Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Mogosoaia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Echipa tanara, receptiva la tot ce este nou asteptam coleg petru care noul reprezinta o provocare. Cu experienta sau nu important este sa vrei sa cunosti si sa castigi bine. Carnet conducere auto categoria B minimum.

 • SMP SUN STRUCTURE -firma de productie prelate si structuri metalice,angajam lacatusi sau muncitori necalificati cu varste cuprinse intre 20-40 de ani.Mai multe detalii va putem oferi la nr de telefon 762 - arata telefon - / 726 - arata telefon - 8 sau direct la punctul nostru de lucru situat in Mogosoaia nr 178,vis-a-vis de Federatie.

 • S.C. angajeaza mecanici deserventi pentru utilaje de constructii cale si terasamente (buldoexcavator, excavator, incarcator frontal,cilindru compactor, autogreder, etc.).

 • Societate de constructii angajeaza mecanic si electrician cu experienta in domeniul reparatii si intretinere autobasculante si utilaje de constructii. Permis de conducere cat. B - prezinta avantaj. Cerinte: Cunostinte solide si experienta in domeniu mecanica, electrica; Experienta relevanta in operatiuni de mecanica auto pe mai multe tipuri de masini si utilaje de constructii; Disponibilitate la deplasari pentru interventii la masinile aflate pe santier, cu masina de interventii; Permis de conducere cat. B - prezinta avantaj. Responsabilitati: Executarea lucrarilor de mecanica conform comenzilor de atelier; Respectarea tehnologiei reparatiilor si a conditiilor de calitate; Completarea comenzii de reparatie conform operatiilor efectuate la autovehiculul/utilajul aflat in reparatie si semnarea documentelor la finalizarea lor; Completarea cererilor de aprovizionare cu piesele de schimb si consumabile conform necesarului rezultat din comanda de reparatie; Efectuarea controlului final la terminarea ciclului de reparatie pentru a se asigura de calitatea lucrarilor; Beneficii: Salariu motivant;

 • S.C. angajeaza sofer autobasculanta, detinator permis categoriile B, C, E atestat transport marfa, card tahograf. Disponibil la deplasari. - Cazare gratuita. - Salariu 3500 - 4500 lei.

 • ANGAJAM MENAJERA/BUCATAREASA ZONA MOGOSOAIA. VARSTA MAXIMA ADMISA 50-55 ANI. PROGRAM 8 ORE PE ZI. ANGAJAM IN REGIM EXTERN SAU INTERN. PT PERSOANELE DIN AFARA LOCALITATII OFERIM CAZARE GRATUITA SI 3 MESE PE ZI (INTERN). SALARIU NET 2000LEI. TEL: 0765.066.323 / 0723.538.144 / 0723.587.633

 • Angajez urgent electrician. Pentru detalii va rugam sunati la telefon 0730023999 - Cosmin Doncean

 • Angajez urgent lacatus.. Pentru detalii sunati la tel.0730023999 - Cosmin Doncean

 • Angajez urgent sudor. Pentru detalii va rugam sunati la telefon 0730023999 - Cosmin Doncean

 • Angajam mecanic auto (experienta de minim 1 an): - capacitatea de integrare si cooperare in echipa , rezistenta la stress - disponibiltatea la o perioada indelungata - studii de specialitate sau calificari in domeniul auto - persoana organizata - mentalitate si atitudine pozitiva, inclinat spre lucru - experienta relevanta in operatiuni de mecanica si/sau electrica si electronica auto pe mai multe marci de masini (mecanic auto) - cunostinte tehnice de mecanica/electrica auto (mecanic auto) - carnet de conducere cat. B-obligatoriu Descrierea jobului: - efectueaza interventii de mecanica si electrica auto pe diferite marci de automobile - executa lucrarile in conformitate cu standardele de calitate utilizate - executa interventiile pe masini cu respectarea termenelor de predare catre clienti. Programul de lucru este de luni-vineri 9h cu ora pauza de masa. Salariul consta in 20% comision din fiecare lucrare realizata, iar daca intr-o luna nu sunt prea multe lucrari (desi asta nu se intampla), salariul minim este asigurat. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Colectiv simpatic si atmosfera placuta. Sediul de lucru este in Mogosoaia, judet Ilfov, aproape de Centura Bucuresti.

