Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Dambovita

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam medici rezidenți indiferent de specialitate , iubitori de medicină alternativă și complementară. Va asteptam si suntem onorați să fiți în echipa noastră și dacă doriți să impartasiti cu experienta dv ne bucuram și va mulțumim! Telefon contact 0724564264.

  • Cautam asistente medicale și infirmiere pentru activitate part time și obținerea de venituri suplimentare. Va asteptam cu drag in echipa noastră! Telefon contact 0724554264 .

  • Clinica privata Promed System din Targoviste cauta economist pentru angajare (contract de munca full time). Clinica noastra, cu o experienta de peste 20 ani, are activitati in domeniul medical atat in Targoviste, cat si in Bucuresti (detalii pe www.wellborn.ro ). Pregatire solicitata: studii superioare economice Experienta: min 5 ani ca economist Responsabilitati si sarcini: - prelucreaza documentele contabile ale firmei aferente punctului de lucru Targoviste introducandu-le in softul de contabilitate WinMentor; - efectueaza operatiunile bancare (plati furnizori, ordine de plata bugetare) electronic; - tine evidenta extraselor de cont bancar; - intocmeste zilnic registrul de casa; - tine legatura cu bancile si furnizorii interni, in ceea ce priveste atributiile ce-i revin; - calculeaza contravaloarea serviciilor medicale pentru fiecare medic lunar, in functie de incasari; - tine evidenta incasarilor din prestatii servicii medicale pe fiecare medic; - urmareste facturile de la furnizori si datele scadente pentru efectuarea platii acestora in termen; - se ocupa de efectuarea in conditiile legale a inventarierii anuale sau ori de cate ori este nevoie; Persoanele interesate pot trimite CV-urile la adresa Detalii suplimentare se pot obtine de la: Cristian Sgarbura Manager Promed System Targoviste TelefonE-mail: Str. Dr. Benone Georgescu, nr. 12A Targoviste, jud. Dambovita

  • Salveaza cautarea