Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Iasi Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Evaluator de risc la securitatea fizica a obiectivelor

  EFECTUEZ ANALIZE DE RISC LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI SI IN CEL MAI SCURT TIMP. Incepand cu 01.07.2018, AMENZI DE LA 10.000-20.000 LEI pentru neintocmirea analizei de risc de catre fiecare societate comerciala, institutie centrala si locala a administratiei publice, regie autonoma, companie si societate nationala. Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una din urmatoarele situatii: - cel putin odata la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii; - in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva; - in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii. Conform H.G. 301 din 2012, toate societatile comerciale si punctele de lucru care detin bunuri sau valori cu orice titlu trebuie sa efectueze analiza de risc la securitatea fizica, prin evaluatori autorizati, inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii sau pentru o oferta de pret:0764747383.Va stau la dispozitie in judetele:Iasi, Bacau, Neamt,Vrancea, Suceava, Botosani, Covasna.

 • Disponibil online

  Specialist Marketing mediul online si offline

  Companie care activeaza pe piata romaneasca oferind solutii optime de incalzire si climatizare clientilor, angajeaza : Specialist marketing. Cerinte: - absolvent studii superioare in marketing; - experienta in activitati intreprinse in mediul online; - excelente abilită i de comunicare i de dezvoltare rela ii de calitate; - excelente cuno tin e de lucru cu PC; - u urin ă în în elegere a aspectelor tehnice; - cunostinta limba engleza scris vorbit; Se ofera: - Mediu de lucru placut, dinamic și stimulativ; - Oportunitati de dezvoltare profesionala; - Training si certificari; - Pachete extra salariale si bonusuri in functie de performanta; Descriere job: -Contribuie la realizarea și implementarea planului de marketing și comunicare; - Propune, implementeaza, administreaza si analizeaza campanii de marketing online. - Elaboreaza texte de promovare cu impact la public, concepte pentru newsletter, bannere si alte materiale de promovare, brosuri si flyere; - Creaza continut relevant pentru campanii SEO, care să fie concentrate pe publicul țintă și să aibă un content atractiv; - Editeaza texte, promoveaza articole de blog și comunicate de presă cu structură SEO - friendly; - Colaboreaza cu directorul de vânzări în ob inerea de clien i profitabili, propune poten iali clienti i îmbunătătesc procesul de prezentare în vânzări; - Gestioneaza relatia cu clientii si promoveaza activ serviciile firmei; - Realizează rapoarte lunare legate de sectorul de activitate i de progresul către atingerea obiectivelor.

 • 1

  Se cauta lideri

  Companie multinationala in domeniul sanatatii,cauta distribuitori pe zona ta. Trebuie sa ai experienta in vanzari directe, network marketing. Se ofera lucru part-time sau full time in functie de alegerea fiecaruia, castiguri consistente in functie de implicarea si experienta ta si foarte multe alte bonusuri. Persoanele interesate pot suna la numarul de telefon sau pe watsapp. CV-ul poate fi trimis si la adresa de email:

 • 3

  graphic designer

  Candidatul ideal Angajam grafician cu experienta si recomandari in domeniu , in Iasi, portofoliu de lucrari, abilitati Corel, Photoshop. Experienta pe Fonduri Europene- manuale de identitate vizuala Lucru in : Photoshop , Illustrator , Corel Draw , Joomla , Publisher , Outlook , Indesign , Conceptie layout , DTP, Prepress si afterwork PREZENTARE PORTOFOLIU LUCRARI , CV , EXPERIENTA pe SE LUCREAZA 8 ORE PE ZI SE SOLICITA DISPONIBILITATE LA DEPLASARE SI PERMIS DE CONDUCERE. - limba engleza Locatia este in Iasi . E in regula pentru dvs.?

 • Promovare pe instagram

  Ofer promovare pe instagram pe un cont cu 11.1k urmaritori. Pentru detalii astept sa ma contactati.

