Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  INBOX MARKETING angajeaza pe termen lung oameni seriosi cu autoturism personal in județul Neamț , pentru distributie reviste/pliante in cutiile postale, cu contract de munca si decontarea costurilor autoturismului. Castigul estimat este de 130 de lei pe zi. Program de lucru: vineri si sambata. Telefon:

 • Cand nu ai ce face, mai fa macar 1000 de euro. Urmareste clipuri scurte, apasa cateva butoane si contabilizeaza niste bani. Tot pierzi vremea pe internet. Nu e pacat sa nu castigi niste banuti? Acceseaza link-ul urmator: https://GramFree.world/?r=5825772 Inregistreaza-te doar cu adresa de email si pentru cateva minute pe zi strange niste bani. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti 3 linii mari: VIDEO: cateva clipuri de 1 minut, SMART CONTRACTS: dai click pe 5 butoane smart-contracts care si alea inseamna bani o data pe zi si o sectiune FREE: unde iti testezi norocul la fiecare ora poti castiga sume mici sau mai mari de bani, care se adauga la averea pe care o acumulezi zilnic. Daca esti gambler inrait, ai si o sectiune unde este o loterie, unde sunt castiguri mari....Eu unul nu risc ceea ce strang, insa daca te simti norocosul satului , poti plati o tombola din agoniseala stransa si poti castiga niste sume frumusele...sau poti pierde, de aia e loterie :) Cand faci 1000 de euro, scoate-i ca sa ii cheltuiesti. Trebuie doar sa perseverezi...daca mai stragi si ceva prieteni, cunostinte sau alti doritori, treaba merge si mai repede pentru ca orice persoana vine prin tine in sistem, iti aduce niste banuti. De asemenea, daca mai urci si vreun video pe care il faci tu, iar inseamna banuti stransi. E la latitudinea ta ce faci si cum faci....Nu e o corvoada, dar cu cat te implici mai mult, cu atat poti castiga mai mult. Incearca! Ce ai de pierdut? Oricum e gratis! Cateva lucruri trebuie sa stii: NU TE APUCA DACA VREI SA TE IMBOGATESTI PESTE NOAPTE! NU TE APUCA DACA NU ESTI ORGANIZAT SI HOTARAT SA INTRI ZILNIC 10 MINUTE NU ARE ROST! SUNT PREA MULTI CARE SE LASA IN PRIMA ZI! Fa-ti timp maxim 10 minute pe zi sa apesi butoanele si apoi vezi-ti de treaba...e foarte simplu. Pana la urma gandeste-te asa: SUNT NISTE BANI CARE ITI VIN LA UN MOMENT DAT. NU STAI 8-12 ORE PE ZI CA LA UN JOB - 10 minute maxim pe zi. APESI CATEVA BUTOANE: 1) VIDEO (vizioneaza 3 video de 1 minut) 2) FREE ROLL (pentru a adauga diferite sume de bani la fiecare ora - optional - se poate face de max 5 ori/zi) 3) SMART CONTRACTS - prima zi e unul singur, ulterior se adauga pana ajungi la 5 maxim/zi 4) Pentru FIECARE NIVEL pe care il atingi (vezi progresia in bara de sus a site-ului) primesti iarasi niste banuti. Simplu si intuitiv! Dar fii perseverent! Daca vrei ajutor, sau nu stii engleza iti explic in privat....Sunt cateva lucruri pe care ti le pot impartasi. Sa nu iti fie rusine, te initiez si apoi faci asta in 5 minute, nu in 10. Spor! Copy paste in browser si START: https://GramFree.world/?r=5825772

 • 2

  - optimizеazа SEO pеntru site-urile firmei; - аdministreaza wеbsite corporatе; - orgаnizеаzа si optimizеаza campanii dе publicitаte pе internеt si in Google Ads; - analizeaza si face reporting de site-uri prin Google Analytics, Google SearchConsole, etc; - optimizeaza ergonomia si navigarea utilizatorilor pe siteurile firmei; - selecteaza furnizorii de comunicare media si dezvolta relatia cu acestia; - integreaza continutul pe site-urile companiei si pe net; - configureaza instrumente de raportare, le analizeaza in mod regulat si propune planuri de actiune in functie de acestea; - configureaza functionalitatea de e-commerce si conduce eficienta economica a acesteia - participa la conceperea produselor de marketing și comunicare, la elaborarea comunicatelor de presa, a materialelor informative și de promovare, - asigura suport echipei de vanzari (oferte, cataloage, prezentari), - contribuie la gasirea de modalitati noi de promovare a produselor pe site-urile firmei, - participa la actualizarea bazelor de date cu produse pe care compania le comercializeaza, - participa la actualizarea site-ului/blogurilor firmei, la editarea și difuzarea newsletter-urilor tiparite și electronice, la popularea canalelor de social media cu multimedia, - participa la testarea paginilor web pentru a identifica posibilele nereguli şi a le remedia, - identifica problemele nedescoperite prin reactia consumatorilor şi corecteaza problemele sau le redirectioneaza la personalul potrivit pentru rezolvare, - raspunde de cresterea vizibilitatii brandului Auto Din si a brandului de site-uri si a produselor comercializate pe acestea,- intretine prezenta brandurilor firmei pe retelele de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter, Youtube etc. - se asigură că obiеctivele de marketing pe online și digital sunt îndeplinite, - monitorizează performanța campaniilor online și digital la nivel corporate și de brand în raport cu obiectivele stabilite la nivel de campanie și pregăteste propuneri de acțiuni corective, - gestionează activitățile desfășurate împreună cu agențiile de digital și online, media, content digital, cu privire la brand (briefing, planificare, implementare, urmărire, evaluare) și menține relația cu acestea pe tot parcursul desfășurării activităților respective, - propune și dezvolta noi metode de îmbunatățire a rezultatelor SEO (search engine optimization), SEM (search engine marketing) și a indicatorilor de media digitală (google, facebook și al întregului ecosistem de media digitală), - are rolul principal de a prezenta și de a inspira echipa managementul în privința trendurilor digitale care pot aduce un plus de valoare (propune solutii inovatoare in planul de marketing per brand)

 • 2

  Daca cautati un venit in plus si vreti sa munciti de acasa, accesati si inscrietiva aici https://sfmoney.xyz/aa67987287611/ pentru mai multe informatii.

 • Mese și scaune diferite dimensiuni din lemn masiv,esențe blatul,pal,materiale,culori,pentru copii măsuțe si scaunele negociabil la numărul de telefon sau whatsapp:

 • Salveaza cautarea