Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Sibiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam brutar cu experienta in cuptoare pe vatra si ajutori brutar necalificati.

 • 5

  Specificatii Numele companiei TONIES GmbHTip jobfull timeDoar munca in strainatatedaMunca in strainatateGermaniaDescriere Locuri de muncaInformatii: Sibiu- Neagu DORINA: ROG SERIOZITATE Loc de muncta in Germania la ABATOR, ,persone NECALIFICATE si CALIFICATE, fara COMISION. ( FEMEI SI BARBATI) Avem nevoie si de MACELARI pt.VITA salar 2500 euro/luna Avem nevoie de pers.calificat(fasonatori,transatori,etc) personal necalificat(persoanele trebuie sa fie apte de munca,devotate muncii,seriozitate,max.50 ani)pt.munca in ABATOR. SALARIU INTRE 1500-1800 EURO /luna in MANA Salariu atractiv,contract de munca german,asigurare de sanatate,ajutor pt.depunerea actelor pt.alocatie.,pensie platita de angajator,se face cont bancar,pe data de 15 a fiecarei luni se va primi salariul,in fiecare sptamana se primeste un avans pentru mancare.pt.prima saptamana sa aveti bani pt.mancare.Nu se cere limba germana. Salarizare: Fasonatori 12-14,5 euro/brut/h Ciontolitori 14,5-17.5 euro/brut/h Transatori 17 euro/brut/h Necalificati 11-12 euro/brut/h Program sptamanal de 40 ore(plus ore suplimentare dca este cazul) Detalii loc de munca:taiere,tramsare,fasonare,impachetare si etichetare. Se ofera: Loc de munca stabil pentru persoane serioase Suport in deschiderea unui cont bancar Transport gratuit intre loc,de munca si cazare Cazarea costa 150 euro/luna cu toate cheltuielile incluse Nu se asigusa lenjerie de pat.vesela bucatarie,internet Echipament de lucru gratuit Concediu de odihna platit Sprijin in efectuarea actelor pentru alocatia copiilor Cerinte: Seriozitate,varsta minima18 ani Act de identitate sau pasaport valabil Adeverinta ca sunteti apt de munca Cazier curat Certificat de nastere /casatorie Certificat nastere copii- unde reste cazul Plecarea este din Romania,in fiecare SAPTAMANA (D-NA Neagu DORINA TF. )(Miercuri si Sambata)

 • 3

  Brutarie angajeaza moderator cocator pe cuptor pe vatra (barbati) cu domiciliul in Sibiu. Relatii la telefon :

 • 19

  Informatii: Sibiu- MUNTEAN ADELA: ROG SERIOZITATE Loc de muncta in Germania la ABATOR, ,persone NECALIFICATE si CALIFICATE, fara COMISION. ( FEMEI SI BARBATI) Avem nevoie si de MACELARI pt.VITA salar 2500 euro/luna Avem nevoie de pers.calificat(fasonatori,transatori,etc) personal necalificat(persoanele trebuie sa fie apte de munca,devotate muncii,seriozitate,max.50 ani)pt.munca in ABATOR. SALARIU INTRE 1500-1800 EURO /luna in MANA Salariu atractiv,contract de munca german,asigurare de sanatate,ajutor pt.depunerea actelor pt.alocatie.,pensie platita de angajator,se face cont bancar,pe data de 15 a fiecarei luni se va primi salariul,in fiecare sptamana se primeste un avans pentru mancare.pt.prima saptamana sa aveti bani pt.mancare.Nu se cere limba germana. Salarizare: Fasonatori 12-14,5 euro/brut/h Ciontolitori 14,5-17.5 euro/brut/h Transatori 17 euro/brut/h Necalificati 11-12 euro/brut/h Program sptamanal de 40 ore(plus ore suplimentare dca este cazul) Detalii loc de munca:taiere,tramsare,fasonare,impachetare si etichetare. Se ofera: Loc de munca stabil pentru persoane serioase Suport in deschiderea unui cont bancar Transport gratuit intre loc,de munca si cazare Cazarea costa 150 euro/luna cu toate cheltuielile incluse Nu se asigusa lenjerie de pat.vesela bucatarie,internet Echipament de lucru gratuit Concediu de odihna platit Sprijin in efectuarea actelor pentru alocatia copiilor Cerinte: Seriozitate,varsta minima18 ani Act de identitate sau pasaport valabil Adeverinta ca sunteti apt de munca Cazier curat Certificat de nastere /casatorie Certificat nastere copii- unde reste cazul Plecarea este din Romania,in fiecare SAPTAMANA (D-NA MUNTEAN ADELA )(Miercuri si Sambata)

 • Angajez brutar cu experienta în condiții avantajoase. Pentru informații sunați la

 • Candidatul ideal: Experienta in domeniul cofetariei - patiseriei de 1-3 ani Absolvent cu studii medii in domeniul alimentatiei Curs de calificare Cofetar patiser Cunostinte de tehnici de lucru, procese tehnologice, standarde HACCP din domeniul cofetariei - patiseriei Abilitati de customer care Responsabilitate, receptivitate, asertivitate, bun organizator, originalitate Descrierea jobului: Cofetarul sef orgnizeaza si coordoneaza activitatea de producere si comercializare a preparatelor de cofetarie si patiserie; Receptioneaza marfa verificand valabilitatea si calitateaconform normelor HACCP; Asigura repectarea procesului tehnologic si face propuneri de imbunatatire; raspunde de indeplinirea indicatorilor financiari, cresterea activitatii si a veniturilor.

 • 1

  Caut loc de munca in sibiu . Am 16 ani

 • 1

  Buna ziua! Se cauta personal calificat sau necalificat in prelucrarea carnii de vita si porc intr-un abator in Germania. Salariul incepe de la 11-12 euro pe ora si poate ajunge pana la 17 euro pe luna. Cazari noi, conditii de lucru bune, transportul asigurat de la cazare la locul de munca. Se pleaca de 2 ori pe saptamana din Romania. Pentru mai multe detalii puteti suna la nr de telefon .

 • 1

  Pentru un abator din Austria, recrutam MACELARI / TRANSATORI CONDITII: sa detina experienta relevanta ca macelar (sacrificator, fasonator sau dezosator) sa fie indemanatici in utilizarea cutitului sa pastrati curatenia la locul de munca sa fie seriosi, stabili si responsabili cunostintele de limba Germana reprezinta un avantaj OFERTA: salariu incepand cu 11 -12 euro / ora in functie de experienta si testul practic contract permanent cazare asigurata la 150 -200 euro /luna Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numarul sau ne pot trimite CV-ul la adresa

 • Salveaza cautarea