Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Marketing Publicitate Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Alegi să primeşti Bani de buzunar, de plătit, poate, o rată la bancă sau mult mai mulţi bani! Sistemul de lucru in reţea, îţi oferă varianta să lucrezi independent şi să îţi stabileşti tu numărul de ore de muncă, plata fiind în rezultate. Prouve România se extinde in toată ţara şi caută Formatori Reţea de Consum. Aria de lucru este comerţul, comercializarea produselor destinate uzului zilnic. Categorii de produse: Parfumerie damă, bărbaţi, unisex – conţin 20% uleiuri de foarte bună calitate, create in faimosul oraş francez, Grasse(Capitala Mondială a Parfumeriei). Flacoanele sunt din sticlă italiană, de foarte bună calitate. Fiecare parfum conţine in cutia de ambalaj un Certificat de Autenticitate prin care primeşti garanţia calităţii înalte a parfumului. Produse Cosmetice pentru Curăţenie (este o gamă exclusivistă, creată sub un nou concept de produse Cosmetice pentru curăţenie, adică fiecare produs conţine uleiuri de parfum franţuzeşti, astfel încât in timp ce faci curăţenie îţi parfumezi frumos intreaga casă). Pe fiecare recipient găseşti arhitectura parfumului folosit, cu cele 3 note: de vârf, mijloc şi bază. Sunt formule sub formă de gel, concentrate, dense şi foarte eficiente. Sunt Non Toxice, conţin şi Extracte Naturale din plante. Produse pentru machiaj – sunt produse de înaltă calitate, conţin 100% minerale active şi foarte multe extracte Naturale din plante, multe dintre ele fiind VEGANE. Oferta noastră de colaborare se adresează persoanelor care doresc să câştige bani pentru buzunar, sau sa acopere o rată la bancă dar şi pentru persoanele care doresc să demareze o afacere sigură, cu investiţie foarte mică. Sursele de venit pe care le oferim vin în 2 moduri: Banii de buzunar sau pentru rata la bancă se pot obţine prin revânzarea produselor Prouve cumpărate cu preţ de depozit şi comercializate cu preţul de prezentare in catalogul de lucru. Banii din afacerea Prouve vin din rulajul lunar al vânzărilor realizate de către reteaua Formatorului. Creşterea exponenţială a reţelei duce şi la creşterea banilor obţinuţi. Fiecare Client care îşi deschide Cont de colaborare, este ghidat de către Mentorul în echipa căruia se află. Toate informaţiile şi consilierea in demararea activităţii Prouve, sunt Gratuite. Simte-te extraordinar de bine in echipa noastră unde nu doar produsele sunt de calitate excepţională ci şi oamenii cu care lucrezi! Contactează-mă AZI şi mâine incepi treaba! Contact:

 • Disponibil online

  Cosmetice

  Sediul Oriflame Tulcea ,cautam persoane dinamice ,dornice de un venit garantat in functie de vanzari. Loc de munca usor, placut,fara program fix. Vino in echipa mea ai doar beneficia, cadouri si distractii relatii la 0741386150

 • Pregătit/ă să pornești într-o aventură profesională alături de o echipă de vânzări puternică? Atunci, hai cu noi în echipa Cellular One, partenerul de încredere Orange România, și îți promitem o experiență pe cinste! Cu ce trebuie să vii: - cu pasiune pentru un domeniu atât de ofertant, acela al vânzărilor; - cu pozitivism și perseverență în atingerea obiectivelor pe care ni le propunem împreună; - cu dorința și plăcerea de a relaționa în fiecare zi cu clienții tăi; - obligatoriu, cu zâmbetul pe buze :) Ce îți oferim la schimb: - șansa de a face parte dintr-o echipă care are încredere în tine; - salariu fix și bonusuri pe măsura muncii pe care o depui în fiecare zi; - program de lucru flexibil, adaptat nevoilor tale; - siguranța unui loc de muncă stabil. Cum îți vei petrece timpul zi de zi: - fiind un consultant proactiv pentru clienții tăi, pe care îi vei ajuta să facă cele mai bune alegeri de cumpărare; - promovând și vânzând serviciile și produsele Orange; - contribuind la creșterea și fidelizarea portofoliului de clienți Orange și la creșterea numărului de vânzări; - construind momente frumoase alături de super colegii tai.

 • Grafician cu experienta Corel , Word etc imi ofer serviciile rog seriozitate

 • Spune DA #oportunității ORIFLAME si hai în echipa mea! Eu te voi ajuta pas cu pas sa iti construiești propria afacere din care vei avea de câștigat toata viata ta! Esti o persoana #răbdatoare si #ambitioasa? Vrei sa fii propriul tau sef ? Atunci esti persoana pe care eu o caut ! Scrie-mi in privat si inscrie-te pe https://ro.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=1658109 pentru a putea beneficia de programul de inceput si de pana la 40% reducere la toate comenzile ! Oferte pentru consultantii noi ! Te voi suna imediat dupa inscrierea ta cu linkul de mai sus !

 • Salveaza cautarea