Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina veterinara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Clinica veterinară Dr. Vet Clinic angajeaza 2 medici veterinari Cerinte specifice: Studii superioare finalizate în Medicină Veterinară; Experiență de minimum 2 ani în domeniu; Disponibilitate pentru a lucra în ture - IMPORTANT: doar persoanele disponibile sa lucreze in ture de noapte sunt rugate sa aplice! Cunoștințe de lucru cu Microsoft Office (Excel, Word); Abilități excelente de comunicare și relaționare; Și nu în ultimul rând, să iubească animăluțele. . Locație: Zona Decebal, București Suntem în căutare de persoane serioase, pasionate de meserie, orientate către a obține rezultate optime. Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul lor la adresa de e-mail: sau pot apela numărul de telefon: . Pachet salarial motivant Bonusuri in functie de performante

 • Asistent veterinar cu peste 20 de ani de experienta caut de munca.Mentionez faptul ca sunt autorizat pentru monte artificiale la bovine si suine.

 • Activitatea se va desfasura in cadrul unei farmacii veterinare din Bucuresti, sector 1. Principalele responsabilitati fiind promovarea si vanzarea produselor catre clienti, mentinerea unei bune relatii cu acestia precum si alte responsabilitati ce tin de buna functionare si organizare a unitatii. De asemenea, sa fie serioasa, responsabila si disponibila pentru firma. Experienta in vanzari este un plus. Program luni-vineri 6 ore/2 ture 2 weekend- uri/luna Salariu începând cu 2000 lei/net.

 • Cabinetul veterinar PetVet Oradea angajeaza medic veterinar pentru animale de companie. Programul de lucru este de 8 ore pe zi. Pachetul salarial se negociaza la interviu si este in functie de experienta. CV-urile se trimit la adresa de e-mail. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • 12

  Clinica noastra ofera o gama foarte larga de servicii veterinare : chirurgie de la toate gradele de dificultate pana la tratamete pentru boli complexe, examene ecografice,analize de biochimie si hematologie, evaluari si consultatii cardiace, examen radiologic(in curand). Astfel ca, mai avem nevoie de ajutoare! Se cauta persoana serioasa, amabila, rabdatoare, atenta la detalii si proactiva. Obligatoriu cu dragoste pentru animale. Experienta in domeniu constituie un avantaj major! Oferim un mediu de lucru placut, in continua perfectionare cu o clientela deja formata. Salariu de baza plus bonus in functie de realizari si implicare. (mai multe detalii se vor discuta la interviu).

 • SC FRAHER SRL angajeaza pentru Ferma Zootehnica Traian din judetul Tulcea MEDIC VETERINAR Persoanele interesate sunt rugate sa depuna CV-ul pe adresa de email: au pe wats up la numarul de telefon: sau . De aemenea va ateptam la sediul nostru din Tulcea, strada Forestierului, nr 34.

 • Descrierea jobului RESPONSABILITATI: - indeplinirea activitatiilor zilnice din cadrul fermei , conform procedurilor interne - coordonarea si monitorizarea echipei de muncitori pe care o are in subordine - coordonarea activitatilor specifice de crestere a animalelor - asigurarea managementului eficient al fermei BENEFICII : -pachet salarial motivant -cazare in incinta fermei Descrierea companiei SC FRAHER SRL punct de lucru localitatea Traian, comuna Cerna, judetul Tulcea

 • SC FRAHER SRL angajeaza pentru Ferma Zootehnica Traian din judetul Tulcea MEDIC VETERINAR Persoanele interesate sunt rugate sa depuna CV-ul pe adresa de email: au pe wats up la numarul de telefon: sau . De aemenea va ateptam la sediul nostru din Tulcea, strada Forestierului, nr 34.

 • Angajez urgent tehnician veterinar la circumscriptia din comuna Tulghes, Harghita. Cerinte minime: permis de conducere cat.B. Experienta constituie un avantaj.

 • 19

  Angajam receptioneri pentru Spital Veterinar. MARCO VET isi mareste echipa. Cautam coleg pentru postul de receptioner full time. Cerinte: - Limba engleza la nivel conversational -Studii medii -Cunostinte de contabilitate primara(intocmire monetare,incasare ,situatia stocurilor). -Spirit de echipa -Experienta constituie un avantaj ! -Salariul se negociaza in urma interviului Pentru a afla mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 2

  Clinica Veterinara Nory Vet angajează asistent de farmacie CERINTE: Experienta in farmacie si Pet-Shop constituie un avantaj. Corectitudine si respect fata de proprietarii de animale si colegi. Persoana integra, responsabila si empatica. Bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala. Persoana pozitiva cu spirit de observatie, viteza de reactie, rabdare si autocontrol. Persoana riguroasa, metodica si ordonata. Capacitate de adaptare si prioritizare. Proactiv in devoltarea cunostintelor profesionale si actualizarea cu cele mai bune practici de medicina veterinara, terapii si medicamente. Cunostinte de MS Office si utilizare aparatura de birou;Cunostinte limba engleza (un avantaj). Dacă consideri ca îndeplinești aceste cerințe, te invităm să te alături echipei noastre!

 • 5

  Cerințe: Suntem o clinica medicala veterinară din Timisoara si scoatem la concurs 1 post de personal curatenie. Solicitam: - seriozitate - promptitudine si loialitate Beneficii: Salariul net: 2500 lei. Condiții: Programul de lucru este de 8 ore, de luni pana vineri. Responsabilități: - curătenie în cabinet, curte si curatenie după animale.

 • SC Melodin Srl angajează medic veterinar pentru animale de companie

 • Cabinet veterinar CRiVet din sectorul 3 angajeaza medic veterinar cu experienta minim 2 ani. Program in ture, salariu atractiv, bonusuri in funcție de performante. Detalii la telefon.

 • 14

  Angajez asistent/a veterinara, medic veterinar, pentru comunele Maracineni, Darmanesti, Stalpeni, Vladesti, judetul Arges, obiectul de activitate se desfasoara pe teren, actiuniile sanitar-veterinare, recoltare probe sange animale, vaccinare animale, crotaliere animale, tuberculinare bovine, tratamente zilnice,interventii chirurgicale, completare tabele si registre la sediu.Se accepta si fara specializare veterinara la inceput, dar apoi cu urmarea cursuriilor de asistent/a veterinara.

 • Angajam la Clinica Mega Vet&Pet SA full time ! www.megavet.ro

 • Angajez medic veterinar cu sau fara experienta la CSV Panticeu, jud. Cluj. Pentru detalii la telefon.

 • SC Sabanvet SRL angajeaza medic veterinar care poate fi si debutant,pentru loc.Umbraresti,Ivesti din judetul Galati. Relatii la Telefon:

 • Caut, în vederea asocierii și colaborării ,medic veterinar. Dețin spatiu generos pentru utilizarea și dezvoltarea unui cabinet veterinar.

 • Angajez Farmacist pentru farmacie veterinara cu experienta in domeniu veterinar . Salariu atractiv cu bonificatie in functie de vanzare . Detalii la nr 0747688604.

 • Salveaza cautarea