Anunțuri
Industrie alimentara Bucuresti Companii-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Matra SRL Scornicesti, este in cautarea unui director de vanzari dinamic si orientat catre rezultate, care sa conduca echipa noastra de vanzari nationala pentru carne si preparate din carne. Candidatul ideal va fi responsabil pentru dezvoltarea si implementarea strategiilor de vanzari, gestionarea relatiilor cu clientii si cresterea profibilitatii afacerii. Cerințe: Experiență demonstrată într-un rol similar în industria alimentară, cu accent pe carne și preparate din carne Abilități excelente de comunicare și negociere, cu capacitatea de a construi și menține relații de lungă durată cu clienții și partenerii de afaceri Orientare către rezultate și capacitatea de a conduce și motiva o echipă pentru a atinge obiectivele stabilite Excelente abilități analitice și capacitatea de a interpreta datele de vânzări pentru luarea deciziilor strategice Flexibilitate și capacitatea de a adapta rapid strategiile în funcție de schimbările din piață și din mediul concurențial Dacă sunteți un lider în domeniul vânzărilor, pasionat de industria alimentară și dornic să vă alăturați unei echipe dinamice, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail sau sa ne contactati telefonic- . Așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm echipei noastre un nou membru dedicat și motivat!
-
Promovat
Angajam preparator in industria carnii ,cu experienta de minim 3 ani in prepararea carnii salariul net 5500 -6000 lei in functie de experienta program de lucru de luni pana vineri se acorda bonuri de masa in plus fata de salariu se deconteaza transportul
-
Promovat
Buna ziua! Angajam tranșatori porc pentru abator în Suedia. Se cere experiență pe piesa: pulpă, spată, piept, cotlet. Salarizarea este în funcție de experiență. Contract de muncă în Suedia, cu asigurare medicală și CNP suedez. Salarizarea este intre 36.500-40.500 coroane suedeze brut( 3200 - 3550 euro luna brut) Program de lucru: Luni - vineri 8 ore zi 5 pauze pe zi Ore suplimentare plătite cu 150% Luni- Vineri; 200% weekend cazare și transport asigurate de firma Pentru mai multe detalii scrieți-ne în privat sau apelați la numărul de telefon: RO SE Visa mindre
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Echipa BOB SI SOARE din Cartierul Latin,cauta Cofetar cu experiență, ,Cocator și Vânzătoare.Oferim salariu atractiv,decontarea transport,plus bonusuri!Va așteptăm să ne contactați la nr.de telefon:
-
Patiserie -cofetarie anajeaza vanzatoare lucrator comercial program Program :7:00-20:30 Se lucreaza 3 zile pe saptamana astfel : O saptamana se lucreaza L,J,V O saptamana se lucreaza Ma,Mi,S Duminica liber salariu 4400 lei net Experienta este obligatorie in domeniu vanzare cofetarie patiserie . Tel :
-
Angajam BRUTAR PATISER cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program de noapte zi: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
-
Adori sa pregatesti prajituri si sa faci asta cu o echipa tanara si dinamica? Iti place ideea de 'SANATOS' si 'ORGANIC'?! Iubesti atentia la micile detalii si directiile clare si bine stabilite inca de la inceput? Iti place sa inveti lucruri noi, sa te dezvolti si sa evoluezi constant? *** Daca ai raspuns cu DA la intrebarile de mai sus, atunci acest anunt este pentru tine: Ne marim echipa si ne dorim un cofetar, cu experienta, minim 1 an, in domeniul RAW-VEGAN. *** Acum, dupa ce am stabilit ceea ce cautam, hai sa iti spunem si ce oferim: Iti oferim un mediu de lucru placut, unde oamenii lucreaza ca o echipa si fiecare stie ce are de facut, iar daca nu stim, invatam si ne adaptam. Iti oferim un laborator de productie echipat modern, unde poti prajituri cu drag si spor. Bineinteles, pentru ca orice pasiune se rasplateste, oferim si un salariu atractiv, discutam mai multe la interviu, dar pot spune ca salariile noastre sunt peste media din piata, plus bonuri de masa si pentru ca ne dorim sa stimulam oamenii din echipa noastra de productie, oferim BONUSURI de performanta. Si pentru ca stim, ca productia este provocatoare, chiar si pentru cei mai buni dintre noi, programul de lucru este unul normal, iar tot ce este suplimentar, se plateste extra. Daca ai citit deja pana aici si consideri ca esti omul pe care il cautam, hai sa iti spun si care sunt responsabilitatile tale: - respectarea normelor igienico sanitare in vigoare si a procedurilor interne de lucru, pentru ca suntem un laborator de cofetarie, unde prioritizam igiena inainte de toate. - respectarea cu strictețe a rețetarului, care a fost optimizat dupa nenumarate incercari si adaptari la cerintele clientilor nostri care ne aleg constant de mai bine de 4 ani - realizarea si decorarea prajiturilor, torturilor, bomboanelor, ciocolatelor si aducerea lor in forma finite pentru a fi expuse in vitrina, o treaba care pare migaloasa la inceput, dar dupa ce te obisnuiesti, devine placuta. - evidenta stocurilor de materii prime, materiale si gestionarea acestora, Te asteptam la noi in locatie, str Popa Savu, nr 56, sa ne cunoastem, dar inainte da-ne un telefon!
