Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Rezidența Valea Izvoarelor angajează INFIRMIERĂ! Părinții și bunicii pe care îi îngrijim au nevoie de ajutor pentru îndeplinirea activităților zilnice. Fii tu persoana care le oferă un zâmbet și sprijinul necesar pentru alimentare, toaletare, deplasare și alte activități din viața de zi-cu-zi. Știm că fericirea persoanelor pe care le îngrijim depinde de bunăstarea angajaților noștri, deci vei primi un salariu competitiv și o serie de beneficii care te vor face să vii cu plăcere la serviciu. Munca ta nu va fi ușoară, dar, cu siguranță, va fi recompensată. Câștigul tău va fi mai mult decât un salariu atractiv; vei avea ocazia să lucrezi cu oamenii și să faci parte dintr-un colectiv unit, care își dorește să facă mai multe pentru comunitate. Aplică acum pentru postul de Infirmieră la Valea Izvoarelor și vei avea mai mult decât un job. Părinții și bunicii pe care îi îngrijim au nevoie de oameni ca tine: dedicați, optimiști și prietenoși. Te așteptăm în echipa noastră! Sună acum la pentru stabilirea unui interviu sau intră pe https://valeaizvoarelor.com/lucrul-la-valea-izvoarelor/posturi-disponibile/ pentru mai multe detalii.

 • Angajăm ASISTENT MEDICAL GENERALIST la Rezidența pentru vârstnici Valea Izvoarelor Responsabilități: - Administrează medicamentele rezidenților conform prescripțiilor medicilor; - Administrează tratamentele rezidenților conform schemelor de tratament; - Acordă asistență medicilor cu ocazia consultațiilor medicale de specialitate; - Supraveghează îngrijitoarele și le ajută la activitațile de asistență acordate vârstnicilor. Cerințe: - Absolvent studii de specialitate, cu diplomă, deținera avizului de liberă practică (ALP) valabil, prin vizarea anuală a acestuia de către O.A.M.M.R. ; - Punctualitate, seriozitate, capacitatea de a lucra in echipă; - Persoană harnică, ordonată și responsabilă; - Atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți. Se oferă: - Contract de muncă pe termen lung; - Salariu competitiv; - Mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - Masa de prânz in cadrul Rezidenței; - Transport gratuit asigurat cu microbuzul Rezidenței, dus-intors, din Tîrgu Mureș și Iernut. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon , e-mail sau pe profilul de facebook HR Valea Izvoarelor.

 • 4

  ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI Vă doriți să profesați în Elveția, Germania sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunoașteți limba germană și nu aveți recunoașterea profesională? Noi vă putem ajuta să studiați limba germană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical. Vă stăm la dispoziție dacă aveți întrebări la telefon: 0760. 387. 404 Mai multe detalii gasiți pe site AMGJobs.eu

 • Ofer spre inchiriere sau colaborare o tura in cabinet dentar nou. Deschis in noiembrie 2019. Are toate aprobarile de la dsp,colegiu, etc. Cabinetul este compus din sala de tratament, sala de asteptare, grup sanitar pacienti, grup sanitar personal, spatiu sterilizare, spatiu depozitare deseuri, spatiu depozitare materiale si unelte de curatenie, vestiar. Complet dotat. Cabinetul este situat in Reghin, zona Dacia. Pretul include si utilitatile pe o luna. 300 euro/ chirie sau 40%-60% in cazul colaborarii.

 • 7

  Clinica privata de medicina muncii cauta asistenti medicali 8h pe zi.

 • 2

  Medlife angajeaza asistent medical full time(8 h);locatie Sfantu Gheorghe; se lucreaza in doua schimburi. Cv-urile le asteptam pe adresa de mail hr_brasov@medlife.ro

 • Medic stomatolog (rezident ortodonție și ortopedie dento-facilă),promotia 2019, caut cabinet stomatologic pentru colaborare pe stomatologie generala.Sunt dispus pentru deplasare pe raza județului Mures.Pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactați.

 • Caut loc de muncă ca și asistent medical, recepționeră în orașul Tg. Mureș. Promoția 2020.

 • Buna ziua! Ma numesc Nagy Beata am 22 ani recent am terminat scoala post-liceala si caut un loc de munca ca Asistent Medical Generalist in Targu Mures.Ma puteti contacta la numarul de telefon:0730433536 Multumesc!

 • Medic dentist cu experienta profesionala de 2 ani sunt in cautarea unui loc de munca in domeniu stomatologie. Prefer in localitatea Reghin sau Tg. Mures, cu contract de angajare . CV-ul se trimite automat la solicitare in rubrica de mesaje.

 • Salveaza cautarea