Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Balotesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Speed Service Balotești angajează mecanic auto și electrician cu experiență. Program de lucru: 08:00 – 18:00 Telefon: 0722457744 / 0787869281

 • 2

  Angajam operator productie - ambalator in fabrica din Balotesti, Ilfov. Program de lucru : Luni - Vineri 08:30 - 17:00 Relatii la telefon

 • Firma de securitate angajează agenți cu sau fara atestat ( avem posibilitatea calificării la locul de munca - gratis ) din zona Balotești sau împrejurimi . Obiectivul se afla in Balotești . Pentru mai multe detalii : Florin

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Balotesti. Necesita masina

 • Pentru noul Restaurant Sushi Master din Mall Corbeanca angajam Sofer Livrator cu experienta Restaurantul este pozitionat strategic in Mall Corbeanca, DN1 Value Centre, Calea Bucuresti, nr. 2BIS, Balotesti, Ilfov. Sushi Master este o retea internationala cu specific japonez, care a fost fondata in 2013. In 2017 a fost deschis primul restaurant pe franciza in Brasov, iar in prezent sunt active 8 locatii situate in Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Timisoara si Oradea. Avem nevoie de colegi cu: Experienta de minim un an Permis categoria B si masina personala Studii medii, liceale sau scoala profesionala Abilitati de comunicare si capacitate de a lua decizii Persoana de incredere si implicare in activitate Oferim: Un mediu de lucru placut, curat si armonios Program echilibrat si o abordare respectuoasa Salariul fix net (bani in mana) de 2.500 lei (suma este incadrata in contractul de munca integral) Decont combustibil 10l/100km, acoperind si uzura masinii Tichete de masa Concediu anual de 21 de zile Pentru detalii, ne gasiti de luni pana vineri la telefonul , in intervalul 09.00-18.00. Va asteptam cu drag in echipa noastra! Ne dorim ca toata lumea sa aiba ocazia, sa se bucure de gustul celor mai bune preparate din bucataria japoneza.

 • 1

  Pentru noul Restaurant Sushi Master din Mall Corbeanca angajam BUCATARI si CASIERI cu experienta. Restaurantul este pozitionat strategic in Mall Corbeanca, DN1 Value Centre, Calea Bucuresti, nr. 2BIS, Balotesti, Ilfov. Sushi Master este o retea internationala cu specific japonez, care a fost fondata in 2013. In 2017 a fost deschis primul restaurant pe franciza in Brasov, iar in prezent sunt active 8 locatii situate in Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Timisoara si Oradea. Avem nevoie de colegi cu: Experienta de minim un an Studii medii, liceale sau scoala profesionala Coordonare manuala buna si memorie vizuala Abilitati de comunicare si capacitate de a lua decizii Persoana de incredere si implicare in activitate Oferim: Un mediu de lucru placut, curat si armonios Program echilibrat si o abordare respectuoasa Salariul fix net (bani in mana) pentru casier este de 2.200 lei (suma este incadrata in contractul de munca integral) Salariul fix net (bani in mana) pentru bucatar este de 3.000 lei (suma este incadrata in contractul de munca integral) Bonus din vanzarile restaurantului corelat cu rezultatele individuale si ale echipei Tichete de masa Decont transport in comun Concediu anual de 21 de zile Pentru detalii, ne gasiti de luni pana vineri la telefonul , in intervalul 09.00-18.00. Va asteptam cu drag in echipa noastra! Ne dorim ca toata lumea sa aiba ocazia, sa se bucure de gustul celor mai bune preparate din bucataria japoneza.

 • 3

  Firma de paza angajeaza in Ilfov: agenti de securitate si sefi de tura (pe masina). Cerinte: Pt. agenti de securitate: Femei si barbati Cu atestat sau fara Persoane serioase Pt sefi de tura: Barbati Varsta maxima 50 ani Carnet auto cat.b Oferim: Salariu fix+bonuri de masa Program 24/48 h Obiective in Ilfov : Chitila, Balotesti, Moara Vlasiei, Tancabesti, Saftica, Otopeni Interviurile au loc in Balotesti,Ilfov. Mai multe detalii si stabilirea unui interviu, va rugam sunati la nr afisat.

