Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam asistenta cu experienta minim 1 an.

 • Clinica dentara situata semicentral in Ploiesti, doreste sa isi mareasca echipa de medici stomatoloigi deja existenti cu vechime in cadrul clinicii, angajand medici stomatologi cu minim experienta de 1 an. Angajam si medic chirurgie BMF. In cadrul clinicii sunt oferite tratamente interdisciplinare, realizate in colaborare cu medici specialisti in implantologie, ortodontie, protetica si chirurgie BMF. Clinica dentara dispune de 6 cabinete cu aparatura de ultima generatie (radiologie, tomografie, cabinet de sterilizare), oferind o gama larga de servicii in estetica dentara, fatete Lumineers, implantologie, ortodon ie, parodontologie, chirurgie, pedodontie - HD4Kids. Pozele atasate sunt din clinica dentara. Daca sunteti medic stomatolog, cu o experienta de minim 1 an, asteptam CV-ul tau la tel , pe platforma whatsApp, sau e-mail :

 • 1

  Angajez Medic de Familie part time (2 zile pe saptamana), cabinet medic familie in Gorgota jud. Prahova (DN1), cunostinte operare soft cabinet medical. Detalii la tel. .

 • 1

  Angajez Asistent Medical Full Time, cabinet medic de familie in Gorgota jud. Prahova (DN1). Cunostinte operare Biz-Medica. Venit atractiv. Detalii la tel. .

 • 1

  Angajez medic de familie full-time intr-o clinica medicala centrala din Ploiesti, cu toate dotarile necesare pentru medic, cu servicii medicale decontate prin C.A.S.- Prahova. Incheiem contract de colaborare si cu medicii specialisti, in urmatoarele specialitati : - endocrinologie ; - chirurgie vasculară. Daca sunteti interesati pentru angajare medic de familie, sau medic specialist, puteti comunica un CV, la telefonul afisat , pe platforma de whatsApp

 • 3

  Rezidenta pentru varstnici din Campina, angajeaza asistenta medicala cu experienta. Programul de lucru in ture. Asteptam cv -urile , iar pentru mai multe detalii puteti suna la .

 • 126

  - Medic Specialist Recuperare medicala; - Medic Medicina de Familie; - Economist; - Trainer/ profesor curs prim -ajutor; - Asistent medical de farmacie cu experienta; - Asistenti medicali generalisti; - Operator Calculator; - Infirmiere; - Brancardieri; - Dispeceri; - Receptioner; - Mecanic auto; - Muncitori necalificati; - Ajutor bucatar.

 • Clinica dentara situata semicentral in Ploiesti, doreste sa isi mareasca echipa de medici stomatoloigi deja existenti cu vechime in cadrul clinicii, angajand medici stomatologi cu minim experienta de 1 an. Angajam si medic chirurgie BMF. In cadrul clinicii sunt oferite tratamente interdisciplinare, realizate in colaborare cu medici specialisti in implantologie, ortodontie, protetica si chirurgie BMF. Clinica dentara dispune de 6 cabinete cu aparatura de ultima generatie (radiologie, tomografie, cabinet de sterilizare), oferind o gama larga de servicii in estetica dentara, fatete Lumineers, implantologie, ortodon ie, parodontologie, chirurgie, pedodontie - HD4Kids. Pozele atasate sunt din clinica dentara. Daca sunteti medic stomatolog, cu o experienta de minim 1 an, la tel , pe platforma whatsApp

 • Echipa Hollywood Smile cauta colegi noi pentru postul de asistent medical. Dacă ești o persoana dinamica, cu dorința de a învață lucruri noi sau cu experienta și cu drag de a creste cu noi, serioasa, punctuala, energica, cu grijă față de pacient, te așteptăm să ne contactezi. Postul de asistent medical necesita studii finalizate in domeniu. Oferim beneficii și un salariu atractiv. Program de lucru: Full Time Activitati generale ale postului: - Primirea si pregatirea pacientului impreuna cu fisa medicala - Asistarea medicului in timpul interventiei - Utilizarea si intretinerea aparaturii/instrumentarului din dotare - Mentine comunicarea intre pacienti si receptie

 • Spitalul privat AS Medica având în structură 118 paturi spitalizare continuă și de zi, o policlinică multidisciplinară, laborator de analize medicale, dotări de ultimă generație, o bază de tratament și recuperare medicală completă și complexă, un compartiment nou deschis de imagistică medicală, angajează: - Asistent Medical Generalist - Asistent Medical Radiologie Asistent Medical Generalist Cerințe Candidatul ideal: - Deține diplomă de BAC și diplomă de studii postliceale sau superioare pe specializarea asistență medicală generală; - Persoană integră, devotată și corectă; - Capacitate de relaționare constructivă și non-conflictuală cu pacienții, angajații și colaboratorii spitalului; - Deține cunoștințe de operare PC; - Dorință de perfecționare și dezvoltare profesională; - Capacitate de organizare eficientă; - Colaborare pe termen îndelungat; - Experiența poate constitui un avantaj, dar mult mai importante sunt: corectitudinea, abilitățile de comunicare, empatia, promptitudinea în realizarea sarcinilor, seriozitatea și disciplina, abilitatea de muncă în echipă; - Permis auto. Responsabilități Descri r postului: - asigură administrarea medicației prescrise de medic; - gestionează medicamentele și materialele sanitare din aparatele medicale; - acordă îngrijire pacientului (coordonat de către medic) și toate activitățile conexe desfășurării activității medicale în cadrul unei secții. Asistent Medical Radiologie Cerințe Candidatul ideal: - Deține specializare în radiologie i imagistică medicală; - Cunoștințe operare PC; - Capacitate de organizare si planificare a timpului și a sarcinilor încredințate; - Atitudine pozitivă și profesională; - Experiența poate constitui un avantaj, dar mult mai importante sunt: corectitudinea, abilitățile de comunicare, empatia, promptitudinea în realizarea sarcinilor, seriozitatea și disciplina, abilitatea de muncă în echipă; - Permis auto; Responsabilități Descri r postului: - Pregătirea echipamentelor pentru investigațiile medicale de radiologie -imagistica; - Achiziție imagini pentru examinările de rezonanta magnetica si computer tomografie, poziționare pacient pentru examinările respective, administrare substan ă de contrast, anamneza; - Pregătirea si asistarea pacienților pe parcursul investigației ; - Asigura completarea documentelor specifice pentru fiecare investigație; Locul desfășurării activității: Spital AS Medica, localitatea Bucov, strada Eroilor nr. 4 și 4A, jud. Prahova (la 3 km de orașul Ploiești) Adresa de e-mail: Detaliile se vor discuta la interviu.

