Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Iasi Profesie: Software

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 8

  Avantisys Tech angajeaza

  Web developer (HTML5, Javascript, PHP, CSS, frameworks); Software developer (C++, Java).

 • 9

  Disponibil online

  Loc de munca / colaborare part time.designer.

  Descrierea Veti avea ocazia de a lucra într-o echipa tanara, motivata, de a gândi independent si de a va folosi ideile creative. Suntem un gruup dinamic, având obiective, standarde si un mediu de lucru aliniate nivelului european. Cerinte: experienta in domeniu minim 1-2 luni seriozitate - optimizarea fisierelor si pregatirea lor pentru tipar, - cunoasterea unui program de grafica: PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR sau COREL DRAW. (instruire/training complet, experienta, se ofera integteral) - efectuarea corectiilor si a eventualelor modificari - finisarea printurilor. - creatie publicitara (pliante, brosuri, bannere, afise) - prelucrare / ajustare imagini, - aplicarea tendintelor in domeniul graficii (fonturi, culoare, layout) - concepere de design, fonturi si machetare necesare transpunerii materialelor de creatie intr- un format pentru tipar sau productie publicitara. Descrierea jobului - creativ, simt artistic, atent la detalii, cinstit, bine organizat, eficient. Beneficii Oferite. - venit motivant,bonus de performanta. - prelucrare imagini de produse (decupare, redimensionare, retusare, corectii culoare si luminozitate, inserare text) folosind programele mentionate mai sus; - traducerea din engleza (si adaptarea) descrierilor produselor/brandurilor; - introducerea continutul creat in site-ul companiei (avantaj: cunostinte html si css) - pregatire tehnica de specialitate pentru o buna abordare a activitatilor; - program flexibil de munca; - program part-time; - poti lucra de oriunde, remote.

 • Disponibil online

  Frontend developer, angular, web, html,css. Part time. Exp minima

  Cautam specialist in platforme online, cu experienta pentru servicii de mentenanta, update, configurari, traduceri, implementari, etc. Cunostinte solide si experienta dovedita in graphic & web design. Familiar cu procesele de programare (HTML, JavaScript, CSS, Json) și proiectare creativă, înțelegerea designului web/interactiv, UX i UI Utilizarea softurilor de graphic & web design (Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premier Pro & After Effects, etc.) Abilitati d prelucrare a imaginilor foto, decupare, adaptare la scara, corectie culoare. Aptitudini de organizare si lucru eficient atat individual cat si in echipa. Cunostinte d baza in Digital Marketing, Social Media, Publicitate Online. Multitasking și lucrul cu termene; NICE TO HAVE: Seo, google analytics, facebook developer skills.Experienta in a genera campanii folosind QR codes

 • 2

  Disponibil online

  Front End Developer. Part time sau full time. Training incl.

  Îți dorești o cariera de succes în domeniul IT ca și programator? Ei bine este sanșa ta să te dezvolți în cadrul echipei noastre și să îți depășești condiția. Ești pasionat de programare și iți dorești să te dezvolți profesional , ai o atenție deosebită pentru detalii, mai ales în adoptarea noilor tehnologii ? Căutăm oameni cărora le place programarea, sunt buni la asta și nu sunt prinși în conflicte ideologice cu privire la tehnologie. Divizia noastră după care ne ghidăm:,,Meseria e brațară de aur . Competențe și calificari: - JavaScript; - HTML; - CSS; - NodeJS; - SQL/postresql; - github. De asemenea un atuu important il poate constitui, cunoștințele legate de unul dintre framework-urile: Angular, React, ExpressJs. Abilitatea de a te adapta la noile tehnologii sau altele decat cele învățate până în prezent de tine, reprezintă un element major în formarea unei cariere de succes pentru tine ca și programator. Beneficii oferite: - venit motivant (în funcție de cunoștințe și experiență); - stabilitate pe termen lung; - mediu de lucru placut home office - participarea la diferitele training-uri în cadrul firmei noastre.

 • Salveaza cautarea