Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Buftea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Daca esti in cautarea unu job de acasa , cu un program lejer de 4-6 ore pe zi si un castig destul de mare , ne poti contactat daca esti interesata de jobul de model0nline din fata calculatorului . Colaboram cu persoane ( fete , baieti cupluri) din toata tara , care au peste 18 ani , stiu limba engleza si detin un laptop sau un pc , o camera w e b si internet . Oferim Plata saptamnala , suport si asistenta 24 /7 si comsioane de la 75 % din incasari . ^^^^^ C0NTACT - V I D E 0 C H A T - de - ACASA - W H A T S A P P - 0 sapte 5 sapte 3 9 doi 1 sapte 9 ^^^^^

 • Angajam Bucatari si Ospatari

 • Castigi de la 300 EURO pana la 1300 EURO lunar completand chestionare! Pentru fiecare partener afiliat primiți bonusuri. De asemenea, primiți și % din banii câștigați de partenerii Dvs.! Totul este simplu: trimiteți link-ul la un prieten sau cunoscut, el înregistrează un cont pe proiectul nostru www.ecmero.com După înregistrarea partenerului Dvs., veți primi o compensație în valoare de 2 €, precum și cu orice sarcină finalizată a partenerului Dvs. primiți 17% din veniturile lui. De exemplu, în cazul în care partenerul Dvs. este înregistrat prin link-ul postat de Dvs. câștigați 60 euro pe zi, veți primi pe contul personal suplimentar 10,2 € . Trimiteți acest link pentru prietenilor sau cunoscuților, îndeamnă-le să se înregistreze, și, astfel, venitul Dvs. va crește! Avantaje de care beneficiați: 1) Pentru fiecare vizitator înregistrat prin link-ul Dvs. veți obține o recompensă în 2 €. 2) Pentru activitatea partenerului Dvs. primiți 17% din veniturile lui. Înregistrarea partenerilor de pe o adresă IP este strict interzisă! Înregistrarea mai mult de un cont este interzisă. În caz de încălcare a regulilor, conturile vor fi blocate! Acceseaza link-ul urmator: https://ecmero.com/?ref=290065 Mult succes.

 • Bitcoin sau Satoshi este o moneda virtuala creata in anul 2009 de catre un grup sau o persoana numita Satoshi Nakamoto. Bitcoin este considerata moneda viitorului, sau macar inceputul unei noi ere privind platile electronice. Freebitcoin este un generator de castiguri in satoshi la fiecare 60 minute. Tot ce trebui sa faci este sa te inregistrezi pe acest link si sa conpletezi un cod chapcha. Linkul il gasiti aici: https://freebitco.in/?r=18058447

 • Meditez prescolari ,scolari de gimnaziu si liceu la limba engleza.Asigur conversatie,gramatica si lexic.Meditez in zonele: Buftea ,Corbeanca,Otopeni .50 ron/sedinta de 2 ore

 • Angajez doamna ptr ingrijire batrana la pat vorbeste mananca singura

 • Rmn Style and Beauty. Salon nou angajaza Coafeza si manichiurista cu experienta.

 • Angajeaza agenti de paza din zonele limitrofe .Buftea.Chitila . Dragomiresti .Chiajna conditii de lucru foarte bun..salariu foarte avantajos. Angajam si agente de paza pentru zona chitila .

 • - Manipularea si asezarea produselor in spatiile special amenajate; ​- Participarea la verificarea produselor si a standardelor de calitate si etica; ​- Respectarea procedurilor si a standartelor de calitate si etica; ​- Participarea la inventare organizate. Candidatul ideal - Studii medii (minim 8 clase); ​- Persoana responabila; ​- Cu spirit de echipa; ​- Abilitati de planificare si organizare. Noi iti oferim: - Contract de munca pe termen nedeterminat; ​- Salariu motivant; - Transportul asigurat; - Diferite bonusuri in functie de performanta.

