Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma de curatenie, angajam personal pt servicii de curatenie ( birouri, spatii comerciale, case, etc , locatiile sunt in Iasi) Pe zi sunt 2 , 3 locatii, deplasarea de la o locatie la alta , se face cu masina firmei. Program / 5 zile pe saptamana ,de la 8 dimineata pana la 16.30. ( 30 de minute pauza de masa) .Salariu 1600 de lei net ( in mana) . Cerinte: Varsta intre 18 si si 48 de ani. -Experienta in domeniu sau indemanare in a face curat. -punctual. -lucru in echipa. Ne puteti contacta de luni pana sambata, intre orele 09.00-19.00 . Nu raspundem la mesaje

 • Cautam soferi categoria b si stivuitoristi pentru fabrica in Zurich, Elvetia Salarii Stivuitoristi 2800 euro (3100 de franci) Soferi categoria B 2800 euro (3100 de franci) Se lucreaza intr-un singur schimb (de dimineata), cazarea este gratuita, la cazare se sta cate doua persoane intr-o garsoniera, transportul de la cazare la locul de munca se face gratuit cu microbuzul pus la dispozitie de catre angajator Ca sofer categoria b, se fac curse intre fabrica si depozite, local in Elvetia Se ofera contract de munca pe firma din Elvetia, pe perioada nedeterminata, asigurare medicala si concediu platit Nu este necesara cunoasterea limbii Condiții: Acte necesare in vederea angajarii Buletin, certificat de nastere, permis de conducere, adeverinta medicala, cazier Pentru a lucra pe teritoriul Elvetiei pe o perioada mai mare de 90 de zile, este necesar un permis de munca Costul intocmirii documentatiei se suporta de catre angajat Transportul Romania - Elvetia este gratuit Nu se percepe comision Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0723 892 445

 • Absolventă de licență în "Contabilitate și informatică de gestiune" , în anul 2019 și în prezent, studentă la master " Contabilitate, expertiză și audit", anul 1 , caut job part-time în contabilitate pe teritoriul orașului Iași.

 • Caut o secretara pentru sectie de politie iasi salariu 4000ron in mana

 • Fast food nou deschis angajează pizzer,bucatar, ajutor bucatar. Avantaj au persoanele cu experienta. Asteptam telefoanele dvs. Va rog seriozitate!!!

 • Caut un loc de munca , am 26 de ani, am terminat liceul, am carnet de conducere, sunt dispus sa învăț lucruri noi, pot lucra atât în echipa cât și pe cont propriu. Nu contează domeniul, sunt dispus sa învăț orice și sa ma dedic 100%, atâta timp cât și angajatorul ma tratează cu seriozitate.

 • Selectam cameriste pentru un hotel de 4 stele in grecia, la 2 ore distanta de Atena. Varsta de selectie: 24 - 47 ani. Cleptomanii si arogantii sa se abtina, va rog ! _Limbi de conversatie: greaca, engleza, italiana, romana. Valabil pentru sezonul (mai - oct.) 2020. Cerem persoane educate si cu mult bun simt. Se ofera 750 E / luna + cazare si masa, gratuite. Transportul din Romania pana la destinatie (hotel) costa cel mult 90 E. Detalii pe e-mail: _Succes ! _Multumim !!!

 • Firma de curatenie, angajam personal pentru servicii de curatenie. Lucram doar cu contract de munca pe perioada nedeterminata, oferim bonus la stabilitatea locului de munca, salariu motivant si negociabil, decontare transport, program de lucru 8...16 de luni pana vineri. Experienta in domeniu nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Detalii suplimentare la telefon 0722222393 sau 0722346878

 • FIRMA PARTENERA UBER LICENTIATA ANGAJAM SOFERI CU PROGRAM FLEXIBIL. ALATURATE ECHIPEI NOASTRE SI PUTETI LUCRA DUPA PROPRIUL DUMNEAVOASTRA PROGRAM FARA STRES SI FARA SEF. PLATA SAPTAMANALA. PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI LA NR . TEL. 0760 573 404. 0721 340 146.