 • Compania Bergerat Monnoyeur angajeaza: MAGAZIONER in locatia din Mogosoaia RESPONSABILITATI Descarca si receptioneaza marfa; Urmareste iesirile din stoc si gestioneaza retururile; Identifica piesele de schimb si uleiurile in sistemul informatic si in magazie; Livreaza piese de schimb si uleiuri catre clienti, tehnicieni si puncte de lucru; Mentine stocul in ordine si asigura curatenia in magazia de piese; Realizeaza inventarul. CERINTE Studii medii finalizate; Autorizatia ISCIR de motostivuitorist constituie un avantaj; Experienta anterioara, de preferat intr-o magazie de piese de schimb pentru utilaje de constructii; Cunostinte tehnice generale in domeniul auto sau al utilajelor de constructii; Cunostinte medii de operare PC (Word, Excel); Cunostinte minime de limba engleza; Permis de conducere categoria B. PROFIL CANDIDAT Responsabilitate, atentie la detalii; Seriozitate, dinamism, spirit de echipa; Buna capacitate organizatorica. Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește. Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări. Masa de pranz asigurata in cadrul cantinei. Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime.

 • Candidatul ideal: Studii superioare finalizate, de preferința în domeniul tehnic sau economic Cunoștințe și experiență de minim 2 ani în logistică de administrare a vânzărilor sau în comerț internațional- constituie avantaj Bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel - mediu spre avansat, PowerPoint, Internet) Cunoștințe bune de limba engleză si limba franceza Bună capacitate organizatorică, respectarea termenelor limită PROFIL CANDIDAT Seriozitate, dinamism, atenție la detalii, spirit analitic Atitudine comercială și orientare către client Disponibilitate pentru lucrul în echipă RESPONSABILITĂŢI Urmărește derularea contractelor și a acordurilor comerciale Lansează comenzi către furnizori (termene, transport, livrare, verificare prețuri) Organizează și urmărește transporturile pentru toate utilajele și echipamentele Emite facturi proforme, finale sau de stornare și urmărește efectuarea plăților de către clienți Menține comunicarea între activitățile comerciale și de service ale societății Ține evidența comenzilor interne, documentelor de vânzare și a costurilor pre-vânzare Realizează raportări periodice specifice Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime.

 • Zona Judetelor: Sibiu, Hunedoara, Alba. RESPONSABILITĂŢI: - Efectuează, în locaţia clientului, activităţi de reparare, revizie şi întreţinere a utilajelor şi echipamentelor din toată gama (din punct de vedere mecanic, hidraulic şi electric) - Pune diagnosticul de stare tehnică a maşinii şi realizează analize de anomalii - Identifică piesele de schimb necesare intervenţiilor şi le comandă - Realizează puneri în funcţiune şi expertizări atât ale utilajelor noi, cat si ale celor second-hand (de ocazie) - Întocmeşte documentaţia şi raportările necesare CERINŢE: - Studii tehnice de specialitate (electromecanică, mecanică industrială) - Bune cunoştinţe de mecanică, electricitate/ electronică, hidraulică - Experienţa de minim 2 ani în reparaţia de utilaje de construcţii, industriale sau agricole sau în domenii conexe - Cunoştinţe operare PC (Word, Excel; sisteme de gestiune informatica a datelor) - Cunoştinţe minime de limba engleză – domeniul tehnic - Permis de conducere categoria B PROFIL CANDIDAT: - Punctualitate, disponibilitate, adaptabilitate - Atitudine orientată către client; corectitudine profesională; rigurozitate - Nivel ridicat de inițiativă, productivitate - Disponibilitate pentru deplasări in arealul SB AB HD Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime Mașină de serviciu – pentru activitatea de teren, telefon, laptop

 • RESPONSABILITĂŢI Înregistrarea operațiunilor derulate prin conturile bancare; Înregistrarea operațiunilor derulate prin casa; Verificarea si clasarea facturilor de vânzari; Înregistrarea facturilor de avans emise; Înregistrarea deconturilor de deplasare; Întocmirea de diverse alte rapoarte, situații, formulare în relațiile cu terții: auditori, bănci, administrații, etc; Întocmirea de rapoarte și situații privind: creanțele neîncasate, avansuri clienti, cifra de afaceri, datoriile neachitate; Întocmirea fiselor de cont solicitate de clienți și furnizori. CONDIȚII DE OCUPARE Studii superioare în domeniul economic; Cunoștințe de contabilitate; Bune cunoștințe de operare PC; cunoașterea programului de contabilitate CIEL reprezintă un avantaj; Cunoștințe medii de limba engleză, (franceză - reprezinta un avantaj); Capacitate de a lucra în echipă. PROFIL CANDIDAT Persoană atentă și meticuloasă; Persoană cu bune abilități de organizare; Abilităţi de analiză şi sinteză; Capacitate de structurare a informațiilor și de prioritizare a sarcinilor. Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește; Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări; Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime.

