Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Nivel de studii: Calificat

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Bună ziua Doresc sa iau legatura cu familia din OCNA MURES care are nevoie de ingrijitoare pentru o doamnă Mulțumesc frumos

 • Prestez servicii de menaj la domiciliul clientului ,curatenie,calcat ,spalat ,ma puteti contacta la nr de telefon

 • Persoana cu experienta ofer servicii de menaj in localitatea Craiova. Posed permis de conducere

 • Caut de lucru ca bona experienta ma caracterizează avînd în grija peste 15copilasi cu vîrste diferite Doresc multa seriozitate asa cum sunt si eu!

 • Prestez servicii de curățenie în apartamente , vile, etc. Sunt disponibila 1 zi pe săptămâna. Exclus bărbați singuri. Irina.

 • 12

  caut menajera casa privata, cu urmatoarele calitati: experienta si EFICIENTA, seriozitate, disponibilitate full-time, de 2-3 ori pe saptamana, de preferat sub 60 de ani.

 • Recrutam menajera cu experienta pentru familie deosebita. Locatie: apartament rezidential in Dorobanti, sector 1 Program de lucru: 8 ore/zi Activitatea se desfasoara de Luni pana Vineri in intervalul orar 8.00-16.00. Atributii: activitati de menaj complet, spalat si calcat Cerinte post: experienta anterioara pe post similar si prezentarea referintelor, persoana activa, responsabila, ordonata si organizata, interesata de o colaborare pe termen lung. Salariul lunar net: 2500 lei. Contract de munca perioada nedeterminata Beneficii: abonament medical la clinica privata Completati fisa de interviu, accesarea link-ului recomandat: https://forms.gle/GoVtGJN9XLdCXbr3A sau programari interviu telefonic de Luni pana Vineri intre orele 11:00-16:00 Suntem acreditati si ne recomanda experienta de 17 ani pe piata muncii din Romania. Pentru mai multe informatii si alerte de joburi, urmariti pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment

 • 4

  Societate comerciala Bucuresti angajeaza personal curatenie 1 post full time, cu experienta, serioasa, muncitoare, fara cazier judiciar, iubitoare de animale. Menajul se efectuaza in principal la biroul din Zona Unirii/Piata Operetei si ocazional in locatii ce se inchiriaza in regim hotelier. Salariu 1.500-1.800.Program 9.30-18.00 Luni-Vineri Persoanele interesate pot trimite CV Pentru alte informatii puteti suna doar L-V intre orele 10:

 • Caut de lucru parte -time ingrijire batranii,parte time sau copil de la 16-21 .Sunt o persoana nefumatoare cu experienta si calificarii.Nu deranjati daca cautati relati sau sex,nu caut asa ceva.

 • 10

  SC. BEIMARY SRL - ÎNGRIJIRE BĂTRÂNI AUSTRIA și GERMANIA Suntem pe piața din anul 2011, recrutam persoane doritoare sa lucreze la îngrijit persoane vârstnice în: Austria - zona Wiena și împrejurimi. Salariul începe de la 55 euro net pe zi, el poate creste în funcție de gradul de invaliditate a persoanei îngrijite, familia plătește SVA pt luna lucrata și cea de repaus, transportul la adresa. Germania - oferim doua modele de angajare: 1.Contract legal pe Germania, Salar: 1960 euro pt. o persoana, transport, la care se adaugă și alte facilități. Fără comision. 2.Contract legal în RO. -Asigurare medicala gratuita -Transport asigurat la adresa -Toate taxele plătite la statul roman -Salariul 1600-1700 euro -Nu se percepe comision Pentru detalii amanuntite ne puteți suna la nr. Telef. 075 766 747, Birou - 0369/434143 intre orele 8 si 12, la sediul firmei, in Mediaș, str. I. C. Brătianu, nr. 24. Va așteptăm cu drag! Persoanelor care nu cunosc limba germana și doresc sa învețe, pot sa se înscrie la cursurile organizate de firma noastră.

 • 2

  Doamna de 56ani cu o experiență de 15ani în îngrijire de pèrsoane în vârstă sau copii caut loc de munca in hunedoara

 • 14

  Caut menajera cu experienta. Program de lucru: Lu-Vi 12-18. Cerinte: persoana serioasa, organizata, flexibila. Atributii: activitati de curatenie, spalat, calcat, cumparaturi, diverse activitati in bucatarie Ofer 100 lei/zi Rog peroanele care sunt interesate sa lase un cv si numar de contact. Perioada de proba se va plati separat.

 • Doamna serioasă i îngrijesc batrini contra cedare locuinta după decesul acesteia 0769116347

 • 2

  Angajam infirmiera si ingrijitoare batrani, inclusiv familii apte de munca, cu sau fara calificare, cu regim intern sau in ture, la un camin de batrani din cartierul rezidential Pipera. Asiguram contract de munca, salariu motivant (2.500-3.000 lei), masa si cazare. Tel: 0751535351 sau 0740852564.

 • 1

  Bona cu experienta , din Bucuresti, doresc oferta externa pentru ingrijire copil Disponibila imediat Telefon 076 777 22 29

 • 1

  Angajam ingrijitoare pentru companie persoana deplasabila. Atributii: menaj de intretinere, gatit, companie si supraveghere Locatie: Bucuresti, apartament zona centrala Program de lucru: intern, 4-5 zile libere / luna Oferta salariala: 2800-3000 lei/luna. Cazare si hrana asigurate de angajator Cautam o persoana cu experienta anterioara si referinte, persoana serioasa, interesata de o colaborare pe termen lung. Completati fisa de interviu, prin accesarea link-ului recomandat: https://forms.gle/GoVtGJN9XLdCXbr3A Programari interviu telefonic de Luni pana Vineri intre orele 11:00-15:00 Ne recomanda experienta de 17 ani pe piata muncii din Romania. Pentru mai multe informatii si alerte de joburi, urmariti pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment

 • Recrutam bona pentru familie deosebita. Varsta copiilor: 5 ani si 4 luni Locatie: Pipera Program de lucru: intern Activitatea se desfasoara incepand de Vineri dimineata pana Duminica seara/Luni dimineata. Exclusiv atributii de baby-sitting. Oferta salariala: 1800 - 2200 lei, negociabila in functie de experienta anterioara Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta si referinte, proactiva, vesela, responsabila, absolvent de studii pedagogice, interesata de o colaborare pe termen lung. Asteptam aplicatia ta. Vrem sa te cunoastem si sa te recomandam clientilor nostri. Completati fisa de interviu, prin accesarea link-ului recomandat: https://forms.gle/jVsdeKw8ueeL6uA27 sau programari interviu telefonic de Luni pana Vineri intre orele 11:00-15:00 Suntem acreditati si ne recomanda experienta de 17 ani pe piata muncii din Romania. Da Like pe pagina de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment Vei primi informatii si alerte de joburi!

 • Doamnă 58 ani familistă caut să îngrijesc o bătrână sau un bătrîni contra locuință rog numai oferte serioase .

 • 2

  Cautam personal ingrijitoare de batranii ,asistente vorbitoare lb.germana la nivel de conversatie.Cu experienta in domeniu si diploma..Salar 1500-2000euro net .

 • Cautam doamne pt ingrijit persoane varstnice la domiciliu in Austria .Necesar lb.germana la nivel de conversatie.Diploma in domeniu si experienta .Pt mai multe detali sunati la nr

 • Salveaza cautarea