Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Important: Daca te incadrezi cerintelor asteptam cv-ul tau atasat aici la mesaj. Succes! Te asteptam in cadrul magazinului de profil parafarmaceutic din Mall Coresi - Brasov- pentru a te alatura unei echipe internationale de specialisti in promovare si vanzare suplimente premium brand! Cautam persoane pasionate de domeniul nutritiei, interesate de o alimentatie sanatoasa care au mai lucrat pe o pozitie similara si au cunostinte in domeniu. Cerinte: Cunostinte/studii in domeniul nutritiei, biochimiei sau fitoterapiei; Experienta pe o pozitie similara (consultant plafar, asistent vanzare, biochimist, nutritionist, vanzare online parafarmaceutice etc.); Limba engleza nivel conversational. Oferta: Pachetul salarial motivant intre: 2700-3200 lei net (2000 lei net + 400 lei tichete masa + comision lunar); Program de lucru flexibil 12/24 (o zi 12 h si urmatoarea liber); Contract de munca full-time, programe de training, bonusuri de performanta si fidelitate. Pentru a aplica la acest job te invitam sa atasezi cv-ul aici la mesaj.

 • 9

  Firma ProCariera recrutează Urgent! Asistente/asistenți medicale/medicali cu normă întreagă pentru azile de bătrâni cu renume din zona Bavaria (Munchen,Nürnberg,Ingolstadt,etc.) Dacă aveți studii postliceale sau universitare,cunostințe de specialitate cuprinzătoare și de actualitate, siguranță și empatie în comportamentul cu oamenii, flexibilitate, trimite-ne un CV! În ceea ce priveste învățarea limbii germane,vă putem oferi posibilitatea de a urma cursuri de limba germană on line gratuite începând de la nivelul 0. Cursurile durează 6 luni. Odată cu sosirea dumneavoastră la locul de muncă vă vom susține în demersurile necesare pentru a vă recunoaste diploma de asistent Salariul este de 3200 euro brut/lună + 1000 euro primă de angajare. Asigurare de sănătate,șomaj și pensie pe toată perioada contractuală. Locatie: Germania,Bavaria Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidați, noi fiind remunerați de către client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiți cel puțin un consultant care stăpânește limba română, inclusiv în Germania în cadrul biroului nostru aflat în Ingolstadt iar contactele de muncă se semnează direct cu angajatorul german. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon: + 40 (0) 771 460 916 .

 • Centrul Dentar angajează Technicieni Dentar cu EXPERIENTA IN DOMENIU la Prejmer, 18 km de Brașov. Condiții foarte bune de lucru... Inchiriem si mese individuale de lucru ! ! Tel 0799799099

 • Angajam Tehnician dentar ceramist , protetica fixă si mobila .. inchiriem si masă de lucru penru a lucra pe cont propriu. Poate folosi toate utilajele existente și necesare ... informatii la tel. 0799799099

 • Centrul Medical Profi Consult din Brasov angajeaza pentru laboratorul de analize medicale: 1. asistenta medicala de laborator cu diploma de laborator obtinuta dupa anul 2012 2, asistenta medicala generalista cu experienta in recoltarea de sange, cu diploma de asistenta medicala generalista obtinuta dupa anul 2012. Pentru detalii, va rof sa sunati la tel.

 • 9

  Asistent Medical Generalist în Germania Descrierea ofertei de lucru: Firma germană Assistent Projekt, recrutează asistenți medicali pentru a lucra în Germania. Partenerii noștri germani oferă contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, conform legislației germane. Dacă doriți să lucrați legal în Germania, acum ați întâlnit partenerul de încredere. Nu solicităm cunoștințe de limba germană; oferim cursuri intensive de limba germane cu profesori specializați, pe o perioada de aprox. 4 luni. În cazul în care aveți deja cunoștințe de limba germană, vă putem oferi direct un loc de muncă și obținerea recunoașterii de liberă practică (dacă nu o aveți deja). Descriere job: • Salarii cuprinse întreBrut/ lună, • Program lucru 40 ore/ săptămână, • Nu este necesară experiența, • Beneficiați gratuit de curs intensiv de limba germană și obținerea la final a certificatului B2, • Beneficiați de obținerea Recunoașterii profesionale în Germania, • Costurile cursului și obținerea recunoașterii sunt preluate integral de noi, dvs neavând riscuri • Asigurare medicală și de pensie din prima zi a angajării dvs în Germania, • Cazare asigurată de angajator în primele luni, • Consiliere și susținere pe toată perioada colaborării cu noi. NU PERCEPEM COMISION!! Nu avem taxe de inscriere! Cerințe: Motivația dumneavoastră de a învăța limba germană și de a lucra cu acte în regula în Germania este necesară pentru a putea colabora. Este nevoie de seriozitatea dvs în tot acest proces. Pentru acest post pot aplica doar persoanele cu diploma de Asistent medical generalist sau studenții/elevii cu specializarea AMG. Telefonsau mail:

