Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal trebuie sa intruneasca urmatoarele: - sa aiba studii superioare de specialitate; - minim 3 ani experienta in domeniu; - sa aiba cunostinte de operare PC (Windows, Microsoft Word si Excel); - cunostinte medii de limba engleza, in special a termenilor de specialitate; - excelente abilitati de comunicare si exprimare; - orientare catre client; - sa fie o persoana demna de incredere, cu atitudine pozitiva, deschisa in relatiile cu clientii; - sa aiba disponibilitate pentru program flexibil; - sa detina permis auto categoria B; - sa aiba disponibilitate de a se deplasa in afara localitatii; Descrierea jobului Activitati principale: - Promovarea ofertelor de rame, lentile si ochelari de vedere sau de soare; - Adaptarea lentilelor de contact; - Informarea clientilor despre modul de pastrare si utilizare a ochelarilor si lentilelor de contact; - Identificarea nevoilor clientilor si formularea de recomandari competente; - Participarea la intocmirea propunerilor de comanda pentru aprovizionarea magazinului; - Supervizeaza activitatea vanzatorilor. Responsabilitati ale postului: - Este responsabil pentru verificarea si controlul produselor aflate in stoc si pentru efectuarea inventarului periodic. - Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite beneficiarilor. Descrierea companiei Sanovizual ofera servicii de oftalmologie si optica medicala de calitate superioara. Misiunea noastra este constientizarea adultilor asupra necesitatii realizarii primului consult oftalmologic de specialitate la copii , control care ar trebui efectuat in jurul varstei de 3-4 ani . Profesionalismul si atentia de care da dovada personalul fata de problemele pacientului fac ca persoanele interesate sa apeleze la serviciile cabinetului indiferent de varsta . Medicina este o munca de echipa ( medic-pacient ) si implica , atat expertiza fiecarui medic , cat si buna comunicare intre membrii echipei ( medic-optometrist ) , care sa asigure ca pacientii primesc cea mai buna ingrijire medicala adaptata nevoilor lor . Suntem constienti ca pacientii au nevoie de siguranta si empatie . Pentru ei trebuie sa ai timp si rabdare , iar pacientii trebuie sa aiba fata de medici : incredere . Astfel noi consideram ca relatia medic-optometrist-pacient-medic in final , se rezuma la a fi o relatie de buna-credinta reciproca .

 • Candidatul ideal trebuie sa: - fie demn de incredere; - aiba atitudine pozitiva, sa fie deschis in relatiile cu pacientii; - dea dovada de rabdare si de abilitatea de a lucra cu copiii; - fie orientat catre pacienti; - aiba minim 3 ani experienta in domeniu; Activitati principale: - efectuarea de exercitii ortoptice impreuna cu pacientii, in special copiii; - urmarirea, la finalul setului de sedinte, a progresului inregistrat de pacient, prin examinarea acestuia la OPTOTIP. Descrierea companiei Sanovizual ofera servicii de oftalmologie si optica medicala de calitate superioara. Misiunea noastra este constientizarea adultilor asupra necesitatii realizarii primului consult oftalmologic de specialitate la copii , control care ar trebui efectuat in jurul varstei de 3-4 ani . Profesionalismul si atentia de care da dovada personalul fata de problemele pacientului fac ca persoanele interesate sa apeleze la serviciile cabinetului indiferent de varsta . Medicina este o munca de echipa ( medic-pacient ) si implica , atat expertiza fiecarui medic , cat si buna comunicare intre membrii echipei ( medic-optometrist ) , care sa asigure ca pacientii primesc cea mai buna ingrijire medicala adaptata nevoilor lor . Suntem constienti ca pacientii au nevoie de siguranta si empatie . Pentru ei trebuie sa ai timp si rabdare , iar pacientii trebuie sa aiba fata de medici : incredere . Astfel noi consideram ca relatia medic-optometrist-pacient-medic in final , se rezuma la a fi o relatie de buna-credinta reciproca .

 • Caut asistent/a stomatologic cu sau fara experienta, la cabinet stomatologic in Podu Ros, program full time. Rog contact 0740019670

 • angajez asistenta pentru cabinet de stomatologie

 • Cabinet medicina dentara angajeaza asistenta medicala cu experienta. Va rog cv la adresa email iuliajo@yahoo.com

 • Medic stomatolog Prefer colaborare Evidental@yahoo.com 0744394401 Pașcani jud. Iasi

 • Asistent medical cu experienta in domeniu, efectuez la domciiliu doar la recomandarea unui medic curant, urmatoarele servicii medicale: Perfuzii Injectii anticuagulant Injectii intramusculare Injectii intravenoase Ma deplasez si in afara orasului in satele si comunele invecinate: Breazu, Rediu, Letcani, Valea adinca, Valea Lupuilui, Bucium, Fiecare deplasare in orasul Targu Frumos va include si pretul combustibilului dus intors!

