Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Absolvent a Scolii Postliceale Sanitare Arad, Specializarea Asistent medical generalist, cu certificat de libera practica, inscris In Ordinul Asistentilor, PFA, peste un an de experienta ca asistent, CAUT NU ANGAJEZ!, clinici medicale, medici de familie si sau cu cabinete individuale/centre de permanenta pentru colaborare si nu numai.

 • Dentaprax Arad Centrul stomatologic, Dentaprax din Arad, ofera pacientilor, la cele mai inalte standarde si cu cele mai moderne echipamente, servicii de stomatologie generala, profilaxie (detartraj, periaj profesional, air-flow), pedodontie (tratamente pentru copii), protetica (coroane si punti dentare), estetica (albire dentara, fatete ceramice), terapie laser, chirurgie dento-alveolara si implantologie. Angajeaza - Medic stomatolog Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV CU FOTO pe adresa de e-mail: dentapraxarad [at] gmail.com sau la sediul nostru din Arad, Piata Mihai Viteazul nr. 1 (Zona Piata mica).

 • Clinica stomatologica,situata in loc.Arad,zona Miorita,angajeaza cu contract de colaborare ,medici stomatologi specialisti sau rezidenti in ortodontie si pedodontie.

 • 1

  Caut medic endodont,specialist sau rezident pentru contract de colaborare în clinica stomatologica dotata cu microscop Leica,în loc .Arad.

 • 8

  Dentaprax Arad Centrul stomatologic, Dentaprax din Arad, ofera pacientilor, la cele mai inalte standarde si cu cele mai moderne echipamente, servicii de stomatologie generala, profilaxie (detartraj, periaj profesional, air-flow), pedodontie (tratamente pentru copii), protetica (coroane si punti dentare), estetica (albire dentara, fatete de portelan), terapie laser, chirurgie dento-alveolara si implantologie. Angajeaza - Asistenta medicala Cerinte: -Studii de specialitate finalizate (Asistent Stomatologie si Profilaxie sau Asistent Medicina Generala) -Determinare si interes pentru Asistenta in domeniul Chirurgiei Dento-Alveolare si Implantologiei. -Aptitudini de utilizare a computerului -Capacitate de organizare,responsabilitate si seriozitate -Profesionalism, implicare pe termen lung si dorinta de perfectionare -Atitudine pozitiva si abilitati de comunicare si relationare -Disponibilitate program full time 6 ore/zi, in ture de la 8:30 la 14:30 si de la 13:30 laBeneficii: -Pachet salarial motivant -Mediu de lucru placut -Dezvoltare profesionala prin cunoasterea si abordarea tuturor specialitatilor Medicinei Dentare -Conditii de perfectionare (cu participarea la cel putin un curs anual de profil si training-uri periodice) Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV CU FOTO pe whatsapp la numarulpe adresa de e-mail: dentapraxarad [at] gmail.com sau la sediul nostru din Arad, Piata Mihai Viteazul nr. 1 (Zona Piata mica).

 • Caut de lucru ca asistenta medicala Am aviz de libera practica,asigurare de malpraxis,certificat de membru Oamgmamr. Nu accept salar sub 2.500 lei Am mai lucrat in domeniu Tel 0742965801 Rog seriozitate

 • Nutriționist dietecian licențiat (facultate+master) ofer servicii de consiliere nutrițională și dietoterapie pentru suferinzi de boli: - digestive - gastro-intestinale - renale - oncologice - dermatologice - diabet - obezitate - alergii și intoleranțe alimentare - tulburări alimentare (anorexie, bulimie, mâncat compulsiv) -tulburări de natură psihică *Nutriția femeii gravide ** Nutriția după naștere - mamă și nou născut *** Nutriția sportivului Pentru mai multe detalii, lasati un mesaj.

 • 1

  Angajez farmacist și sau asistent farmacie cu experienta. Salariul este motivant, decontez transport, locația în comuna Zarand. PT mai multe informații rog aa ma contactati

 • Sintem un laborator dentar din Saarland (granita cu Franta si Luxemburg) si cautam tehnician dentar pentru proteze mobile,schelete,coroane telescopate.Pentru informatii suplimentare sunati ,va rugam,la tel. 004915141674930.. Cunostiinte de limba germana sint un avantaj, dar puteti vorbi si romaneste.

 • SC Farmil SRL (Curtici) angajeaza farmacisti. Candidatul ideal: Certificat de membru al Colegiului Farmacistilor, avizat in curs Studii superioare finalizate de farmacie Cunostiinte de buna practica farmaceutica Capacitati de ascultare si de consiliere a pacientilor Spirit de observatie si atenta la detalii Bune cunostiinte de utilizare a calculatorului ( pachetul MS Office) Cunoasterea limbii maghiare reprezinta un avantaj Oferta: Pachet salarial atractiv Tichete de masa Decontare costuri de transport

 • 1

  Clinica stomatologica cauta medic stomatolog pentru colaborare. inormatii telefon 0743138570

 • Salveaza cautarea