Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3 asistente harnice, punctuale si zambarete cautam colega ! Putem fi colege daca: » daca ai terminat o scoala de asistenta medicala si/sau ai lucrat cel putin 1 an intr-o clinica sau cabinet stomatologic; » esti sociabila, iar seriozitatea, dinamismul, empatia, munca in echipa si implicarea sunt ceva normal pentru tine; » esti gata, zambind, sa iti asisti colegul medic la realizarea diverselor manopere stomatologice, sa faci igienizarea si pregatirea cabinetului.

 • Clinica privata angajeaza medic specialist pediatru full time sau part time.

 • Vrei sa faci parte din echipa MedLife Brasov?Job stabil, echipa faina. Iata ce ne dorim de la tine: – sa fii absolvent(a) cu diploma a unui curs acreditat ; – buna organizare a responsabilitatilor; – implicare; – punctualitate; – orientare si dedicare catre nevoile pacientilor; – o atitudine pozitiva, cu zambetul mereu la purtator. Noi iti oferim: – un loc de munca sigur intr-o companie de top; – abonament de servicii medicale pentru tine si familia ta; – mediu de lucru profesionist; – respect si sprijin pentru dezvoltarea ta profesionala. Cateva cuvinte despre MedLife: MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife. Cei peste 3.000 de angajati sunt bunul cel mai de pret al companiei. Ne defineste calitatea umana a personalului medical. Suntem o forta pentru ca scriem, clipa de clipa, istoria medicinei private din Romania.

 • Clinica privata angajeaza registrator medical: Responsabilitati: Introducerea corecta a datelor in sistem. Nivel calculator-mediu spre avanasat. Se lucreaza in doua schimburi (sch 1:de la 07.00-15.00/sch.2 de la 14.00-21.00 plus doua sambete de la 8-13.00) Locatie Brasov In cazul in care sunteti interesati va rog sa depuneti cv-ul prin intermediul anuntului.

 • Firma ProCariera recruteaza Urgent! Asistente/asistenti medicale/medicali cu norma intreaga, tura de dimineata/dupa amiaza si noapte. Salariul lunar este de 2600€ brut pentru tura de dimineata si dupa amiaza sau 2830 € brut pentru tura de noapte. In Germania grila de impozitare se face in functie de statut astfel:pentru tura de dimineata/dupa amiaza: clasa 1-necasatoriti- 1720 euro net clasa 3- casatoriti- 1957euro net pentru tura de noapte: clasa 1-necasatoriti- 1843 euro net clasa 3- casatoriti- 2097euro net Cazarea este asigurata din partea angajatorului (costul chiriei va fi scazut din venitul lunarluna). Odata cu sosirea dumneavoastra la locul de munca va vom sustine in demersurile necesare pentru a va recunoaste diploma de asistent medical. Asigurare de sanatate,somaj si pensie pe toata perioada contractuala. Locatie: Germania,Bavaria Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidati, noi fiind remunerati de catre client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru consta in faptul ca la noi gasiti cel putin un consultant care stapaneste limba romana, inclusiv in Germania in cadrul biroului nostru aflat in Ingolstadt. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 9-17 la numerele de telefon: MobilTelSau ne puteti scrie la adresa de email:

 • Efectuez injectii de orice fel intramuscular, intravenos, subcutan, pansamente s.am.d.

 • Caut loc de munca ca asistenta medicala sau in alt domeniu. Momentan lucrez ca asistenta dar a-si dori si altceva de munca.Am experienta in domeniu.

 • Farmacie independenta, angajeaza Farmacist(a) la punctul de lucru din loc. Bod, Jud. Brasov. Pachet salarial motivant si oportunitate de dezvoltare. Se apreciaza seriozitatea. Pentru detalii va rog sa sunati 0742249277. Studii superioare de specialitate sunt necesare. Experienta este un plus. Motivarea si dorinta de implicare, este deasemenea un plus.

 • ProCariera colaboreaza cu scoli de formare profesionala a asistentilor medicali geriatrici sau persoane cu handicap din Germania, astfel incat putem intermedia locuri de scolarizare pentru persoanele interesate in a invata aceasta profesie. Scolarizarea dureaza 3 ani, dintre care 2100 de ore teoretice in cadrul scolii de pregatire profesionala si cel putin 2500 de ore de practica in cadrul unei companii care ofera servicii de ingrijire medicala ambulatoriu pentru persoane in varsta. Diploma acreditata de asistent medical geriatric. Diverse domenii de activitate Formarea ca asistent medical geriatric acreditata, ofera multe perspective de cariera. Sarcinile acestui post sunt responsabilitatea si ingrijirea fata de persoanele in varsta sau cu handicap. Pe langa ingrijirea corporala si sustinerea mentala, sarcinile acestei meserii includ si participarea la ingrijire medicala. Asistentii medicali geriatrici sustin pacientii atat din punct de vedere fizic cat si spiritual, totodata acestia colaboreaza strans cu familiile pacientilor. Locurile de munca in aceasta bransa sunt oferite de: • camine pentru batrani • companii care ofera servicii de ingrijire medicala si de batrani ambulatoriu • spitale si clinici • la domiciliul persoanelor pe care le ingrijesc • ansambluri rezidentiale pentru batrani. Costul acestei scolarizari obtinute prin colaborarea cu noi, ProCariera, este gratuit. Cursantii vor fi remunerati in timpul celor trei ani de pregatire pentru meseria de asistent medical geriatric : • primul an de pregatire: 975,69 Euro • al doilea an de pregatire: 1.037,07 Euro • al treilea an de pregatire: 1.138,38 Euro Formarea aprobata de stat se incheie cu un examen scris, oral si practic. Dupa finalizarea cu succes obtineti titlul de "Asistent medical geriatric aprobat de stat" . Cazarea dumneavoastra va fi pusa la dispozitie de catre compania care ofera servicii de ingrijire medicala ambulatoriu pentru persoane in varsta unde dumneavoastra veti parcurge orele de practica.Costul acesteia va fi de 420euro/luna. Ce criterii trebuie sa indepliniti pentru a fi admis in cadrul acestei scolarizari? ? Diploma de absolvire a unui liceu ? Cunoasterea limbii germane, nivel B2 ? Certificat medical de angajare Sunteti interesati? Procedura 1. Adresati-va unuia dintre consultantii nostri, telefonic, sau prin e-mail pentru a va putea prelua in baza noastra de date ca potential candidat pentru un post vacant. 2. Transmiteti CV-ul dumneavoastra. 3. Primul interviu care are ca scop evaluarea cunostintelor de limba germana si stabilirea planului de candidare. 4. Interviul cu institutia de formare profesionala germana unde va vom sustine si indruma astfel incat sansele dumneavoastra sa fie unele foarte bune. 5. Incheierea contractului de scolarizare. 6. Inceperea activitatii. Contact M. Kogalniceanustraße 11, Bl. C1, Et. 4, Ap.4.2 RO-500173 Brasov E-Mail: info@procariera.eu Mobil: + 40 (0) 771 460 916 Tel: + 40 (0) 368 406 882

