina pentru vizionari ) cat si reclama platita pe portalurile de specialitate, dedicate tranzactionarii de imobile. Tot in sarcina noastra intra si training-urile pentru domeniile: financiar, juridic si imobiliar pentru a putea dobandi toate cunostiintele necesare pentru a deveni un consilier imobiliar de success. Ce ne dorim? Implicare, seriozitate si rabdare cu restul ne descurcam noi

 • 1

  Restaurant LA NUCI din Afumati (zona Doraly) angajeaza AJUTOR BUCATAR cu contract de munca, program de lucru 12/24 h, salariu motivant. Experienta constituie un avantaj, dar daca nu ai, te specializezi in cadrul restaurantului. Suna acum la nr. de telefon pentru a stabili un interviu de angajare.

 • Salveaza cautarea