Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • vand praxis mf in Ploiesti , zona garii Ploiesti Vest , spatiu inchiriat telefon : 0723.388.002

 • 9

  Cabinet medical CARDIOLOGIE , angajeaza asistenta medicala !

 • 78

  - Medic Specialist Recuperare medicala; - Medic Medicina de Familie; - Consilier Juridic; - Trainer/ profesor curs prim -ajutor - Asistenti medicali generalisti; - Operator Calculator; - Infirmiere; - Brancardieri; - Dispeceri; - Receptioner; - Mecanic; - Muncitori necalificati; - Bucatar.

 • Centrul de psihologie, psihoterapie și dezvoltare personală “GEO PSI” oferă o gamă variată de servicii din domeniul psihologiei la cele mai înalte standarde etice și de calitate, atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru corporații. Centrul, situat in Ploiesti, se axează pe extinderea portofoliului de servicii prin colaborarea cu : - Psihoterapeut pentru copii cu experienta in lucrul cu cazuri de tipul: tulburari emotionale, ADHD, tulburari de opozitie, tulburari de comportament; - Psihoterapeut ABA pentru realizarea interventiilor terapeutice la copii cu tulburari din spectrul autist; - Logoped; - Psiholog clinician. Oferim un mediu de lucru profesionist si concentrat asupra calitatii serviciilor, program flexibil si posibilitati de dezvoltare in cadrul unei echipe pluridisciplinare. Cerinte: Sunt acceptaţi psihologi cu drept de liberă practică, atestaţi de Colegiul Psihologilor din România, care deţin forme legale de funcţionare (Cabinet individual, Societate Civila Profesionala, etc). Asteptam CV-urile si scrisorile de intentie la adresa de e-mail:

 • 6

  Cautam persoane motivate pentru promovarea si part time - dispozitiv biomagnetik ilg - made in italy- specific pentru tratarea durerilor de spate, cervicale, picioare si multe altele . adaus mare . pentru info suna la 0720357331

 • Angajez farmacist floresti Jud cluj

 • 4

  Esti o fire deschisa, dinamica, iti place sa ajuti pe cei din jur? Te vrem in echipa noastra! Cerinte post (2 locuri): disponibilitate pentru program prelungit si in ture; seriozitate; sociabil/a; cu dorinta de a lucra intr-o echipa multidisciplinara si locatie moderna; experienta in domeniul medical, bine organizat, adaptabil, cu initiativa si gandire critica. Orice experienta acumulata anterior poate fi un atuu. Responsabilitati: oferirea de tratamente, sfaturi pentru educatia sanitara a pacientului,examinari fizice, prelevare probe pacienti, tratarea ranilor, aplicarea pansamentelor, acordarea primului-ajutor, actualizare documente, Se ofera: salariu motivant; echipa tanara si dinamica, cu medici de exceptie; aparatura de lucru/ consumabile moderne; Trimite CV la

 • 16

  Angajam Asistent Medical Generalist Va asteptam CV-urile la adresa de mail

 • SanSlim Centrul de Nutritie si Sanatate angajeaza Asistenta Nutritie Cerinte : Studii in domeniul medical / nutritie -seriozitate -punctualitate -responsabilitate Salariu atractiv in functie de performante Program 8 ore de Luni-Vineri Relatii la telefon

 • 2

  Angajam fiziokinetoterapeut Astept CV-urile pe whatsapp:

 • 3

  Clinica MEDLIV, Recuperare Medicala din Ploiesti, str Marasesti,nr 260, angajeaza Kinetoterapeut si Asistent Balneofizioterapie, cu avize de libera practica valabile. Detalii nr tel : sau cv pe emal:

 • Doresc sa lucrez în spital,am calificare că infirmiera.

 • POSTUL DE FARMACIST ESTE IN JUDETUL DAMBOVITA - CORNESTI - 25 KM DISTANTA DE PLOIESTI Respons bilități: consilier a p ci nților cu privire la utilizar a medicam ntelor și a pot nți lelor riscuri/ef cte dv rse lib rare m dic mentelor pe bază de prescripție medicală și OTC-uri participarea la verificarea, monitorizarea și gestiunea stocurilor informarea permanentă asupra noilor practici farmaceutice, medicamente nou-aparute și a modului de administrare a acestora Beneficii: pachet salarial atractiv, corelat cu experiența și performanța bonus de performanță în baza rezultatelor obținute tichete de masă tichete cadou oferite cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun decontarea cotizației anuale la Colegiul Farmaciștilor si asigurarii de malpraxis decontarea transportului Candidatul ideal absolvent al Facultății d Farmacie certificat d membru al Colegiului Farmaciștilor avizat pe anul în curs cunoștințe Microsoft Office la nivel mediu bune abilități d comunicare amabilitate și empatie față d pacienți integritate și etică profesională Cunostinte necesare: -Legislatia privind regimul produselor farmaceutice si al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope; -Codul deontologic al farmacistului elaborat d Colegiul Farmaci tilor din România; -Reguli d buna practica farmaceutica emise d Ministerul Sanatatii; -Cunostinte utilizare PC, cunoasterea modului d operare a unui program informatic compatibil cu cel al CNAS; -Legislatia privind gestionarea deseurilor care provin din produse farmaceutice deteriorate sau expirate. Companie romaneasca infiintata inca din 1992, dispune de o echipa tanara, dinamica, puternic sustinuta de farmacisti cu experienta. In prezent, compania detine un lant de 20 de farmacii situate in Prahova, Dambovita si Bucuresti, fiind in continua expansiune. Consideratia si respectul fata de clienti si salariati sunt principiile prin care compania noastra isi sprijina ascensiunea. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor, promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale sunt obiectivele asumate de catre compania noastra. Angajatii din cadrul companiei sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, precum si a unui sistem de bonusare echitabil, care sa ofere posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim, atat individual cat si in cadrul echipei. Incepand cu data de 06.06.2016 Paltinis Farm Impex - Farmaciile Paltinis este marca inregistrata cu nr. 145604 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

 • Caut medic fizioterapeut în vederea asocierii și deschiderea unor cabinete de fizioterapie și masaj în Ploiești Strada Aleea Ciucului nr 7. Menționez ca posed spatiile. Acestea se afla în incinta unui spațiu comercial din zona vest, vis a vis de magazin PROFI Marasesti.

 • Caut loc de muncă în Ploiești.Sânt calificată ca infirmiera și am experiență în domeniu. Mă numesc Liliana tel.

 • Am 33 de ani și caut loc de munca ca asistent medical generalist în Ploiești.

 • Salveaza cautarea