Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 37

  Clinica dentara stomatologica Timisoara, angajam asistenta medicala . Trimteti cv la adresa

 • 2

  Familie, tineri,copil mic, oferim serviciu part time la domiciliul nostru, detalii in privat, scrieti pe whats up va rugam.

 • 13

  Angajez infirmiera pentru camin batrani in Dumbravita centru! Salar super atractiv, decontez si transportul! Telefon 0724153468

 • 1

  Buna ziua! Caut brancardier,pentru mai multe detalii ma puteti contacta la .

 • 5

  Angajăm asistentă stomatologie cu sau fără experiență. Cabinetul stomatologic este situat lângă Spitalul Judetean.. Detalii la telefon: Ne puteți trimite CV-ul dumneavoastră, cu poza atașată.

 • 10

  Angajam Controlor poarta (8h - 1 schimb), Ingrijitor curatenie (8h - 2 schimburi), Infirmiera (8h - 3 schimburi). Oferim: pachet salarial atractiv, contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de lucru excelente. Informatii la telefon . Adresa Oncohelp - Str. Ciprian Porumbescu, nr. 59, Timisoara.

 • Asistent de balneofiziokinetoterapie caut loc de munca in domeniu. Precizez faptul ca am 1 an si 10 luni de vechime in domeniu. Am lucrat pe partea de kinetoterapie in sala si bazin, pe partea de fizioterapie dar si pe partea de masaje. Sunt disponibil la angajare imediat. Doar in Timisoara.

 • sc Clinica Dentara Dental Tour srl , cauta colaboratori medici endodonti Cei interesati pot trimite cv la : Relatii la telefon :

 • 1

  Sc Clinica Dentara Dental Tours Srl , cauta colaboratori medici dentisti . Cei interesati pot trimite cv la: Relatii la telefon

 • Dorim sa angajam un medical stomatolog la clinica noastra din Londra / Clapham. Cazarea pentru primele doua luni este asigurata de noi cat si transportul. Restul detaliilor se pot discuta la telefon, sau via email. Va rugam sa ne trimiteti un cv si revenim la dumneavoastra cu un telefon. Experienta minima: 4 ani. Important: Nu suntem agentie de recrutare, nu se percep comisioane de nici un fel, discutati direct cu noi cei de la clinica.

 • 6

  Clinica stomatologica BIODENTARIUM, angajeaza asistenta medicala/stomatologie Program de lucru 6 ore, in ture, luni-vineri. Beneficii salariale , mediu de lucru placut si echipa tanara. Va rugam sa trimiteti CV la adresa:

 • 2

  Cerinte: - Studii de specialitate - Autorizatie de libera practica vizata pe 2021 - Experienta in domeniu de minimum 1 an - Responsabilitate si implicare - Spirit de echipa - Seriozitate si punctualitate Oferim: - Program de lucru full time - Salariu atractiv -Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa de profesionisti Cei interesati sunt rugati sa trimita CV cu poza pe adresa de e-mail: Informatii la telefon:

 • 4

  Laborator nou deschis in Timișoara , angajează personal ...biolog, biochimist , chimist !!! Program de lucru 16.00 - 20.00 Salariu motivant !!!

 • Cabinet stomatologic, situat in zona Sinaia, cauta colaborare cu medic ortodont o singura data pe saptamana vinerea, dornic sa primeasca pacientii cabinetului ! Chiria este de 100 euro pe luna.

 • 11

  Clinica Smile Up isi mareste echipa! Cautam colegi pentru pozitia de asistent medical. Daca esti student in anii preclinici si doresti sa acumulezi experienta sau pur si simplu esti o persoana pozitiva , orientata spre solutii ,te vrem in echipa noastra! Mediul de lucru si climatul este prietenos si relaxat, la fel cum ne dorim sa fii si tu. Pentru noi nu conteaza doar competentele, ci si integrarea in colectiv. Poti afla mai multe despre noi accesand: Trimite-ne CV-ul tau pe adresa:

 • 22

  SC Smile Clinic SRL angajeaza asistenta medicala. Va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa de email. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0730 076 453, 0256 246 395.

 • 3

  Clinica Radiologie Dentara in Timisoara cautam Asistent Radiologie Dentara Cerinte: * asistent medical generalist * domiciliul pe raza municipiului Timisoara * cunostinte de operare PC * organizata, empatica cu pacientii, bune abilitati de relationare Responsabilitati: * efectuarea de radiografii dentare * invatarea programelor de imagistica specifice clinicii * interactioneaza cu pacientii si medicii stomatologi * inregistreaza documente, gestioneaza apelurile telefonice

 • 1

  Sunt studenta in anul VI la facultatea de Medicina Dentara din Timisoara si ofer tratament gratuit persoanelor care sufera de boala parodontala (mobilitate dentara, retractii gingivale). Tratamentul va fi efectuat cu ajutorul medicilor specialisti, vor exista masuri stricte de protectie avand in vedere situatia pandemica. Se cere punctualitate si seriozitate.

 • 4

  Angajam Asistent medical generalist pentru spital: 1 post - sectia Hematologie, 1 post - sectia UTS. Oferim: pachet salarial atractiv, contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de lucru excelente. Informatii la telefon sau prin email la Adresa Str. Ciprian Porumbescu, nr. 59, Timisoara.

 • 13

  Clinica stomatologica A-A Dental Clinic cauta asistenta medicala pentru stomatologie. Cerinte: - studii de specialitate; - persoana cu excelente abilitati de comunicare, orientata spre nevoile pacientului, responsabila si organizata, abilitati de lucru in echipa, implicare si promptitudine in realizarea sarcinilor; - este obligatorie cunoasterea materialelor si a instrumentarului specific. Responsabilitati: - asistarea medicului la diverse proceduri stomatologice - igienizarea cabinetului CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: aadentalclinic @ yahoo.com

 • Salveaza cautarea