Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  daca va intereseaza ceva sunati.totul este negociabil.

 • 26

  Spitalul ELYTIS HOSPITAL HOPE propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist/primar PNEUMOLOG Locație: IASI, str. Gheorghe Saulescu, nr. 43A. Pachet salarial motivant, program ales de comun acord. Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV ul pe adresele de mail: ; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 4

  Vrei să lucrezi ca Asistent Medical? Ești în ultimul an de studiu și vrei sa aplici pentru voluntariat până la finalizarea studiilor, iar apoi sa devii membru certificat în echipa ZenMed? Cerințe: - Studii medicale postliceale sau universitare în ultimul an de studiu cu absolvire în anul 2021; - Abilități de comunicare, de organizare și planificare, atenție la detalii, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor, seriozitate și responsabilitate, abilități de muncă în echipă, proactivitate, implicare; - Cunoștințe MS Office - nivel mediu; - Limba engleză - nivel mediu; - Vârsta până în 25 de ani, fără alt contract de muncă activ. Beneficii: o echipa dinamică, profesionistă, condiții de muncă plăcute, pachet salarial motivant. CV-ul il puteti trimite la adresa de e-mail:

 • 7

  Spitalul ELYTIS HOSPITAL HOPE propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist/primar REUMATOLOG. Locație: IASI, str. Gheorghe Saulescu, nr. 43A. Pachet salarial motivant, program ales de comun acord. Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV ul pe adresele de mail ale spitalului: ; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi Vă așteptăm în echipa noastră!"

 • 1

  Principalele responsabilitati: - Efectueaza consultatii, proceduri, tratamente si prescriptii in conformitate cu pregatirea medicala, competentele si specializarile pe care le are; - Este responsabil de educatia medicala a clientului/pacientului, oferindu-i acestuia informatii despre afectiunea de care sufera, evolutie, riscuri, plan de tratament; - Isi desfasoara activitatea medicala conform competentelor detinute si codului de deontologie profesionala; - Interpreteaza rezultatele investigatiilor medicale in limita competentelor detinute. Cerinte - Medic specialist/primar – specialitatea radiologie si imagistica medicala - Competenta: CT/RMN; - Orientare catre client; - Spirit de echipa, bune abilitati de comunicare; - Aviz de libera practica si asigurare de malpraxis - valabile; - Cunostinte medii de operare PC (Word, Excel, Internet).

 • SPITALUL ELYTIS ANGAJEAZA MEDIC CU SPECIALITATEA NEUROLOGIE Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV –ul pe adresele de mail ale spitalului; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi

 • 2

  Spitalul ELYTIS HOSPITAL HOPE propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist/primar DIABET SI BOLI DE NUTRITIE. Locație: IASI, str. Gheorghe Saulescu, nr. 43A. Pachet salarial motivant, program ales de comun acord. Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV ul pe adresele de mail: ; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi Vă așteptăm în echipa noastră!"

 • 31

  Spitalul Elytis, Iasi angajeaza infirmier Cerinte: • calificare în domeniu; • experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; • sa poti sa comunici cu pacientii si sa ai o fire empatica, prietenoasa; • munca în echipă se numara printre valorile tale Asteptam CV –ul tau pe adresa : sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi În urma slecției CV-urilor, doar candidații potențiali vor fi anuntaţi pentru interviu Asteptam sa te cunoastem!

 • Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV –ul pe adresele de mail ale spitalului sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi

 • Vrei să lucrezi ca Asistent Medical? Ești o persoană pozitivă, disciplinată și empatică față de cei din jur? Te așteptăm în echipa ZenMed pentru postul de asistent medical generalist! Cerințe: - Studii medicale postliceale sau universitare în domeniu; - Abilități de comunicare, de organizare și planificare, atenție la detalii, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor, seriozitate și responsabilitate, abilități de muncă în echipă, proactivitate, implicare; - Cunoștințe MS Office - nivel mediu; - Limba engleză - nivel mediu; - Vârsta până în 25 de ani, fără alt contract de muncă activ. Beneficii: o echipa dinamică, profesionistă, condiții de muncă plăcute, pachet salarial motivant. CV-ul il puteti trimite la adresa de e-mail: Mai multe detalii puteti gasi pe www.zenmedical.ro sau www.fisamedicalaiasi.ro

 • 19

  Spitalul Elytis angajeaza asistent medical generalist. Cautam: persoane dornice sa invete sau cu experiența in domeniu; disponibilitate de lucru in echipa; comunicare sa fii empatica cu pacientii; cunoștinte operare calculator; asumarea valorilor Elytis Hospital. Cerinte: - studii de specialitate calificare in domeniu; - Ceritificat membru OAMGMAMR; aviz de libera practica; asigurare valabila; - cunostinte operare PC Va oferim: șansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica; oportunitate de promovare in cadrul spitalului; Asteptam CV-ul dvs. pe adresele: si , in sau la sediul spitalului din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi. In cazul in care experiența dvs. Profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti contactat telefonic sau sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • 11

