Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Iasi

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Agenția de Muncă Temporară, Debeo Jobs SRL, angajează infirmier/ă cu/fără experiență pentru o unitate spitalicească din Iași. Cerințe: - Studii: generale/ medii - Calificarea: curs infirmiere organizat de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății – Direcția general resurse umane și certificare sau curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților medicali din România Abilități, calități și aptitudini necesare: - Spirit de observație și creativitate în cadrul colectivului de muncă - Capacitate de autoperfecționare - Aptitudini de comunicare cu colegii și șefii ierarhici superiori - Aptitudini pentru rezolvarea în mod eficient a problemelor de serviciu și individuale Nivel de salarizare: conform legislației în vigoare Dacă sunteți interesat/ă de post, sunați la numărul de telefon 0332 401 106 sau scrieți-ne la adresa de mail hr@debeojobs.com. Vă dorim o zi bună!

 • Cautam asistenta cu pin number.Detalii la telefon.

 • Asistent medical generalist,cu experienta ,doresc un loc de munca in domeniu ,in mediul urban/rural.Ofer ingrijiri social-medicale/paleative la domiciliu.Sant o persoana serioasa , responsabila,comunicativa. Cer si ofer seriozitate.

 • Medici pentru Suedia Contact: 0774463702 email: vladimir.moater@infomunca.ro Descrierea jobului - Suedia Recrutam medici cu relocare in Suedia. Specializari: - medicina de familie - medicina psihiatrica - medicina interna - alte specializari Se vor parcurge etape de invatare a limbii suedeze finantate de catre angajator. Oferta de munca: - Pentru studiul limbii suedeze se vor finanta cursuri cu suma de 5000 de euro fiind platita exclusiv de angajator. - Salariul de inceput este de 6500 euro. - Participarea si finantarea diferitelor congrese, activitati de cercetare, traininguri si cursuri. *Doar medicii care au absolvit rezidentiatul pot aplica. Cerinte Rezidentiat in una din specializarile mentionate. Disponibilitate spre relocare. Cunoasterea limbii suedeze constituie un mare avantaj dar nu este obligatoriu.

 • Clinica Medicala Noua din Iasi angajeaza medici pt urmatoarele specialitati: PEDIATRIE, STOMATOLOGIE, OBSTRETICA-GINECOLOGIE ENDOCRINOLOGIE Detalii/atributii se vor discuta in urma interviurilor. Mult succes.

 • Sunt medic stomatolog cu experienta de 4 ani in Republica Moldova! Caut colaborare cu clinici stomatologice in Iasi! Am actele in regula si sunt inscris in Colegiul Medicilor! Sunt persoana serioasa si ma incadrez repede in colectiv! 0745894709 Sergiu

 • Candidatul ideal trebuie sa intruneasca urmatoarele: - sa aiba studii superioare de specialitate; - minim 3 ani experienta in domeniu; - sa aiba cunostinte de operare PC (Windows, Microsoft Word si Excel); - cunostinte medii de limba engleza, in special a termenilor de specialitate; - excelente abilitati de comunicare si exprimare; - orientare catre client; - sa fie o persoana demna de incredere, cu atitudine pozitiva, deschisa in relatiile cu clientii; - sa aiba disponibilitate pentru program flexibil; - sa detina permis auto categoria B; - sa aiba disponibilitate de a se deplasa in afara localitatii; Descrierea jobului Activitati principale: - Promovarea ofertelor de rame, lentile si ochelari de vedere sau de soare; - Adaptarea lentilelor de contact; - Informarea clientilor despre modul de pastrare si utilizare a ochelarilor si lentilelor de contact; - Identificarea nevoilor clientilor si formularea de recomandari competente; - Participarea la intocmirea propunerilor de comanda pentru aprovizionarea magazinului; - Supervizeaza activitatea vanzatorilor. Responsabilitati ale postului: - Este responsabil pentru verificarea si controlul produselor aflate in stoc si pentru efectuarea inventarului periodic. - Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite beneficiarilor. Descrierea companiei Sanovizual ofera servicii de oftalmologie si optica medicala de calitate superioara. Misiunea noastra este constientizarea adultilor asupra necesitatii realizarii primului consult oftalmologic de specialitate la copii , control care ar trebui efectuat in jurul varstei de 3-4 ani . Profesionalismul si atentia de care da dovada personalul fata de problemele pacientului fac ca persoanele interesate sa apeleze la serviciile cabinetului indiferent de varsta . Medicina este o munca de echipa ( medic-pacient ) si implica , atat expertiza fiecarui medic , cat si buna comunicare intre membrii echipei ( medic-optometrist ) , care sa asigure ca pacientii primesc cea mai buna ingrijire medicala adaptata nevoilor lor . Suntem constienti ca pacientii au nevoie de siguranta si empatie . Pentru ei trebuie sa ai timp si rabdare , iar pacientii trebuie sa aiba fata de medici : incredere . Astfel noi consideram ca relatia medic-optometrist-pacient-medic in final , se rezuma la a fi o relatie de buna-credinta reciproca .

