Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Centrul Medical Dr. Tiron Pitesti cauta medici generalisti, dermatologi, ortopezi, reumatologi pentru colaborare. Tel. .

 • 1

  Firma Pflege Daheim din Germania cu sediul in Curtea de Arges, str. Cuza Voda, nr. 131, et. 1, judetul Arges, angajeaza asistenti medicali in Germania. Ofera salariu atractiv, contract de munca incheiat in Germania, alocatie pentru copii. Se solicita carnet de sofer, limba germana nivel mediu si disponibilitate pentru colaborare de lunga durata. Se acorda suport pentru invatarea limbii germane si masina de serviciu. Relatii la tel: 0723 350 268

 • 15

  Angajeaza asistent de farmacie si fara experienta.

 • Ofer tratamente la domiciliu (Injecții,perfuzii,administrarea medicamentelor).Pe raza Municipiului Pitești și Mioveni!Rog și ofer seriozitate!Sunt cadru medical și fac aceasta meserie cu drag și sa ajut oamenii !Numar telefon :

 • 4

  Suntem o farmacie cunoscuta in zona, avem o echipa de profesionisti si dorim sa ne marim echipa cu un Farmacist si un Asistent Farmacist. Oferim un mediu de lucru placut, fara presiunea target-ului din alte farmacii, iar daca esti interesat(a) asteptam sa ne contactezi. Daca vrei raspunsuri rapide la intrebarile tale sau pentru a stabili o intalnire, poti sa ne apelezi la numarul de tel. 0743238017. Daca, in plus, te intereseaza: - un salariu peste media din oras la care se adauga - bonuri de masa, - bonuri de vacanta, - prime de sarbatori si eventual - plata transportului pana la si de la farmacie, atunci te asteptam sa ne cunoastem.

 • Angajăm medic de familie la un cabinet medical în judetul Arges. Detalii suplimentare se pot obtine la nr. de telefon .

 • Vând cabinet individual medicină de familie, în jud. Arges . Detalii suplimentare se pot obtine la nr. de tel. .

 • CABINET STOMATOLOGIC MC DENT Cautam colaborare cu medic stomatolog pentru a se alătura echipei noastre de lucru. Aici vă oferim încrederea și confortul într-un spațiu frumos, situat în centrul orașului. Comunicarea,spiritul de echipa, dinamismul ,integritatea , organizarea si atentia la detalii sunt valorile principale dupa care ne ghidam cand facem lucrurile. Mai multe detalii la nr de telefon .

 • CABINET STOMATOLOGIC MC DENT Cautam colaborare cu medic stomatolog pentru a se alătura echipei noastre de lucru. Aici vă oferim încrederea și confortul într-un spațiu frumos, situat în centrul orașului. Comunicarea,spiritul de echipa, dinamismul ,integritatea , organizarea si atentia la detalii sunt valorile principale dupa care ne ghidam cand facem lucrurile. Mai multe detalii la nr de telefon

 • 12

  Angajam Asistent medical ! Oferim : Oferim salariu motivant in rapport cu volumul de munca ; Nu de sta peste programul de 8 ore ; Acordam intelegere fata de angajat ; mediu ambiant. Cerinte: Absolvent de studii universitere sau postliceale; Corectitudine; Punctualitete; Comunicare si amabilitete cu pacientii; Respectarea atributiilor descrise in fisa postului .

 • 14

  Angajam Asistent medical! Cerinte: studii universitare sau postliceale absolvite; - corectitudine; -punctualitate; - spirit de echipa; - comunicare cu pacientii; - amabilitate; Oferim : program de lucru 8 ore; foarte rar se sta peste program; -corectitudine fata de angajat; - salariu motivant in rapport cu volumul de munca ;

 • 1

  Dacă ai o diploma de infirmiera sau îngrijitoare și dorești sa lucrezi în domeniul îngrijire medicala la domiciliu te aștept cu interes pentru a-ți oferi toate detaliile despre acest loc de muncă.

 • Clinica dentara, ofera servicii de stomatologie generala: *URGENTE STOMATOLOGICE *Implante dentare. *Lucrari dentare: Portelan Zirconiu Cr-Ni NPG *Proteze dentare. *Detartraj si igienizari. *Extractii dentare. *Obturatii foto(plombe) *Chirurgie dentara. Relatii la numarul de telefon 0744343973

 • Salveaza cautarea