Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Maramures Baia-mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 63

  Angajam muncitori operatori fabrica Baia Mare Cerinte: - Seriozitate; - Cazier fara sarcini; Prezinta avantaj: - Experienta in unitati de productie; Se ofera: - Pachet salarial motivant incepand de la 2.500,- lei NET; - Tichete de masa si transport.

 • SC Electronica PMA angajeaza 30 de femei pe post de muncitor necalificat pe parte de productie. - nu se cere experienta in domeniu - se lucreaza pe 2 schimburi, de la 06.00-14.00 respectiv 14.00-22.00 - transportul este asigurat pe raza orasului Baia Mare - pe langa salar se ofera tichete de masa - se dau prime de productie in baza normelor facute - sambetele lucrate sunt platite dublu - se lucreaza stand jos pe scaune - la 4 si la 7 ani lucrati se adauga la salar si spor de vechime In caz ca sunteti interesata va asteptam cu un CV la sediul firmei pe bld.Independentei nr. 55 in timpul saptamanii intre orele 08.00-16.00, sau pentru detalii puteti suna la numarul de telefon . Va multumesc!

 • 6

  SC Electronica PMA angajeaza 30 de femei in departamentul productie. Se cere disponibilitate de a lucra in 2 schimburi si transportul este asigurat pe raza orasului Baia Mare. Pentru detalii in legatura cu salarul sau alte tipuri de informatii va rog sa sunati la numarul de telefon . CV-uri se pot depune la sediul firmei pe bld. Independentei 55, intre orele 08.00-16.00 de luni pana vineri. Va multumesc!

 • 10

  Buna ziua, Se caută urgent in Munchen / Germania. asistenți de îngrijire pt azile de bătrâni (infirmieri calificați), ajutor de infirmieră, asistenti- /te medicale Pt ajutor de infirmieră nu trebuie studii de specialitate. Limba Germană la nivel A2 Se oferă: Salariul: începând de la 15 - 20 Euro brut pe oră în funcție de experiență și calificare. Cazarea contra cost Sporuri pentru sărbătorile legale 100%,, duminică 50%, ,noapte 25% Loc de muncă permanent Sarcinile tale: Menținerea calității îngrijirii în secția dumneavoastră Planificați îngrijirea și asigurați astfel o îngrijire activă și orientată către pacienți. Cooperare cu medici, colegi și alte grupuri profesionale. Respectați demnitatea pacienților și acționați în conformitate cu principiile asistenței medicale Limba Germană la nivel B2 (certificat de limba B2) Capacitatea de a lucra în echipă. Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romaniei.

 • 5

  Angajam muncitori in constructii Cerinte - Seriozitate; - Cazier curat; Prezinta avantaj: - Experienta; Se ofera: - Pachet salarial motivant, actualizat.

 • 13

  Școala EUROTRAINING organizează cursul de Stivuitorist care face parte din domeniul occupational “Instalatii de ridicat”. Unități de competență: - .Respectarea normelor PM, PSI şi a prescripţiilor tehnice ISCIR, - Completarea documentelor, - Pregătirea şi verificarea vehiculului pentru lucru, - Efectuarea transporturilor şi manipulării mărfurilor, -Identificarea defectelor apărute, -Predarea utilajului şi a documentelor, Condiții înscriere: studii minime obligatorii Durata cursului: 6 săptămâni Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr. de telefon- 0732970180 site: scoalaeurotraining.ro NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA ÎNTR-O MESERIE !

 • 1

  Daca doresti sa lucrezi intr-o companie care ofera siguranta, dezvoltare profesionala si sa fii rasplatit corect pentru munca depusa? Te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Responsabilitati: - Preluare marfa de la transportatori; - Receptia calitativa si cantitativa a produselor in baza documentelor de livrare; - Verificare marfa primita din punct de vedere calitativ si cantitativ; - Aranjare marfa pe rafturi; - Organizarea si utilizarea eficienta a spatiului de depozitare a marfurilor; - Pregatirea coletele pentru expediere. Impachetarea/ambalarea coletele pe baza facturilor si documentelor de expediere/awb; - Predarea coletelor catre curieri conform graficului de livrare; - Participarea la activitatea de inventar derulata de companie; - Aplicarea procedurilor pentru optimizarea activitatilor din depozit - Executarea opera iunilor în graficul stabilit; - Verificarea coletelor retur si procesarea acestora conform procedurilor companiei; - Respectarea conditiilor si standardelor de depozitare, legislatie de gestiune a stocurilor - Sa asigure sa fie ordine si curatenie in depozit; Beneficii: - Echipa tanara, mediu de lucru placut - Program de lucru 8 ore - Nu se lucreaza in weekend si sarbatori legale - Stabilitate. Pozitie pe termen lung - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Pachet salarial intre 2200 si 3000 Ron in functie de experienta Trimite CV-ul tau la adresa de e-mail:

 • 9

  se cauta muncitori necalificati pentru munca in Anglia, in domeniul constructilor interioare exterioare. Firma serioasa cu vechime pe piata cauta personal pentru termen lung sau scurt. Nu necesita limba engleza.

