Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Telecomunicatii Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA -- O 7 3 1 PATRU 7 PATRU 3 CINCI 6 -- . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala Voce placuta la telefon Descrierea jobului Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produse Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Descrierea postului Tehnician Sisteme de Securitate - realizarea lucrarilor de , intretinere, programare si service a sistemelor de securitate (supraveghere video si monitorizare CCTV), videointerfonie, sisteme antiefractie, control acces, sisteme de detectie a incendiului); - realizarea cablarii si a conexiunilor necesare pentru implementarea sistemelor de securitate, conform proiectelor; - rezolvarea interventiilor aparute, respectarea termenelor de executie in functie de gradul de prioritate stabilit de superiorul direct si indeplinirea atributiilor stabilite pentru ziua respectiva; - colaboreaza cu beneficiarii sistemelor de securitate, oferindu-le suport tehnic, prin explicarea modului de utilizare a echipamentelor; - raspunde de calitatea lucrarilor executate; Cerinte - experienta in progamarea sistemelor de alarma, incendiu, supraveghere video (constituie un avantaj); - certificat de absolvire Tehnician pentru sinstalareisteme de detectie, supraveghere video, control acces (constituie un avantaj); - bune abilitati de comunicare si relationare; - abilitate de a lucra in echipa; - seriozitate, punctualitate, loialitate, entuziasm, corectitudine; - spirit de observatie; - fara antecedente penale; - permis de conducere cat. B. (constituie un avantaj)

 • 3

  Descriere Angajează muncitori calificați și necalificați (în vederea calificării) pt lucrări în telecomunicații. RESPONSABILITATI - Instalarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii - montaj antene RF, feederi, fibre optice si alte echipamente aferente - instalarea echipamentelor de electroalimentare - lucrari civile : instalare suporti metalici pentru antene, structuri metalice auxiliare, etc. -experienta instalare echipamente telecomunicatii RF si/sau MW , Nokia , Huawei ,Ericsson etc. CERINTE - studii medii - experienta minim 1 an intr-un post similar - cunostinte si concepte de baza despre echipamentele de telecomunicatii - abilitati de lucru la inaltime / alpinism utilitar - permis de conducere cat. B - disponibil pentru deplasari interne si/sau detasari in strainatate (80% din timpul anului) - limba engleza nivel mediu - seriozitate si dorinta de munca in echipa BENEFICII OFERITE - mediu de lucru dinamic bazat pe competenta - training-uri si certificari pentru dezvoltarea profesionala - bonusuri pentru depasirea obiectivelor -salariu atractiv, diurna, cazare -abonament medical, masina si telefon de serviciu -oportunități de creștere profesională, cum ar fi formare, cursuri online, conferințe Daca esti interesat trimite CV tau.

 • 2

  ArtSoft este o firma cu sediul in centrul orasului Ploiesti, care ofera servicii software specializate pentru contabilitate, gestiunea stocurilor si aprovizionare, distributie, managementul productiei, serviciilor si proiectelor, precum si solutii complete privitoare la personal si salarizare. Specialisti cu o experienta de peste 20 ani in informatica de gestiune acorda asistenta in alegerea solutiei informatice, implementarea si exploatarea programelor ArtSoft. Cautam o colega sau un coleg nou, care sa participe la dezvoltarea aplicatiilor ArtSoft, pentru a continua relatia de success cu clientii nostri prin lansarea de functionalitati noi in fiecare zi. Activitatea job-ului se poate desfasura atat la sediul firmei, cat si in home office. Responsabilitati: - Proiecteaza, implementeaza si testeaza aplicatii software - Implementeaza noi functionalitati conform criteriilor de calitate impuse si in timpul agreat in cadrul proiectului - Asigura suport tehnic pentru clienti in intervalul programului de lucru - Creaza prototipuri pentru noile reglementari legislative - Contribuie la implementarea standardelor de scriere a codului - Aplica eficient si responsabil procedurile si tehnicile de programare - Asigura mentenanta si modificarea programelor existente conform cerintelor - Este deschis(a) la acumularea de noi cunostinte si aprofundarea celor existente Cerinte: - Studii superioare in domeniul IT/computer science/software/programare - Experienta profesionala: minim 2 ani pe o pozitie similara - Bune cunostinte legate de definirea arhitecturii fizice si logice a bazelor de date - Intelegerea arhitecturii client-server - Experienta in SQL pentru accesarea bazelor de date (cunostinte de Microsoft SQL Server reprezinta un plus) - Experienta in programarea in Visual FoxPro, HTML si cunoasterea unui limbaj de scripting constituie un avantaj - Cunostiinte de baza de contabilitate - Experienta in folosirea cel putin a unui sistem de administrare a bazelor de date - Gandire analitica si structurata - Abilitati de lucru sub presiune si respectand termenele - Orientare catre client, pentru indeplinirea cu succes a specificatiilor cerute - Abilitati de comunicare clara si precisa, pentru a stabili si mentine relatii bune cu partenerii de afaceri - Cunostinte medii de limba engleza; Job-ul este disponibil atat in varianta full-time, cat si part-time.

 • 1

  Dacă ești în căutarea unui loc de muncă dinamic, în domeniul telecomunicațiilor, trimite-ne un CV sau contactează-ne

 • 1

  Hey, just found an App that gives you money for playing games! Discover games and apps that suit you. Cash for every minute you're playing (Amazon, PayPal, GooglePlay )! It is as simple as it sounds: just open the link, download App Flame for free and start playing games. You will receive 9444 coins as a start-up bonus. https://affiliate.justtrack.io/android/online.appflame.app/0b382cb3-470f-465a-9ebe-f650bd27bec1?channel=intent

 • Efectueaza mentenanta echipamentelor hardware (PC, imprimante si copiatoare); Asigura service echipamentelor de tipul: imprimate, copiatoare, multifunctionale, plottere, calculatoare; Asigura opera iuni de instalare, mentenanta, investigare i verificare preventiva a soft-urilor instalate pe calculatoarele clientilor; Cand este cazul recupereaza date in masura in care se poate. Configurari si reconfigurari de retele. Deplasare cu masina in teritoriu la clientii firmei. Cunostinte de depanare, intretinere si configurare calculatoare, retele, multifunctionale A3/A4, configurare echipamente networking router, switch; Persoană dinamică, atitudine proactivă, abilită i de comunicare; Dornic să lucreze intr-o atmosfera competitivă; Seriozitate, abilită i tehnice, dornic de a invă a i de a se dezvolta; Permis auto categoria B.

 • Salveaza cautarea