Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Arad Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Vând praxis medic de familie la 20 km de Arad. Pentru informații suplimentare pot fi contactată la numărul de telefon:

 • 1

  Absolvent al scolii Postliceale Sanitare Arad, specializarea Asistent medical generalist, cu certificat de liberă practică, înscris in OAMGMAMR (Ordinul Asistentilor), asigurare Malpraxis, PFA, peste doi ani de experiență ca asistent, CAUT NU ANGAJEZ!, clinici medicale, medici de familie și sau cu cabinete individuale/centre de permanența pentru prestarea de servicii medicale.

 • Vînd proteză mamar,la ce-l mai mic preț.Sînt în cutii sigilate,aduse din Germania.Pretul costă 350 Ron negociabil.

 • Dentaprax Arad Centrul stomatologic, Dentaprax din Arad, ofera pacientilor, la cele mai inalte standarde si cu cele mai moderne echipamente, servicii de stomatologie generala, profilaxie (detartraj, periaj profesional, air-flow), pedodontie (tratamente pentru copii), protetica (coroane si punti dentare), estetica (albire dentara, fatete ceramice), terapie laser, chirurgie dento-alveolara si implantologie. Angajeaza - Asistenta medicala stomatologie si implantologie Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV CU FOTO pe adresa de e-mail: dentapraxarad [at] gmail.com sau la sediul nostru din Arad, Piata Mihai Viteazul nr. 1 (Zona Piata mica).

 • Dentaprax Arad Centrul stomatologic, Dentaprax din Arad, ofera pacientilor, la cele mai inalte standarde si cu cele mai moderne echipamente, servicii de stomatologie generala, profilaxie (detartraj, periaj profesional, air-flow), pedodontie (tratamente pentru copii), protetica (coroane si punti dentare), estetica (albire dentara, fatete ceramice), terapie laser, chirurgie dento-alveolara si implantologie. Angajare / Colaborare - Medic stomatolog Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV CU FOTO pe adresa de e-mail: dentapraxarad [at] gmail.com sau la sediul nostru din Arad, Piata Mihai Viteazul nr. 1 (Zona Piata mica).

 • Clinica stomatologica cauta medici stomatologi pentru colaborare. Telefon 0743138570

 • Clienții sunt familiile din Austria, mai exact seniorii care au nevoie de îngrijire personală și vor să rămână într-un mediu familiar în casele lor. Rolul nostru, BestCare24 România împreună cu dumneavoastră, este să facem acest lucru posibil. Cei care aleg să colaboreze cu noi se implică activ în viața pacientilor, astfel, stăpânirea limbii germane este obligatorie. Calitatea îngrijirii este prioritatea noastră. Fiecare persoană care dorește să aplice pentru un astfel de loc de muncă cu Gewerbeauszug în Austria la îngrijire, necesită un certificat de calificare profesională în domeniul îngrijirii de bolnavi la domiciliu sau asistență medicală. Dorim ca atât pacienții, cât și personalul îngrijitor să se simtă la fel de bine în activitatea de îngrijjire la domiciliu. Înscrierea se poate face completând formularul la următoarea adresă: https://bestcare24.ro/inscriere/ Despre noi BestCare24 este o companie fondată în Austria care își desfășură activitatea pe plan internațional din 2007. Este specializată în recrutarea și consultanța persoanelor care aplică pentru locuri de muncă cu Gewerbeauszug în Austria, în domeniul medical.

 • Angajam tehnician dentar pentru realizarea lucrarilor de la amprenta pana la restaurarea finala. Conceptul noastru este de a imbina serviciile de cea mai inalta calitate cu ambianta prietenoasa si profesionalismul. EXPERIENTA IN RESTAURARILE INTEGRAL CERAMICE REPREZINTA UN AVANTAJ ! Responsabilitati: Comunicarea permanenta cu medicii in ceea ce priveste solutiile oferite si informatiile necesare. Asistarea in dezvoltarea de noi servicii si produse Implicare in imbunatatirea continua a serviciilor Oferirea asistentei pentru clienti, conform solicitarilor Cerinte: Cunostinte privind operatiunile de productie in laborator Cunostinte privind anatomia si functia dintilor si ocluzia Abilitati ridicate de sintetizare a informatiilor si evaluare a proceselor Abilitati excelente privind comunicarea verbala si scrisa Abilitati de organizare si prioritizare, precum si excelenta atentie la detalii Capacitate crescuta de concentrare asupra activitatii Experienta cu sisteme CAD/CAM sau prelucrarea de informatii 3D este un PLUS. Candidatul ideal: Candidatul trebuie sa dovedeasca dorinta de a excela in meserie si sa se implice activ in activitatea excelente pentru comunicare interpersonala. Bine organizat, cu gandire analitica. Spirit orientat spre detaliu. Oferta (bonusuri, beneficii): Salariu ce reflecta munca prestata, in functie de cunostinte si aptitudini. Bonusuri in functie de performante Training intensiv la locul de munca. Suport profesional si dezvoltare personala . Oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara

 • Clinica AlfaCio Dent are o experiența de peste 10 ani in care pacienții au plecat multumiți si cu zâmbetul pe buze, acum dorim sa ne mărim echipa de medici, asigurând colaborare contractuala prin PFA, PFI, CMI, SRL. Ne dorim colaborare indelungata, de aceea cautam persoane serioase, cu deschidere catre pacient.

 • 3

  Punct recoltare analize medicale angajeaza asistent medical generalist, cu experienta in receptie/recoltare probe biologice. CV se trimit pe adresa de email

 • Salveaza cautarea