Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Bebepharm cauta farmacist si asistent farmacist pentru punctele de lucru din Floresti, Cluj.

 • 5

  Cabinet medical zona centrala ,angajeaza infirmiera medicala pentru jumatate de program.Va rugam depuneti Cv pe adresa :

 • Poziția: Medic Specialist Nefrologie Tara: Suedia harta_politica_Suedia Locație : Lund Poziții disponibile: 4 Locul de munca: Spital Universitar Salariul Brut : 65000 (Coroane Suedeze.) lunar Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata cu 6 luni perioada de proba Vizita personala în Suedia , care face parte din procesul de interviu, costul de transport și cazare este finanțat de angajator. Curs de limba suedeza de 6 luni, un sprijin financiar în timpul cursului (suma este subiect de negociere) Ajutor informal în timpul cererii de licența suedeza pentru a practica, supravegherea procesului Asistenta pentru integrare (asistenta in înregistrarea la autoritatea fiscala, deschiderea contului bancar etc.) Asistenta în organizarea relocarii si căutarea unui apartament Se lucreaza în medie 37,5 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator plătita de candidat Bilet de avion plătit de angajator Concediu plătit Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medic Specialist Cunostinte avansate de limba engleza scris și vorbit Capacitatea de a lucra atât independent cat și dintr-o echipa multidisciplinara Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca

 • Zeci de locuri de muncă deschise în domeniul farmaceutic din România. VPL Healthcare recrutează ASISTENȚI DE FARMACIE pentru cele mai mari lanțuri de farmacii din București. Oportunități deschise pentru toate sectoarele capitalei! https://www.vplhealthcare.com/jobs-cariera-asistenti-farmacie-bucuresti/

 • 4

  Cabinet medical medicina de familie angajeaza medic de familie in regim full-time. Se ofera conditii avantajoase si salariu motivant. Cabinetul este situat in zona Prelungirea Ghencea Cartierul Latin. Pentru stabilirea unui interviu cva rugam sa ne contactati la telefon .

 • MEDICINE PARK INTERNATIONAL este in cautare de persoane noi! Vrem sa ne mărim echipa și avem nevoie de tine pentru a ocupa postul de kinetoterapeut. Nu este nevoie sa indeplinesti foarte multe conditii insa limba Engleza este obligatorie! Tu trebuie sa fii o persoana pozitiva, activa si dornica de a invata lucruri noi. Cat despre experienta, nu este necesara dar daca dispuneti de aceasta, noi ne bucuram si suntem dornici de a va cunoaste. MEDICINE PARK INTERNATIONAL is looking for new people! We want to enlarge our team and we need you for a physiotherapist/kinetotherapist. We do not ask for many conditions but the most important one would be the level of English to be advanced! You should just be a positive person, active and open to learn new things! And when it comes to experience, it is not necessary but if you do have it, we are glad and you are more than welcomed to come and join our team!

 • MEDICINE PARK INTERNATIONAL este in cautare de persoane noi! Vrem sa ne mărim echipa și avem nevoie de tine pentru a ocupa postul de kinetoterapeut. Nu este nevoie sa indeplinesti foarte multe conditii insa limba Engleza este obligatorie! Tu trebuie sa fii o persoana pozitiva, activa si dornica de a invata lucruri noi. Cat despre experienta, nu este necesara dar daca dispuneti de aceasta, noi ne bucuram si suntem dornici de a va cunoaste. MEDICINE PARK INTERNATIONAL is looking for new people! We want to enlarge our team and we need you for a physiotherapist/kinetotherapist. We do not ask for many conditions but the most important one would be the level of English to be advanced! You should just be a positive person, active and open to learn new things! And when it comes to experience, it is not necessary but if you do have it, we are glad and you are more than welcomed to come and join our team!

