Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Rosu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Grădinița Vincenzina Cusmano, cu sediul în loc. Roșu, com. Chiajna, jud. Ilfov, str. Concordia, nr 7 organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de educatoare. Concursul se va desfășura conform următorului grafic: -înregistrarea cererilor la secretariatul sediului-29.03.2021 și 30.03.2021 între orele 09:00-16:00 -afișarea listei candidaților admiși pentru susținerea probelor de concurs 31.03.2021 -proba practică 06.04.2021 -proba scrisă 08.04.2021 -depunerea contestațiilor 08.04.2021 -afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților 09.04.2021 Concursul se va desfășura conform prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ particular din învățământul preuniversitar, aprobată prin OMECTS nr 5625/2012 și a Ordinului nr 4749/2020 privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante în unitățile de învățământ preuniversitar particular în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2. Se pot înscrie la concurs absolvenți cu diplomă ai învățământului superior, postliceal sau mediu, care au înscrise pe diplomă/diplome specializarea/specializările corespunzătoare postului didactic conform Centralizatorului privind disciplinele de învățământ, domeniile și specializările, precum și probele de concurs valabile pentru încadrarea personalului didactic din învă ământul preuniversitar. Proba scrisă se va susține în specializarea postului, conform Centralizatorului. Nu au dreptul să participe la concurs persoanele care au fost înlăturate din învă ământ printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, persoanele care nu prezintă un document medical din care să reiasă faptul că nu există incompatibilită i de ordin medical cu funcția didactică, precum și persoanele care au fost eliminate pentru fraudă în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar.

  • Atributii: - Absolvent studii superioare;
 - Experienta pe o poziție similara de minim un an;
 - Cunostinte PC (MS Office, etc.); - Limba Engleza - nivel mediu; - Cunoasterea limbii engleza nivel inalt (scris/vorbit) 
- Abilitati de comunicare si organizare; 
- Atitudine pro-activa, dorinta de a invata;
 - Capabil de lucru in conditii de stres și termene precise; 
- Capabil sa lucreze individual, dar si in echipa;
 - Dornic sa creasca ierarhic prin performanta 
- Preferabil disponibilitate imediata de angajare.

 Descrierea jobului: 
- asistent manager pentru general manager 
- managementul documentelor companiei (sortarea si expedierea corespondentei, arhivarea documentelor companiei, managementul contractelor incheiate de companie, sortare, arhivarea si evidenta lor, securizarea informatiilor cu caracter confidential) - raspunde de inregistrarile de contabilitate primara si de verificarea financiara a contractelor societatii
 - raspunde de relatia societatii cu bancile
 - verifica deconturile lunare ale angajatilor societatii
 - coordonarea relatiei cu furnizorii companiei 
- evidenta obiectelor de inventar i a mijloacelor fixe la nivelul intregii companii
 - colectare date si organizarea lor de la departamentul tehnic si vanzari
 - persoana de legatura cu departamentul contabil si cel tehnic
 - coordonarea activitatii de evidenta a personalului (ordinele de deplasare, certificatele medicale, cererile de concediu , arhivare)
 - activitati de preluare sarcini de la managerul general pentru rezolvare a anumitor sarcini In cazul in care profilul tau corespunde celui de mai sus si esti motivat sa te alaturi echipei noastre, aplica acum!
Transmite CV-ul la adresa de email: daacsystems.recrutare gmail.com

  • 3

    Royal York angajeaza croitori-croitorese, pentru atelierul de productie perdele , draperii , cuveruti, storuri romane si alte accesorii pentru casa, din Rosu- Chiajna (Ilfov). Program de lucru luni-vineri intre 8.30-17 . Mijloace de transport in comun 430,434 si 178 . Salariu atractiv si alte beneficii , in functie de experienta si abilitati practice.

  • ANGAJEZ VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR IN COM ROSU ( VIS A VIS DE RASTAURANT RANDUNICA) / PROGRAM 8 ORE/ZI ( O SAPTAMANA DIMINEATA O SAPTAMANA DUPA-AMIAZA UN WEEKEND LIBER UN WEEKWND LUCREZI) SALARIU 2200 RON

  • Salveaza cautarea