Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • ANGAJĂM FIZIOTERAPEUT Primele 6 luni de activitate au fost fantastice și ne dorim ca următoarele 6 să fie cel puțin de două ori mai bune! De aceea, avem nevoie de forțe proaspete și oameni noi în echipa noastră. Postul disponibil este cel de FIZIOTERAPEUT pentru centrul de recuperare medicală ProActive Therapy din RĂDĂUȚI. Cum ar trebui să fie această persoană? 1. Să fie sociabilă și amabilă, deoarece va interacționa cu multe persoane. 2. Să știe să zâmbească și să aibă bune capacități de comunicare. Punem un mare accent pe relațiile cu clienții noștri, de aceea această condiție nu este opțională. 3. Să fie pasionată de domeniul recuperării medicale. 4. Să fie dornică de dezvoltare continuă. 5. Să fie descurcăreață. Este posibil ca uneori să se confrunte cu situații dificile sau clienți nemulțumiți. De aceea, e important să se poată descurca în orice situație. 6. Să fie harnică și dedicată. Lenea nu are ce căuta la noi în firmă și ne plac doar persoanele care sunt dispuse să dea 110% în tot ceea ce fac! 7. Să fie corectă din toate punctele de vedere atât cu colegii, cât și cu pacienții. 8. Să fie organizată. Ne place ordinea și curățenia! 9. Să fie responsabilă. Apreciem persoanele care au curajul să-și asume răspunderea pentru greșelile lor. 10. SĂ FIE ABSOLVENTĂ A UNEI FACULTĂȚI DE KINETOTERAPIE. 11. SĂ AIBĂ AVIZ DE LIBERĂ PRACTICĂ ELIBERAT DE COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR. 12. EXPERIENȚA ÎN KINETOTERAPIE, MASAJ ȘI ELECTROTERAPIE REPREZINTĂ UN MARE AVANTAJ! Ce va face această persoană? 1. Va pune în aplicare procedurile din fișa de tratament, care pot include KINETOTERAPIE, MASAJ (TERAPEUTIC / DE RELAXARE) ȘI PROCEDURI DE ELECTROTERAPIE / LASER / ULTRASUNET. 2. Va sta alături de pacient pe toată durata tratamentului! 3. Va explica pacienților pe înțelesul lor care este problema cu care se confruntă și cum îi putem ajuta. 4. Va programa pacienții atunci când va fi nevoie. 5. ... lăsăm loc liber pentru ce ne mai vine în minte pe parcurs... ) Ce îi oferim? 1. Salariu fix + bonusuri. 2. Sâmbăta și duminica libere. 3. Mediu de lucru modern. 4. Atmosferă de lucru plăcută. 5. Colegi tineri și de treabă. 6. Seriozitate. De când avem nevoie? Cât mai repede! Am dori chiar de mâine! Dacă te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivești cu descrierea de mai sus, trimite un mail cu CV-ul tău (ce include poză și cont de facebook / instagram) la adresa proactive.radauti@gmail.com și scrie în mail răspunsul tău la următoarea întrebare: De ce vrei acest loc de muncă? Te așteptăm în echipa ProActive Therapy! Cunoști pe cineva potrivit pentru acest job? Spune-i despre acest anunț sau dă te rog un SHARE!

 • Caut loc de munca în orașul Suceava, program de 8 ore de la 8 la 16 în domeniul sănătății ca asistent medical generalist sau asistent medical de farmacie, precizez ca am ambele postliceale făcute separat. Ca asistent de farmacie am vechime 10 ani și ca asistent medical am experienta un an. Doresc sa lucrez într o farmacie, magazin naturist, într o clinica medicala sau cabinet medical. Doresc seriozitate și aștept seriozitate, nu sunt de acord cu angajarea de proba. Nr meu de tel

 • Asistent medical generalist caut loc de muncă în Radauti

 • Asistent medical generalist, cu experienta în domeniu, permis categoria B, ma deplasez la domiciliul pacientului ( pe baza prescripției medicale), pentru : -administrare de tratamente (IM, IV, perfuzii) - ingrijire plagi (postoperatorii, ulcere varicoase, etc.) si escare - schimbarea sondei urinare - masurarea TA, glicemie Ofer și cer respect din orice punct de vedere, atat profesional cât și personal! Nu deranjați inutil!

 • 14

  Cerinte post: - Studii de specialitate; - Autorizatie libera practica si asigurare malpraxis documente valabile; - Experienta in domeniul medical, experienta pe un post similar constituie un avantaj; - Atitudine proactiva, pozitiva, profesionala; - Capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate - Apreciem disciplina, punctualitatea si responsabilitatea - Personalitate caldă, orientată către pacient și nevoile sale Beneficii: - Salariu atractiv - Zile libere de sarbatorile legate si 21 de zile de concediu; Sunt invitati sa aplice candidatii responsabili, care isi practica meseria cu pasiune si integritate profesionala si care isi doresc sa se dezvolte alaturi de o companie pe termen lung.

 • 1

  Cabinetul are2 incaperi(19metri patrati).Se află în incinta fostei Policlinici din orașul GURA HUMORULUI.Informatii la telefon: .

 • Asistent medical cu experienta execut tratament la domiciliu celebrolysin, neo endo, xefo, anticoagulante, vaccin antigripal...Tel 0758928963. Rog seriozitate.

 • Salveaza cautarea