Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Valcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Cerințele postului: Persoană responsabilă și organizată; Atent/ă la detalii privind calitatea produselor; Disponibilitate la lucru în schimburi, weekend și temperaturi relativ scăzute; Descriere activitate : Efectuarea operațiunilor de manipulare a materiilor prime, ingredientelor, ambalajelor, produselor finite precum si a altor mărfuri; Depozitarea in condiții optime a materiilor prime, ambalajelor si produselor finite; Ordonează mărfurile conform specificatiilor înscrise in comanda, tinand cont de cerintele calitative si cantitative. Ce oferim: Contract de muncă cu normă întreagă; Salariu pornind de la 2.600 lei brut; Bonus lunar, până la 500 lei brut; Bonus pentru recomandarea altor angajați de 1.000 lei brut; Cadouri / bonusuri de Paște și Crăciun sau zilele aniversare ale companiei; Mic dejun (ceai + gustare) și prânz (ciorbă+ fel principal), gătite zilnic în cantina companiei; Tichete de masă în valoare de 20 lei; Ore suplimentare plătite cu spor de 100%; Decontarea cheltuielilor de transport pană la locul de muncă; Echipament de lucru la standarde europene. Experiența nu este obligatorie !! Asigurăm formare/calificare la locul de muncă !! O echipă de profesioniști îți va fi alături și te va îndruma. Vino in echipa DIANA! Cu o vechime de 30 de ani pe piața industriei cărnii și a retailului alimentar, DIANA este o afacere de familie cu capital 100% românesc și peste 1300 de angajați, la nivel de grup. Compania DIANA respectă și apreciază valoarea. Dacă îți plac provocările și vrei să-ți dezvolți noi abilități profesionale, alătură-te echipei DIANA.

 • 2

  Candidatul Ideal: - Absolvent invatamant liceal / scoli postliceale / invatamant superior cu profil de industrie alimentara. - Disponibilitate lucru in schimburi(inclusiv schimb de noapte) si weekend - Orientat/ă către ob inerea de rezultate, respectarea termenelor limita, atent/ă la detalii i cu spirit antreprenorial; - Abilită i de organizare, planificare i comunicare; Descrierea jobului - Cunoaste si aplica principiile Sistemului de Management al Calitatii; - Cunoaste, aplica, verifica daca procedurile conform Sistemului de Management al Calitatii sunt respectate; - Verifica respectarea etapelor din fluxul tehnologic de obtinere a carnii si a produselor din carne din punct de vedere al Sistemului de Management al Calitatii; Identifica si inregistreaza abateri referitoare la produs, proces conform Sistemului de Management al Calitatii. - Controleaza calitatea produselor din carne in toate fazele de intrare / iesire prin metoda prelevarii de probe; - Controleaza calitatea modului de ambalare, depozitare si expediere a produsului finit, a materiei prime si a materialelor auxiliare; - Verifica aplicarea documentatiei tehnice si a procedurilor interne in toate fazele de fabricatie; Ce oferim: - Contract de muncă cu normă întreagă; - Salariu motivant; - Bonus lunar, până la 500 lei brut; - Bonus pentru recomandarea altor angajați de 1.000 lei brut; - Cadouri / bonusuri de Paște și Craciun sau zilele aniversare ale companiei; - Mic dejun (ceai+ gustare) și prânz (ciorbă+ fel principal), gătite zilnic în cantina companiei; - Tichete de masă în valoare de 20 lei; - Ore suplimentare plătite cu spor de 200%; - Decontarea cheltuielilor de transport pană la locul de muncă; - Echipament de lucru la standarde europene. - O echipă de profesioniști iți va fi alături și te va îndruma. Pentru o integrare cat mai rapida si buna in noul rol dar si in companie, avem pregatit un plan de inductie bine definit, iar procesul de integrare va fi coordonat de seful de departament cu sprijinul colegilor si a echipei de resurse umane. Îți vom oferi procese și proceduri clare, pentru a-ți fi ușor să-ți îndeplinești sarcinile. Dacă pentru tine contează respectul, aprecierea, garanția respectării promisiunilor făcute, stabilitatea locului de muncă,posibilitatea a fi susținut să crești profesional și sa avansezi în cadrul companiei, Vino in echipa DIANA!

 • 2

  Descriere activitate: Pregătirea și tranșarea cărnii; Ciontolirea - dezosarea cărnii; Prepararea semifabricatelor; Finisarea cărnii în vederea comercializării. Cerine: Cunoasterea anatomiei animalelor; Seriozitate Indemanare in manevrarea cutitului temperaturi relative scazute. Ce oferim: Contract de munca cu normă întreagă; Recunoastere materiala a performantei prin bonusuri lunare; O masă caldă la cantina companiei; Tichete de masă; Ore suplimetare plătite; Decontarea transportului. Si mai oferim: Echipament de lucru; Un loc de muncă sigur intr-o companie de succes; Calificare și formare la locul de muncă; Garanția că promisiunile către tine vor fi mereu îndeplinite; Procese și proceduri clare pentru a-ți fi ușor să faci tot ce ai de făcut; O echipa și un manager care iți vor fi alături și te vor îndruma. Vino in echipa DIANA!

 • 1

  Cofetaria THEO angajeaza vanzatoare! Daca esti persoana potrivita nu ezita sa trimiti un CV, sau suna la nr. de telefon pentru a stabili un interviu.

 • Cerinte: -Urmareste transferurile de grau si asigura calitatea graului in realizarea unor produse de calitate constanta; -Urmareste, controleaza si organizeaza realizarea de macinis in functie de calitatea produsului finit solicitat; -Respecta tehnologia de fabricatie in conformitate cu cerintele procesului tehnologic si capacitatea morii; -Raspunde de calitatea si cantitatea macinisului; -Disponibilitate lucru in echipa; -Program de lucru de 8h/zi in 2 schimburi; BENEFICII: -Pachet salarial incepand de la 2350 lei net plus 20 lei/zi tichete de masa,plata orelor suplimentare, decontare integrala transport, asigurare medicala privata. Daca sunteti interesat sa faceti parte din echipa noastra, contactati-ne telefonic la nr. de tel. sau la sediul nostru Mun. Rm Valcea, Str. Targului, nr. 2, Jud. Valcea.

 • 2

  angajez vanzatoare chiosc Fornetti situat in River Plaxa Mall Rm Valcea, program 10-20, o zi se lucreaza, o zi libera. Carte de muna, salariu+ bonuri de masa. Caut o persoana serioasa, matura, de preferat peste 35 de ani, cu experienta de vanzatoare de min 1 an.

 • 1

  SC ASTEOS PROD SRL angajaza 2 cofetari COD COR 751202 cu salariul net lunar 2300 lei, program de lucru 8 ore /zi, conditii bune de munca. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic intre orele 09-17 la numarul

 • Vand brutarie complet utilata ( are cuptor pe vatra) p -utilitati:apa de la retea, curent trifazic, gaze, etc. Necesita mici imbunatatiri.. Pentru cineva cu simt al afacerilor, este o investitie excelenta. Pentru poze, lasati nr.de telefon. Le transmit pe WhatsApp

 • angajez personal brutarie/patiserie , salariu motivant , locatie Baile Govora, detalii la telefon

 • Salveaza cautarea