Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Clinceni

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Pentru interioare. Rigips,lavabila,glet. Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

 • Companie multinationala angajeaza instructor pentru traininguri si prezentari materiale constructii. Detalii la tel : 0728 088 904.

 • Angajem meserias constructii.program de lucru de luni pana vineri de la ora 8 la ora 18 contract de munca nedeteriminat pentru cei din provincie cazare asigurată transport gratuit salariu 3000 ron net.

 • Responsabilitati : Acordarea de suport Managerului General in activitatile zilnice; Prelurea si trimiterea corespondentei; Raspunde de buna circulatie a corespondentei; Executarea lucrarilor de birou de importanta limitata : clasarea dosarelor, utilizarea de scanner, fotocopiator; Asigura pastrarea registrului de intrari/iesiri al societatii; Cerinte : Studii medii sau superioare; Cunostinte de limba engleza cel putin la nivel mediu; Bune abilitati de comunicare, organizare si prioritizare; Atentie la detalii; Cunostinte Pc- MS Office. Se ofera: Contract pe termen nedeterminat; Tichete de masa in valoare de 15 lei/zi; Abonament la Clinica Medicover.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Firma cautam colaborare șantiere.executam urmatoarele glet Rigips gresie faianță zugrăveli renovari ..

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :80 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti.Avans zilnic.Nu oferim cazare.Bucuresti

 • SC SCORPIONLION SRL ANGAJEAZA : 1. SOFER CATEGORIA B (AUTOUTILITARA 3.5 T) ; 2. ZUGRAV - NU NECESITA EXPERIENTA FOARTE MARE ; 3. ELECTRICIAN - NU NECESITA EXPERIENTA FOARTE MARE; 4. INSTALATOR - NU NECESITA EXPERIENTA FOARTE MARE Activitatea va fi in santier de constructii - Reabilitare termica in Sector 2 si 3 Bucuresti si se va lucre pe masina de interventii. Salariul se va negocia in urma interviului. Contact Nicolae Mirea 0744512345

 • Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar, in zona Clinceni-Domnesti. Program o zi se lucreaza si una libera. Isr salariul porneste de la 2000 ron. Pentru mai multe detalii 0763519015/0774699822

 • Salveaza cautarea