 • 6

  Clinica medicala stomatologica, situat in Ploiesti, cauta pentru angajare o asistentă medicală. Solicitarile noastre sunt : responsabilitate, flexibilitate, capacitate de a lucra în echipă, iar experienta nu este neaparat necesara pentru dumneavoastra. Pentru angajare se solicita : Certificat de Membru in Ordinul Asistentilor Medicali. Dacă sunteți interesați pentru aceasta angajare, vă rugam sa telefonati sau să trimiteți CV-ul cu poză, pe tel. afisat, care poate fi comunicat pe platforma de WhatsApp. Pozele afisate, sunt din clinica noastra stomatologica, fiind construita pe 2 etaje. Vă mulțumim si vă asteptam !

 • 5

  Ne marim echipa!! Clinica stomatologica din Ploiesti,angajam asistenta part-time,cu experienta in domeniu de minim 1 an. Daca vrei sa ni te alaturi,trimite-ne CV-ul tau.

 • 9

  Clinica stomatologica angajeaza asistent medical cu experianta in cabinet stomatologic,pe diverse specialitati(protetetica, chirurgie-implantologie, endodontie la miscroscop). Activitati generale ale postului: - primirea si pregatirea pacientului impreuna cu fisa medicala; - asistarea medicului in timpul interventiei; - utilizarea si intretinerea aparaturii/instrumentarului din dotare; - mentine comunicarea intre pacienti si receptie; - verifica stocul de material si intocmeste necesarul. CV-urile le puteti trimite: Pentru mai multe informatii:

 • Firma Germana recrutează asistenți medicali generalisti, și asistenți în an final. Se oferă curs on-line de limba germana, recunoașterea diplomei în statul German, loc de munca si integrarea in statul German de munca.

 • Maxi-Drogherie Angajeaza asistenti farmacie in Valenii de munte.Salariu motivant.

 • 1

  Asistent medical generalist efectuez doar in baza prescriptiei medicale orice tratament la domiciliu - tratamente intravenoase: perfuzii, injectii intramusculare , subcutanate. - pansamente, ingrijire plagi , escare . - masurare tensiune arteriala, puls, saturație de oxigen, glicemie Aviz de libera practica Ma deplasez in Ploiesti si localitatile invecinate.

 • 5

  Experienta anterioara in cabinet de stomatologie Atributii si responsabilitati: - pregatirea materialelor necesare tratamentelor dentare conform instructiunilor medicului stomatolog -pregatirea instrumentelor stomatologice si punerea la dispozitia medicului stomatolog conform instructiunilor acestuia - igienizarea si dezinfectia tuturor suprafetelor din cabinet - dezinfectarea si sterilizarea instrumentelor stomatologice conform instructiunilor medicului (presterilizarea instrumentarului si curatarea mecanica) - pregatirea solutiilor necesare dezinfectiei instrumentarului conform instructiunilor medicului -sterilizarea instrumentarului.

 • 2

  Pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical cu experienta sau debutant, infirmiere si ingrijitoare Centru Medical Sanconfind recruteaza persoane calificate in domeniu. Se cere: profesionalism, implicare, seriozitate, empatie. Se ofera : salariu motivant, masa calda la pranz, tichete de masa, decont transport . Cei interesanti pot trimite CV-ul si scrisoare de intentie la : sau

 • 9

  Societate medicala angajeaza: - consilier juridic; - cadru tehnic PSI; - economist; - soferi; - dispeceri; - asistenti medicali; - infirmiere; - brancardieri; - mecanici

 • 2

  Centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală GEO PSI oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei la cele mai înalte standarde etice și de calitate, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații. Centrul, situat in Ploiesti, se axează pe extinderea portofoliului de servicii prin colaborarea cu : - Psihoterapeut pentru copii cu experienta in lucrul cu cazuri de tipul: tulburari emotionale, ADHD, tulburari de opozitie, tulburari de comportament; - Psihoterapeut ABA pentru realizarea interventiilor terapeutice la copii cu tulburari din spectrul autist; - Logoped; - Psiholog clinician. Oferim un mediu de lucru profesionist si concentrat asupra calitatii serviciilor, program flexibil si posibilitati de dezvoltare in cadrul unei echipe pluridisciplinare. Cerinte: Sunt accepta i psihologi cu drept de liberă practică, atesta i de Colegiul Psihologilor din România, care de in forme legale de func ionare (Cabinet individual, Societate Civila Profesionala, etc). Asteptam CV-urile si scrisorile de intentie.

 • Salveaza cautarea