Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Salaj

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • 8

    Plecare Miercurea si Sâmbăta NU SE CERE LIMBA GERMANA SAU ENGLEZA! Salarizare : necalificati-11-12 EURO brut /ora fasonatori -12-14.50 EURO brut /ora ciontolitori-14.50-17.50 EURO brut /ora Cazare DOAR 150 euro/ luna 2, maxim 3 persoane in camera, condiții foarte bune! Avantaje: Transport gratuit intre locul de munca si cazare Asigurare medicala Bani pentru mancare dupa prima saptamana Echipament pentru munca oferit gratuit Concediu de odihna platit intergral NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT VESELA SI INTERNET! Se lucreaza in doua schimburi de luni pana vineri . Se pleaca grup organizat din tara. Biletul il plateste angajatorul, se retrage din primul salariu Nu se percep taxe, comisioane, etc!

  • munca in abatoare in germania ca fasonatori,taiere,tranșare,împachetare,eti-chetare.Program 40ore/săptămână+ore suplimentare.Salarizare între 11-17,5euro /ora brut.Se oferă:Loc de munca stabil,suport in deschiderea unui cont bancar,transport gratuit între locul de muncă și cazare,cazare gratuita,echipament de lucru gratuit,concediu de odihna platit,sprijin în efectuarea actelor pentru alocația copiilor. Cerințe : Seriozitate,vârsta minimă 18 ani, act de identitate sau pașaport valabile,adeverință medicală cum că sunteți apt de munca in acest domeniu,cazier curat, certificat de naștere/căsătoriei, certificat naștere copii- unde este cazul. Cei doritori pot sa sune la tel. între orele 08-16de luni până vineri

  • Societate comerciala angajeaza lucrator comercial ( chiar si elevi de liceu fata sau baiat cu conditia sa aibe impliniti 16 ani se fac deplasari pe raza judetului SALAJ , se vinde FAST FOOD . Nu e nevoie de experienta.

  • Salveaza cautarea