Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Ilfov

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • 2

    Recrutam in vederea angajarii in Germania muncitori in telecomunicatii (sapatori, pavatori, manipulant utalaje, liniori, jonctori, etc.). Constituie avantaj posesia unui permis de conducere categoria B/CE, experienta in constructii, cunostinte manipulare utilaje grele sau orice experienta relevanta in telecomunicatii. Salarii atractive in Germania. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • 1 / 1 Post disponibil Tehnician junior / ucenic part time / full time Cerinte: Tanar, dornic de munca si invatare Domiciliu Bucuresti sect 6 sau Com Chiajna Permis Cat B prezinta avantaj Minim 12 clase cu diploma de bacalaureat Cunostinte PC si/sau domeniu electric prezinta avantaj Se ofera : Calificare la locul de munca Salariu de start 1200 lei plus bonusuri functie de realizari. Program flexibil cu perioade de lucru remote cand nu necesita deplasare. S.C. Electric-it Business S.R.L., autorizata IGPR / ANRE asigura: - Instalare,Reparatii, Mentenanta instalatii electrice - Instalare,Reparatii, Mentenanta sisteme supraveghere video - Instalare,Reparatii, Mentenanta retele comunicatii IT, TV Avand in vedere prevederile Legii 31/1990 privind societățile comerciale, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor și HG 301/2012, cu adăugirile și modificările ulterioare, societățile comerciale sunt obligate sa aiba un contract de mentenanta la sistemele de supraveghere u o firma autorizata IGPR. In acest sens venim in ajutorul dvs si preluam in mentenanta pe baza de contract si sistemele pe care le detineti deja dar nu aveti mentenanta autorizata. Aria de acoperire a serviciilor noastre este Bucuresti zona militari, Com Chajna Rosu, Dudu, Chiajna, Militari Residence.

  • QBitGear este o companie romaneasca care are in spate o experienta de peste 20 de ani in domeniul IT&C si se remarca prin oferirea unor produse profesionale performante, personalizate si exclusiviste, este in cautarea unui Inginer Electronist. Expertul pe care îl căutăm este un inginer electronist pasionat, deschis spre nou și care dorește să își dezvolte cunoștințele constant. Acesta efectueaza cercetari, proiecteaza si coordoneaza direct activitatea de construire, functionare, intretinere si reparare a sistemelor electrice, studiaza si ofera consultanta cu privire la aspectele tehnologice ale materialelor, produselor si proceselor ingineriei electronice. Responsabilitati: realizarea de module electronice de la proiectare schema electrica, la realizare de cablaj imprimat (PCB), pana la montarea componentelor electronice pe acesta; masurarea diferitilor parametrii ai modulelor electronice; asamblare produse hardware IT (servere, personal computers, retelistica etc.); proiectare si testare echipamente electronice. Cerinte: cunostinte programe software: module OrCAD; COREL sau programe similare; alte programe precum CATIA reprezinta un avantaj; studii superioare finalizate in domeniu. Te asteptam in echipa noastra! Tel:

  • Salveaza cautarea