Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Iasi

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • angajam maseoza vasta si experienta nu are relevanta, salonul este in Piatra Neamt cu vechime in domeniu, procentaj in functie de incasari minimi 50%, numarul de telefon afisat este valabil doar pe what app

 • Head-Hunting recruteaza urgent asistente medicale pentru 2 spitale din Franta. Locatii: Cannes, Niort. Posturi disponibile: - asistente medicale sala de operatii, - asistente medicale anestezie, - asistente medicale pentru alte sectii ale spitalelor. Se ofera: - salarizare conform grilei din Franta si experientei individuale, - cazare la cost redus pentru primele 3 luni, - mediu de lucru occidental. Serviciile de asistenta pentru obtinerea unui loc de munca sunt gratuite. Cerinte: - diploma asistenta medicala, - experienta minim 1 an, in sectia pentru care se doreste angajarea, - limba franceza la nivel mediu, - disponibilitate de a pleca repede.

 • Cabinet stomatologic situat in Iasi, zona Copou, angajeaza asistenta medicala stomatologie. Ne dorim o persoana dinamica, indemanatica, comunicativa, care isi doreste un loc de munca stabil si pe termen lung. Cerinte: * absolvent scoala sanitara * autorizatie libera practica * asigurare malpraxis Experienta pe stomatologie e un avantaj dar nu e obligatoriu , important este sa doreasca sa invete si sa evolueze intr-un mediu de lucru stabil si performant. In urma interviului se vor discuta conditiile contractuale. Asteptam cu interes sa ne trimiti Cv- ul tau cu datele de contact si fotografie.

 • Medic stomatolog, promotia 2018, rezidenta an I, caut cabinet/ clinica pentru colaborare. Îmi doresc să învăț cat mai mult, să completez și să aplic cunoștințele acumulate. Sunt dispusă și dornică să ajut personalul medical cu orice va fi nevoie.

 • Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis – documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Beneficii: - Salariu atractiv - Zile libere de sarbatorile legate si 21 de zile de concediu; Sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala si care isi doresc sa se dezvolte alaturi de o companie pe termen lung.

 • Candidatul ideal: - Studii universitare: Facultatea de Farmacie; - Posesor al Certificatului de Membru al Colegiului Farmacistilor; - Creativitate, dinamism, spirit de initiativa; - Capacitate de analiza si sinteza; - Responsabilitate si spirit organizatoric; - Cunostinte operare PC; CV-urile le puteti depune la receptia spitalului Elytis.

 • Caut o asistenta medicala pentru eventuale injectii intramusculare.Raspund prin mesaj sau whattapp. Rog nu sunati. P.S. Sunt detasat in Iasi deci nu am locatie ptr tratament.

 • Cautam asistenta cu pin number.Detalii la telefon.

 • caut job infirwww.iera cabinet particular sau spital persoana serioasa calificare inf

 • Cautam medic dentist pentru colaborare. Contact:0747486364

 • Spitalul Elytis angajeaza Asistent medical - radiologie. Detalii si cv la

 • Spitalul ELYTIS angajeaza asistent social. Cv -ul il puteti depune la adresa:

 • angajez asistenta pentru cabinet de stomatologie

 • Medic laborator: Supervizare, efectuare si validare analize de laborator in conformitate cu standardele. Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Executa si raspunde de executarea corecta a analizelor de laborator conform procedurilor specifice; - Coreleaza, valideaza si semneaza rezultatele determinarilor efectuate in cadrul departamentului; - Verifica buletinul de analize pentru validitatea si corectitudinea datelor continute si dispune masurile necesare in cazul constatarii unor neconcordante; CV-ul il puteti depune si la sediul Institutiei , str. Ghe. Saulescu, nr. 43A, Iasi.

 • Candidatul ideal: - Absolvent/a de studii superioare de specialitate (Facultatea de Biologie, Biochimie, Chimiel); ​- Persoana implicata, autodidacta, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid; ​- Bun utilizator al computerului. Descrierea jobului: Persoana angajata ca BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST va avea urmatoarele atributii specifice activitatii unui laborator modern: ​- verificarea calibrarilor conform sistemului calitati; ​- interpretarea rezultatelor conform procedurilor; ​- validarea tehnica a rezultatelor; ​- solutionarea situatiilor care pot aparea in activitatea de laborator; - completarea manualului de proceduri de lucru cu specificul locatiei; - va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de BIOLOG/ BIOCHIMIST/ CHIMIST. - etc.

 • Principalele responsabilitati: - Efectueaza consultatii, proceduri, tratamente si prescriptii in conformitate cu pregatirea medicala, competentele si specializarile pe care le are; - Este responsabil de educatia medicala a clientului/pacientului, oferindu-i acestuia informatii despre afectiunea de care sufera, evolutie, riscuri, plan de tratament; - Isi desfasoara activitatea medicala conform competentelor detinute si codului de deontologie profesionala; - Interpreteaza rezultatele investigatiilor medicale in limita competentelor detinute. Cerinte - Medic specialist/primar – specialitatea radiologie si imagistica medicala - Competenta: CT/RMN; - Orientare catre client; - Spirit de echipa, bune abilitati de comunicare; - Aviz de libera practica si asigurare de malpraxis - valabile; - Cunostinte medii de operare PC (Word, Excel, Internet).

 • Sunt asistent medical generalist si asistent medical de farmacie am lucrat in ambele domenii doresc sa ma angajez Sunt o persoana foarte serioasa sociabila pozitiva , disponibil la naveta detin permis .

 • Agenția de Muncă Temporară, Debeo Jobs SRL, angajează infirmier/ă cu/fără experiență pentru o unitate spitalicească din Iași. Cerințe: - Studii: generale/ medii - Calificarea: curs infirmiere organizat de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății – Direcția general resurse umane și certificare sau curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților medicali din România Abilități, calități și aptitudini necesare: - Spirit de observație și creativitate în cadrul colectivului de muncă - Capacitate de autoperfecționare - Aptitudini de comunicare cu colegii și șefii ierarhici superiori - Aptitudini pentru rezolvarea în mod eficient a problemelor de serviciu și individuale Nivel de salarizare: conform legislației în vigoare Dacă sunteți interesat/ă de post, sunați la numărul de telefon 0332 401 106 sau scrieți-ne la adresa de mail hr@debeojobs.com. Vă dorim o zi bună!

 • ATTICO MED- clinica de dermatologie Cosmetica din Iasi angajează asistent medical. Candidatul ideal este cel care intruneste cumulativ urmatoarele cerinte: - are studii postliceale sanitare - isi doreste sa faca parte dintr-o echipa de profesionisti tineri si sa invete constant lucruri noi din medicina estetica minimum și non invaziva - este serios, responsabil, capabil - este pasionat de profesia lui si isi doreste sa faca cariera in domeniu - isi doreste crestere financiara Descrierea jobului Se asigura training pe echipamentul laser DEKA unicul laser din lume potrivit pentru toate fototipurile de par și piele, echipamente pentru tratamente faciale SELENIA și Envy Medical DERMALINFUSION. Beneficii: - asigurare medicala - salariu net atractiv - program flexibil - alte detalii in cadrul interviului CV-urile se trimit pe email pana la data de 30 mai 2019

 • Cabinet Radiologie Dentara IASI, angajeaza asistenta medicala (Policlinica Olimp, Alexandru cel bun). Cabinet Stomatologic PIATRA NEAMT, angajeaza medic stomatolog.

 • Salveaza cautarea