Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Dezvoltare Imagine Brand Dezvoltarea și coordonarea strategiilor pentru canalele de comunicare ale grupului în digital Actualizare constanta portofoliu Stationare si Web Documentare și analiză Content Creation Creare conținut relevant și unic pentru brandurile grupului deplasari frecvente la lucrarile de executie ale grupului Creare, Postare și programare articole Editare și prelucrare foto si video Administrare Web Administrare continut pe paginile sociale ale site-ului Monitorizare funcționalitate website Update portofoliu Postare articole blog Intervenții pentru rezolvarea erorilor Social Media Marketing Administrare Pagini Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIN) Analiză de piață Analiza concurenței Completarea și actualizarea paginilor, sincronizare pagini Cunoașterea brandului postări în feed si story (Fb+Insta+linkedIN) postări ocazionale YouTube (în funcție de volumul conținutului video) campanii de promovare Facebook Ads / lună (în funcție de buget) campanii de extindere a comunității prin Facebook Ads (în funcție de buget) User management (invite) Administrare și optimizare campanii Facebook Ads Administrare Google Ads Analiză de piață Analiza concurenței Research și Analiză cuvinte cheie Optimizare continuă campanie Google Ads

 • Institut de sondaje de opinie din Cluj-Napoca recruteaza operatori de interviu vorbitori de limba maghiara pentru realizarea de chestionare prin telefon. Cerinte: - abilitati de comunicare si putere de convingere - cunostinte elementare de munca pe calculator - seriozitate si punctualitate Se ofera salarizare in functie de realizari (numar de chestionare realizate) si posibilitatea unei colaborari de durata. Experienta nu este obligatorie, deoarece se asigura training la fiecare proiect, insa reprezinta un plus. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din partea dreapta a anuntului.

 • Institut de sondaje de opinie din Cluj-Napoca recruteaza operatori de interviu vorbitori de limba maghiara. Cerinte: - abilitati de comunicare si putere de convingere - cunostinte elementare de munca pe calculator - seriozitate si punctualitate Se ofera salarizare in functie de realizari (numar de chestionare realizate) si posibilitatea unei colaborari de durata. Experienta nu este obligatorie, deoarece se asigura training la fiecare proiect, insa reprezinta un plus. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din partea dreapta a anuntului.

 • 12

  Gi Group angajeaza stivuitoristi/magazineri pentru o companie care produce sisteme de acces, securitate si imobilizare pentru industria autovehiculelor: Beneficii: Salariu de incadrare: 3328 Ron brut; Tichete de masa: 20 Ron/zi lucratoare; Diferite bonusuri lunare; Orele suplimentare: 200%; Spor de noapte: 25%; Tichete cadou de Paste si de Craciun in valoare de 500 Ron; Asigurare medicala; Transport asigurat/decontat. Program de lucru: 3 schimburi; Responsabilitati: Asamblarea produselor în concordanta cu instructiunea de lucru si in timpul normat acelei activitati; Asigurarea calitatii produselor asamblate; Intocmirea documentelor necesare la locul de munca.

 • 2

  Eco casa imobiliare va ofera posibilitatea unui parteneriat in domeniul imobiliar. Cu o experienta si un portofoliu bogat, va punem la dispozitie tot suportul necesar, atit tehnic/logistic cit si educational, fara aport financiar din partea Dvs. Dorim sa dezvoltam o colaborare la nivel de parteneriat cu persoane cu experienta in domeniul imobiliar sau un domeniu apropiat, care sa activeze ca si agenti sau consultanti in domeniu.

 • 1

  Serviciu extern de prevenire si protectie, care ofera consultanta in domeniul SSM PSI-SU. Suntem in cautarea unei persoane care sa propuna si sa implementeze o strategie de vanzari din care sa rezulte atat colaborari cu societati nou infiinate cat si cu societati deja existente cu un numar de angajati cuprins intre 1-49. Oferim un program flexibil si un pachet salarial atractiv bazat pe nivelul de performanta.

 • 3

  * Permis de Conducerea Cat.B cerinta. ------------------------------------------------------- * Decontare transport. * Salariu atractive in functie de calificare. * Tichete de masa in valoare 300 lei net. * Tichete de cadou 2 ori pe ani. * Bonusuri si marirea de salariu in functie de performanta angajatilor.

 • 13

  Cere info despre companie business si pozitiile care pot fi de pe acum ocupate la noi. Suntem o platforma online, internationala de marketing si publicitate ! Totul va fi in baza unui contract legal! Trimite ”VREAU DETALII”, la adresa de e-mail: Multumim, va asteptam !

 • 7

  Avem un sistem de lucru foarte usor. Contract legal. Pentru mai multe informatii trimite mesajul ” informatii " la adresa de e-mail: hollywoodacces@gmail.com Va multumim si va asteptam alaturi de noi!

 • PROFIMO Real Estate angajeaza Agenti Imobiliari cu experienta, posesori autoturism, cunostinte PC.

 • 4

  Trailer Parc Group isi mareste echipa la punctul de lucru din Zalau Angajam agent vanzari, dispecer marfa Daca esti o persoana organizata, serioasa la noi gasesti locul de munca ideal. Iti oferim un mediu de lucru placut si salar motivant. Mai multe detalii la telefon.

 • Salveaza cautarea