-
Cunoștințele de patiserie cu specific franțuzesc, constituie un avantaj! Brutar cu experiență anterioară de minim 5 ani în industria alimentară, cu accent pe producția de produse de brutărie și patiserie artizanală. Cunoștințe solide despre procesele de fermentație și coacere. Experiența în realizarea,malaxarea si modelarea aluaturilor cu hidratare mare. Cunoștințe solide despre utilizarea corectă a ingredientelor. Certificări acreditate pentru postul de brutar. Capacitate crescuta de a respecta fluxurile tehnologice și rețetele stabilite. Foarte atent la detalii în toate procesele de realizare (modelare dospire coacere) a produselor de brutărie și patiserie precum și a utilajelor folosite. Abilități de comunicare și organizare a spațiului și timpului de lucru. Atitudine proactivă, creativitate și orientare către rezultate. Responsabilitate, seriozitate și implicare. Descrierea jobului Suntem în căutarea unui brutar pasionat pentru a se alătura echipei atelierului nostru de producție artizanală. Dorim să cunoaștem o persoană pasionată și dedicate, cu simt responsabil și cu experiență solidă în arta brutăriei. Responsabilitati: Participarea la pregătirea și producția de produse de brutărie. Dezvoltarea și implementarea de rețete noi și inovatoare. Menținerea standardelor ridicate de igienă și siguranță alimentară. Gestionarea inventarului și aprovizionarea materiilor prime necesare. Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura excelența în serviciile oferite clienților. Cooperarea cu echipa pentru a menține un mediu de lucru eficient și plăcut. Asigurarea calității și prezentării estetice a produselor finite. Contribuire la dezvoltarea și inovațiea produselor de panificație. Beneficii: Mediu de lucru plăcut Program full time Bonusuri în funcție de performanță Salariu motivant în funcție de cunoștințe și experiență demonstrabilă
-
SC N.Y.R. GEORGIANA TRADE SRL - angajeaza: - 10 posturi de patiser Cod COR 751203, - 10 posturi de preparator de semifabricate si preparate culinare Cod COR 751204. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .
-
Angajam vanzatoare pt patiserie covrigarie zona Gara Basarab si femeie de serviciu Hala productie zona Tineretului in spate la Dristor Kebab . Pt detalii sunati la
-
-
Raw Bakery, www.rawbakery.ro, angajeaza Ajutor Cofetar cu experienta in cofetaria-patiseria clasica. Solicitam seriozitate, decenta si respectarea cu rigurozitate a normelor de lucru si igiena in vigoare. Punctul de lucru se afla in zona Aviatorilor (la doua minute de statia de metrou). Salariul net va fi de 3500 lei. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin email sau prin telefon
-
De anul trecut incoace am incercat sa ne formam o echipa dar ca echipa sa fie completa, mai avem nevoie de o fata, cu minimul de experienta de aceasta data. Asadar, daca iti place sa faci torturi si prajituri, daca esti pasionata de aceasta meserie si vrei sa faci parte dintr-un colectiv cu fete minunate, sa iti pui imaginatia la contributie intr-un laborator dotat dupa standarde, acum ai ocazia sa ne cunosti. Noi te asteptam cu bratele deschise la o intalnire in atelierul nostru pentru a stabili toate detaliile colaborarii. Ma poti suna la numarul de telefon: Laboratorul este pe Soseaua Fundeni 39.
-
Angajam vanzatoare si modelatori covrigi pentru patiserie covrigarie zona Timpuri noi .Detalii la tef