 • Prima platformă PTC din România. Se câștigă prin vizionarea reclamelor și tastarea unor numere (50% din profitul lor). Retragerea minimă este de 20 de lei direct în contul bacar sau Paypal. În termen de 24 de ore plata va fi confirmată. Copiază link-ul de mai jos: https://yudmoney.xyz/1760659018138/

 • Firma de constructii angajeaza personal calificat sau necalificat, cu sau fara experienta, pentru lucrari de structură, executare și intretinere in domeniul constructiilor. Angajez MESERIAȘI in construcții pricepuți, DAR ȘI SALAHORI! Suntem in cautare de : - structuriști- dulgheri, zidari, fierar -betonist și rigipsari-mai târziu!; - muncitori necalificati Se asigura angajarea cu contract de munca si salariul atractiv (în funcție de pricepere), plus cazare in apropierea locatiilor unde se desfasoara activitatea. Cautam persoane serioase si responsabile, pentru colaborari pe termen lung. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email. Societate cu experienta in acest domeniu de activitate! Lăsați mesaj aici pe site sau la telefon și vei fi contactați

 • Prima platformă PTC din România. Se câștigă prin vizionarea reclamelor și tastarea unor numere (50% din profitul lor). Retragerea minimă este de 20 de lei direct în contul bacar sau Paypal. În termen de 24 de ore plata va fi confirmată. Copiază link-ul de mai jos: https://yudmoney.xyz/1760659018138/

 • Se cauta persoane serioase pt a lucra in restaurantele din Anglia. La spalat de vase 220 £ pe săptămînă Ajutor de bucătar 240 £ pe săptămînă Ospătar 300 £ pe săptămînă Salariu se plateste saptaminal Se lucrează 6 zile pe săptămînă circa 8 ore pe zi Cazarea și mîncare sunt gratis Transportul din Romania spre Anglia poate fi platit de catre angajator la destinatie. Plecările din Romania spre Anglia sunt in fiecare joi .

 • Se cauta persoane serioase pt a lucra in restaurantele din Anglia. Ajutor de bucătar 240£ pe săptămînă La spalat de vase 220 £ pe săptămînă Ospătar 300 £ pe săptămînă Cazarea si mîncarea sunt gratis. Salariul se plateste saptaminal Transportul din Romania spre Anglia poate fi platit de catre angajator la destinatie. Limba engleză nu este obligatorie dar este un avantaj. Pentru fiecare job se percepe un comision de 220£ Comision se parcurs din salariu .

 • Se cauta persoane serioase pentru a lucra in spalatorie auto in Anglia . Slariul este de 50 £ pe zi . Plata se face la sfarsit de saptamina . Cazarea se plateste 50 £ pe saptamina . Pentru fiecare job se percepe un comision de 150 £ . Nu se plateste nimic inainte comisionul se va opri pe parcurs din salariu . Transortul din Romaniea in Anglia poate fi platit la destinatie de catre patron . Plecarile din Romania catre Anglia sunt in fiecare joi . Pentru mai multe detali nu ezitati sa suna-ti la nr afisat pe anunt !

 • Pot efectua curse o dată la două săptămâni Romania-Anglia 8+1 persoane și platforma. Preț pe cursă 450 lire cu platforma și 400 lire doar van. Nu deranja inutil. Serios și manierat. Curs pe aceasta rută de mult timp. Nu suna inutil dacă nu te incadrezi in cerințele mele.

 • Profesoara cu gradul didactic I si cu experienta in lucrul la clasa sau in particular, ofer meditatii, la domiciliul meditatorului (capat CUG), elevilor dornici sa obtina performante la invatatura! Pretul include si materiale ajutatoare: 50 lei-gimnaziu si 60 lei-liceu.

 • Asistent medical generalist principal SSD,cu 11 ani experiență în cadrul unui Ambulator Integrat, caut loc de muncă stabil într-un cabinet (al unei policlinici sau medic de familie)sau la recepția unei clinici corespunzător experienței dobândite!

 • Potrivit pentru oricine doreste un venit suplimentar! Job-ul presupune completarea de chestionare in format online. Ai nevoie doar de internet si de cateva minute pentru a completa un chestionar ! Lucreaza de acasa, din parc sau chiar de la serviciu! Completează formularul și începe cu chestionarele de la TYPIFICATION pentru a face primi banii. bit.ly/2PKK18P

 • Firma transport marfa angajeaza persona serioasa si responsabilă, cu experienta conducere camioanete, pentru postul de sofer. Masina este detarata, se conduce cu cat B, fara program dar este de volum,12europaleti-8990cm. Cursele sunt interne in regim tur-retur, se sta plecat 1-2 zile dupa care se revine acasa Plecările din Iasi sunt seara, cu livrare conform unui un orar fix prestabilit dimineata. Salarizarea este in functie munca depusa si implicarea dvs. Recomandările reprezinta un avantaj. Asteptam C.V.-urile dvs. in aplicatie.

 • Salveaza cautarea