Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Balotesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Speed Service Balotești angajează mecanic auto și electrician cu experiență. Program de lucru: 08:00 – 18:00 Telefon: 0722457744 / 0787869281

 • Ofer servicii de contabilitate part time la sediul firmei sau la domiciliul meu,balante, bilant, declaratii, contabilitate completa. Ma deplasez la punctul de lucru pentru ridicarea actelor ,in Bucuresti cat si in Ilfov .Pret avantajos. Tel 0761630141

 • Responsabilitati gestionarea, intretinerea si verificarea echipamentelor de protectie individuala echiparea si dezechiparea conform procedurilor interne preluarea grupurilor si prezentarea procedurii de folosire a echipamentului de protectie individuala, conform regulamentului intern si a regulilor de parcurgere a traseelor in copaci monitorizarea si indrumurarea clientilor pe trasee pastreaza permanent legatura cu ceilalti colegi raspunde de mentinerea unei imagini favorabile a firmei in relatiile cu clienti Cerinte persoana responsabila, cu initiativa, proactiva si organizata abilitati excelente de relationare cu adultii si copiii spirit de echipa si solidaritate cunostinte de limba engleza (obligatoriu nivel conversational) pasionat de natura si sport in natura abilitatea de a lucra cu entuziasm sub presiunea unui volum de munca sporit abordarea calma in rezolvarea problemelor atitudine pozitiva, dinamism, flexibilitate atentie sporita la detalii abilitatea de a motiva, implica si convinge adaptabilitate, punctualitate, responsabilitate Beneficii Salariul incepand cu 2000 lei net (full time) Transport decontat (in functie de zona) Bonusuri in functie de performante Discount la activitatile parcului Suport din partea unei echipe prietenoase Post disponibil atat full-time cat si part-time, insemnand doar in weekend.

 • Responsabilitati Incaseaza sumele aferente activitatilor si serviciilor parcului Administreaza si raspunde de numerarul incasat Prezinta serviciile si activitatile intr-un mod atractiv si raspunde solicitarilor clientilor Respecta procedurile interne Intocmeste zilnic documentele de casa Se asigura ca este ordine si curatenie in perimetrul in care isi desfasoara activitatea Se asigura de existenta in spatiul de lucru a materialelor promotionale si a stocurilor pentru benzi casa, riboane, bani marunti, recuzita etc. Cunoaste in permanenta ofertele partenerilor si le transmite clientilor Cerinte Cunostinte de limba engleza (obligatoriu nivel conversational) Studii medii finalizate Simt de raspundere si seriozitate Atentie sporita la detalii Flexibilitate si rezistena la stress Dinamism si atentie distributive Experienta in domeniu constituie un avantaj Beneficii Salariul incepand cu 2000 lei net (full time) Transport decontat (in functie de zona) Bonusuri in functie de performante Discount la activitatile parcului Suport din partea unei echipe prietenoase Post disponibil atat full-time cat si part-time, insemnand doar in weekend.

 • Responsabilitati Asigura si desfasoara curatenia zilnica in unitatile de cazare, in parc si cladirea de birouri Gestioneaza si administreaza produsele si materialele igienico-sanitare Colaboreaza cu departamentul de achizitii in vederea stabilirii necesarului de produse pt curatenie Cerinte Conditie fizica buna Atentie sporita la detalii Beneficii Salariul incepand cu 2000 lei net (full time) Transport decontat (in functie de zona) Bonusuri in functie de performante Discount la activitatile parcului Suport din partea unei echipe prietenoase Post disponibil atat full-time cat si part-time, insemnand doar in weekend.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate si proba de lucru Se ofera Angajati cu carte de munca Salariu Aproximativ 4500 de lei.La zi 160-200 lei in functie de pricepere.Bucuresti.

 • Cautam Urgent Meseriasi termosistem 170 ron zi cu angajare Rugam si cerem seriozitate Oferim Cazare Gratuita Detalii la telefon Multumesc!Bucuresti.