 • Firma Cleaning & Babysitting RO recruteaza bona cu experienta si recomandari pentru gemeni de 6 ani, unul dintre ei are probleme locomotorii, trebuie ridicat in brate. Zona: Fundeni. Programul: 6 ore, 8 ore, L-Vi sau regim intern. Atributii: ingrijit, supraveghere copii. Salariul: 1500- 2000 ( pt varianta intern) lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, avantaj experienta ca asistent social, medical sau ca psiholog.

 • Pensionar militar, ofiter (r), vârsta 49 ani, licenţiat în ştiinţele comunicarii, fost operativ (M.A.I.), permis de conducere autovehicule categ. B, fara antecedente rutiere , caut job in domeniul paza - protectie, administrativ, eventual ca şofer personal/protocol, preferabil în Bucureşti. Telefon contact :0745 101 839.

 • Una dinre cele mai importante societati comerciale din domeniul moraritului angajeaza lacatusi mecanici intretinere;Transportul este gratuit din Bucuresti, se acorda bonuri de masa si salariu atractiv Atributii: Sa isi desfasoare activitatea cu stricta respectare a procedurilor interne ale societatii; Sa urmareasca in mod constant, pe tot parcursul programului zilnic de lucru toate utilajele de productie care deservesc societatea si sa asigure buna functionare a acestora; Sa constate la fata locului functionarea necorespunzatoare a oricarui utilaj de productie, sa anunte imediat seful ierarhic. Sa efectueze toate demersurile pentru a scoate din functiune utilajele cu functionare necorespunzatoare etc.

 • Firma de curatenie Cleaning & Babysitting RO angajeaza menajera in putere, cu experienta si recomandare pentru program 6 ore de la ora 7:00 la ora 13:00, L-Vi la birouri in zona Theodor Pallady. Salariul: 1200 lei + CIM. Angajare este imediata. Fara comision.

 • Firma de curatenie Cleaning & Babysitting RO angajeaza menajera in putere, cu experienta si recomandare pentru program 8 ore, L-Vi la birouri langa metrou Anghel Saligny Salariul: 1500 lei + CIM. Angajare este imediata. Fara comision.

 • Firma Cleaning & Babysitting RO recruteaza menajera cu experienta si recomandari pentru o casa langa Otopeni. Program: 8 ore, L-VI. Salariul: 1800 lei + decontare transport + CIM. Atributii: curatenie si calcat.

 • Firma Cleaning & Babysitting RO recruteaza menajera cu experienta si recomandari pentru o casa in zona Pta Romana. Program: 14:00-20:00, L-Vi. Salariul: 1800 lei. Atributii: curatenie si calcat, gatit.

 • Firma de curatenie Cleaning & Babysitting RO angajeaza menajera in putere, cu experienta si recomandare pentru program 4 ore de la ora 8:30 la ora 12:30, L-Vi. Casa in zona Anghel Salingy. Salariul: 800 lei + CIM. Angajare este imediata. Fara comision.

 • Firma Cleaning & Babysitting RO recruteaza bona cu experienta si recomandari pentru o familie cu 3 copii. Zona: Floreasca. Programul: fie 8 ore, L-VI, fie 4 ore, L-VI .Atributii: supraveghere copii si activitati casnice: curatenie si gatit. Salariul: 1700 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, care sa vorbeasca limba engleza.

 • Angajam agent paza zona Buftea 1400 lei . Contributii platite. Mai multe detalii la telefon: 0786 391 749

 • Firma Cleaning & Babysitting RO recruteaza bona cu experienta si recomandari pentru 2 copii de 5 si 2 ani. Zona: Domenii. Programul: 12:00-18:00, L-Vi. Atributii: luat copii de la gradinita, dus acasa, menaj si gatit. Salariul: 1300 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, nefumatoare, avantaj studii superioare si cunoasterea unei limbi straine.

 • Salveaza cautarea