 • 11

  Fii colegul nostru ! Unii ar spune ca un nou loc de munca este ca o aventura, ca ar trebui sa fii deschis, orientat catre clienti, receptiv la nou si rezistent la stres. Si multe altele. Noi stim ca ai sufletul tanar si te incurajam sa fii tu insuti, asa ca te asteptam sa fii colegul nostru in OMV Corbeanca. Oferim pachet salarial complex si garantat la timp, sporuri salariale conform Contractului Colectiv de Munca, echipament de lucru gratuit si conditii de lucru decente, tichete de masa, programe permanente de training si calificare. Pentru stabilirea unei intrevederi, te asteptam sa suni la tel , sau te asteptam sa vii in statie. Calea Bucuresti 2D, Balotesti

 • 3

  Firma de paza din Balotesti, Ilfov, angajeaza URGENT SECRETARA SI INSPECTOR DE SECURITATE , femei si barbati, pentru obiectiv in zona Balotesti,Ilfov. Detalii la 0761788596

 • Machiaj de zi 60-70 lei Machiaj seara 80 Pensat 25 de lei Va astept pentru programări de luni pana vineri între orele 10-20 Va astept cu mesaje în privat pentru programării.

 • Inchiriez Service Auto,300 mp,complet utilat, dotat cu toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii. Service-ul se afla in localitatea Balotesti,judetul Ilfov.

 • 1

  Firma de paza din Balotesti,Ilfov angajeaza URGENT agenti de securitate pentru obiective in judetul Ilfov. Salariu fix+bonuri de masa Program 24/48 h Pentru mai multe detalii, va rugam sunati la nr afisat.

 • buna seara.caut sa ma angajez sofer.cat b detin.experienta an condus.dube 3,5t cat b din 2007.tel

 • Angajez consilier vanzari - firma parfumerie. Salariu fix + target, zona Balotesti (- Corbeanca) Cautam sa ne mărim echipa cu o persoana responsabila, serioasa, ambițioasă și răbdătoare. Target-ul poate creste substanțial salariul, asa ca dacă esti genul de persoana comunicativa, amabila și totodată dornica de performanta, contactează-ne!

 • 2

  Sc minier &Posette Srl angajeaza consilier vanzari in incinta Dn1 Value Center pentru insula accesorii si bijuterii. Pentru mai multe detalii .

 • Cerinte: Experienta in munca de minim 1 an (experienta teoretica sau practica in proiectare, in domeniul cofrajelor si esafodajelor reprezinta un avantaj); Studii Superioare in domeniul de constructii (absolvent/a de Facultatea de constructii); Excelente abilitati de comunicare si dezvoltare in relatii de calitate; Foarte bune abilitati de operare PC (Microsoft Office) Cunoasterea la nivel avansat a AutoCAD (cunoasterea unui program de calcul structurat, reprezinta un avantaj); Bune abilitati de comunicare scrisa si orala in Romana si Engleza; Foarte bune abilitati de prezentare la nivel profesional; Foarte bune abilitati de rezolvare a problemelor, atitudine de invingator. Responsabilitati: Planifica proiectul tehnic si proiecteaza sistemele de cofrare, schele, esafodaje si sistemele speciale pentru drumuri si poduri, utilizand in maniera eficienta softul de proiectare AutoCAD; Intocmeste oferte tehnico-comerciale si le optimizeaza in conformitate cu caracteristicile proiectelor; Intocmeste detaliile de executie a proiectelor; Consiliaza clientii in privinta alegerii si modalitatii de utilizare a produselor; Ofera asistenta tehnica, ocazional, pe santier pentru a verifica respectarea specificatiilor din proiectul de executie, precum si a standardelor de siguranta.

 • Suntem in cautare de persoane cu experienta sau fara in depozit de materiale de constructie. Locatie: Balotesti Oferim salariu motivant si posibilitati de dezvolare in cadrul companiei. Daca ti-am atras atentia, da-mi un semn intr-un mesaj privat sau la numarul de telefon oferit.

 • Salveaza cautarea