 • Candidatul ideal trebuie sa: - fie demn de incredere; - aiba atitudine pozitiva, sa fie deschis in relatiile cu pacientii; - dea dovada de rabdare si de abilitatea de a lucra cu copiii; - fie orientat catre pacienti; - aiba minim 3 ani experienta in domeniu; Activitati principale: - efectuarea de exercitii ortoptice impreuna cu pacientii, in special copiii; - urmarirea, la finalul setului de sedinte, a progresului inregistrat de pacient, prin examinarea acestuia la OPTOTIP. Descrierea companiei Sanovizual ofera servicii de oftalmologie si optica medicala de calitate superioara. Misiunea noastra este constientizarea adultilor asupra necesitatii realizarii primului consult oftalmologic de specialitate la copii , control care ar trebui efectuat in jurul varstei de 3-4 ani . Profesionalismul si atentia de care da dovada personalul fata de problemele pacientului fac ca persoanele interesate sa apeleze la serviciile cabinetului indiferent de varsta . Medicina este o munca de echipa ( medic-pacient ) si implica , atat expertiza fiecarui medic , cat si buna comunicare intre membrii echipei ( medic-optometrist ) , care sa asigure ca pacientii primesc cea mai buna ingrijire medicala adaptata nevoilor lor . Suntem constienti ca pacientii au nevoie de siguranta si empatie . Pentru ei trebuie sa ai timp si rabdare , iar pacientii trebuie sa aiba fata de medici : incredere . Astfel noi consideram ca relatia medic-optometrist-pacient-medic in final , se rezuma la a fi o relatie de buna-credinta reciproca .

 • Cautam medic dentist pentru colaborare. Contact:0747486364

 • Nutritionist-dietetician licentiat cu exerienta in domeniu ofer sevicii de nutritie sub forma de angajare sau colaborare (clinici medicale, cabinete medicale sau de nutritie, sali de sport, clinici de estetica si remodelare coroprala, gradinite/scoli).

 • angajez asistenta pentru cabinet de stomatologie

 • Absolventă a unei postliceale sanitare, caut loc de munca full time ca fizioterapeut sau masaj.

 • caut job infirwww.iera cabinet particular sau spital persoana serioasa calificare inf

 • VIND CABINET STOMATOLOGIC COMPLET ECHIPAT CABINETUL ARE CLIENTELA FORMATA PRET 5000 EURO

 • CLINICA DENTARA Pascanii- jud iasi INTERESATA DE COLABORARE CU MEDICI DE PROFIL ( DENTISTI) EVIDENTAL@YAHOO.RO 0744394401

 • Orizont Jobs angajeaza asistenti medicali pentru 3 spitale publice din Marea Britanie, Londra. Cerinte: - Cunoasterea limbii engleze la nivel profesional - Diploma de absolvire a liceului sanitar, scolii postliceale sanitare sau facultatii de asistenta medicala - Atitudine proactiva - Fara abateri disciplinare la ultimul loc de munca - Orientare catre pacient si actul medical Beneficii: - Salariu foarte atractiv (1800 - 2500 euro net) - Cazare - Program de munca de 37,5 ore pe saptamana - Plata orelor suplimentare Asistenta pe intreaga perioada de selectie: - - De preferat detinerea certificatului de competente lingvistice in urma testului IELTS (constituie avantaj) - Obtinere certificate DSP - Traducere documente - Management dosar de angajare Contact: 0754052320 si email info@orizontrecruiting-ro.com

 • ANGAJEZ MEDIC STOMATOLOG. CABINETUL ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI

 • Cabinet medicina dentara angajeaza asistenta medicala cu experienta. Va rog cv la adresa email iuliajo@yahoo.com

 • Salveaza cautarea