Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Varteju

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Societate comerciala, angajeaza in cadru legal vulcanizator cu sau fara experienta Autoturisme-Camioane-TIR. Se ofera: cazare si masa gratuita, salariu motivant si program negociabil. Locatia este amplasata pe Soseaua de Centura in dreptul Sat Vârteju, Com. Măgurele, Jud. Ilfov. Pentru mai multe detalii, rog contact: .

  • 1

    Societate comerciala cu sediul in Bucuresti, Soseaua de Centura, zona Magurele, angajeaza in conditii legale (contract munca), 3 spalatori auto pentru spalatorie autoturisme-camion-tir. Program flexibil-salariu motivant. Angajam cu si fara experienta. Detalii contact: 0766688651/0728306976

  • Locatie: sat Varteju, zona Magurele, jud. Ilfov -Permis categoria B valabil si experienta; -Disponibilitate la deplasari frecvente in tara la clientii alocati (cu masina firmei special echipata pentru deplasari); -Bune aptitudini tehnice, profil electromecanic sau alte studii echivalente, dar obligatoriu pe profil tehnic; - minim 1 an experienta sau fara experienta, dar cu bune aptitudini tehnice si disponibilitate spre invatare; - domiciliu in Ilfov, zona Magurele sau împrejurimi. Avem o echipa tanara de tehnicieni care mai au nevoie de inca un coleg. Mediu de lucru placut, stabil, in care este apreciata implicarea, pro-activitatea si serozitatea. Activitatea consta în mentenanța/service cantare existente si montaj cantare noi. Oferta: salariu 3000 lei net + tichete/diurna la deplasări (în perioada de proba de 3 luni); dupa perioada de proba salariu se renegociază; telefon de serviciu; mașina de serviciu (dupa perioada de proba). intuire pe post pe o per. de proba de 3 luni. Program de lucru: L-V 8 ore/zi (jumătate de ora pauza de masa inclusa). Cv se trimit pe adesa : contact.targethr@gmail . com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat . Prin trimiterea CV-ului tau iti dai acordul pentru prelucrarea datelor tale din CV doar in scopul recrutare.

  • angajez gaiferist pe utilaj. salariu intre 3.000-5.000 ron negociabil

  • Salveaza cautarea