Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Domnesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut loc de muncă pe tractor,posed permis cat.Tr,as dori dacă se poate în sectorul 6 Alte detalii la nr.de telefon

 • amgajam pentru activitate birou,persoana cu experienta in geam termopan

 • 3

  Angajăm bucătar pentru restaurantul Maroon din complexul comercial Fashion House Outlet Militari, jud Ilfov. Restaurantul are bucătărie deschisă (pe față) și este în regim de semi-autoservire. Candidatul ideal - Să aibă experiență în bucătăria românească - Să aibă diplomă de calificare în domeniu - Să fie organizat i cu aspect fizic îngrijit. Descrierea jobului - Pregătirea si servirea meniului zilnic al restaurantului (o ciorbă, două preparate gătite, trei garnituri, grill (pui/porc), preparate prăjite (snitel, cartofi) - Respectarea normele sanitar-veterinare in vigoare. Program si beneficii: - Programul de lucru este L-D 08:00-21:00 i se lucrează în ture de două zile. - Salariul 3000 lei net (în mână) - masa zilnică, apă, cafea Mediul de lucru este plăcut, echipa este tân ră i mereu dispusă să ofere ajutor colegilor, pentru bunul mers al afacerii.

 • 1

  Clinici medicale cu sediul in Bucuresti-Ilfov,cauta pentru angajare sau colaborare MEDICI MEDICINA DE FAMILIE, MEDICI NEUROLOGIE; salariul cuprins intre 8000 si 15000 lei.  Pentru medici din alte orase ,care doresc sa se stabilesca in Bucuresti - Ilfov , asiguram locuinta.

 • Angajam asistent farmacie si farmacist pt punct de lucru Domnesti -Ilfov. Contact CV: : Tel: 0730572666

 • 1

  ANGAJAM TAMPLAR SI PREGATITOR VOPSITORIE IN DOMENIUL DE PRODUCTIE MOBILIER LA CONMANDA RELATII LA NR. PUNCTUL DE LUCRU SE AFLA IN COM,DOMNESTI JUD.ILFOV

 • Lucrări terminate la scurt timp și la cel mai bun preț garantat. V-a punem serviciile noastre la dispoziția dumneavoastră. ZIDARIE Tencuiala Glet, finisaje ZUGRAVEALA, DIFERITE MODELE LA PREFERINTA TAPET, PARCHET PLACĂRI EXTERIOARE CU POLISTIREN(TERMOIZOLAȚIE) ACOPERIȘURI, . V-A STAM LA DISPOZIȚIE ORICÂND. CONTACTAȚI-NE LA NR DE TELEFON : DINU COSTEL: GABRIEL.

 • Firma privata cu profil postal,(distributie plicuri la cutiile postale), angajeaza postas in urmatoarele localitati: Mihailesti,Clinceni,Domnesti,Ciorogarla,Dragomiresti. Se face contract de munca cu salariul fix in functie de incadrare,acceptam si part-time. Am dorii ca viitorii candidati sa fie din localitatile indicate mai sus,dar santem dispusi sa lucram si cu cei din zone limitrofe. Pentru cei care vin din zone limitrofe oferim decont transport(propriu sau RATB). Pe langa salariu se mai ofera si bonusuri de performanta. Salariul pieaca de la 1500 Ron,in functie de incadrare. Detaliile le puteti primii prin telefon si interviu. Va asteptam in echipa noastra.

 • fabrica . productie

 • MTY MTY PLAST SRL angajeaza operator mase plastice. Cerinte: cunostinte de limba engleza.

 • Angajam femeie de serviciu zona Domnesti, Clinceni, Ciorogarla

 • Angajam personal curatenie, pentru intretinere cladiri zona Domnesti, Clinceni, Ciorogarla (Ilfov) - full time. Relatii la tel

 • MVO Transport Grup ofera servicii de dispecerat, cautand colaboratori pe baza de contract care pot indeplini urmatoarele conditii: - Disponibilitate 35 zile calendaristice / cursa comunitate; - Sa asigure mijloace de transport optime pentru transportul express pe comunitate; - Sa asigure mijloacele necesare de comunicare cu dispeceratul (Smartphone); - Sa detina asigurare CMR in valoare de minim 50.000 Euro; - Sa detina un sistem de monitorizare GPS activ al masinii/masinilor. Putem asigura urmatoarele : - Minim13.000 km pentru box-uri pe o perioada de 30 de zile calendaristice ; Iar pentru prelate un minim de 15.000 km. - In cadrul companiei noastre se poate servisa masina in conditii optime pentru urmatorul sejur + daca este cazul pentru ITP la preturi avantajoase doar pentru colaboratori). - Dispecerat 24/7 ; - Asiguram ferry/eurotunnel pentru orice transport ce necesita acest lucru. Oferim si rugam seriozitate, iar pentru mai multe detalii legate de o posibila colaborare ne puteti gasi la: IMPORTANT!!! Soferii sa aiba cazierul curat pentru a putea calatori fara probleme in spatiul European si nu numai.

 • Operator call center ( experienta 9 luni) Ospatar ( experienta practica liceu si evenimente) Agent vanzari (experienta 3 luni)

 • Angajez infirmiere cu sau fără experiență pentru cămin bătrâni în Domnești jud Ilfov

 • Cunostinte AutoCad Experienta minima pe un post similar Atelier Com Domnești, str Principala, nr.79 Ilfov (vis-a-vis de MEGA IMAGE) TELEFON CONTACT: 0722.557.831

 • Salveaza cautarea