Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Domnesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Persoana activa si seriosa.Pentru detalii tel.

 • 1

  ANGAJAM TAMPLAR SI PREGATITOR VOPSITORIE IN DOMENIUL DE PRODUCTIE MOBILIER LA CONMANDA RELATII LA NR. PUNCTUL DE LUCRU SE AFLA IN COM,DOMNESTI JUD.ILFOV

 • 1

  Firma privata cu profil postal,(distributie plicuri la cutiile postale), angajeaza postas in urmatoarele localitati: Mihailesti,Clinceni,Domnesti,Ciorogarla,Dragomiresti. Se face contract de munca cu salariul fix in functie de incadrare,acceptam si part-time. Am dorii ca viitorii candidati sa fie din localitatile indicate mai sus,dar santem dispusi sa lucram si cu cei din zone limitrofe. Pentru cei care vin din zone limitrofe oferim decont transport(propriu sau RATB). Pe langa salariu se mai ofera si bonusuri de performanta. Salariul pieaca de la 1500 Ron,in functie de incadrare. Detaliile le puteti primii prin telefon si interviu. Va asteptam in echipa noastra.

 • Restaurantul se află în complexul comercial Fashion House Outlet Militari (iesirea A1 spre Pite ti), si este in regim de semi-autoservire. Responsabilitățile principale ale postului de casier-barman sunt următoarele: - vânzarea i încasarea cash/card - prepararea sortimentelor de cafea (espresso, cappuccino, latte, frappe, etc.) - prepararea salatelor i sandvi urilor - oferirea de ajutor la servirea i prepararea mâncării Căutăm o colegă sau un coleg cu spirit de lucru în echipă, amabil i cu aspect fizic îngrijit (pentru ca va avea contact direct cu clienții). Corectitudinea, capacitatea de a vinde i păstrarea curățeniei la locul de muncă sunt calități esențiale pentru acest post. Programul de lucru este L-D 09:00-21:00 i se lucrează în ture de două zile. Mediul de lucru este plăcut, echipa este tân ră i mereu dispusă să ofere ajutor colegilor, pentru bunul mers al afacerii. Salariul este de 2500 lei net, cu posibilitatea de crestere peste 4 luni de la angajare iar masa zilnica este oferita de firma.

 • amgajam pentru activitate birou,persoana cu experienta in geam termopan

 • 2

  Clinici medicale cu sediul in Bucuresti-Ilfov,cauta pentru angajare sau colaborare MEDICI MEDICINA DE FAMILIE, MEDICI NEUROLOGIE; salariul cuprins intre 8000 si 15000 lei.  Pentru medici din alte orase ,care doresc sa se stabilesca in Bucuresti - Ilfov , asiguram locuinta.

 • Angajam asistent farmacie si farmacist pt punct de lucru Domnesti -Ilfov. Contact CV: : Tel: 0730572666

 • Bolt Pizza cauta colegi cu sau fara experienta pe urmatoarele posturi: Casier Bucatar Pizzar Slariu atractiv. Program de lucuru 2 zile cu 2 zile libere (10-24). Pentru mai multe detalii va astepta cu CV la adresa de email sau telefonic la Locatii : Bragadiru si Domnesti.

 • 1

  Caut om serios ,responsabil ,pentru munca in pepiniera plante (presupune operatiuni de plantat,sapat ,udat) in zona Domnesti Ilfov ,program 8-14 ,salariu 2000 lei.Tel .

 • Angajam mecanic auto cu experienta pentru service multi marca. Salariu motivant. Echipamente noi. Condiții de lucru impecabile. Zona Domnesti

 • Cunostinte AutoCad Experienta minima pe un post similar Atelier Com Domnești, str Principala, nr.79 Ilfov (vis-a-vis de MEGA IMAGE) TELEFON CONTACT: 0722.557.831

 • Salveaza cautarea