 • Responsabilitati gestionarea, intretinerea si verificarea echipamentelor de protectie individuala echiparea si dezechiparea conform procedurilor interne preluarea clientilor si prezentarea procedurii de folosire a echipamentului de protectie individuala, conform regulamentului intern si a regulilor de escaladare pe panou monitorizarea si indrumurarea clientilor pe trasee pastreaza permanent legatura cu ceilalti colegi raspunde de mentinerea unei imagini favorabile a firmei in relatiile cu clienti Cerinte persoana responsabila, cu initiativa, proactiva si organizata abilitati excelente de relationare cu adultii si copiii spirit de echipa si solidaritate cunostinte de limba engleza (obligatoriu nivel conversational) pasionat de natura si sport in natura abilitatea de a lucra cu entuziasm sub presiunea unui volum de munca sporit abordarea calma in rezolvarea problemelor atitudine pozitiva, dinamism, flexibilitate atentie sporita la detalii abilitatea de a motiva, implica si convinge adaptabilitate, punctualitate, responsabilitate Beneficii Salariul incepand cu 2000 lei net (full time) Transport decontat (in functie de zona) Bonusuri in functie de performante Discount la activitatile parcului Suport din partea unei echipe prietenoase Post disponibil atat full-time cat si part-time, insemnand doar in weekend.

 • Firma de paza din Ilfov angajeaza FOARTE URGENT agenti de securitate pt obiective in Chitila, Balotesti, Otopeni Salariu fix+bonuri masa Program 24/48 h Pentru detalii si interviu sunati la nr 0761788596

 • Firma de paza angajeaza in Ilfov: agenti de securitate si sefi de tura (pe masina). Cerinte: Pt. agenti de securitate: Femei si barbati Cu atestat sau fara Persoane serioase Pt sefi de tura: Barbati Varsta maxima 50 ani Carnet auto cat.b Oferim: Salariu fix+bonuri de masa Program 24/48 h Obiective in Ilfov : Chitila, Balotesti, Moara Vlasiei, Tancabesti, Saftica, Otopeni Interviurile au loc in Balotesti,Ilfov. Mai multe detalii si stabilirea unui interviu, va rugam sunati la nr afisat.

 • Firma de paza din Balotesti,Ilfov angajeaza URGENT agenti de securitate pentru obiective in judetul Ilfov. Salariu fix+bonuri de masa Program 24/48 h Pentru mai multe detalii, va rugam sunati la nr afisat.

 • Firma de paza din Balotesti, Ilfov, angajeaza URGENT agenti de securitate , femei si barbati, pentru obiectiv in zona Balotesti,Ilfov. Detalii la 0761788596

 • Firma de paza angajeaza URGENT agenti de securitate pentru obiectiv in zona Chitila, Ilfov Cautam 6 persoane, barbati, cu varsta maxima de 45 ani Salariu fix+bonuri masa Pentru detalii si interviu , va rugam sunati la nr afisat.

 • Cautam insotitor de spital pentru o bolnava, 55 ani, cu semipareza, care cu ajutor poate face 2 pasi, 50 kg, internata in centrul de recuperare al Spitalului din Balotesti. Program de luni pana vineri 12h/zi. Se pune la dispozitie masina cu sofer pentru dus / intors la / de la Balotesti.

 • Te-ai saturat de actualul loc de munca unde stii cand intri in schimb, dar nu stii cand pleci acasa ? Te asteptam la OMV Corbeanca sa ni te alaturi. Avem program in ture, astfel incat sa poti sta si cu familia, pachet salarial complex, garantat, cu plata la timp, sporuri conform CCM. Oferim conditii de munca decente, programe de training si calificare. Suna lasau vino la statie, Calea Bucuresti 2D, Balotesti

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la sienico33@yahoo.com ,sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Se incarca din Stefanesti de Jos cu livrare la magazine din tara,retur imediat cu ambalaj.Camioane solo;cu remorca ori semiremorca.Venit lunar in medie de 3000 lei,depinde de orele lucrate. Pentru soferi din provincie se asigura cazare.Pentru informati sunati la 0720 400 536

