Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Cautam personal necalificat BARBATI pana in 50 de ani pentru abator procesare a carnii de porc si vita in Germania. Salarizarea: 12 euro / ora brut. Se asigura contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu firma germana. Cazare : 150 euro pe luna. Transportul CONTRACOST : 150 euro prin firma Atlassib. Inainte de plecare trebuie facut testul COVID. Rog a fi contactata doar de persoane serioase si care chiar doresc un loc de munca. NU SE PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION.

 • Angajam mecanic intretinere domeniul panificatie. Salar 2800 lei /luna (bani in mana )

 • Angajam mecanic intretinere pe domeniul de panificatie Salar 2800 lei/luna (bani in mana)

 • Angajam personal pentru: Ambalare mere - 2 schimburi - 2400 lei/luna (bani in mana) Ambalare produse panificatie - 3 schimburi - 2400 lei/luna (bani in mana) Confectionare - 3 schimburi - 2400 lei/luna (bani in mana) Informatii:

 • Angajam patiser, personal masculin, în Cluj, zona Mărăști. Program de lucru 8 ore, de dimineață. Salariu net 1500 - 1700 lei. Ce ai de făcut: întins și tăiat aluat, așezat pe tăvi, supravegheat cuptor. Nu se cere experiență. Telefon .

 • 1

  Abatoare de pui situate în Germania angajează personal, pentru a lucra la banda și la ambalat carne de pui Locurile de muncă sunt cu cazare gratis, programul de lucru este de 40 ore pe săptămâna, adică 8 ore pe zi 5 zilele pe săptămână, Salariul este de 300 euro pe săptămână, plus spor de noapte când se lucrează schimbul trei. Transportul din România poate fi plătit de către patron la destinație, cu oprire din primul salariu, Plecările din România sunt în fiecare joi

 • Angajam patiser în Cluj, zona Mărăști, personal masculin, nu necesita experienta. Program de lucru 8 ore de dimineață, de luni până vineri :întins și tăiat aluat, așezat în tăvi, supravegheat cuptor. Salariu net 1500 - 1700 lei. Telefon

 • Angajez Patiser cu sau fara experienta personal masculin. Ce trebuie sa faci: Intins aluat, taiat, asezat pe tava, supravegheat cuptor, ambalat in caserole. Program de lucru: 8 ore de dimineata . Salariu negociabil: 1500-1700 lei net. Telefon

 • 8

  Bună ziua, Se caută urgent operatori de mașini și sisteme, cu experiență in depozite și motostivuitoristi în Bromskirchen / Germania Salariu pt motostivuitorist 11,38 brut pe oră + diurna de 35 net pe zi . Salariul pt operatori de mașini și sisteme 10,82 brut pe ora + diurna 35 net pe zi. Spor de noapte și ore suplimentare 25% Munca duminicală: spor 50% Sărbători legale: spor 100% Licență de motostivuitor Permis de conducere și mașină Limba germană la nivel mediu A2 spre B1 Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romaniei.

 • Cofetăria românească din Dublin( Irlanda) angajează cofetar patiser cu experiența. Pentru mai multe detalii la numărul de telefon Alina

 • In lunile Mai si Iunie toate persoanele care vor începe munca prin intermediul companiei Accent vor beneficia de decontarea transportului, indiferent de mijlocul de deplasare (în limita a 150 euro, suma care va fi decontată o dată cu plata primului salariu)!!! Suntem in cautarea unor macelari pentru companiile colaboratoare situate in zona flamanda a Belgiei. Este necesara experienta in domeniu si vorbirea unei limbi straine (engleza sau franceza) la nivel conversational.

 • Caut de lucru ca macelar fara diploma am lucrat in domeniu stiu operatiunile de la sacrificare pana la transare finalizare: porc ,oaie, vitel,vita ,etc. tel .

 • Sc Eco delice srl angajeaza cofetar sau cofetareasa intr-un laborator situat in apropierea orasului Cluj-Napoca! Salar motivant intre 3000 si 5000 de lei in functie de cunostinte!

 • 1

  Hotel 3 stelle zona rimini ,in italia caută un bărbat în bucătărie cu experiență ca ajutor bucătar si la spălat tigai, salariu motivat plus cazare mâncare asigurat ,pentru mai multe informatii începând de luna mai până sfarsitu lui septembrie sunați in timpul zilei, preferat să stie să vb limbă italiană cat de cât

 • 1

  Angajez cu jumatate de norma personal pentru Laborator Cofetarie. Program de lucru flexibil. Salariu motivant

 • Avem nevoie de personal calificat si necalificat in domeniul prelucrarii carnii de vita si porc . Salarizare: -Fasonatori 12-14.50 euro/brut/h -Ciontolitori 14.50-17.50 euro/brut/h -Necalificati 11-12 euro/brut/h Program saptamanal de 40 de ore (plus ore suplimentare daca este este cazul ) Detalii loc de munca :taiere , transare , fasonare , impachetare , etichetare . -Vârstă minima 18 ani. - Adeverinta medicala precum ca sunteti apt de munca . -Certificat de casatorie/nastere -Certificat nastere copil unde e cazul Condiții: -Loc de munca pentru persoane serioase -Transport gratuit intre locul de munca si cazare -Suport in deachiderea unui cont bancar -Cazarea este 150 euro pe luna cu tot cu utilitati . -NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT , VESELA BUCATARIE , INTERNET -Echipament de munca gratuit -Concediu de odihna platit -Sprijin in efectuarea actelor pentru alocatia copiilor -Transport saptamanl din Romania in Germania de 2 ori pe saptamana contra cost . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati !

 • Salveaza cautarea