Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Dambovita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Clinica stomatologica din Targoviste cauta colaborare cu medic stomatolog. Asiguram un flux mare de pacienti. Exista radiologie dentara in cadrul clinicii. Oferim aparatura , materiale si dotari moderne pentru desfasurarea activitatii. Colectiv unit, primitor , oferim sprijin pentru dezvoltare profesionala. Pentru cei interesati , va rugam sa ne contactati , impreuna cu un C.V la adresa de email :

 • 1

  Clinica stomatologica din Targoviste cauta colaborare cu medic stomatolog. Asiguram un flux mare de pacienti. Exista radiologie dentara in cadrul clinicii. Oferim aparatura , materiale si dotari moderne pentru desfasurarea activitatii. Colectiv unit, primitor , oferim sprijin pentru dezvoltare profesionala. Pentru cei interesati , va rugam sa ne contactati , impreuna cu un C.V la adresa de email :

 • Caut job asistent medical generalist cu experienta în Târgoviște. Sunt o persoana serioasa, implicata, cu spirit de echipa, empatica.

 • Asistent medical generalist efectuez doar in baza prescriptiei orice tratament la domiciliul: tratament intraveno, perfuzii, pansamente, ingrijire, plagi, escare, tensiune arteriala, puls, saturatie de oxigen, glicemie.

 • Ofer asistenta medicala( INJECTII, MASURAREA FUNCTIILOR VITALE, EKG-URI)

 • Clinica Promed System, cu o vechime de peste 20 de ani in municipiul Targoviste, angajeaza biolog pentru activitatea din laboratorul de analize medicale. Activitatea poate fi full time sau part time. Persoanele interesate sunt asteptate pentru interviu la sediul clinicii noastre din Targoviste, str. Dr. Benone Georgescu, nr. 12A. Toti candidatii vor avea un cv asupra lor la momentul prezentarii la interviu.

 • 1

  CAUT COLABORARE SAU ANGAJEZ MEDIC PSIHIATRU CHIAR SI NORMA PARTIALA.

 • Sunt o persoana ambitioasa , lucru sub presiune , gasire de solutii in probleme , lucru in echipa ! Doresc sa ma angajez ca asistent medical generalist in Targoviste daca se poate !

 • ANGAJEZ MEDICI DE SPECIALITATE:ORL,OFTALMOLOGIE,LABORATOR,INTERNE,PSIHIATRIE,NEUROLOGIE,LABORATOR,PNEUMOLOGIE,DIABETOLOGIE,GASTROENTEROLOGIE,ENDOCRINOLOGIE.

 • Clinica Promed System, cu o vechime de peste 20 de ani in municipiul Targoviste, cauta medic neurolog pentru colaborare Persoanele interesate sunt asteptate pentru interviu la sediul clinicii noastre din Targoviste, str. Dr. Benone Georgescu, nr. 12A, jud. Dambovita.

 • Salveaza cautarea