Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Dragomiresti-vale

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal - Persoana organizata, responsabila; - Seriozitate, punctualitate, implicare; Atributii: - Scanare produse - Colectare produse, - Ambalare si pregatire comenzi - incarcarea marfurilor pentru distributie; - descarcarea marfurilor receptionate; Beneficii: - Contract de munca - Salariu 1700 lei NET ( in mana) - Tichete de masa 15 lei/zi - Mediu de lucru la standarde internationale. PPOGRAM: Luni-Vineri 07:00-15:30 / 12:30-21:00 Punctul de lucru: Dragomiresti Vale Pentru informatii: 0755 111 307 - Alexandru

 • Descriere XPO Logistics angajeaza soferi distributie . Cerinte: - seriozitate, - permis de conducere categoria C Oferim salariu fix, tichete de masa si bonus de performanta. Daca doresti sa primesti mai multe detalii despre conditiile de angajare, ne poti contacta la numarul de telefon din anunt de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-17:00.

 • Program 8 ore de luni pana vineri, 07.00 - 15.00. Mentinerea curateniei in zona de birouri. Decontare transport integral. Pentru mai multe detalii sunati la numarul 0768490366.

 • Urgent angajam agenti de securitate pentru depozitele Altex din Ciorogârla si Dragomirești

 • Societate comerciala angajeaza personal cu sau fara experienta pentru lucru in brutarie in Dragomiresti Vale, Jud Ilfov. Se ofera: - Salariul fix, bonus trimestrial pentru performanta / implicare - Angajare pe perioada nedeterminata - Cazare/Transport gratuit - Pentru personalul calificat sau cu vechime in functia de brutar, salariul este adaptat la cunostintele individuale. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.374.900

 • Angajăm 9 agenți securitate,bărbați și femei, cu atestat sau în curs de atestare pentru complex depozite zona Dragomiresti Vale,posturi fixe control acces,program 24/48,salariu net minim 1800 lei,contract de munca,salariul la timp fără întârzieri,candidatul ideal:locuiește în împrejurimi pentru a ajunge fără probleme la serviciu,fără vicii majore ,permisul de conducere constituie un avantaj,se oferă condiții de muncă foarte bune..

 • Angajăm 9 agenți securitate barbati si femei, cu atestat sau în curs de atestare pentru complex depozite zona Dragomiresti Vale,posturi fixe, control acces,program 24/48,salariu net minim 1800 lei,contract de munca,salariul la timp fără întârzieri,candidatul ideal:locuiește în împrejurimi pentru a ajunge fără probleme la serviciu,fără vicii majore ,permisul de conducere constituie un avantaj,se oferă condiții de muncă foarte bune..

 • Angajăm 9 agenți securitate barbati si femei, cu atestat sau în curs de atestare pentru complex depozite zona Dragomiresti Vale ,posturi fixe, control acces,program 24/48,salariu net minim 1800 lei,contract de munca,salariul la timp fără întârzieri,candidatul ideal:locuiește în împrejurimi pentru a ajunge fără probleme la serviciu,fără vicii majore ,permisul de conducere constituie un avantaj,se oferă condiții de muncă foarte bune..

 • Firma de paza serioasa , angajeaza agenti de securitate cu sau fara calificare pentru depozit in Popesti Leordeni , in zona Ford Colina . Salariu 1900 lei la program normal . Pentru cei fara calificare organizam si cursuri de calificare in vederea obtinerii atestatului . Mai multe detalii la telefon 0749016145

 • Societate comerciala angajeaza sofer distributie Categ B - duba, pentru brutarie cu sediul in Dragomiresti Vale, Jud Ilfov. Se ofera: - Salariul fix, bonus trimestrial pentru performanta / implicare - Transport gratuit - Angajare pe perioada nedeterminata Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.374.900.

 • SOCIETATE COMERCIALA ANGAJEAZA MANIPULANTI SI SOFERI, PROGRAM LUNI -VINERI , TRANSPORT ASIGURAT CORA LUJERULUI , TICHETE DE MASA .

 • Salveaza cautarea