Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Chiajna Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în zona Chiajna.

 • Grădinița particulară, acreditată cu sediul in București, strada Bolidului (zona Plaza România), angajează: - îngrijitoare copii - femeie de serviciu - educatoare calificata Program de lucru 08:00- 16:00. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactați la numărul de telefon: 0720222200.

 • Fabrica de productie angajeaza stivuitorist pentru magazie. Program de lucru 2 schimburi: schimb I: 06:00-14:15; schimb II: 14:00-22:00, de luni pana vineri. Orele lucrate sambata se platesc dublu. Tichete de masa: 15 lei/zi Decont transport Salariu incepand de la 1600 lei ( cu tichete de masa si decont de transport salariul = aproximativ 2000 lei). Fabrica situata in zona Carrefour Militari. Pentru mai multe detalii va rugam se ne contactati la adresa de e-mail: sau la nr de telefon: 0737.466.725.

 • Angajam șoferi pe intern Pauza de 45 acasa Salariul la Sf de saptamana

 • 1

  angajez medic de familie cu competenta in pediatrie full time

 • Angajez urgent medic de familie cu competenta in pediatrie full time .Salariu atractiv.0766758363

 • 1

  Companie de distributie nationala angajeaza Sofer Livrator, cu carnet de categorie B, pentru depozitul situat in zona Chitila. Program de luni pana vineri de la 8-17, decontam transportul si oferim card tichete de masa. Informatii suplimentare la tel 0756714369, 0749212003. Site: giftdesign.ro

 • Locuiesc in zona Militari si caut un job de asistent manager. Am studii de master economice, cunosc limba engleza si cunosc programele Word, Excel, Power Point, Outlook cu care realizez elaborari de documente necesare desfasurarii activitatii comerciale, contracte, situatii, analize, rapoarte, baze de date, corespondenta de afaceri. Astept sa fiu contactata.

 • Locuiesc in zona Militari si caut un job. Am studii de master economice, cunosc limba engleza si cunosc programele: - Word, Excel, Power Point, Outlook cu care realizez elaborari de documente necesare desfasurarii activitatii comerciale, situatii, analize, rapoarte, baze de date, email marketing, corespondenta de afaceri - programele de grafica Corel si Photoshop cu care realizez materiale de promovare in marketing. Astept sa fiu contactata.

 • Restaurant in Militari Residence angajeaza femeie la vase cu cunoștințe minime pt ajutor în bucătărie, salariu 2000 de lei.program 2 /2 zile de la 9 la 24

 • Disponibil online

  Meditații matematica

  Psihopedagog ofer meditatii MATEMATICĂ clasele I-VIII si la limba ENGLEZĂ - doar clasele primare ( 9ani am trăit în UK). Am experienta cu copiii mai bine de 10 ani. Ofer si ajutor la teme la toate materiile (clasele I-IV). Meditatiile le vom tine ONLINE sau la domiciliul meu din Chiajna. 1h30 - 50 lei sau 2h - 70 lei. Tel 07379 12274(Elena)

 • 1

  Caut job in zona Ilfov Chiajna ca și șofer profesionist :prelata,frig,container,cisternă dacă se oferă training Nu accept oferte pe Comunitate.

 • Tanar caut activitate de colaborare part-time , detin permis Cat B ,Pt mai multe detali sunati la numarul afisat

 • ANUNT. Daryan Imobiliare Concept Residence, cauta colaborator/colaboratoare agenție imobiliară. Acest job consta in: - postarea anunțurilor pe site-uri de publicitate imobiliara si actualizarea acestora, - verificarea mesajelor respectiv a mail -urilor, - ținerea evidenței potențialilor clienți, - vizionari, - încheierea contracte de comision, respectiv contracte de intermediere, - consilierea clienților până la mutarea in apartament respectiv încheierea contractului de vanzare cumpărare. Muncă prestata este remunerata pe baza de comision, respectiv 40% din comisionul încasat din fiecare tranzacție încheiată. Pentru mai multe detalii ne puteti lasa mesaj in privat si va contactam noi, sau ne puteti contacta la nr. de tel. 0771038341. Va multumim si va asteptam pt. interviu.

 • 1

  Angajez mecanici auto,vulcanizatori auto,geometrie roti

 • Angajez sofer cat C, pentru distributie de marfa paletizata pe camion de 7.5t. Soferul trebuie sa preia paletii din depozit, situat la Km13 pe A1 si distribuirea lor in curse de 1 zi. Masina dispune de lift si transpaleta. In majoritatea zilelor intoarcerea din cursa se face fara marfa. Programul de lucru este de luni pana vineri cu incepere intre orele 6 si 8 AM in functie de disponibilitatea fiecaruia. Necesar cazier judiciar, atestat transport marfuri generale, ultima diploma de studii, card tahograf, disponibilitate de munca si deplasari pe o raza de 250 km. Salariu atractiv! Fara incepatori!

 • Restaurant in Militari Residence angajeaza: Pizzar salariu 3000 de lei Bucatar salariu 3000 de lei plus 3%din vanzare Barmanita-ospatarita 2000 de lei Program 2/2 10:00 -24:00

 • Angajez Buldoexcavatorist Urgent pentru Chiajna sapatura apa pe Terrex 820 Ofer salariu 4.000 Ron/Luna

 • Candidatul ideal - studii medii; - domiciliul stabil in Bucuresti, Chiajna, Chitila sau zonele limitrofe; - disponibilitatea de a lucra in schimburi; - abilitatea de calcul matematic; - capacitate de memorare foarte buna; - aptitudine pentru invatare rapida si intelegere; - spirit de observatie dezvoltat; - spirit de echipa, sociabilitate. Descrierea jobului - depoziteaza produsele; - coleteaza produsele de pe rafturi conform comenzilor primite de la clienti; - pregateste coletele de marfa in vederea livrarii acestora catre clienti; - manevreaza in conditii de securitate produsele paletizate, cu ajutorul utilajelor; - infoliaza marfa si pregateste paletii pentru livrare; - receptioneaza marfa; - asigura curatenia la rafturile care ii sunt repartizate.

 • 2

  Magazin alimetar zona Rosu Chiajna cartier Militari Residence angajeaza lucratori comerciali cu/fara experinta in domeniul alimentar. Daca esti interesat te rog sa suni la nr. de telefon mentionat in anunt. Rog seriozitate.

 • Salveaza cautarea