Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CMI Prioteasa Camelia angajează cu contract de colaborare, medic stomatolog in localitatea Curtea de Arges. Cabinetul este nou, complet dotat si utilat cu aparatura de specialitate, pacientura formata si se afla in zona centrala.

 • Caut coleg/ă medic dentist ,pentru cabinet in mediul rural(40 km dist de Pitești) si Clinica stomatologica situata in Pitești, tura part-time ,conditii avantajoase, aparatura performanta,program flexibil. Trimite-ne cv-ul tau cu poza si te contactam pentru a stabili un interviu.0761378964

 • Angajeaza asistent de farmacie si fara experienta.

 • Centrul Medical Dr. Tiron Pitesti cauta medici generalisti, ortopezi, reumatologi pentru colaborare. Tel. 0743.971.083.

 • Suntem o farmacie cunoscuta in zona, avem o echipa de profesionisti si dorim sa ne marim echipa cu un Farmacist si un Asistent Farmacist. Oferim un mediu de lucru placut, fara presiunea target-ului din alte farmacii, iar daca esti interesat(a) asteptam sa ne contactezi. Daca vrei raspunsuri rapide la intrebarile tale sau pentru a stabili o intalnire, poti sa ne apelezi la numarul de tel. 0743238017. Daca, in plus, te intereseaza: - un salariu peste media din oras la care se adauga - bonuri de masa, - bonuri de vacanta, - prime de sarbatori si eventual - plata transportului pana la si de la farmacie, atunci te asteptam sa ne cunoastem.

 • Candidatul ideal - studii de specialitate (Scoala de Asistent de Farmacie); -experienta 2 ani; 
- Aviz de Libera Practica;
 - orientare catre pacient
 - cunostinte operare PC si programe de gestiune farmaceutica;
 - deschidere catre asimilarea de noi cunostinte, flexibilitate, dorinta de perfectionare. Descrierea jobului - Asistent de farmacie pentru mediul rural in proximitatea Municipiului Pitesti, jud. Arges, aproximativ 20 Km distanta.
 - elibereaza medicamentele cu prescriptie medicala;
 - informeaza pacientii despre modul de utilizare al medicamentelor si despre potentialele lor riscuri sau efecte adverse; 
- identifica nevoile pacientilor si formuleaza recomandari;
 - face parte din comisia de inventariere periodica;
 - administreaza stocurile si isi asuma gestiunea colectiva impreuna cu tot personalul din unitatea farmaceutica;
 - intocmeste comenzi pentru aprovizionarea farmaciei;
 - verifica si centralizeaza retetele pentru Casa de Asigurari. Compensatii si beneficii: Pentru ca ne dorim a incurajam performanta si sa atragem in echipa noastra numai profesionisti, oferim: - un pachet salarial atractiv - tichete de masa - climat de lucru placut, colegi prietenosi si deschisi. Descrierea companiei Gentiana Farm 2001 are o experienta de 18 ani in domeniu farmaceutic avand mai multe puncte de lucru in Municipiul Pitesti si in imprejurimi

 • Caut medic stomatolog în Curtea de Argeș pentru contract de colaborare. Mai multe informații la numărul de telefon:0744425984.

 • Predau prin vanzare PRAXIS MEDICINA de FAMILIE in zona limitrofa municipiului PITEST I ( 9km/ 15 minute distanta). De asemenea predam si infrastructura praxisului, care este detinuta in proprietate de catre medic.

 • Angajez farmacist zona Arges, Pitesti in cadrul farmaciilor Forte Vita Farm . Salariu atractiv, program de lucru flexibil si bonusari in functie de targeturi .Se cauta farmacist si pentru zonele rurale din aproprierea Pitestiului .

 • Salveaza cautarea