Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Bucuresti Sector-4 Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Tip oferta: munca la domiciliu (home-working) Part Time - limba Italiana Candidatul ideal va avea: - cunostinte de limba italiana la un nivel mediu/avansat (vorbit, scris si citit), - cunostinte solide de operare PC; - PC propriu (minim 2GB RAM+Windows) si conexiune la Internet prin cablu; - cont de Skype; - cunostinte si abilitati navigare Internet; - abilitati foarte bune de comunicare si relationare, atitudine orientata spre client; - disponibilitate de a lucra la domiciliu; - experienta anterioara intr-un call center constituie un avantaj. nota: Vor fi analizate doar CV-urile care corespund cerintelor enumerate mai sus Responsabilitati: - activitate serviciu clienti inbound, Customer Care; - preluarea apelurilor de la clientii companiei; - oferirea de informatii, solutii, consilierea clientilor companiei, directionarea solicitarilor catre departamentele autorizate; - documentarea operatiunilor efectuate pentru companie; Oferim: - contract in conformitate cu legislatia in vigoare; - 700 RON net lunar + bonuri de masa de 9.57 - pt part time 4h/zi; - mediu de lucru tanar si dinamic; - oportunitati de cariera in cadrul unei companii multinationale; - traininguri interne pentru devoltare personala si profesionala. Doar candidati selectati vor fi contactati in vederea stabilirii unui interviu Skype.

 • 8

  Daca esti tanar si entuziasmat sa lucrezi intr-o echipa dinamica si plina de creativitate, hai sa ne cunosti! Job-ul de Tech Support IT in cadrul agentiei noastre repezinta o excelenta rampa de lansare pentru persoanele care doresc sa faca cariera in domeniul IT! Responsabilitati: * Configurarea si mentenanta sistemelor desktop. * Setarea si mentenanta echipamentelor audio/video. * Gestionarea si mentenanta a echipamentului si retelei de calculatoare: calculatoare si laptopuri (curatare,depanare,upgrade), sistemul de supraveghere video. * Aprovizionarea cu produse tehnice si de alta natura, in vederea bunei desfasurari a activitatii. Cerintele postului: * experienta entry level in domeniul IT Hardware & Software; * cunostinte retelistica - instalare si configurare; * cunostinte editare audio/video - reprezinta avantaj; * foarte bune cunostinte pentru pachetul Microsoft Office; * cunostinte utilizare/instalare imprimante; * cunostinte de limba engleza; * persoana cu inclinatii tehnice; * capacitatea de a lucra independent si in echipa; * relationare eficienta cu angajatii din imediata subordonare, in vederea respectarii regulamentului tehnic intern; * capacitatea de autoperfectionare si de valorificare a experientei dobandite. Oferta noastra: * Salariu motivant, cu crestere graduala in timp; * Cosuri cadou de sarbatori precum: Paste, Craciun, etc.; * Zilnic open bar pentru cafea si apa plata; * Iesiri cu echipa periodice la restaurante/terase (consumatia fiind oferita de catre firma); * Petreceri organizate anual in cluburi renumite din Bucuresti de 8 Martie si Craciun (open bar); * Ai la dispozitie aparatura de ultima generatie; * Dezvoltarea profesionala extinsa, intr-un mediu de lucru dinamic, cu echipa tanara in permanenta dezvoltare; * Mediu placut de munca, in care suntem orientati pe calitatea umana si a mediului in care ne desfasuram activitatea;

 • 2

  Cautam specialist IT programator PHP pentru dezvoltare si intretinere site piese auto.Punct de lucru Complex Autovit ,sector 4.

 • Salveaza cautarea