 • Cautam persoane responsabile si serioase care vor sa se dezvolte pe plan profesional. Ce aveti de castigat? pai:- Comision, Extracomision, Bonusuri, Premii, Distinctii, Cursuri de specializare, Actiuni , dividente, Renta. Persoanele care vor sa profeseze in domeniul brokerajului trebuie sa aiba cod RAF sau sa Detina diploma de BAC. Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Daca indepliniti cerintele si va regasiti in cuvintele de mai jos atunci sunteti persoana potrivita pentru a avea Succes. Poate că te-ai săturat ca viaţa ta să depindă de alţii. Poate că iţi doreşti mai mult sau altceva de la viaţă. Poate vrei să ieşi din rutină, să afli dacă poţi să faci şi altceva. Sau poate ştii că poţi să faci multe lucruri, dar nu ai avut cu cine. Poate eşti curios să afli mai multe despre ceva ce ai ocolit mult timp. Sau poate vrei cu totul altceva. Poate vrei o altfel de viaţă… Atât timp cât tu doar îţi doreşti, în timp ce alţii chiar fac ceea ce îşi doresc, tu de ce să nu poţi ? Apare însă întrebarea : ce nu ştii sau nu faci, ca să ai o viata pe care ţi-o doreşti? Răspunsul poate fi destul de complex, dar poate fi aflat; chiar în mai multe moduri. Dacă hotărăşti asta ! Apoi făcând ceea ce e de facut, dovedeşti prin rezultate o altă realitate. În care crezi !... Şi dacă îndrăzneşti mai departe, învingi ! Împreună putem afla răspunsurile pe care ţi le doreşti. De ce…? fiindca existi...... Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la anghelvasile35@gmail.com ,sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant

 • Canditatul ideal: • Experienta in contabilitate primara (experienta in contabilitate primara pentru restaurante constituie un avantaj) • Cunostinte de utilizare a pachetului MS Office (Word, Excel, Power Point, Outlook) • Cunostinte operare programe de contabilitate • Cunostinte medii de limba engleza (scris si vorbit) • Abilitati de comunicare, organizare si sistematizare • Atentie catre detalii, responsabilitate, ordine si punctualitate • Capacitate de asimilare rapida, initiativa si amabilitate • Permisul auto constituie un avantaj Descrierea jobului: • Contabilitate - Emiterea documentelor de gestiune comerciala: facturi, chitante, bonuri fiscale - Operarea documentelor interne: nir, bonuri de consum, pontaje, foi de parcurs etc. - Inregistrarea si arhivarea in bune conditii a documentelor financiar contabile - Asigurarea evidentei facturilor primite de la furnizori, a facturilor emise si a registrului de casa - Intretinerea relatiei cu institutiile statului precum Administratia Financiara • Secretariat: - Inregistrarea, distribuirea si organizarea corespondentei si a documentelor - Relationarea cu clientii si furnizorii - Suport pentru echipa de management - Intocmirea si editarea diverselor documente, rapoarte si analize (la cerere) - Activitati legate de administrarea si intretinerea biroului Oferta: • Salariu atractiv in functie de performante • Program de lucru: luni – vineri • Posibilitatea dezvoltarii carierei profesionale Descrierea companiei: Restaurantul La Muma Padurii din incinta Parcului de Aventura Edenland (Balotesti, jud. Ilfov.), angajeaza acum un Asistent Manager cu atributii de contabilitate primara.

 • Cerinte: prelucrarea panourilor si semifabricatelor din lemn croirea materialului lemnos finisarea si asamblarea elementelor massive montarea panourilor furniruire executare pardoseli din lemn acoperisuri tip sarpanta incadrare si ajustare tamplarie masurare, proiectare, marcare, debitare citire si interpretare planuri de executie si de detalii. Calificare tamplar; experienta in domeniu. Beneficii: Salariul 3000 lei net Decontare transport (in functie de zona) Bonusuri in functie de performante Trimite CV-ul tau la adresa de e-mail recrutare@edenland.ro. Atentie! Doar candidatii care corespund cerintelor Edenland Park vor fi contactati.

 • Salveaza cautarea