Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Dragomiresti-vale

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Vînd teren intravilan, toate utilită ile, neinundabil, Dragomire ti Vale, Liceul agricol, 44,484139N i 25,926458E, suprafa a 1000mp, deschidere 18m, PUZ POT 30%, CUT 0.9, P+1+M, drum de acces asfaltat de 12m lă ime, la 100m de drumul județean DJ 143 Chiajna - Zurbaua, gaz metan, re ea electrică trifazică 240V 400V, apă curentă în poartă, Telekom, Digi. Zonă lini tită destinată construc iei de vile, la 14 km de Pia a Romană i la 1 km de autostrada A11 străpungere A1-Dragomire ti Vale-Ro u-Ciurel-Pasaj Basarab. Pre 35 euro/mp. Tel. , e-mail:

 • 2

  Compania Kuehne+Nagel, este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii logistice din Romania. Ce dorim de la tine? Seriozitate, simt de raspundere si o mare capacitate de atentie Abilitatea de a lucra in echipa Experienta anterioara de lucru in depozit Experienta in lucrul cu scanerul. Ce iti oferim? Pachet salarial atractiv+ tichete de masa de 15 ron/zi Bonus in functie de performanta; Ore suplimentare platite conform legii; Transport asigurat; Detaliile privind responsabilitatile pozitiilor mai sus mentionate, vor fi discutate in cadrul interviului! Se lucreaza in doua schimburi ( ) de Luni pana Vineri. Cautam persoane din :Bolintin Deal , Bolintin Vale , Mihai Voda , Malu Spart , Joita , Bacu , Roata , Cartojani , Ogrezeni Hobaia , Mereni

 • 2

  Compania Kuehne+Nagel, este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii logistice din Romania, angajeaza pentru depozitul din Dragomiresti, stivuitorist. Ce dorim de la tine? Abilitatea de a lucra in echipa. Experienta pe postul de stivuitorist. Atestat de stivuitorist. Experienta in ultilizarea scannerului. Seriozitate, simt de raspundere si o mare capacitate de atentie. Ce iti oferim? Pachet salarial + tichete de masa de 15 ron/zi; Bonus in functie de performanta; Transport asigurat si gratuit; Program in 2 schimburi;( ) Mediu de lucru curat si organizat. Detaliile privind responsabilitatile pozitiilor mai sus mentionate, vor fi discutate in cadrul interviului! Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra, te asteptam sa iti trimiti CV-ul la adresa Str.Str. Gabriela Nr.11 , sat Dragomiresti-Vale, Comuna Dragomiresti Vale , Judet Ilfov ,A1, KM 13 sau ne poti contacta la numar de telefon de luni pana vineri, intre orele 8:00 - 16:00.

 • Angajam conducatori auto cu experienta, categoriile B, C, E pentru camioane de ultima generatie. Oferim formare profesionala pentru persoanele care doresc sa practice acesta meserie. Angajam si persoane care detin PFA. Criteriile de angajare sunt: - fara cazier; - atestat transport marfa; -experienta pe curse locale si pe agregate termo King si Carrier - sa fie responsabil, descurcaret, comunicativ, rezistent la stres - cunostinte de mecanica auto; - capacitate de organizare si planificare; - atitudine pozitiva; flexibilitate, disciplina; - atentie distributiva; - orientare catre clienti si realizare de obiective; - experienta pentru camioane de 24 de tone. Responsabilitati: - sa nu consume alcool; - preluare/livrare marfuri in mod operativ si in conformitate cu dispozitiile primite; - completarea zilnica a foilor de parcurs; - respectarea legislatiei in vigoare privind circulatia pe drumurile publice precum si regulamentele/normele interne - verifica starea autotrenului zilnic si raporteaza imediat orice defctiune/avarie.

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm reprezentant de vanzari în Dragomiresti Vale. Necesita masina

 • Angajam conducatori auto cu experienta si fara experienta, categoriile B, C, E pentru camioane de ultima generatie. Oferim formare profesionala pentru persoanele care doresc sa practice acesta meserie. Angajam si persoane care detin PFA. Criteriile de angajare sunt: - fara cazier; - atestat transport marfa; -experienta pe curse locale si pe agregate termo King si Carrier - sa fie responsabil, descurcaret, comunicativ, rezistent la stres - cunostinte de mecanica auto; - capacitate de organizare si planificare; - atitudine pozitiva; flexibilitate, disciplina; - atentie distributiva; - orientare catre clienti si realizare de obiective; - experienta pentru camioane de 24 de tone. Responsabilitati: - sa nu consume alcool; - preluare/livrare marfuri in mod operativ si in conformitate cu dispozitiile primite; - completarea zilnica a foilor de parcurs; - respectarea legislatiei in vigoare privind circulatia pe drumurile publice precum si regulamentele/normele interne - verifica starea autotrenului zilnic si raporteaza imediat orice defctiune/avarie.

 • 3

  Recrutam in vederea angajarii in Germania muncitori in telecomunicatii (sapatori, pavatori, manipulanti utalaje, liniori) Constituie avantaj posesia unui permis de conducere categoria B/CE, experienta in constructii, cunostinte manipulare utilaje grele sau orice experienta relevanta in telecomunicatii. Salarii atractive in Germania. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon

 • Cerinte Studii superioare tehnice; Experienta privind efectuarea de planning-uri si interes spre partea tehnica; Cunostinte medii MS Office - Excel, PowerPoint, Outlook; Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational, limba spaniola reprezinta un avantaj. *Studii tehnice proiectare Catia, capacitate de invatare si interactionare cu celelalte departamente si clientii, atentie la detalii, implicare si capacitatte de comunicare. Responsabilitati Crearea de proiecte si stabilirea etapelor proiectului, conform datelor extrase din soft-ul intern; Urmarirea activitatilor din cadrul proiectului privind evolutia acestuia; Redactarea si emiterea de avize din punct de vedere planning; Comunicarea cu ceilalti specialisti implicati in proiecte; Redactare planning-uri si comunicarea acestora persoanelor implicate in proces; Aplicarea procedurilor in functie de procesele specifice rolului si departamentului.

 • Salveaza cautarea