Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Vidra

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de munca la domiciliu, doamna 51ani cu diploma de bacalaureat.

 • Instalator58ani cu experienta în domeniu caut loc de munca la întreținere locuințe, de birouri sau alte clădiri cunoscător și în domeniul instalațiilor electrice de preferat în sud. Tel.0723287620.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Caut meseriasi(salahor) pentru placari cu polistiren - termoizolatii pentru la Bucuresti. Schela este deja montata Se ofera plata la zi - 160 / 170 /200 lei pentru meseriasi - in functie de cum se misca fiecare.Salariul de doua ori pe luna. - 100 lei/zi necalificati Se ofera cazare . Se ofera bani zilnic pentru cheltuieli. Se angajeaza cu acte pe termen lung.

 • Cautam operator abkant, pentru o companie situata in comuna Vidra, la 21 km de Bucuresti. Se ofera transport de la statiile de metrou Piata Sudului si Aparatorii Patriei. Program: L-V 7:30-16.00 Salariu atractiv, tichete de masa, prime de sarbatori, asigurare medicala Mai multe informatii la numarul de telefon 0731808022 sau puteti trimite direct cv-ul la urmatoarea adresa de email: adelina.mihai@humangest.ro

 • Angajam muncitori calificati. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata!! Oferim salariu atractiv, in functie de calificare si munca prestata. Oferim cazare in casa ( jud. Ilfov) sau in apartament ( Bucuresti )

 • Cautam gestionar pentru clientul nostru, o companie din comuna Vidra- Ilfov. Se asigura transportul de la Piata Sudului si retur. Salariu 2500 ron net.

 • Cetatean de origine greacă, caut loc de muncă în țară sau străinătate că sofer profesionist categoria b,c,e din anul 1987,posesor card tahograf, atestat,cu experiență pe tir și mașini frigorifice . Sunt stabilit în Romania de 12 ani unde am și lucrat până în luna martie a anului curent.

 • Doresc colaborare part-time cu persoane deosebit de serioase, cu auto personal, imi ofer serviciile in timpul liber detin un ford focus si permis cu categoria B,C vechime 20 ani - part-time: dus/adus copii de la scoala, curse de seara, week-end, curse dus/adus de la serviciu, curse de ocazie , curierat part-time, comisioane(pot face si cumparaturi). Ofer si cer seriozitate maxima! Program disponibil : L - V (16:00/22:00) si S - D (08:00/22:00)

 • Caut colaborare traduceri din engleza/franceza/romana. Ofer calitate si promptitudine. Pret avantajos. Telemail: Posibilitate emitere factura.

 • Salveaza cautarea