Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Chiajna

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Angajam sofer, permis categoria B Incarcare-descarcare marfa , preluare in gestiune. Atributii: Achizitioneaza marfa de la furnizori, livreaza catre clienti, uneori incaseaza. Salariu negociabil. Program 9-17.30 Detalii tel. , intre orele 09-17

 • Șofer profesionist pensionar,doresc colaborare ca sofer personal în cadrul unei famili.Menționez ca nu am cazier,fără incidente rutiere, punctual,sociabil si nefumator.tel.0766786974.Costin

 • 1

  Caut urgent femeie pentru ingrijirea unui batran ...in judetul Ilfov Salariu foarte bun , contract de munca Telefon

 • Disponibil online

  Matematică-engleză

  Psihopedagog ofer meditatii MATEMATICĂ clasele I-VIII si la limba ENGLEZĂ - (Am locuit 9 ani în Londra). Am răbdare si experiență cu copiii. Ofer si ajutor la teme la toate materiile (clasele I-IV). Dețin culegeri conform noii programe școlare. Meditațiile le vom ține ONLINE (50lei/h) 1h30min- 75lei etc. Tel (Elena) Activitatea este efectuata în mod legal. OFER FACTURA FISCALĂ!

 • Angajăm pietrari calificați, montatori, prelucrători, restauratori și șlefuitori de pardoseli! Transportul și cazarea este asigurată de firmă, salariul este crescător în funcție de orele lucrate, și începe de la 2500 euro. Permis de conducere categoria B, cel puțin, prezintă avantaj.

 • Scoala primara situata in Chiajna,Ilfov, angajam invatatoare cu studii de specialitate.relatii la tel.

 • Gradinita situata in Chiajna, Jud.Ilfov, angajam part time femeie de serviciu.Program 18,00 - 22,00.Relatii la tel.

 • 2

  Gradinita situata in Chiajna,Ilfov,angajam ingrijitoare pentru cresa.Relatii la tel.

 • Experienta in domeniul reparatiei si intretinerii masini/utilaje. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Permis conducere cat B. Atributii de baza: Instalare si punere in functiune masini, echipamente. Constatare si reparatie. Detalii despre gama produse: www.proma.ro Salariul net de baza: incepand cu 3500 lei. Tel: Avram Dumitru Mail:

 • 1

  MANIPULANT MARFA Responsabilitati principale: - operatiuni de mixare paleti - repaletizare marfa deteriorata - verificare camioane inainte de incarcare - transport paleti cu liza electrica  Candidatul ideal: - rezistenta la stres si flexibilitate - capacitatea de a lucra independent si in echipa Compania noastra ofera:  - activitate desfasurata într-o companie în plina dezvoltare  -  scolarizare într-o echipa dinamica si -  mediu de lucru modern  -  pachet salarial atractiv Locatie Depozit 6 ,parc logistic P3 Str Italia 1-7 Chiajna contact: tel 0758053977

 • Angajam soferi profesionisti. Lucru in tara. Salariu motivant. Nu lasati mesaje. Sunati.

 • 3

  Candidatul ideal O persoana disciplinata si receptiva; O persoana rezistenta la efort; O persoana serioasa si responsabila ; O persoana atenta la detalii; O persoana energica cu o atitudine pozitiva Ce oferim noi ? - Mediu de lucru placut; - Bonuri de masa; - Bonuri cadou de sarbatori - Transport asigurat de companie XPO Logistics va ofera: Posibilitatea de lucra intr-o companie de succes, dinamica si profesionista. Nr. contact:

 • 1

  Cerinte: - Program de lucru: 3 schimburi (06: ) - Punct de lucru: Depozit Colentina - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. - Transport asigurat de companie Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 10

  Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Depozit - Bragadiru - Teisori (Bulbucata) si Depozit - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 2

  Descriere Candidatul ideal; O persoana disciplinata si receptiva; O persoana rezistenta la stres; O persoana serioasa si responsabila ; O persoana atenta la detalii; O persoana energica cu o atitudine pozitiva; Cerintele postului; - Cunostinte bune operare PC; - Experienta in domeniul administrativ / secretariat; - Studii medii; - Abilitati de lucru cu documente si sisteme informatice; - Abilitati organizatorice, simtul prioritatii, rigoare si rapiditate in indeplinirea atributiilor. Ce oferim noi ? - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara; - Salariu motivant; - Bonusuri in functie de performanta; - Sporuri platite: ore suplimentare, ore week-end; - Tichete de masa; - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) Compania noastra va ofera: Posibilitatea de lucra intr-o companie de succes, dinamica si profesionista. Nr. contact:

 • Magazin sanitare, electrice si uz casnic. Angajez lucrator comercial (vanzatoare) part time in sat Rosu com Chiajna.

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Chiajna. Necesita masina.

 • Angajez bucatar pt o locatie de tip fast food noua in zona chiajna. Detalii suplimentare la tel

 • Salveaza cautarea