 • Candidatul ideal CERINŢE: Minimum studii medii finalizate. Experienta 1 - 3 ani in domeniul utilajelor de constructii, industriale sau agricole/marketing/ autovehicule sau domenii conexe. Cunoștințe tehnice generale (auto/ utilaje de construcții/ utilaje agricole). Cunostinte avansate de operare PC (Word, Excel, PowerPoint, Internet Explorer). Bune cunostinte de limba engleza (franceza - nice to have). PROFIL CANDIDAT: Spirit comercial. Atitudine orientata catre client. Abilitati de comunicare si relationare. Adaptabilitate, corectitudine, seriozitate. Atentie la detalii, ordonat, metodic, riguros. Capacitate si disponibilitate pentru lucrul in echipa. Descrierea jobului Rolul principal al Asistentului de Marketing in cadrul departamentului de service pune accent pe cunoasterea produselor si suport pentru echipa de vanzari. RESPONSABILITĂŢI: Cunoaste si promoveaza produsele departamentului de service. Pregateste si lanseaza comunicari de marketing. Actualizeaza informatiile departamentului de service de pe site-ul companiei. Se ingrijeste prin mijloacele disponibile ca baza de date de contact clienti de service sa fie cat mai actuala (feedback campanii marketing, CRM). Organizeaza reprezentarea departamentului de service la targuri, « open days », etc. Colecteaza si analizeaza ofertele concurente de service, dupa care documenteaza si propune actiuni de marketing. Aplica si urmareste eficienta programelor de marketing, inregistreaza rezultatele, pregateste raportarea catre furnizor. Utilizeaza aplicatia pentru vanzarile de service. Intocmeste si trimite rapoarte de analiza periodice sau adhoc catre furnizor sau intern. Genereaza rapoarte de urmarire a activitatii de service pentru furnizor. Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește. Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări. Masa de pranz asigurata in cadrul cantinei. Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime.

 • Angajam muncitori pentru ferma din Mogosoaia, jud. Ilfov! Cautam tractoristi, mecanici si muncitori necalificati dispusi sa invete sa lucreze pe utilaje, la banda, sisteme de irigatii sau sa repare. Asiguram loc de munca stabil. Munca este de 8-10 ore/zi si implica si efort fizic. Salariul se negociaza la interviu in functie de experienta. Orele suplimentare sunt platite. Pentru cei care nu sunt din jud. Ilfov sau Bucuresti, putem oferi cazare si masa.

 • Angajez bona in Mogosoaia , jud. Ilfov, pt copil de 1 an si jumate, se cere in timpul disponibil un minim menaj in casa si gatit, program 08.00-17.00, un week-end pe luna, salariu 1600 lei.Fara probleme medicale

 • Vând mobilier -aparatura pentru dotarea unui întreg salon de coafura - frizerie , in stare foarte buna la doar 5400 RON -negociabil. Detalii la telefon 0740073468 -Andreea Tartacan

 • Doar sa platim bani grei pentru reclama la televizor mai bine acest anunt si poti lucra part time in echipa cu noi de la distanta. Cu toti vrem sa castigam bani mai ales on-line, dar cine ne instrueste ? Cursuri de educatie specifice activitati noastre timp de 5 zile .Apoi iti dai seama daca poti vinde un produs cu numeroase instrumente online care pot aduce clienti targhetati din intreaga lume spre toate firmele care au un site de prezentare sau vanzari on-line in valoare de 15.000 euro. Firmele interesate pot achizitiona prin noi abonamente de la 35 de euro lunar sau 1.750 euro abonament lifetime. Beneficiezi de la 10% la 40% comision . Cerinte : tineri peste 18 ani fara limita de varsta ,calculator si sursa de internet in permanenta. Experienta de lucru cu oamenii este un avantaj in: call center , agenti de vanzari sau marketing de retea , IT-isti. In acest moment vanzarile on-line se indreapta spre social media, pe cm2 pe telefonul mobil . Asa ca nimic nu sta in calea unei idei caruia ia venit momentul. Cunosc oamenii de succes care au investit timp si bani in cursuri si astazi sunt liberi financiar. Si oamenii care au studiat pana la o varsta apoi sau angajat si au dat cel mai de pret lucru timpul lor ,ca sa castige bani . Depinde de ce iti doresti si faci , aia vei ajunge si aia vei optine. De fapt bani pot fi si o idee si nu trebuie sa muncesti pentru ei. Un sistem automatizat bine pus la punct lucreaza pentru tine . Acum ca ai citit programeaza on-line un interviu si alaturate echipei.

 • Cerințe: Bune abilitati de lucru in echipa; Atitudine pozitiva si prietenoasa; Abilitati bune de comunicare; Buna capacitate de organizare si planificare; Autorizatie ISCIR vizata la zi. Responsabilități:​ Manevreaza motostivuitorul pentru transportul marfurilor paletizate; Respecta instructiunile si normele tehnice de utilizare a stivuitorului si altor utilaje la/cu care isi desfasoara activitatea; Verifica buna functionare a utilajelor necesare in desfasurarea activitatii si aduce la cunostinta superiorului ierarhic a oricarei disfunctionalitati a acestora.

 • Salveaza cautarea