Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Rezidenta pentru varstnici din Campina, angajeaza asistenta medicala cu experienta. Programul de lucru in ture. Asteptam cv -urile , iar pentru mai multe detalii puteti suna la .

 • 5

  Cautam persoane motivate pentru promovarea si part time - dispozitiv biomagnetik ilg - made in italy- specific pentru tratarea durerilor de spate, cervicale, picioare si multe altele . adaus mare . pentru info suna la 0720357331

 • Vând urgent praxis medicina de familie langa Ploiesti (cabinet medicina de familie), in clădire construcție nouă. Condiții deosebite. Preț negociabil.

 • 1

  Angajam fiziokinetoterapeut Astept CV-urile pe whatsapp:

 • 14

  Angajam Asistent Medical Generalist Va asteptam CV-urile la adresa de mail

 • vand praxis mf in Ploiesti , zona garii Ploiesti Vest , spatiu inchiriat telefon : 0723.388.002

 • 66

  - Medic Specialist Recuperare medicala; - Medic Medicina de Familie; - Trainer/ profesor curs prim -ajutor - Asistenti medicali generalisti; - Operator Calculator; - Infirmiere; - Brancardieri; - Dispeceri; - Receptioner; - Mecanic; - Bucatar.

 • 2

  Esti o fire deschisa, dinamica, iti place sa ajuti pe cei din jur? Te vrem in echipa noastra! Cerinte post (2 locuri): disponibilitate pentru program prelungit si in ture; seriozitate; sociabil/a; cu dorinta de a lucra intr-o echipa multidisciplinara si locatie moderna; experienta in domeniul medical, bine organizat, adaptabil, cu initiativa si gandire critica. Orice experienta acumulata anterior poate fi un atuu. Responsabilitati: oferirea de tratamente, sfaturi pentru educatia sanitara a pacientului,examinari fizice, prelevare probe pacienti, tratarea ranilor, aplicarea pansamentelor, acordarea primului-ajutor, actualizare documente, Se ofera: salariu motivant; echipa tanara si dinamica, cu medici de exceptie; aparatura de lucru/ consumabile moderne; Trimite CV la

 • 1

  Candidatul ideal absolvent al Facultății d Farmacie sau al Scolii Postliceale - Profil Asistent Farmacie certificat d membru al Colegiului Farmaciștilor sau Aviz d libera practica avizat pe anul în curs cunoștințe Microsoft Office la nivel mediu bune abilități d comunicare amabilitate și empatie față d pacienți integritate și etică profesională Cunostinte necesare: -Legislatia privind regimul produselor farmaceutice si al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope; -Codul deontologic al farmacistului elaborat d Colegiul Farmaci tilor din România; -Reguli d buna practica farmaceutica emise d Ministerul Sanatatii; -Cunostinte utilizare PC, cunoasterea modului d operare a unui program informatic compatibil cu cel al CNAS; -Legislatia privind gestionarea deseurilor care provin din produse farmaceutice deteriorate sau expirate. Descrierea jobului Va rugam sa aplicati doar cei cu diploma de farmacist / asistent de farmacie . Respons bilități: consilier a p ci nților cu privire la utilizar a medicam ntelor și a pot nți lelor riscuri/ef cte dv rse lib rare m dic mentelor pe bază de prescripție medicală și OTC-uri participarea la verificarea, monitorizarea și gestiunea stocurilor informarea permanentă asupra noilor practici farmaceutice, medicamente nou-aparute și a modului de administrare a acestora Beneficii: pachet salarial atractiv, corelat cu experiența și performanța bonus de performanță în baza rezultatelor obținute tichete de masă tichete cadou oferite cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun decontarea cotizației anuale la Colegiul Farmaciștilor si asigurarii de malpraxis Descrierea companiei Companie romaneasca infiintata inca din 1992, dispune de o echipa tanara, dinamica, puternic sustinuta de farmacisti cu experienta. In prezent, compania detine un lant de 28 de farmacii situate in Prahova, Dambovita si Bucuresti, fiind in continua expansiune. Consideratia si respectul fata de clienti si salariati sunt principiile prin care compania noastra isi sprijina ascensiunea. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor, promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale sunt obiectivele asumate de catre compania noastra. Angajatii din cadrul companiei sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, precum si a unui sistem de bonusare echitabil, care sa ofere posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim, atat individual cat si in cadrul echipei. Incepand cu data de 06.06.2016 Paltinis Farm Impex - Farmaciile Paltinis este marca inregistrata cu nr. 145604 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

 • Am 33 de ani și caut loc de munca ca asistent medical generalist în Ploiești.