 • 6

  Ford Baia Mare, angajeaza mecanici auto.Program si salariu motivant in functie de realizari.Informatii la tel.0728110112

 • 18

  Producator suplimente alimentare, extracte naturale ,angajam personal pentru picking în depozitul nostru de suplimente alimentare (produse naturiste) situat în Tăuții de Sus, Foretierului 65, Baia Sprie. Cerințe: * persoana serioasa, atenta, responsabila; * experienta in domeniu constituie un avantaj * absolvenți studii medii sau superioare Responsabilități: * participarea la operațiuni de recepție a mărfii; * colectarea marfurilor utilizand scannerul si pregatirea comenzilor pentru livrare; * manipularea și așezarea produselor în spațiile special destinate, în funcție de sortimente; * asigurarea depozitării mărfurilor în condiții de siguranță; * participarea la operațiuni de inventariere a mărfii; * menținerea și asigurarea curățeniei/igienei în depozit. Vărugăm trimiteti CV . Mai multe informații la telefon.

 • 23

  Angajam muncitori (femei si barbati) cu contract de munca pentru reciclare plastic si hartie in Germania.Conditii:deținerea permisului auto categoria B .Mai multe relatii la nr.de telefon 00491731951509.

 • 5

  S.C. ATROM angajeaza ambalator pentru linie productie capse metalice. Cerinte: - disponibilitate lucru in 2 schimburi Adresa: str. Fabricii nr.13, Baia Mare Informatii: tel

 • Angajam Lacatus Mecanic cu program de lucru in 2 schimburi. - Studii in domeniul tehnic (Scoala Profesionala; Profil Mecanic sau Curs de Calificare) constituie un avantaj; - Persoana dornica sa acumuleze cunostinte in domeniul productiei; - Experienta nu este necesara, insa constituie un avantaj Descrierea jobului - executa operatii de lacatuserie si montaj conform documentatiei tehnologice si a instructiunilor de control; Sociabil, deschis, constiincios, calm, politicos, flexibil. Energic, pro activ, spirit de echipa. Pentru mai mulre relatii sunati la numarul Salarizare: 2200 lei NET

 • 1

  SC COZMIRCOM SRL angajeaza in conditii avantajoase urmatoarele: -pentru sectia prelucrari mecanice: programator CNC, bordwergist, operator strung carusel -pentru sectia turnatorie: debitator autogen, sudor, turnator formator, otelar, tratamentist, operator pod rulant, muncitori necalificati Se ofera pachet salarial atractiv. Cv-uri la adresa de email Detalii la tel. sau la adresa firmei in strada Forestierului, nr. 213, Baia Sprie, Maramures.

 • 9

  Societate comerciala producator de carne si preparate din carne angajeaza operator fabrica cu posibilitate de calificare la locul de munca.Se ofera pachet salarial atractiv.

 • 3

  Descrierea postului Este necesar sa fi harnic, perseverent, onest, resonsabil si cel mai important, sa ai disponibilitate la efort fizic sustinut. DETALII POST VACANT: - program de lucru:8h (Luni-Vineri), orele : 8:00-17:00 cu pauza de masa; - posibilitatea de avansare in cadrul firmei; - bonusuri si pachete cu anumite ocazii; CERINTE: - depozitarea marfii in spatiile alocate; - participarea activa la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii; - gestionarea cu atentie a marfurilor aflate in depozit si magazin; - carnet categoria B (minim 2 ani), fara antecedente rutiere; - efectuarea distributiei pe rutele stabilite; - grija pentru vehicului incredintat pentru transportul marfii; - desfasurarea activitatilor specifice de ordine si curatenie; - capabil de lucru in echipa; - PERIOADA DE PROBA: 1-2 luni; - AVANTAJ: cunostinte in domeniul instalatiilor; Mai multe detalii si informatii despre locul de munca vacant vor fi oferite in cadrul unui viitor interviu, dupa depunerea si selectia CV-ului. Pentru informatii suplimentare : Onit Monica) nit Alin)

 • 7

  S.C. ATROM angajeaza operator pentru linie productie capse si cuie electrosudate. Cerinte: - cunostinte minime de mecanica - disponibilitate lucru in 2 schimburi Adresa: str. Fabricii nr.13, Baia Mare

 • 3

  Operatori in fabrica unde se produc piese de aluminiu, se slefuiesc, vopsesc si se ambaleaza in Cehia pe langa Liberec, localitate Jablonec. Putem ANGAJA muncitori necalificati si calificati cuplur, femei sau barbati, in aceasta fabrica. Se lucreaza 8ore in 3 schimburi. Nu este necesara experienta si nici cunoasterea vreunei limbi straine; Oferim: - salarizare 100 coroane ora curat (salar se da o data pe luna pana in 25a lunii) - cazarea asigurata GRATUITA - transport asigurat din Oradea GRATUIT - contract legal de munca pe o perioada nedeterminata cu proba de 3luni; - posibiliate de avans dupa 1sapatamana de munca. Cerinte: - diponibilitate de a lucra in schimburi de 8 ore - indemnare si responsabiliate - dorinta de a lucra pe perioada lunga - varsta pana 48ani. - avantaj experienta in Fabrica RELATII LA TEL 0742530624 ,Marian

 • 1

  S.C. BLACHOTRAPEZ S.R.L., producator invelitori din tabla, angajeaza stivuitorist la punctul de lucru din Baia Mare. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail, prin mesaj sau personal la sediul societatii din Baia Mare, strada Fabricii, nr. 8A. Detalii la telefon, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-16:00. Cerinte: atestat.

 • 1

  Tinichigiu-vopsitor auto angajam.Posibilitati restaurari auto. tel.0744571185

 • Salveaza cautarea