Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Chiajna

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Scoala primara situata in Chiajna,Ilfov, angajam invatatoare cu studii de specialitate.relatii la tel.

 • 4

  Gradinita autorizata,angajam educatoare pentru grupa mini (2 - 3 ani).Relatii la tel. .

 • 5

  Gradinita particulara situata in Chiajna ,Ilfov,angajam sofer ,de preferat aplicantii sa locuiasca in zona.Relatii la tel .

 • angajam electrician pt asamblare tablouri electrice de forta si automatizare

 • 3

  Descriere Locuri de munca Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Depozit Chiajna - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 10

  Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Chiajna - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • 4

  Descriere Locuri de munca Cerinte: - Program de lucru: (Luni-Vineri) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • TH TRUCKS va ofera oportunitatea unui mediu motivant, dinamic prin proiectele de dezvoltare si prin echipa sa de profesionisti, fiind in cautarea de candidati pentru postul de ELECTRICIAN AUTO pentru Chiajna. Responsabilitati: - Constata defectiunile si stabileste necesarul de piese pentru reparatie - Executa reparatia pe baza devizului si a documentatiei si urmareste finalizarea ei - Efectueaza diagnoza si constata defectiunile suplimentare - Efectueaza reparatii in regim de depanare pe traseu sau la sediul clientului Cerinte: - Certificat de calificare in meseria de electrician auto - Minimum 3 ani experienta intr-un post similar - Cunostinte de utilizare a calculatorului si intelegere soft-uri de diagnoza - Abilitati de lucru individual si in echipa Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Sistem de bonusare - Training permanent - Mediu de lucru profesionist TH Trucks, parte a Turbo's Hoet Group, detine o serie de centre de activitate in intreaga tara, venind in intampinarea clientilor cu servicii integrate prin cele cinci divizii de business: vanzari vehicule noi, vanzari vehicule SH, service camioane, vanzari piese camioane, vanzari anvelope noi si productie anvelope resapate Bandag.

 • Candidatul ideal: -atitudine proactiva -spirit de echipa si atentie -disponibilitate de lucru in ture Atributii: -efectueaza receptii/livrari marfa -verifica intrarile si iesirile din depozit -coordoneaza oamenii din subordine Beneficii: - Salariu in functie de experienta - Tiechete de masa 300 lei - Bonus productivitate - Ore suplimentare platite - Asigurare medicala Regina Maria - Contract de munca perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri, 8 ore Locatie: KM23 A1 (Bolintin Deal)

 • 1

  Candidatul ideal: -Seriozitate -Disponibilitate de lucru in ture -Experienta de lucru in depozit Atributii: -Realizare comenzi (utilizare scanner) -Verificare produse/comenzi -Intretinerea spatiilor de lucru Beneficii: -Salariu in functie de experienta -Bonus productivitate lunar -Tichete de masa 300 lei/luna -Ore suplimentare platite 200% -Posibilitate de avansare profesionala -Contract perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri (8 ore) Locatie: KM 23 A1 (Bolintin Deal) Transport asigurat Pub

 • Angajam sofer autoutilitara iveco daily 2019 Zona ilfov, de preferabil din chiajna / sector 6

 • NE MARIM ECHIPA din depozitul CEFIN (CHIAJNA) Cautam colegi pentru tura de zi 8: sau tura de noapte 20:00-5:00. CONDITII DE ANGAJARE: Dorim sa formam o echipa compusa din 5 PERSOANE, care sa locuiasca in aceeasi zona, si de preferinta in apropierea depozitului (CHIAJNA,ILFOV). In componenta echipei, trebuie sa existe cel putin o persoana care sa detina permis de conducere CATEGORIA B. CANDIDATUL IDEAL: Pentru a avea succes in acest rol trebuie sa îndeplinesti cat mai multe dintre criteriile de mai jos: - Capacitatea de a numara si de a face calcule usoare rapid; - Experienta diversa de lucru in depozit reprezinta un avantaj; - Disponibilitate pentru efort fizic moderat; - Disponibilitate de a lucra in tura de noapte (pentru cei care opteaza pentru tura de noapte). RESPONSABILITATI: - Asigură verificarea paletilor cu marfa pregatita pentru expeditie, respectand indicatiile sefului de echipa, normele si procedurile specifice; - Se asigura ca echipa furnizorului de logistica responsabil completeaza eventualele minusuri sau inlocuieste produsele deteriorate identificate in paletii pregatiti; - Raporteaza rezultatele verificarilor efectuate. - Indeplineste norma de colete de verificat zilnic/lunar BENEFICII: - Echipament de protectie complet adecvat pentru mediul de lucru; - Perioada de instruire; - Transport gratuit sau decont de transport asigurat; PROGRAM DE LUCRU: Tura de zi: 8: (L-S) Tura de noapte: 20:00-5:00(L-V). NUMAR DE CONTACT:

 • 1

  STIVUITORIST Responsabilitati principale: Mutarea paletilor cu reachtruck din /in raft Lucru cu scanner Descarcare / incarcare cu liza electrica Repaletizare baxuri pe palet.Sortare produse. Candidatul ideal: - rezistenta la stres si flexibilitate - capacitatea de a lucra in echipa Compania noastra ofera: -  mediu de lucru modern  -  pachet salarial atractiv - bonus performanta/productivitate -  lucru într-o echipa dinamica si motivata Locatie Parc Logistic P3 ,depozit 6 Chiajna. Ilfov tel 0758053977

 • Descriere job: Operarea utilajelor industriale de mare tonaj / 45 To intr-un Terminal de containere; Desfasurarea activitatilor cu atentie si responsabilitate; Program de lucru: S1 / 06:00 14:00, S2 / 14:00 22:00 (ca masura de protectie pe timp de pandemie, se lucreaza pe un singur schimb pe zi, 06:30 19:00), ocazional cu posibilitate de prelungire program; Transport asigurat de/pana la statia de metrou Pacii ; Tichete de masa: valoare 15 RON; Salariul oferit in functie de experienta: 2100 RON net (incepator-mediu) 2300 RON net (avansat).

 • Angajez lucrator comercial, casier la un magazin alimentar mixt, in Militari Residence, pe str..Rezervelor.nr..54...bloc...6...Tel.. . Salariu Atractiv.

 • Sofer tir cu o vaga experienta pe Eu caut sa lucrez la prelata pe comunitate s-au tur-retur,documente valabile,caziere fara probleme sunt nefumator,ofer seriozitate disponibil.

 • Angajam muncitori calificati si necalificati (Dulgheri) in zonele Chiajna si Militari. Cerinte: experienta in domeniu. Cerem si oferim seriozitate. Nu raspundem la mesaje.

 • We are looking for females live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Eu work visa if necessary -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:

 • 3

  Agentie selecteaza bone, menajere, doamne pentru ingrijire batrani, program full time, part time, ocazional Recomandam doamna ingrijire copii, experienta 20 de ani in ingrijire, zona de Nord. Recomandam guvernantă vorbitoare de limba Franceză, Engleza, Germană, Catalana, Italiana., disponibilă pentru program part time, 16-20.00. Persoanele interesate sunt rugate sa contacteze agentia la nr.de telefon afisat in anunt sau sa trimita CV la adresa de email. MILITARI RESIDENCE! WWW.PROFAMILY.RO Program de interviu si vizionari 14.00-20.00

 • 1

  Firmă Austria angajează dulgheri cu experiență cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, se cere neaparat experiență și seriozitate, se oferă cazare, echipamente de lucru, salariul net 2600 , alocație la copii. Cei interesați va rog să mă sune urgent , Florentin reprezentat firmă austriacă.

 • Salveaza cautarea