Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Iasi Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  "SC RED HOSPITAL SRL" prin SPITALUL „Sf. SAVA" angajeaza: INFIRMIERE/INGRIJITOARE SI FEMEIE DE SERVICIU Căutăm persoane dinamice, empatice și comunicative cu pacienții. Cerințe pentru postul de infirmiera/ingrijitoare si femeie de serviciu: Candidații trebuie să aibă minim studii gimnaziale (8 clase). Certificatul de absolvire al cursului de infirmiera precum şi dovada finalizării unui stagiu de practică sau voluntariat pe acest post, pot constitui un avantaj. CV- urile se pot transmite la nr. de fax 0332 882 932, la adresa de e-mail sau pot fi depuse la registratura unitatii din Iasi, str. Mitropolit Varlaam, nr. 10."

 • 1

  Principalele responsabilitati: - Efectueaza consultatii, proceduri, tratamente si prescriptii in conformitate cu pregatirea medicala, competentele si specializarile pe care le are; - Este responsabil de educatia medicala a clientului/pacientului, oferindu-i acestuia informatii despre afectiunea de care sufera, evolutie, riscuri, plan de tratament; - Isi desfasoara activitatea medicala conform competentelor detinute si codului de deontologie profesionala; - Interpreteaza rezultatele investigatiilor medicale in limita competentelor detinute. Cerinte - Medic specialist/primar – specialitatea radiologie si imagistica medicala - Competenta: CT/RMN; - Orientare catre client; - Spirit de echipa, bune abilitati de comunicare; - Aviz de libera practica si asigurare de malpraxis - valabile; - Cunostinte medii de operare PC (Word, Excel, Internet).

 • Candidatul ideal trebuie sa: - fie demn de incredere; - aiba atitudine pozitiva, sa fie deschis in relatiile cu pacientii; - dea dovada de rabdare si de abilitatea de a lucra cu copiii; - fie orientat catre pacienti; - aiba minim 3 ani experienta in domeniu; Activitati principale: - efectuarea de exercitii ortoptice impreuna cu pacientii, in special copiii; - urmarirea, la finalul setului de sedinte, a progresului inregistrat de pacient, prin examinarea acestuia la OPTOTIP. Descrierea companiei Sanovizual oferă servicii de oftalmologie și optică medicală de calitate superioară. Misiunea noastră este conștientizarea adulţilor asupra necesității realizării primului consult oftalmologic de specialitate la copii, control care ar trebui efectuat în jurul vârstei de 3-4 ani. Profesionalismul şi atenția de care dă dovadă personalul față de problemele pacientului fac ca persoanele interesate să apeleze la serviciile cabinetului indiferent de vârstă. Medicina este o muncă de echipă (medic-pacient ) şi implică, atât expertiza fiecărui medic, cât şi buna comunicare între membrii echipei (medic-optometrist), care să asigure că pacienţii primesc cea mai bună îngrijire medicală adaptată nevoilor lor. Suntem constienţi că pacienţii au nevoie de siguranţă şi empatie. Pentru ei trebuie să ai timp şi răbdare, iar pacienţii trebuie să aibă faţă de medici: încredere. Astfel noi considerăm că relaţia medic-optometrist-pacient-medic în final, se rezumă la a fi o relaţie de bună-credinţă reciprocă.

 • 2

  angajam asistenta pentru cabinet de stomatologie

 • 2

  In vederea innoirii echipei medicale cabinetul stomatologic Vitaldent angajeaza asistent medical stomatologie generala pe perioada nedeterminata. Asteptam CV-urile celor interesati la adresa de e-mail

 • Cautam coleg/-a in vederea colaborarii pe termen lung, pe post de medic psihiatru in relatie contractuala cu CJAS Iasi. Cei 20 de ani vechime in domeniu, precum si parerile fostilor nostri pacienti creioneaza un mediu profesionist, onest si dinamic in care te asteptam sa faci parte. Spiritul integru si deschiderea catre lucrul in echipa constituie atu-uri puternice. Oferim posibilitatea unui program flexibil si un pachet salarial motivant! Te asteptam sa ne contactezi la oricare din mijloacele puse la dispozitie si afisate pe pagina noastra: telefon, email, messenger. Detaliile contractului se vor discuta doar la cabinet, in prezenta reprezentantului legal (dr. Farcasel Lacramioara) si a unui angajat.

 • Cautam asistenta cu pin number.Detalii la telefon.

 • Vă oferim post in Franta pe domeniul medical cu experiență minimă de un an si conditia de a cunoaște limba franceza. Salariul incepe de la 10000 euro lunar si specialitatile sunt : Stomatologie, Optică medical, Cardiologie, Ortopedie, Chirurgie, Medicină Generală . Nu aveți nici un comision de platit si contractul se semnează in Franta, singurul cost este transportul dumneavoastră acolo, aveti un numar mare de beneficii, contactatine!

 • 1

  caut job infirwww.iera cabinet particular sau spital persoana serioasa calificare inf

 • Salveaza cautarea