 • Cabinet stomatologic situtat in Brasov ,angajeaza medici stomatologi cu pacienti si ofera spre inchiriere cabinete medicale.

 • Ce ne dorim de la tine: - să ai pregătirea necesară: studii medicale finalizate; - să ai experiență de minim 5 ani în ginecologie, bloc operator, terapie intensivă; - bună organizare a responsabilităților și implicare; - cu o atitudine pozitivă; - full time sau part time ( program numai de dimineața) Noi îți oferim: - loc de munca sigur în Centrul Medical VIVAMED BRAȘOV specializat în Reproducerea Umană Asistată; - un mediu de lucru profesionist; - respect și sprijin pentru dezvoltarea ta profesională continuă. Va rugăm trimite-ți CV urile la adresa de mail receptie @ vivamed . ro , doar acestea vor fi luate în considerare.

 • Vivamed angajează personal pentru curățenie / femeie de servici în program part-time (4 ore). Cerințe: - persoană organizată; - capacitatea de gestionare eficientă a timpului și a priorităților; Responsabilităti: - asigurarea curățeniei în toate încăperile clinicii conform normelor în vigoare. Mediu de lucru foarte curat și modern, salariul se negociază la interviu. Doar CV urile care vor fi trimise la adresa de mail receptie @ vivamed . ro vor fi luate în considerare.

 • Dacă sunteți calificat ca si medic de familie și căutați un loc de munca în străinătate într- una dintre cele mai frumoase zone ale Angliei, lucrand pentru unul dintre cele mai recunoscute sisteme de sanatate din lume, DRC Locums vă poate sprijini in tot procesul pentru ca acest vis sa devina realitate Rezervați acum interviul dvs. sunând un membru al echipei la numărul +44 (0) 1908 545 962, sau aplicați direct pe site-ul nostru: https://www.drclocums.com/international-gp-recruitment Cerinţe: - Specializare recunoscută ca si medic de familie (Medicină de familie) - Abilitati lingvistice obligatorii: engleza – buna Oferim: - Locații atractive din sudul Marii Britanii - Asistență completă privind înregistrarea la GMC și intrarea pe lista performanților medicali naționali - Costurile privind pregatirea IELTS/OET acoperite - Sprijinul complet prinvind relocarea Sprijin financiar: - pachet de relocare de 8.500 de lire sterline - contribuție de 750 de lire sterline pentru indemnizație - Pachet substanțial de bursă și salariu - înregistrare GMC acoperită. - Costurile de pregatire și examen pentru limba engleză sunt acoperite. Suport: - relocare pentru tine și familia ta - Suport lingvistic și pentru familia ta - Suport de selecție școlară - Program flexibil - Sprijin pentru locul de muncă al partenerului / familiei - Sprijin pentru adaptarea la traiul în Marea Britanie.

 • Angajez asistent farmacie cu aviz de libera practica, in Predeal , jud.Brasov. Asigur cazare. Relatii la telefon 0745032702

 • Asociatia Centrul de Batrani Casa Daniel angajeaza asistent medical cu norma intreaga in Sacele. Pentru detalii va rugam sa sunati la nr. 0736926426 sau sa ne trimiteti un CV la adresa de e-mail:

 • Cabinet medicina familiei Brașov (Bartolomeu) anagajează urgent asistentă medicală generalistă. Cerință obligatorie : cunoștințe operare date pc Telefon : 745062015 Rog contactare telefonica !

 • Sunt asistent medical cu experienta 5 ani la Spitalul Judetean Brasov si 8 ani in Marea Britanie, caut loc de munca.

 • Sunt asistent medical generalist cu experiență 16 ani în domeniu,caut loc de muncă la un cabinet medicină de familie.

 • Suntem o societate privată din Brașov care are ca activitate transport medical asistat. Cerințe: - absolvent cu diplomă a unui curs acreditat; - bună organizare a responsabilităților; - implicare; - punctualitate; - orientare și dedicare către nevoile pacienților; - atitudine pozitivă, deschis către nevoile pacienților; - disponibilitate de deplasare - full time

 • Suntem o societate privată din Brașov care are ca activitate transport medical asistat. Cerințe: - șofer cu atestat de ambulanțier - bună organizare a responsabilităților; - implicare; - punctualitate; - orientare și dedicare către nevoile pacienților; - atitudine pozitivă, deschis către nevoile pacienților - disponibilitate de a călători - full time

 • Salveaza cautarea