Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Cornetu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca curse interne.rog si ofer seriozitate

 • Angajez șofer profesionist categoriile c și e se lucrează bena cereale și prelata salariu de la 4000 până la 5500 lei rof seriozitate

 • Shaormeria este situata in centrul comunei Cornetu, judetul Ilfov. Angajam personal cu minim de experienta in domeniul comertului, doar cu contract de munca. Programul: 1 zi lucratoare cu 1 zi liberă de la ora 10.00 la ora 22.00.

 • Angajam shaormar! Programul este: o zi lucrătoare cu o zi liberă, în intervalul orar 10-22. Locatia este situata in centrul comunei Cornetu, judetul Ilfov.

 • Firma constructii ,Bucuresti Angajam personal meseriasi -cu experienta -fara experienta Oferim: -carte de munca -cazare gratuita/0 lei pe zi(avans) Pentru exterioare :placat polistiren ,plasa+adeziv,decorativa. plata la zi 170-200 pentru meseriasi si 120-150 de lei la zi pentru necalificati ,salariul la doua saptamani.

 • Angajez vanzator Magazin central cu program de noapte. Salariu 2000-2.500. Programul in ture. Bonusuri la sf de an si lunare in functie de vanzari. In unele luni salariul depaseste 2.500 lei. Studii liceale obligatorii. Limba engleza prezinta un avantaj.

 • Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape Cazare Gratuita dupa Caz

 • Candidatul ideal - Pregatire: studii de profil economic, finante, contabilitate - Experienta pe un post similar de minim 5 ani (experienta in contabilitatea de gestiune reprezinta un avantaj); - Persoana organizata, atenta la detalii, abilitati de comunicare, flexibilitate, deschidere la sugestii, gandire pozitiva, capacitate de lucru in echipa; - Competente IT, abilitati de lucru MS Office (Excel, Word); - Abilitati in folosirea si adaptarea la un sistem informatic financiar-contabil. Programul de contabilitate pe care societatea il utilizeaza in prezent este SAGA. Descrierea jobului -Intocmeste la timp si în conformitate cu dispozitiile legale, balantele de verificare, situatiile lunare, trimestriale; semestriale si anuale (declaratii catre ANAF); - Inregistrarea corecta si la zi in programul utilizat a tuturor datelor de contabilitate primara si gestiune contabila: facturi de intrare marfa, facturi de cheltuieli, facturi emise clientilor avize de expeditie incasari si plati prin orice instrumente de incasare / plata, deconturi de cheltuieli, Registru de Casa, bonuri de consum, etc; - Urmarirea incasarilor la termen a facturilor emise(ocazional); - Inregistrare facturi in sistemul de gestiune a stocurilor si emitere diverse raportari cu caracter contabil si operativ, privind vanzarile si stocurile; - Evidenta documentatiei de personal, intocmirea pontajului lunar, evidenta tichetelor de masa; - Efectuarea platilor salariilor si facturilor de la furnizori; - Participarea la inventarierea anuala si furnizarea datelor corecte si complete membrilor comisiei de inventariere; - Elaborarea de analize si situatii de management privind profitabilitatea activitatilor, eficienta utilizarii capitalului de lucru, evolutia acumularilor banesti, a structurii cheltuielilor pe tipuri de activitati si a altor indicatori economico-financiari ; - Analiza lunara a necesarului de lichiditati si informarea managementului; Descrierea companiei Achizitie si distributie de produse IT&C, electronice, electrocasnice si transport de marfa. Activitatea se desfasoara la punctul de lucru al firmei, situat pe Sos. Alexandriei, nr. 220, Cornetu, jud. Ilfov. Program de lucru: 9:00 – 17:30, luni – vineri Oferta: - Salariul este motivant, fiind negociat în funcție de experiență și gradul de pregătire al candidatului; - Mediu de lucru foarte plăcut și bine organizat. -Tichete de masa Cv-urile se trimit pe adresa:

 • Angajez Șofer profesionist salariu 5500 lei Categoriile C+E se lucrează bena cereale și prelata

 • Caut loc de munca in bucuresti curse tur retur cu sfarsit de saptamana acasa

 • Salveaza cautarea