Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Student medicina dentara anul 6 UMF Iasi, caut un loc de munca / practica la un cabient sau clinica dentara , mentionez ca am experienta anteriora (am mai lucrat la alte cabinete)

 • 24

  Reprezentant vanzari servicii medicale Cerinte: Studii superioare finalizate (in domeniul medical sau alte domenii conexe); Minim 1 an experienta in vanzari; Permis de conducere (categoria B) - auto personal constituie un avantaj si disponibilitate pentru deplasari pe teren Cunostinte si contacte piata medicala; Abilitati de comunicare, prezentare si negociere Cunostinte utilizare PC Capacitate organizatorica si de planificare Persoana organizata, orientata spre client si realizarea obiectivelor. Descrierea jobului Responsabilitati: Prospectarea si dezvoltarea bazei de date de clienti prin contacte si intalniri, prin vanzari active in conformitate cu nevoile clientilor si cu strategia companiei; Cunoasterea si informarea clientilor privind pachetele de servicii, detalierea si explicarea avantajelor de produs; Indeplinirea planului de vanzari lunar/anual; Mentinerea relatiilor cu clientii; Identifica si contacteaza companii in vederea promovarii serviciilor medicale din ELYTIS, incheierea contractelor de colaborare cu acestia pentru angajati si colaboratori; Prezentarea catre client/potential client, in mod professional, a serviciilor pe care ELYTIS le poate oferi angajatilor si colaboratorilor; Realizarea obiectivelor calitative si cantitative in conformitate cu planul de vanzari stabilit; Intocmirea rapoartelor de activitate si transmiterea acestora catre coordonatorul direct. Utilizarea corecta a tuturor sistemelor si echipamentelor de serviciu Beneficii: Comision din realizari; Bonusuri atractive; Posibilitate de dezvoltare intr-o companie de success. Mediu de lucru profesional Asteptam CV-ul dvs. pe adresele de mail ale spitalului: si , sau la sediul Spitalului Elytis Hospital din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi. In cazul in care experiența dvs. profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti fi contactat telefonic sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • 2

  Elytis Hospital Iasi - Tehnician/Asistent medical radiologie si imagistica medicala Cerinte: - Facultate/Scoala postliceala sanitara finalizata cu specialitatea radiologie si imagistica medicala; - Autorizatie de libera practica / Certificat de Membru OAMMR; asigurare valabila pentru anul in curs; - Orientare catre pacient, rabdare, respect, tact, prezenta de spirit; - Cunostinte operare PC; - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta, - Cunostinte privind tehnicile compatibile cu activitatea de technician/asistent medical radiologie si imagistica - Experienta pe un post similar ca tehnician/ asistent medical radiologie si imagistica reprezinta avantaj; Responsabilitati: - Efectueaza proceduri specifice de radiologie si imagistica (radiologie strandard, mamografie, CT, RMN) la recomadarea medicului; - Asista medicul la examenele radiologice si de imagistica; - Pregateste pacientul pentru investigatiile medicale solicitate; - Pregatirea echipamentului de investigatii prin verificarea parametrilor tehnici specifici; - Manevrarea echipamentului si efectuarea investigatiei, asigurand pe parcursul examenului buna functionare a parametrilor tehnici; - Efectuarea de procedurilor la indicatia medicului; - Supravegherea pacientului pana la incheierea investigatiei; - Asigura completarea documentelor specifice pentru fiecare investigatie Asteptam CV ul pe adresele de mail: ; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 7

  Spitalul Elytis angajeaza asistent medical generalist. Cautam: persoane dornice sa invete sau cu experiența in domeniu; disponibilitate de lucru in echipa; comunicare sa fii empatica cu pacientii; cunoștinte operare calculator; asumarea valorilor Elytis Hospital. Cerinte: - studii de specialitate calificare in domeniu; - Ceritificat membru OAMGMAMR; aviz de libera practica; asigurare valabila; - cunostinte operare PC Va oferim: șansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica; oportunitate de promovare in cadrul spitalului; Asteptam CV-ul dvs. pe adresele: si , in sau la sediul spitalului din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi. In cazul in care experiența dvs. Profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti contactat telefonic sau sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV –ul pe adresele de mail ale spitalului sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi

 • SPITALUL ELYTIS ANGAJEAZA MEDIC CU SPECIALITATEA NEUROLOGIE Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV –ul pe adresele de mail ale spitalului; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi

 • 10

  Spitalul Elytis, Bacau angajeaza asistent medical generalist. Cautam: persoane dornice sa invete sau cu experiența in domeniu; disponibilitate de lucru in echipa; comunicare sa fii empatica cu pacientii; cunoștinte operare calculator; asumarea valorilor Elytis Care. Cerinte: - studii de specialitate calificare in domeniu; - Ceritificat membru OAMGMAMR; aviz de libera practica; asigurare valabila; - cunostinte operare PC Va oferim: șansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica; oportunitate de promovare in cadrul spitalului; Asteptam CV-ul dvs. pe adresele: si , in sau la sediul spitalului din str. Letea, nr. 17, Bacau In cazul in care experiența dvs. Profesionala va fi considerata potrivita cu cerintele postului si CV-ul dvs va fi selectat, veti contactat telefonic sau sau pe adresa de mail, pentru a programa sustinerea interviului. Va dorim mult succes!

