Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Daca ai absolvit o scoala medicala te asteptam cu drag in echipa noastra ptr a ocupa un post de asistenta medicala. Te astept la un interviu la Caminul de batrani situat in str. Eclipsei nr 13 (statia de metrou Dimitrie Leonida). Ptr programare la interviu te rog sa suni la nr de tel. Elena Dragomir de luni pana vineri intre orele 11.00-16.00.

 • Job Details Full-time Scolii Street 7, Popesti Leordeni, 040254 București Posted a day ago Job Description Farmacie independetă din Botoșani caută Farmacist cu experiență în domeniu. Îți oferim posibilitatea de a deveni un adevărat profesionist în domeniu, cât și un climat de lucru plăcut și motivant cu o ofertă salarială pe masură. Căutăm oameni entuziaști și pasionați de ceea ce fac, pentru a le oferi toate resursele de care au nevoie ca să-și dezvolte talentul. Beneficii Salariu atractiv plus bonuri de masă Program de lucru de luni-vineri - 9 - 17:00 fără weekenduri Criterii de eligibilitate Experiență minim 1 an Diplomă de Farmacist Certificat de Membru avizat pe anul în curs de Colegiul Farmaciștilor din România Persoana responsabilă și serioasă

 • 1

  Cămin de bătrâni angajează asistent medical program full time. Cv-urile se depun la adresa de mail iar pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr de telefon .

 • LOC DE MUNCA PENTRU MEDIC DE FAMILIE! In municipul Sfantu Gheorghe, jud. Covasna medic de familie pensionar predau praxisul medical! Pentru mai multe detalii sunati la nr. de tel.: . CSAL DORVOSI LL S! Sepsiszentgy rgy n csal dorvosi rendel praxisjoga elad nyugd jba vonul s miatt! R szletek telefonon: .

 • 1

  Dacă ai o diploma de infirmiera sau îngrijitoare și dorești sa lucrezi în domeniul îngrijire medicala la domiciliu te aștept cu interes pentru a-ți oferi toate detaliile despre acest loc de muncă.

 • 2

  Bună ziua, Dorim să ne mărim echipa din cadrul Clinicii NORD VEST DENTAL, drept pentru care căutam colege sau colegi pentru posturile vacante de Secretară. Cerinte: - studii medii/superioare - cunostinte operare PC - limba engleza nivel conversational - bune abilitati de comunicare si lucru in echipa - atentie la detalii - experienta de lucru intr-un post similar constituie un avantaj Așteptăm CV la adresa de e-mail , toate detaliile urmând a fi stabilite în urma interviului.

 • 1

  Cabinet medical recruteaza medic specialist psihiatrie pentru adulti. Cabinetul este situat in sectorul 3- Bucuresti. Asteptam CV-urile la adresa de email: Detalii suplimentare la tel. 0755 112 417.

 • Salveaza cautarea