Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Ilfov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1 / 1 Post disponibil Tehnician junior / ucenic part time / full time Cerinte: Tanar, dornic de munca si invatare Domiciliu Bucuresti sect 6 sau Com Chiajna Permis Cat B prezinta avantaj Minim 12 clase cu diploma de bacalaureat Cunostinte PC si/sau domeniu electric prezinta avantaj Se ofera : Calificare la locul de munca Salariu de start 1200 lei plus bonusuri functie de realizari. Program flexibil cu perioade de lucru remote cand nu necesita deplasare. S.C. Electric-it Business S.R.L., autorizata IGPR / ANRE asigura: - Instalare,Reparatii, Mentenanta instalatii electrice - Instalare,Reparatii, Mentenanta sisteme supraveghere video - Instalare,Reparatii, Mentenanta retele comunicatii IT, TV Avand in vedere prevederile Legii 31/1990 privind societățile comerciale, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor și HG 301/2012, cu adăugirile și modificările ulterioare, societățile comerciale sunt obligate sa aiba un contract de mentenanta la sistemele de supraveghere u o firma autorizata IGPR. In acest sens venim in ajutorul dvs si preluam in mentenanta pe baza de contract si sistemele pe care le detineti deja dar nu aveti mentenanta autorizata. Aria de acoperire a serviciilor noastre este Bucuresti zona militari, Com Chajna Rosu, Dudu, Chiajna, Militari Residence.

 • Disponibil online

  Bani online și sigur

  https://cryptotabbrowser.com/18562584 foarte simplu, este un browser precum google chrome, il descarci te inregistrezi si il folosesti ca si un browser cunoscut ( Mozilla,opera, explorer, safari, bing, etc...) mai multe detalii gasesti exact in https://cryptotabbrowser.com/18562584 . Prin intermediul acestui browser esti platit in bitcoins. Poti viziona filmuletul urmator https://m.youtube.com/watch?v=gCZd1w62ycI&t=1s Este foarte important sa fii hotarat sa faci ceva benefic tie! Spor la treaba!!! Si multumesc pentru incredere! Hai sa ne facem o comunitate mare!

 • 1

  Disponibil online

  Caut persoana dedicata

  Caut colaborare cu o persoana dedicata (poate fi si student s-au studenta) in vederea migrarii mele ca magazin fizic in on line..specific ca este o colaborare de durata , doresc persoana serioasa

 • Salveaza cautarea