Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 4

  Firma ProCariera recrutează Urgent! Asistente/asistenți medicale/medicali cu normă întreagă pentru azile de bătrâni cu renume din zona Bavaria (Munchen,Nürnberg,Ingolstadt,etc.) Dacă aveți studii postliceale sau universitare,cunostințe de specialitate cuprinzătoare și de actualitate, siguranță și empatie în comportamentul cu oamenii, flexibilitate, trimite-ne un CV! În ceea ce priveste învățarea limbii germane,vă putem oferi posibilitatea de a urma cursuri de limba germană on line gratuite începând de la nivelul 0. Cursurile durează 6 luni. Odată cu sosirea dumneavoastră la locul de muncă vă vom susține în demersurile necesare pentru a vă recunoaste diploma de asistent Asigurare de sănătate,șomaj și pensie pe toată perioada contractuală. Locatie: Germania,Bavaria Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidați, noi fiind remunerați de către client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiți cel puțin un consultant care stăpânește limba română, inclusiv în Germania în cadrul biroului nostru aflat în Ingolstadt iar contactele de muncă se semnează direct cu angajatorul german. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon: + 40 (0) 771 460 916 .

 • Vând praxis medicina de familie, in Țara Făgărașului. Conține locuința de serviciu și este situat la 5 km de șoseaua naționala, cu posibilitatea de a face și serviciu de permanenta aducând un venit suplimentar. Informații la telefon 0759 777 022 între orele 18-20.

 • Angajam Tehnician dentar ceramist , protetica fixă si mobila .. inchiriem si masă de lucru penru a lucra pe cont propriu. Poate folosi toate utilajele existente și necesare ... informatii la tel. 0799799099

 • Centrul Dentar caută medic Stomatolog la Prejmer. Oferă spațiu in incintă spre inchiriere. Pozitia este ultra centrală ..

 • Centrul Debtar angajează Technicieni Dentar la Prejmer, 18 km de Brașov. Condiții foarte bune de lucru... se poate lucra si pe cont propriu !

 • 1

  Clinica privata angajeaza medic specialist pediatru full time sau part time.

 • Angajez medic de familie in Brasov, policlinica Electroprecizia. Relatii la tel: 0726666749.

 • 2

  asistenta medicala cu experienta , ofer tratament la domiciliul bolnavului . trimiteti mesaj ,-de preferat

 • 40

  Vrei sa faci parte din echipa MedLife Brasov?Job stabil, echipa faina. Iata ce ne dorim de la tine: – sa fii absolvent(a) cu diploma a unui curs acreditat ; – buna organizare a responsabilitatilor; – implicare; – punctualitate; – orientare si dedicare catre nevoile pacientilor; – o atitudine pozitiva, cu zambetul mereu la purtator. Noi iti oferim: – un loc de munca sigur intr-o companie de top; – abonament de servicii medicale pentru tine si familia ta; – mediu de lucru profesionist; – respect si sprijin pentru dezvoltarea ta profesionala. Cateva cuvinte despre MedLife: MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife. Cei peste 3.000 de angajati sunt bunul cel mai de pret al companiei. Ne defineste calitatea umana a personalului medical. Suntem o forta pentru ca scriem, clipa de clipa, istoria medicinei private din Romania.

 • Cabinet situat in Fagaras, zona centrală , cautam medic stomatolog pentru colaborare

 • Caut loc de munca ca asistenta medicala sau in alt domeniu. Momentan lucrez ca asistenta dar a-si dori si altceva de munca.Am experienta in domeniu.

 • SC APEL ONE MED SRL, serviciu de ambulanta privata, angajeaza asistent medical full time. CV-urile se pot trimite la adresa Pentru mai multe informatii puteti suna la 0737514481

 • Jobul potrivit pentru tine este aici! Aplică simplu și rapid, iar noi te contactăm în scurt timp pentru informații despre interviu! Locații: Diverse locații BENEFICII: ♦ Salariu negociabil + spor ture suplimentare Schema de bonusare ♦ Mediu de lucru prietenos ♦ Oportunităti de dezvoltare personală și profesională Cum poți aplica? E simplu: ♦ Îți trebuie un Certificat de Membru al Colegiului Farmaciștilor din România, avizat pe anul în curs ♦ Experiența nu este obligatorie Contactați-ne direct pentru informații: , 0040 371426422.

 • ANGAJAM ASISTENTA MEDICALA IN CENTRU REZIDENTIAL PENTRU VARSTNICI IN JUDETUL BRASOV, PENTRU ACOPERIREA TURELOR DE 14 ZILE DE CARANTINA LA LOCUL DE MUNCA, CONFORM ORDONANTEI MILITARE NR. 8/2020. RELATII LA TELEFON NR. 0754-058-975.

 • Salveaza cautarea