 • Asistent medical cu experienta in domeniu, efectuez la domciiliu doar la recomandarea unui medic curant, urmatoarele servicii medicale: Perfuzii Injectii anticuagulant Injectii intramusculare Injectii intravenoase Ma deplasez si in afara orasului in satele si comunele invecinate: Breazu, Rediu, Letcani, Valea adinca, Valea Lupuilui, Bucium, Fiecare deplasare in orasul Pascani va insclude si pretul combustibilului dus intors!

 • Clinica STOMATOLOGICA situata in zona Nicolina Cug Municipiul Iasi isi mareste echipa. Medic Stomatolog ( diferite specialitati ) - detalii/atributii in urma interviurilor Asistent Manager cu urmatoarele responsabilitati: programari / reprogramari pacienti preluarea apelurilor telefonice / informatii distribuirea promotiilor in mediul on-line activitati de secretariat limba straina atu important alte atributii ce se vor discuta in cadrul interviului prioritate promotia 2018 Asistente Medicale cu urmatoarele atributii: pasionate de a lucra in sistemul medical mana dreapta a medicul la scaunul stomatologic activitati de sterilizare pregatirea instrumentarul medical, capacitati de absortie a informatiilor in timp cat mai scurt limba straina - atu important alte atributii ce vor fi discutate in cadrul interviului prioritate promotia 2018 Mediul placut de lucru, curat, elegant, suntem dispusi sa investim timp in invatarea noiilor colegi/colege restul depinde doar de dumneavoastra. CAFEAUA este din partea noastra. Mult succes.

 • Absolventă a unei postliceale sanitare, caut loc de munca full time ca fizioterapeut sau masaj.

 • Orizont Jobs angajeaza asistenti medicali pentru 3 spitale publice din Marea Britanie, Londra. Cerinte: - Cunoasterea limbii engleze la nivel profesional - Diploma de absolvire a liceului sanitar, scolii postliceale sanitare sau facultatii de asistenta medicala - Atitudine proactiva - Fara abateri disciplinare la ultimul loc de munca - Orientare catre pacient si actul medical Beneficii: - Salariu foarte atractiv (1800 - 2500 euro net) - Cazare - Program de munca de 37,5 ore pe saptamana - Plata orelor suplimentare Asistenta pe intreaga perioada de selectie: - - De preferat detinerea certificatului de competente lingvistice in urma testului IELTS (constituie avantaj) - Obtinere certificate DSP - Traducere documente - Management dosar de angajare Contact: 0754052320 si email info@orizontrecruiting-ro.com

 • Ofer diploma farmacist in vederea deschiderii unei farmacii sau depozit farmaceutic in zona Moldovei.

 • Ofer diploma farmacist in vederea deschiderii unei farmacii sau a unui depozit farmaceutic in zona Moldovei.

 • VIND CABINET STOMATOLOGIC COMPLET ECHIPAT CABINETUL ARE CLIENTELA FORMATA PRET 5000 EURO

 • caut job infirwww.iera cabinet particular sau spital persoana serioasa calificare inf

 • ANGAJEZ MEDIC STOMATOLOG. CABINETUL ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI

 • Asistent cu experiență de aproximativ 10 în domeniu ,în special pe medicina de familie.Cunoștințe de operare Office Pc în program Bizmedica,Pharmec ,îmi ofer serviciile de colaborare eventual angajare

 • inchiriez spatiu complet utilat, in ambulatoriul Sp.Sf.Spiridon,unui medic cu spec.obstetrica-gineco.

 • Echipa clinicii Professional Dentist se extinde. Dacă ești o persoană dinamică și motivată poți aplica acum pentru postul de asistentă medicală. Răspunde anexând un CV sau cere detalii la numărul de telefon afișat.

 • Caut loc de munca part time ca maseur la o clinică privată sau de stat, imi ofer serviciile pentru a efectua masaj de relaxare. Sunt absolventă a unei postliceale sanitare.

 • Salveaza cautarea