 • 6

  Cabinet stomatologic situat in Ploiesti, angajam asistenta medicala in conditii avantajoase de salarizare si program, pentru o colaborare de lunga durata!

 • Angajez farmacist în Comuna Poienarii Burchii. Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la numărul de telefon:

 • 6

  Clinica Medliv din Ploiesti, angajeaza receptionera, cu studii in domeniul medical Pentru detalii, nr tel: .

 • Angajam asistent medical, ÎNGRIJITOARE sau INFIRMIERA pentru camin de batranii situat in Poienarii Burghii , Jud Prahova . La 12 kilometri de CIOLPANI ILFOV Cerinte: minima experienta in domeniu,seriozitate Beneficiu: salariu atractiv cu posibilitatea rapida de crestere,program de lucru flexibil.

 • Centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală “GEO PSI” oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei la cele mai înalte standarde etice și de calitate, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații. Centrul, situat in Ploiesti, se axează pe extinderea portofoliului de servicii prin colaborarea cu : - Psihoterapeut pentru copii cu experienta in lucrul cu cazuri de tipul: tulburari emotionale, ADHD, tulburari de opozitie, tulburari de comportament; - Psihoterapeut ABA pentru realizarea interventiilor terapeutice la copii cu tulburari din spectrul autist; - Logoped; - Psiholog clinician. Oferim un mediu de lucru profesionist si concentrat asupra calitatii serviciilor, program flexibil si posibilitati de dezvoltare in cadrul unei echipe pluridisciplinare. Cerinte: Sunt acceptaţi psihologi cu drept de liberă practică, atestaţi de Colegiul Psihologilor din România, care deţin forme legale de funcţionare (Cabinet individual, Societate Civila Profesionala, etc). Asteptam CV-urile si scrisorile de intentie la adresa de e-mail:

 • Caut loc de munca ca infirmier,in spital clinici cu experienta si diploma.tel contact .multumesc

 • Pensionara , in varsta de 65 ani , din Ploiesti , am cunostinte solide in folosirea calculatorului , sistem Windows - google chrome si cunostinte medicale medii . Sunt o persoana serioasa si sunt dispusa , sa lucrez o perioada non profit , pentru a-mi testa abilitatile si usurinta de a lucra cu pacientii . Sunt o persoana rezistenta la stres .Puteti sa ma sunati la telefon nr. .

 • 2

  Optometrist Candidatul ideal trebuie sa intruneasca urmatoarele: - sa aiba studii superioare de specialitate; - minim 2 ani experienta in domeniu; - sa aiba cunostinte de operare PC (Windows, Microsoft Word si Excel); - cunostinte medii de limba engleza, in special a termenilor de specialitate; - excelente abilitati de comunicare si exprimare; - orientare catre client; - sa fie o persoana demna de incredere, cu atitudine pozitiva, deschisa in relatiile cu clientii; Descrierea jobului Activitati principale: - Promovarea ofertelor de rame, lentile si ochelari de vedere sau de soare; - Adaptarea lentilelor de contact; - Informarea clientilor despre modul de pastrare si utilizare a ochelarilor si lentilelor de contact; - Identificarea nevoilor clientilor si formularea de recomandari competente; - Participarea la intocmirea propunerilor de comanda pentru aprovizionarea magazinului; Responsabilitati ale postului: - Este responsabil pentru verificarea si controlul produselor aflate in stoc. - Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite beneficiarilor.

 • Salveaza cautarea