Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Peris

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Salut numele meu este Mihai,am 15 ani jumate si caut loc de munca in Otopeni sau Bucuresti. Ma pricep/sunt bun ca:ajutor mecanic (auto),ajutor bucatar sau ajutor chelner. Daca va intereseaza lasati un mesaj.

 • Cautam barbat intre 45-55 ani care sa locuiasca intern, si care sa ingrijeasca gazon, pomi, flori si care sa hraneasca niste pisici si niste caini. Angajare cu contract de munca, salariu 2000 lei net (in mana). Poate locui si o pereche, dar nu prea ar fi de lucru pentru o femeie in locatia respectiva. Ea ar trebui sa isi gaseasca un alt loc de munca. Zona: Peris-DN1, jud. Ilfov. Tel. 0756.618.640, www.acceda.ro. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati

 • REPREZENTANT RELATII CLIENTI PHARMA TELNET S.R.L. • TIP POST: BIROU • NORMA DE LUCRU: 8 ORE/ZI, ZILE LUCRATOARE (LUNI-VINERI, DE LA 09:00-17:00) • LOC DE MUNCA: SAT PERIS, COM.PERIS, JUD.ILFOV PROFIL CANDIDAT: 1. Cunostinte PC: a) Software: operare baze de date (exemplu SIUI), Microsoft Office (Excel -calcul tabelar, Word -procesare text), Email- utilizarea si organizarea aplicatiei de posta electronica, Internet-navigare, browser. b) Harware: utilizarea corecta a computerului si echipamentelor periferice, organizarea fisierelor, aplicatii utilitare, porturi intrare-iesire, pregatire pentru tiparire, tiparire documente. 2. Cunostinte generale: comunicare comerciala scris/oral, arhivare comerciala, contabilitate primara. 3. Abilitati: comunicare oral/scris, analiza si sinteza informatii, planificare si organizare actiuni, viteza si acuratete in redactare si introducere date. 4. Calitati: punctualitate, seriozitate, corectitudine, moralitate. 5. Prezenta: placuta si decenta, echilibru emotional. DESCRIERE SUCCINTA POST: - Preia cerintele clientilor si raspunde solicitarilor; - Inregistreaza in aplicatiile specifice statusul solicitarilor, asigura modul si timpul de solutionare conform normelor de lucru; - Receptioneaza, intocmeste, transmite si urmareste documentatia necesara catre toate departamentele implicate in procesul de livrare/vanzare; - Realizeaza tranzactiile in aplicatiile informatice aferente comenzilor, livrarilor, facturarii, incasarilor si platilor si intocmeste documentatia aferenta; - Centralizeaza tranzactiile efectuate si urmareste intreg fluxul logistic: de la verificarea stocurilor, rezervarea de produse, plasarea comenzilor pana la monitorizarea efectuarii livrarilor; -Efectueaza fizic numai in locatia de lucru activitati de mica coletarie (maxim 6 kg/colet) pentru clientii alocati; -Intocmeste rapoarte de activitate periodice si efectueaza toate inregistrarile administrarii clientilor si vanzarilor; - Asista superiorul in solicitari legate de centralizarea datelor, rapoartelor de activitate, analize ad-hoc in functie de cerintele managementului. Societatea PHARMA TELNET S.R.L. este companie romaneasca, distribuitor de dispozitive medicale. Informatii generale: www.pharmatelnet.ro

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Sc angajează băieți în constructi , se oferă cazare pentru provincie , salariu motivant.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in Placarea cu Polistiren Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Cautam Urgent Meseriasi termosistem 160 ron zi cu angajare Rugam si cerem seriozitate Oferim Cazare Gratuita Detalii la telefon Multumesc!Bucuresti.

 • Salveaza cautarea