 • Spitalul privat AS Medica având în structură 118 paturi spitalizare continuă și de zi, o policlinică multidisciplinară, laborator de analize medicale, dotări de ultimă generație, o bază de tratament și recuperare medicală completă și complexă, un compartiment nou deschis de imagistică medicală, angajează: - Asistent Medical Generalist - Asistent Medical Radiologie Asistent Medical Generalist Cerințe Candidatul ideal: - Deține diplomă de BAC și diplomă de studii postliceale sau superioare pe specializarea asistență medicală generală; - Persoană integră, devotată și corectă; - Capacitate de relaționare constructivă și non-conflictuală cu pacienții, angajații și colaboratorii spitalului; - Deține cunoștințe de operare PC; - Dorință de perfecționare și dezvoltare profesională; - Capacitate de organizare eficientă; - Colaborare pe termen îndelungat; - Experiența poate constitui un avantaj, dar mult mai importante sunt: corectitudinea, abilitățile de comunicare, empatia, promptitudinea în realizarea sarcinilor, seriozitatea și disciplina, abilitatea de muncă în echipă; - Permis auto. Responsabilități Descri r postului: - asigură administrarea medicației prescrise de medic; - gestionează medicamentele și materialele sanitare din aparatele medicale; - acordă îngrijire pacientului (coordonat de către medic) și toate activitățile conexe desfășurării activității medicale în cadrul unei secții. Asistent Medical Radiologie Cerințe Candidatul ideal: - Deține specializare în radiologie i imagistică medicală; - Cunoștințe operare PC; - Capacitate de organizare si planificare a timpului și a sarcinilor încredințate; - Atitudine pozitivă și profesională; - Experiența poate constitui un avantaj, dar mult mai importante sunt: corectitudinea, abilitățile de comunicare, empatia, promptitudinea în realizarea sarcinilor, seriozitatea și disciplina, abilitatea de muncă în echipă; - Permis auto; Responsabilități Descri r postului: - Pregătirea echipamentelor pentru investigațiile medicale de radiologie -imagistica; - Achiziție imagini pentru examinările de rezonanta magnetica si computer tomografie, poziționare pacient pentru examinările respective, administrare substan ă de contrast, anamneza; - Pregătirea si asistarea pacienților pe parcursul investigației ; - Asigura completarea documentelor specifice pentru fiecare investigație; Locul desfășurării activității: Spital AS Medica, localitatea Bucov, strada Eroilor nr. 4 și 4A, jud. Prahova (la 3 km de orașul Ploiești) Adresa de e-mail: Detaliile se vor discuta la interviu.

 • Clinica ZenMed din Iasi cauta sa angajeze sau sa colaboreze cu un Medic Oftalmolog disponibil pentru prima parte a zilei in regim part time sau full time. Mai multe detalii la .

 • 1

  Clinica ZenMed din Iasi cauta sa angajeze sau sa colaboreze cu un Medic Oftalmolog disponibil pentru prima parte a zilei in regim part time sau full time. Mai multe detalii la

 • 1

  Clinica stomatologica ES DENT din Brasov. Te asteptam la ES DENT sa te dezvolti alaturi de noi, fi una dintre asistente pe care le cautam! - trebuie sa fi organizata, dinamica, pozitiva si zambitoare :) - pensia sa te gaseasca la noi pentru ca dorim implicare pe termen lung :) - sa fi dispusa sa inveti si sa te adaptezi la lucrul in echipa. Descrierea jobului Ce o sa faci daca vei fii colega/coleg cu noi ? - o sa asisti medicul pe durata actelor terapeutice si vei pregatii cabinetul pentru pacientii nostri multumiti :) - o sa empatizezi cu pacientii - te vei ocupa de sterilizare, care este cea mai importanta. - vei lucra in doua schimburi. Descrierea companiei Es Dent este o clinica stomatologica din Brasov de referinta, dotata cu aparatura de ultima generatie si o echipa de profesionisti in toate domeniile stomatologiei. Clinica ofera o gama mare de servicii stomatologice in Brasov inclusiv implantologie, utilizand materiale performante si tehnologie inovatoare de ultima generatie. Va ateptam la EsDent.

 • Ne marim echipa medicala! Daca sunteti Medic medicina generala / Medic de familie / Medic medicina interna va invitam sa va alaturati echipei noastre! Angajam medic pentru a asigura servicii optime de diagnosticare si tratament pentru pacient la domiciliul acestuia. Cerinte: studii de specialitate absolvite (certificat de membru si autorizatie de libera practica in termen); abilitati de comunicare si relationare cu pacientul; capacitate de organizare a activitatii individuale; orientare catre performanta si rezultate, atat individuale cat si la nivel de echipa; atitudine profesionista in relatia cu pacientii.

 • 10

  Clinica medicala angajaza tinere ansolvente fara experienta pe posturi de asistent medical si kinetoterapeut. Salariul 1300-4000 lei

 • 8

  Full time sau part time.

 • 2

  daca va intereseaza ceva sunati.totul este negociabil.

 • 1

  Poziția: Medic Specialist Medicina de Familie Tara: Suedia harta_politica_Suedia Locație : Jönköping Poziții disponibile: 4 Locul de munca: Spital Public Salariu Net : 70000 SEK (Coroane Suedeze.) Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata cu 6 luni perioada de proba Vizita personala în Suedia , care face parte din procesul de interviu, costul de transport și cazare este finanțat de angajator. Curs de limba suedeza de 6 luni, un sprijin financiar în timpul cursului (suma este subiect de negociere) Ajutor informal în timpul cererii de licența suedeza pentru a practica, supravegherea procesului Asistenta pentru integrare (asistenta in înregistrarea la autoritatea fiscala, deschiderea contului bancar etc.) Asistenta în organizarea relocarii si căutarea unui apartament Se lucreaza în medie 37,5 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator plătita de candidat Bilet de avion plătit de angajator Concediu plătit Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Medic Specialist Cunostinte avansate de limba engleza scris și vorbit Capacitatea de a lucra atât independent cat și dintr-o echipa multidisciplinara Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: – Ne trimiteți cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • 7

  Angajam asistentă medicală generalistă - promoția 2021. Fără experiență! Cv la email: centrulrdental(a)gmail.com

 • Salveaza cautarea