Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Arad

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sunteți medic , paramedic , sau asistent medical, aveți cel puțin doi ani de experiență în acest domeniu ,aveți cunoștințe de operare PC și Microsoft Office ,vorbiți limba engleză sau germană sau sunteți dispus să învățați în cadrul cursurilor noastre, oferite gratuit. Reușiți să vă păstrați calmul în situații de stres și nu vă sperie provocările ,atunci sunteți persoana pe care o căutăm. Firma Ostcorp, împreună cu partenerii acesteia din Europa vă invită ,în cadrul unui proiect internațional ,să faceți parte dintr-o echipa dinamica, de profesioniști , împreună cu care veți dispune, coordona și monitoriza, primele măsuri în cazul unor urgențe medicale, ale clienților noștri, prin intermediul unui hotline medical 24/7, în cadrul centrului nostru, având la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a face față oricăror urgențe medicale. Dacă v-am stârnit interesul și doriți să faceți parte din echipa noastră, vă rugăm să ne trimiteți C.V -ul dumneavoastră, împreună cu datele de contact si eventuale întrebări, pe care le aveti ,legate de acest proiect , la adresa de e-mail : contact@ostcorp.ro. Echipa Ostcorp va mulțumește pentru timpul acordat !

 • Medic psihiatru caut asistenta pentru cabinet medical in orasul Lipova. Program de la 7.45 la 13. SALARIU= 17 milioane/luna in mana (net) ANUNTUL ESTE VALABIL . CAND NU VA MAI FI VALABIL IL VOI DEZACTIVA IMEDIAT.

 • CAUT LOC DE MUNCA CA INFIRMIER IN ARAD

 • Caut loc de munca ca asistent medical in Arad .

 • Dentaprax Arad Centrul stomatologic, Dentaprax din Arad, ofera pacientilor, la cele mai inalte standarde si cu cele mai moderne echipamente, servicii de stomatologie generala, profilaxie (detartraj, periaj profesional, air-flow), pedodontie (tratamente pentru copii), protetica (coroane si punti dentare), estetica (albire dentara, fatete de portelan), terapie laser, chirurgie dento-alveolara si implantologie. Angajeaza - Asistenta medicala Cerinte: -Studii de specialitate finalizate (Asistent Stomatologie si Profilaxie sau Asistent Medicina Generala) -Determinare si interes pentru Asistenta in domeniul Chirurgiei Dento-Alveolare si Implantologiei. -Aptitudini de utilizare a computerului -Capacitate de organizare,responsabilitate si seriozitate -Profesionalism, implicare pe termen lung si dorinta de perfectionare -Atitudine pozitiva si abilitati de comunicare si relationare -Disponibilitate program full time 6 ore/zi, in ture de la 8:30 la 14:30 si de la 13:30 la 19:30. Beneficii: -Pachet salarial motivant -Mediu de lucru placut -Dezvoltare profesionala prin cunoasterea si abordarea tuturor specialitatilor Medicinei Dentare -Conditii de perfectionare (cu participarea la cel putin un curs anual de profil si training-uri periodice) Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV CU FOTO pe whatsapp la numarul: 0771041446, pe adresa de e-mail: dentapraxarad [at] gmail.com sau la sediul nostru din Arad, Piata Mihai Viteazul nr. 1 (Zona Piata mica).

 • Clinica stomatologica cauta medic stomatolog pentru colaborare. inormatii telefon 0743138570

 • Asistent medical generalist caut loc de muncă !

 • caut loc de munca ca asistent medical in Arad

 • Caut de lucru sau voluntariat in domeniu medical generalist cmi stomatologie centru de plasament copii part time sau full time autorizatie de libera practica valabila

 • programul flexibil ,doua zile pe saptamana,vineri dupa masa, si miercuri dupa masa.Nu este necesara experienta in domeniu ,poate fi si in an terminal la facultate.Puteti trimite un cv+poza ,s-au pentru informatii suplimentare va rog sa sunati la numarul de telefon mentionat.

 • Caut loc de munca in domeniul medical pe secția de Balneofiziokinetoterapeut in Arad sau asistenta medicală pentru laborator recoltare analize având și experiența .

 • Caut sa lucrez ca si asistenta medicala la un cabinet.

 • Candidatul ideal: Cautam o persoana responsabila, comunicativa, harnica si punctuala, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in relatia cu persoanele din colectiv, dar mai ales in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie. Dorim sa respecte cu strictete normele de igiena si sterilizare. - Cunostintele medii de limba engleza pot constitui un avantaj. - Autorizatie de libera practica medicala - Cunostinte operare PC Descrierea job-ului: Participa la educatia medicala a pacientului; Gestioneaza eficient circuitul pacientilor in sala de asteptare astfel incat sa evite intarzierile; Pregateste cabinetele medicale cu tipizatele si consumabilele medicale necesare desfasurarii consultatiei; Pregateste instrumentarul, aparatura necesara si asista medicul pe durata interventiilor si procedurilor medicale; Efectueaza proceduri medicale si tratamente la recomandarea medicului. Beneficii: Salariu motivant Mediu de lucru la standarde europene Conditii de evolutie profesionala. CV-urile se trimit pe adresa de email: office@opticlasstm.ro

 • Candidatul ideal: Cautam o persoana responsabila, comunicativa, harnica si punctuala, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in relatia cu persoanele din colectiv, dar mai ales in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie. Dorim sa respecte cu strictete normele de igiena si sterilizare. Cunostintele medii de limba engleza pot constitui un avantaj. Autorizatie de libera practica medicala Cunostinte operare PC. Descrierea job-ului: Participa la educatia medicala a pacientului; Gestioneaza eficient circuitul pacientilor in sala de asteptare astfel incat sa evite intarzierile; Pregateste cabinetele medicale cu tipizatele si consumabilele medicale necesare desfasurarii consultatiei; Pregateste instrumentarul, aparatura necesara si asista medicul pe durata interventiilor si procedurilor medicale; Efectueaza proceduri medicale si tratamente la recomandarea medicului. Salariu motivant Mediu de lucru la standarde europene Conditii de evolutie profesionala.

 • Punct recoltare analize medicale angajeaza asistent medical. Experienta constitue un avantaj CV se trimit pe adresa de email arad@clinica-sante.ro sau personal in str George Cosbuc nr 63 (fost Intim) in piata Spitalului, langa banca Transilvania

 • Salveaza cautarea