 • Căutam o persoană flexibila, deschisă, pozitivă, buna in relațiile interumane Programul este de 8 ore, cu ore suplimentare la nevoie. Studii de asistenta medicală sunt necesare. Experiența in domeniu este necesară. Detalii despre cabinet găsiți pe decopraxis.ro

 • Căutam o persoană flexibila, deschisă, buna in relațiile interumane Programul este de 8 ore, cu ore suplimentare la nevoie. Studii de asistenta medicală sunt necesare. Experiența in domeniu este necesară. Detalii despre cabinet găsiți pe decopraxis.ro

 • 1

  O Clinică de Chirurgie Cosmetică din Emiratele Arabe Unite recrutează Asistente Medicale. Cerințe: Aspect prezentabil, sex feminin, vârsta între 25-40ani, cunoașterea limbii engleze, autorizație profesională validă. Ofertă: Salariu atractiv, cazare, bilet de avion și viză de lucru asigurate de angajator. Persoanele interesate sunt rugate să răspundă prin un CV actualizat.

 • Ofertă de muncă în Anglia și Irlanda pentru Asistenți Medicali in Anglia și Irlanda. Cerințe: Diplomă Asistent Medical, minimum 1an experiență profesională, Certificat OET sau IELTS. Oferta atractivă de salariu și condiții de muncă. Persoanele interesate sunt rugate să contacteze direct.

 • Ofertă de locuri de muncă vacante pentru Asistente Medicale in Germania și Olanda. Cerinte: Diploma Asistent Medical, experiență de munca min. 1an, test limba germană sau limba olandeză nivel B1. Salariu și condiții de muncă atractive. Persoanele interesate sunt rugate să contacteze direct.

 • Oportunități de muncă pentru Medici și pentru Asistenți Medicali in Anglia, Irlanda, Germania și Olanda. Cerințe: studii de specialitate, cunoașterea limbii țării respective(Certificat IELTS sau OET pentru limba engleză ori Certificat B1 pentru limba germană sau limba olandeză, autorizație profesională de liberă practică validă, minimum 1an experiență profesională. Ofertă: salariu și condiții de muncă atractive. Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze direct.

 • Efectuez injectii de orice fel intramuscular, intravenos, subcutan, pansamente s.am.d.

 • 1

  Clinica privata cautam asistent medical cu sau fara experienta. Program de lucru 8H,diploma asistent medical, experienta in recoltare constituie un avantaj.

 • 56

  Vrei sa faci parte din echipa MedLife Brasov?Job stabil, echipa faina. Iata ce ne dorim de la tine: sa fii absolvent(a) cu diploma a unui curs acreditat ; buna organizare a responsabilitatilor; implicare; punctualitate; orientare si dedicare catre nevoile pacientilor; o atitudine pozitiva, cu zambetul mereu la purtator. Noi iti oferim: un loc de munca sigur intr-o companie de top; abonament de servicii medicale pentru tine si familia ta; mediu de lucru profesionist; respect si sprijin pentru dezvoltarea ta profesionala. Cateva cuvinte despre MedLife: MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife. Cei peste 3.000 de angajati sunt bunul cel mai de pret al companiei. Ne defineste calitatea umana a personalului medical. Suntem o forta pentru ca scriem, clipa de clipa, istoria medicinei private din Romania.

 • Salveaza cautarea