 • Principalele responsabilitati: - Efectueaza consultatii, proceduri, tratamente si prescriptii in conformitate cu pregatirea medicala, competentele si specializarile pe care le are; - Este responsabil de educatia medicala a clientului/pacientului, oferindu-i acestuia informatii despre afectiunea de care sufera, evolutie, riscuri, plan de tratament; - Isi desfasoara activitatea medicala conform competentelor detinute si codului de deontologie profesionala; - Interpreteaza rezultatele investigatiilor medicale in limita competentelor detinute. Cerinte - Medic specialist/primar – specialitatea radiologie si imagistica medicala - Competenta: CT/RMN; - Orientare catre client; - Spirit de echipa, bune abilitati de comunicare; - Aviz de libera practica si asigurare de malpraxis - valabile; - Cunostinte medii de operare PC (Word, Excel, Internet).

 • Bună ziua, Suntem studenți în medicina dentară anul IV. Căutăm pacienți pentru extracție pentru cursul nostru de chirurgie. Nu vorbim bine limba română, dacă vorbiți engleza va fi mai ușor, dar vom fi bucuroși să vă primim. Dacă sunteți interesat, trimiteți-mi un mesaj la .

 • 23

  Spitalul Elytis, Iasi angajeaza infirmier Cerinte: • calificare în domeniu; • experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; • sa poti sa comunici cu pacientii si sa ai o fire empatica, prietenoasa; • munca în echipă se numara printre valorile tale Asteptam CV –ul tau pe adresa : sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi În urma slecției CV-urilor, doar candidații potențiali vor fi anuntaţi pentru interviu Asteptam sa te cunoastem!

 • Clinica din Iasi angajeaza Medic Psihiatru disponibil pentru prima parte a zilei. Mai multe detalii la 0755 718820

 • Cabinet stomatologic din Iasi angajeaza asistent medical. Daca esti interesat sa lucrezi intr-un mediu placut si profesional contacteaza-ne. Te asteptam in echipa noastra!

 • SPITALUL ELYTIS ANGAJEAZA MEDICI CU DIVERSE SPECIALITATI MEDICALE PENTRU BACAU: Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV –ul pe adresele de mail ale spitalului; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi

 • 4

  Medic laborator: Supervizare, efectuare si validare analize de laborator in conformitate cu standardele. Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Executa si raspunde de executarea corecta a analizelor de laborator conform procedurilor specifice; - Coreleaza, valideaza si semneaza rezultatele determinarilor efectuate in cadrul departamentului; - Verifica buletinul de analize pentru validitatea si corectitudinea datelor continute si dispune masurile necesare in cazul constatarii unor neconcordante; Asteptam CV –ul pe adresele de mail: ; sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi Vă așteptăm în echipa noastră!"

 • Spitalul ELYTIS HOSPITAL HOPE, IASI - propune Ofertă de Colaborare cu Medic specialist/primar NEFROLOG Locație: Iasi, str. Gheorghe Saulescu, nr. 43A. Pachet salarial motivant, program ales de comun acord. Cerinte - Studii superioare de specialitate - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC, - Abilitati de organizare si comunicare, spirit de echipa, disponibilitate, responsabilitate, eficienta. Responsabilitati: - Cunoaste si raspunde de respectarea protocolului clinico-terapeutic - Efectueaza examenul clinic al pacientului si investigatiile functionale specifice - Stabileste diagnosticul - Explica pacientului, detaliat, toate datele medicale de care are nevoie si ofera instructiuni - Stabileste impreuna cu pacientul urmatoarele etape de tratament si vizite la medic - Completeaza fisa medicala a pacientului - Pastreaza deschise permanent canalele oficiale de comunicare cu pacientii(telefon, e-mail, etc.) Asteptam CV ul pe adresele de mail ale spitalului sau la sediul Spitalului Elytis din str. Gh. Saulescu, nr. 43A, Iasi Vă așteptăm în echipa noastră!,

 • 1

  daca va intereseaza ceva sunati.totul este negociabil.

 • 5

  ESTI AMG , ABSOLVENT 2018? Vrei sa profesezi in Elvetia, Germania, Italia sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunosti limba tarii si nici nu stii ce demersuri trebuiesc facute pentru a-ti obtine recunoasterea profesionala? ATENTIE!! Recunoasterea Profesionala este un document eliberat de autoritatile din tara in care vrei sa profesezi, NU DIN ROMANIA! Noi vă putem ajuta să studiați limba germană/italiană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical. Vă stăm la dispoziție, dacă aveți întrebări, la telefon: 0760.387.404

 • Centrul de recuperare medicala Eis Med angajeaza kinetoterapeut full time. Clinica dispune de aparatura ultramoderna. Cei interesati pot trimite cv-ul pe adresa de email

 • 1

  Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Beneficii: - Salariu atractiv - Zile libere de sarbatorile legate si 21 de zile de concediu; Sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala si care isi doresc sa se dezvolte alaturi de o companie pe termen lung.

 • 1

  caut job infirwww.iera cabinet particular sau spital persoana serioasa calificare inf

 • Salveaza cautarea