Anunțuri
Brutarie - Patiserie – Cofetarie Bucuresti Companii Disponibil din: 2021-11-16-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Angajam BRUTAR PATISER cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program de noapte zi: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Suntem interesati pentru o colaborare in vederea dezvoltarii unei afaceri : producere si comercializare produse de cofetarie si patiserie. Dispunem de un laborator de 112 mp + demisol de 112 mp. Laboratorul este dotat cu utilaje specifice pentru realizarea produselor de patiserie si cofetarie precum si pentru depozitarea lor(spatii frigorifice). In cazul in care doriti dezvoltarea afacerii dvs. in acest domeniu,nu ezitati sa ne contactati !
-
Angajez Brutar, muncitori si muncitoare in fabrica de paine, salariu motivat, carte de munca, fabrica se afla in Bucuresti, strada Podul Dambovitei sector 6, Contact zero72opt3opt489opt
-
societate comerciala angajam modelator,patiser,covrigar,cuptorist,femeie de serviciu salariu atractiv ,punct de lucru sos.berceni nr.183(piata aparatorii patriei) relatii la telefon
-
Beneficii Salariul 4500-5500 RON Autonomie in luarea deciziilor Dezvoltare profesională, personală Condiții de muncă flexibile Echipa și colaborare Ocazia de a coordona și susține o echipă dinamică Cerințe Abilități de management Abilități de comunicare și relaționale Orientare către oaspete Abilități de leadership, coordonare și organizare Cunoștințe financiare, contabilitate primară și atenție la detalii Organizarea programului de lucru a personalului Menținerea de comunicare eficientă cu oaspeții, colegii de echipă și superiorii Promovarea de valori și produsele companiei Experiență în industria ospitalității. NU SE ACCEPTĂ PERSOANE FĂRĂ EXPERIENȚĂ
-
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - Angajeaza Urgent Personal Tehnic pentru Postul de: Manager in siguranta Alimentelor HACCP, pentru implementarea procedurilor si editarea, emiterea Manualului HACCP, individual pentru clientii din unitati de alimentatie publica - Resturant si unitati de Productie tip Catering, Cantina, Laborator de Cofetarie patiserie. Candidatul ideal: Minim studii medii - de specialitate Absolvent Facultate Manager in siguranta Alimentara Tehnician HACCP in Calitatea Produselor Alimentare, Instruirea personalului operator prin Audituri, crearea Manualului de Bune Practici si implementarea propriuzisa. Competente cunostinte in metodologia implementarii Procedurilor ISO 22000 conform HACCP din industria alimentara, experienta constituie un avantaj; Experienta in Managementul Comunicarii. Carnet Conducere Categoria B - se asigura auto; Cunostinte operare PC; Bune abilitati de organizare, atentie la detalii, completarea documentelor specifice, tipizate; Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua; Bune abilitati de comunicare cu operatorii economici din domeniul - Restaurant, Patiserii, Catering, Carmangerie, Procesare Carne, Industria Alimentara, etc; Bune abilitati de lucru in sistem individual, independent, fara un program bine determinat, planificarea lucrarilor in sistem independent; Persoana dinamica, riguroasa; Integritate profesionala, responsabilitate, Corectitudine;
-
KESTAR Chocolate angajeaza cofetar sau ajutor de cofetar Ne incepem calatoria in lumea dulce a ciocolatei si cautam ajutor pentru a raspandi beneficiile ciocolatei ''bean to bar'' in Romania. Cautam o persoana care: -sa aiba cunostinte (chiar si notiuni de baza) despre productia de ciocolata, praline, sau produse de cofetarie. -sa aiba atentie la detalii -sa urmareasca precis retete prestabilite -sa lucreze curat si ordonat -sa isi gestioneze eficient timpul de lucru -sa respecte standardele de igiena si curatenie impuse in spatiul de lucru Program fix L-V de la 09:00 la 18:00 Salariu negociabil in baza experientei si nivelului de cunostinte in domeniu. 3000 RON - 4000 RON Locatie: Bucuresti, sector 6 Vino sa ne cunoastem si hai ca facem cunoscut gustul KESTAR Chocolate!
