Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Dragomiresti-deal

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de productie publicitara localizata pe raza localitatii Dragomiresti Deal-Ilfov, specializata in signalisitica outdoor : - firme luminoase, - litere volumetrice, - totemuri publicitare si de benzinarii, - decorari magazine, - decorari cu alucobond - mobilier casnic si comercial Cautam o persoana corecta, organizata, care sa aiba puterea sa-si asume responsabilitatea. Angajam si persoane fara experienta, doar sa aiba inclinatii tehnice. Oferim conditii umane de lucru, salariu motivant de pana la 4000 lei, bonusuri si ... respect.

 • Carmangeria Godac angajeaza sef pentru magazinul din Chitila. Oferim pachet salarial atractiv si un mediu de lucru placut.Carmangeria GODAC este o societate comerciala romaneasca cu traditie din 1991 care s-a impus pe piata din Bucuresti si localitatile invecinate prin calitate,seriozitate si consecventa.Deviza companiei:"PRODUSE PE PLACUL TUTUROR" Contact: ,mobil: .

 • Service Auto Multimarca , angajam mecanic auto cu experienta in autovehicule si autoutilitare pina in 7,5t . Oferim salariu in functie de experienta , masa de pranz , contract de munca , program 8 ore / zi , 5 zile pe sapatamana . Colectiv tânăr și dinamic. Solicitam Seriozitate si Profesionalism .

 • Case pe structură de lemn locurile tot timpul anului grosime pereti exteriori de la 15 cm plus izolați exterioară de 10 . Preț la cheie de la 390 euro mp . Fundația nu este inclusă dar poate fi făcută.

 • desfasoara activitati specifice de incarcare/descarcare marfa, pozitionare marfa la raft paletare / depaletare marfii efectueaza asezarea manuala a marfurilor in depozit; pregateste comenzile pentru livrare; participa activ la inventar; verificarea starii tehnice a stivuitorului la inceputul sfarsitul programului de lucru pentrua asigura functionarea acestuia in parametrii oprimi asigura ordinea si curatenia la locul de munca alte activitati logistice. Cerintele postului : atestat emis de ISCIR pentru conducerea motostivuitoarelor;vizat la zi experienta de minim 1 an in functia de stivuitorist capacitate de lucru in echipa persoana responsabila si serioasa atentie la detalii studii medii finalizate; Conditii: Salariu net: 2400-2600 RON Tichete de masa: 300 RON (15 RON/zi lucratoare) Program de lucru: 08.30 17.00, de Luni pana Vineri Transport asigurat de la statia de metrou Pacii

 • 4

  Angajam sofer cu experiență în domeniu pt curse de tip tur-retur România - Bulgaria, de luni până vineri. Salariu motivant în funcție de km Obligatoriu experienta pe camion 7.5 t sau prelată de 15 paleti

 • 1

  Efectuat structură metalic rigips MP 20 pret mansardari pe structură de lemn negociabil pret Placat rigips pe structură metalică MP 10 pret Montaj rigips la pereti pe lipit MP 18 pret Efectuat tavane rigips fixe pe bride MP 35 pret Efectuat perete despartitor rigips 1pl+1pl MP 40 pret Efectuat perete despartitor rigips 2pl+2pl MP 65 pret Montat izolatie vata minerala MP 8 pret Montat izolatie vata bazaltica MP 15 pret Efectuat scafe, grinzi ML 55 pret Masti, Nise Rigips ML 35 pret Efectuat glafuri usi si pereti ML 25

 • 2

  Angajez muncitori necalificaţi, locul de muncă se afla în zona judeţul Ilfov. Permisul de conducere reprezinta un avantaj, prefer categoria B. Ofer cazare gratuită. Plătesc la zi sau săptămânal, în funcţie de preferinţele dvs. Se lucrează în domeniul construcţiei. Prefer muncitori din provincie si daca se poate, sa detina permis de conducere. Pentru mai multe detalii, sunaţi la nr 0769356737 .

 • Angajam la noul nostru depozit din Dragomiresti Deal (A1 Business Park KM13). Te invitam sa te alaturi echipei noastre ca Operator Stivuitor (Reach Truck). Iti oferim stabilitate, acumulare de cunostinte logistice, posibilitati de avansare si nu in ultimul rand: - Contract pe perioada nedeterminata; - Pachet salarial atractiv; - Tichete de masa; - Variante de transport; - Bonusuri de performanta; - Utilaje noi pe care se va lucra; - Sistem intuitiv in limba romana pe scanner; - Mediu curat si linistit de lucru; - Echipament de protectie; Program de lucru: de Luni pana Vineri intr-un schimb sau in doua schimburi. Pentru detalii si programari la interviu, ne puteti contacta la numarul , in intervalul orar 08:00 - 17:00, zilnic de Luni pana Vineri. Suntem deschisi sa ni se alature colegi noi !

 • 2

  Yusen Logistics angajeaza Stivuitoristi cu experienta (autorizatie obligatoriu) Locatia: Dragomiresti-Deal, transport asigurat din Bucuresti zona Pacii Program in 3 schimburi, de L-V, 8 h/zi Spor de noapte 25% Ore suplimentare 200% (in weekend) Prima prezenta 200 ron brut Bonuri de benzina 90 ron net Bonuri de masa 12 ron/zi Al 13-lea salariu Salariul de incadrare 3600 brut Detalii la tel: 0731497514 / 0728039355

 • Firma Expedo Mobilier, angajeaza stivuitorist cu autorizatie ISCIR valabila,pentru depozitul nou din Dragomiresti Deal, km13. Cerinte: - Experienta anterioara in operarea unui stivuitor de minim 1 an; - Posesia unui permis de operare a stivuitorului avizat pentru anul in curs; - Disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi; Responsabilitati : -Echiparea stivuitorului cu dispozitivul de manipulare adecvat; - Descarcarea, transportarea si depozitarea materialelor; - Realizarea transporturilor de marfa in conditii adecvate de siguranta; Beneficii : -Salariu motivant negociat in cadrul interviului - Contract pe perioada nedeterminata.

 • Salveaza cautarea