 • Tehnician reclame

  andidatul Ideal Studii medii finalizate; Permis de conducere cat. B .(reprezinta un avantaj) Punctualitate si eficienta in munca de zi cu zi; Responsabilitate fa ă de munca proprie i orientare spre atingerea rezultatelor stabilite cu echipa de management; Experien a profesională obligatorie în domeniul productiei de materiale publicitare Să cunoască bine materialele din domeniu publicitar. Descrierea jobului Obiectivul principal: Montarea/ Executia la sediul clientilor si la sediul firmei a proiectelor din portofoliu în special reclame luminoase, colantari auto,inscriptionari, finisare bannere si mesh-uri. Responsabilită i principale: Participa, alaturi de echipa de proiect, la realizarea montajului final, la sediul clientului; Montarea reclamelor luminoase, colantari auto, bannere, mesh etc; Prelucreaza materiale diverse specifice proiectului Autocolant, PVC, Plexiglas, Lemn PAL, Metal etc prin lipire, indoire, vopsire, finisare, sudura etc; Disponibilitate pentru deplasari in mun. Iasi cat si in afara lui; Comunicarea eficienta cu echipa; Beneficii: Pachet salarial :2500-4500 lei; Șansa de a lucra într-un mediu orientat spre performanță; Sus inere în construirea unei cariere de success pe termen mediu și lung; Posibilitatea de a lucra cu echipamente de ultima generatie; Sansa de a lucra pe proiecte mari si medii atat la nivel de municipiu Iasi cat si la nivel national. Jobul este diponibil pentru o perioadă nedeterminată. Despre companie: Cu o experienta de peste15 ani brand-ul Magnius a crescut si dezovoltat in Iasi. Producand cu harnicie materiale publicitare indoor si outdoor, sub sloganul Creativity at Work. Noi, O echipa echipă de experți profesioniști pasionați, oferim soluții complete de productie publicitara, precum PRINT DIGITAL INDOOR/OUTDOOR, INSCRIPTIONARI CU AUTOCOLANT, LITERE SI SIGLE VOLUMETRICE, RECLAME LUMINOASE, PUBLICITATE STRADALA, SISTEME DE AFISARE PENTRU INTERIOR etc. Ne găsești pe: Www.magnius.eu

 • 1

  Angajare part-time sau full-time

  Persoană energică, cu ini iativă, dornică de a învă a lucruri noi i de a se implica total pentru a câ tiga cât mai mult...

 • Project manager FR

  Nous recherchons actuellement une personne francophone pour notre entreprise basée en Suisse. C'est une excellente opportunité de travailler pour une entreprise incroyable au sein d'une équipe de professionnels. Salaire fixe de notre succursale en Roumanie. DEVOIRS ET RESPONSABILITÉS : Gestion des comptes clients sur notre CRM. Maintenir la relation quotidienne et la prestation de services aux clients. Assurer le support technique. Maîtrise du langue FR exigée. Compétences informatiques exceptionnelles, maîtrise de l'utilisation de Microsoft Office et d'Outlook. Maîtrise des logiciels de communication, Zoho, sales forces. Ce que nous offrons ? Excellent package de rémunération basé sur votre expérience, vos compétences et votre performance. Faire partie d'une équipe dynamique multilingue, multiculturelle et créative avec une atmosphere positive et amicale.

 • 3

  Căutăm distribuitor reviste în Cug

  - Căutăm distribuitor reviste Kaufland, pentru cartierul "Cug"(Iași), - să locuiască în cartierul "Cug" ori în apropiere, - 900 de reviste de pus in cutiile poștale sau locurie publicitare la blocuri, - câteva ore în weekend (Sâmbăta sau Duminica), - 328-410 lei în mână pe lună (plata se face săptămânal, 82 de lei în mână), - contract de zilier, - convenție bancară cu comision zero la retragere, - revistele vi se aduc acasă.

 • Salveaza cautarea