Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Buna, Îmi doresc sa angajez o persoana responsabila, punctuală, empatica și harnică in vederea ocupării postului de asistenta medicală intr-o clinica stomatologica. Program L,M,M 12-20, J,V 8-16, carte de munca, weekendul liber, experiența nu constituie un avantaj, studiile finalizate, da. CV cu poza, pe adresa angajariclincastomatologica()yahoo.com sau detalii la telefon. ! Nu răspund pe whatsapp!

 • Azil de batrani din Germania cauta Cadre medicale cu un nivel decent de limba germana. Dacă limba germana nu este la nivelul de conversație, ajut cu un curs compact și intensiv de limba germana (o suma modică). Sunt seful de personal si caut frați și surori romani care isi doresc o viata mai buna. Voința, caracterul și buna creștere sunt de la sine indispensabile unei bune colaborări. este numărul meu de WhatsApp. Sunt disponibil între orele 10-19:00, ora Ro. Nu sunt firma de recrutare.

 • 1

  Recrutăm asistentă stomatologie pentru un cabinet din zona Ștrand, Sibiu. Suntem interesați de o persoană cu experiență relevantă într-un cabinet stomatologic, cu bune cunoștințe teoretice și abilități practice, foarte organizată, capabilă să învețe repede, cu bune abilități de comunicare cu pacienții. Atribuțiile generale vizează: sterilizarea instrumentarului și pregătirea cabinetului, primirea și pregătirea pacienților, asistarea medicului la intervenții, efectuarea programărilor, comenzi materiale, curățenie și dezinfecție. Se lucrează 3 zile de dimineață și 2 zile după amiază. Oferim un salariu corect, adaptat experienței și abilităților personale, zile libere suplimentare, un mediu de lucru modern.

 • 3

  Gradinita particulara cautam colaborare cu asistent medical, program part-time, în cursul dimineții

 • Caut studentă pentru practică în cabinet stomatologic.

 • Salveaza cautarea