Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  #NU SE PERCEPE COMISION SAU ALTE TAXE Bună ziua! Locuri noi de munca Germania în abator . PORC SI VITĂ Cazări noi ,foarte bine amenajate. maxim 2 persoane in camera Salariu pentru necalificati începe de la 10 -11 h brut prima lună si poate ajunge la 16 /h asta depinde de dvs. Cazare este 150 /lună condiții foarte bune. Transportul de la muncă la cazare este asigurat si platit de catre angajator după prima săptămână de muncă veti primi avans pentru mâncare aveți asigurarea medicala pentru voi și pentru familia voastră care este in România (soția, copii) Veți beneficia de sprijinul nostru pentru efectuarea actelor pentru alocație Se lucrează in două schimburi de luni până vineri Sâmbăta și duminica aveți liber Se pleacă in grup organizat de două ori pe săptămână din România dumneavoastră trebuie să vă achitați transportul din România către Germania testul covit este plătit de catre angajator cand ajungeți iar dumneavoastră trebuie să mai faceți un test la plecarea din România Anmeldung cont bancar echipament de muncă gratuit oferit de către angajator Concediu plătit integral Acte necesare: cazier curat ,Adeverință de la medic cum ca sunteți apt de muncă, copi după toate actele ( certificatul de căsătorie, de naștere, copii, soție) Nu este nevoie să cunoașteți limba germană, Nu trebuie calificare. CERINȚE DIN PARTE ANGAJATORULUI SERIOZITATE MAXIMĂ DORINȚA DE A MUNCI SI DE A ÎNVĂȚA O MESERIE Punctualitate maxima. Fără alcool Mai multe detalii la nr de telefon

 • 1

  Angajez lucrator in productie pentru taierea carnii de vita . Candidatul trebuie sa aiba experienta intr-o pozitie similara , trebuie sa aiba cartea actuală Sanepid. Candidatul trebuie sa aiba disponibilitate, diligență și independență. Candidatul poate sa isi ea masina proprie . Cunoașterea limbii germane sau franceze. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactatii .

 • Suntem in cautarea unor macelari pentru companiile colaboratoare situate in zona flamanda a Belgiei. Este necesara experienta in domeniu si vorbirea unei limbi straine (engleza sau franceza) la nivel conversational.

 • 1

  Sc angazeaza personal cu experienta pt placintarie simigerie Detalii la telefon

 • Fabrica de mozzarella angajeaza 2 lucrători produse lactate/ lucratori productie mozzarella (fabrica se va deschide in luna martie). Oferim formare profesionala in Italia, salariu motivant (salariul porneste de la 4.500 lei net) si contract de munca pe perioada nedeterminata. Cautam persoane cu experienta de minimum 1 an in domeniu si disponibilitatea de a lucra in ture si in weekend-uri. Pentru detalii sunati la nr de telefon din anunt.

 • Avem nevoie de personal calificat si necalificat in domeniul prelucrarii carnii de vita si porc . Salarizare: -Fasonatori 12-14.50 euro/brut/h -Ciontolitori 14.50-17.50 euro/brut/h -Necalificati 11-12 euro/brut/h Program saptamanal de 40 de ore (plus ore suplimentare daca este este cazul ) Detalii loc de munca :taiere , transare , fasonare , impachetare , etichetare . -Vârstă minima 18 ani. - Adeverinta medicala precum ca sunteti apt de munca . -Certificat de casatorie/nastere -Certificat nastere copil unde e cazul Condiții: -Loc de munca pentru persoane serioase -Transport gratuit intre locul de munca si cazare -Suport in deachiderea unui cont bancar -Cazarea este 150 euro pe luna cu tot cu utilitati . -NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT , VESELA BUCATARIE , INTERNET -Echipament de munca gratuit -Concediu de odihna platit -Sprijin in efectuarea actelor pentru alocatia copiilor -Transport saptamanl din Romania in Germania de 2 ori pe saptamana contra cost . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati !

 • Salveaza cautarea