  Spitalul Elytis, Bacau angajeaza asistent medical generalist. Cautam: persoane dornice sa invete sau cu experiența in domeniu; disponibilitate de lucru in echipa; comunicare sa fii empatica cu pacientii; cunoștinte operare calculator; asumarea valorilor Elytis Care. Cerinte: - studii de specialitate calificare in domeniu; - Ceritificat membru OAMGMAMR; aviz de libera practica; asigurare valabila; - cunostinte operare PC Va oferim: șansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica; oportunitate de promovare in cadrul spitalului; Asteptam CV-ul dvs. pe adresele: si , in sau la sediul spitalului din str. Letea, nr. 17, Bacau In cazul in care experiența dvs. Profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti contactat telefonic sau sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • 11

  Firma constructii - angajeaza sofer Domeniul: Transport Responsabilitati: - Transport si distribuite a marfii in bune conditii la destinatie, - Deplasari conform nevoilor unitatii. Candidatul ideal: -Persoana dinamica, organizata; -Atentie distributiva; -Posesor carnet cinducere categoria B, -Preocupat pentru cantitatea i calitatea muncii proprii -Lucru in echipa,determinare,consecventa,seriozitate in indeplinirea taskurilor -Reprezinta un avantaj experienta pe un post similar; -Respecta sarcinile si termenele limita primite -Preocupat d intretinerea si buna functionare a vehiculului din dotare -Interesat d o colaborare pe termen lung. C.V.-urile se pot depune si la sediul Spitalului Elytis, din str. Gh. Saulescu, nr.43A, Iasi. Cei selectati pentru interviu vor fi anuntati telefonic sau pe adresa de mail. Va asteptam in echipa noastra!

 • 7

  SPITALUL Elytis Hospital Hope angajeaza registrator medical/operator call center cu atributii in social media Spitalul Elytis cauta un consilier de receptie operator call center, implicat si cu o atitudine pozitiva, care sa gestioneze relatiile cu pacientii. Ne dorim ca noul nostru coleg/noua noastra colega sa fie o persoana organizata, prietenoasa si atenta la detalii. Cerinte: Onestitate si seriozitate; Entuziasm si preocupare pentru realizarea activitatilor; Usurinta in interactiunea cu pacientii; Atitudine calma si toleranta; Implicare proactiva in situatiile noi; Disponibilitate de a lucra in ture de dimineata si de dupa-amiaza; Cunostinte limba engleza; Cunostinte MS Office; Experienta intr-un rol similar reprezinta un avantaj; Studii medii; Responsabilitati: Gestioneaza relatiile cu pacientii actuali si potentiali ai spitalului; Preia, analizeaza si solutioneaza cu amabilitate solicitarile venite din partea pacientilor spitalului prin telefon, mail, whatsapp, facebook; Efectueaza sarcini de asistenta administrativa cum ar fi preluarea si transmiterea mesajelor, preluarea documentelor, intretinerea si actualizarea permanenta a calendarului cu programari; Gestioneaza corespondenta externa si alte documente interne si externe; Depune toate eforturile pentru rezolvarea eficienta a situatiilor limita. Redactarea textelor pentru raspunsurile de pe paginile de socializare ale companiei. C.V.-urile se pot trimite pe adresele de mail: sau ; sau se pot depune la sediul Spitalului Elytis, din str. Gh. Saulescu, nr.43A, Iasi. Cei selectati pentru interviu vor fi anuntati telefonic sau pe adresa de mail. Va asteptam in echipa noastra!

 • 3

  SPITALUL ELYTIS ANGAJEAZA MEDICI CU DIVERSE SPECIALITATI MEDICALE PENTRU BACAU: Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV –ul pe adresele de mail ale spitalului; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi

 • Lanț regional de farmacii independente angajează pentru orașul Iași un Farmacist Sef.

 • 5

  ESTI AMG , ABSOLVENT 2018? Vrei sa profesezi in Elvetia, Germania, Italia sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunosti limba tarii si nici nu stii ce demersuri trebuiesc facute pentru a-ti obtine recunoasterea profesionala? ATENTIE!! Recunoasterea Profesionala este un document eliberat de autoritatile din tara in care vrei sa profesezi, NU DIN ROMANIA! Noi vă putem ajuta să studiați limba germană/italiană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical. Vă stăm la dispoziție, dacă aveți întrebări, la telefon: 0760.387.404

 • Laborator tehnica dentara din Iasi angajeaza tehnician dentar

 • Asistenta medicala ,caut loc de munca in domeniu part-time în orașul Tg Frumos .

 • Angajez medic de familie in mediul rural sau vand praxis situat la 60 km de Iasi, 30 km de Vaslui. Salariu f mare.

 • Salveaza cautarea