-
Angajam patiser cu contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu 4000-5000 Lei net si o masa zi. Zona metrou Costin Georgian, program L-V 6:00-15:00 si 2 sambete luna cu program redus. Cerinte: - Calificare in domeniu, cunostinte de igiena - Experienta de minimum 3 ani - Persoana energica, punctuala, bine organizata, cu spirit de echipa Alte atributii: - Verifica materia prima cantitativ si calitativ si se asigura ca va fi depozitata corespunzator - Verifica materiile prime din frigidere - Pastreaza curatenia la locul de munca Program L-V 6:00-15:00 si doua sambete luna Salariu 4000 - 5000 Lei net, negociabil in functie de calificare si experienta.
-
Angajam cofetar cu experienta ( prajituri, torturi, cozonaci ). Program de luni pana sambata 12,00 - 21,00. Perioada de proba 15 zile. Salariu pe timpul perioadei de proba 130 ron/zi.
-
Angajam modelator covrigi ( ajutor patiser ) cu experienta la locația din strada Buzoieni, nr 18, sector 5. Detalii la telefon. Rugam seriozitate
-
Angajez Brutar, muncitori si muncitoare in fabrica de paine, salariu motivat, carte de munca, fabrica se afla in Bucuresti, strada Podul Dambovitei sector 6, Contact zero72opt3opt489opt Publi24_1707224634
-
Ce căutăm? Persoană pasionată de cofetăria artizanala cu abilitati de preparare a prajiturilor si torturilor de la zero creme, blaturi, insertii, etc. Experienta in cofetaria cu productie in masa din semipreparate nu e relevanta, punem mai mult pret pe implicare, pasiune, dorinta de dezvoltare si de a impartasi cunostinte, pe creativitate si inovatie si, nu in ultimul rand, pe corectitudine si loialitate. Cine suntem? Cake Time este un mic laborator de cofetarie cu adevarat artizanala, care si-a castigat clientii in primul rand prin gust natural, nu artificial, prin prospetime si ingrediente premium. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei sa lucrezi cu pasiune intr-un mediu prietenos te așteptăm sa ne contactezi. Suntem deschisi si pentru un program flexibil in diverse variante.
-
Cofetaria Les Gateaux Glamour isi mareste echipa! Cautam ajutor de cofetar, cu experienta de min.1 an, pentru a se alatura echipei noastre. Cofetaria se afla in Strada Strabuna nr 5 (cartier Bucurestii Noi, langa statia de metrou Jiului).
-
KALI CENTER S.R.L. cu sediul in SAT JILAVA, COMUNA JILAVA, STR GARII, NR. 157E, JUD. ILFOV, angajeaza: - 10 posturi Femeie de serviciu COD COR 911201 la punctul de lucru din strada Lipscani Nr 77, Bucuresti fara experienta, studii generale, cunostinte limba engleza, perioada nedeterminata, program luni-vineri , 8 ore pe zi. contact: CV-ul se va transmite la adresa office . nalapr @ gmail . com. Selectia va avea loc in baza CV-ului in data 30 Aprilie 2024 ora 09.00 la sediul firmei
-
Promovat
Angajam BRUTAR PATISER cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program de noapte zi: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
-
Angajez Brutar, muncitori si muncitoare in fabrica de paine, salariu motivat, carte de munca, fabrica se afla in Bucuresti, strada Podul Dambovitei sector 6, Contact zero72opt3opt489opt
-
Angajam CASIER pentru patiseria nou deschisa, locația din Buzoieni, nr 18, sector 5. Detalii la telefon, cerem seriozitate.
-
Se angajaza PATISER , AJUTOR PATISER si CASIER la noua locatie din Buzoieni, nr 18, sector 5. Detalii la telefon, salariu atractiv, experienta in domeniu. RUGAM SERIOZITATE
-
SC ROSS PAN SRL - angajeaza: - 5 posturi lucrator comercial Cod COR 522303, - 5 posturi de operator la fabricarea produselor fainoase Cod COR 816027. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .
-
Se cauta personal calificat necalificat pentru o brutarie din sector 3, Bucuresti,zona Pallady Residence, urgent! Programul si salariul se discuta la interviu. Pentru detalii:
-
Duman Oriental Cuisine angajează lucrător comercial. Ești profesionist îți place meseria ta și lucrezi bine în echipă? Vino în echipa noastră! Sună la și stabilește un interviu!