Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Intenrship-ul se va desfasura in doua etape . Fiecare etapa dureaza trei luni acoperind doua palete variate de industrii , timp in care studentul are timp sa isi insuseasca capabilitatile practice , permitand totodata studentului sa respecte programul pentru participarea la cursuri si timpul necesar pregatirii in sesiune. Ambele etape sunt remunerate.

  • Head-Hunting recruteaza medici rezidenti si specialisti pentru spitale si clinici private din Germania. Locatiile sunt pe tot teritoriul Germaniei. Serviciile de asistenta pentru obtinerea locului de munca sunt gratuite. Candidatii interesati ne pot contacta direct. Oferta generala: - salarizarea este conform grilei de venituri pentru medici din Germania, intre 4000 euro - 6000 euro, - oferim asistenta pentru obtinerea aprobarii de libera practica in Germania, - posibilitate de a incepe un rezidentiat in Germania, - in unele locatii se ofera cazare pentru perioada de inceput. - posturi disponibile in majoritatea specialitatilor medicale. Primul interviu este telefonic sau pe Skype. Cerinte - Diploma de absolvire a facultati sau diploma specialist, - Cetatenie romana, - Limba germana la nivel B2/C1, - Certificat de conformitate, - Dorinta de relocare pe o durata lunga.

  • Medlife angajeaza asistent medical full time(8 h);locatie Sfantu Gheorghe; se lucreaza in doua schimburi. Cv-urile le asteptam pe adresa de mail hr_brasov@medlife.ro

  • Clinica de Medicină Dentară Perfect Smile Târgu Mureș își mărește echipa. Daca ești medic dentist, pasionat și meticulous în ceea ce faci atunci te invităm să crești profesional împreună cu echipa noastra într-un cabinet complet dotat și utilat. Detalii și informații suplimentare la numărul de telefon 0770500988.

  • Salveaza cautarea