Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Domn foarte experimentat și motivat îngrijesc bătrâni la domiciliul acestora non stop cu menaj și tratament complect

 • 1

  Avem oferte de munca la ingrijit batrani in Germania , cu plecari rapide! Contact la Se cere limba germana nivel mediu si experienta in ingrijirea unei persoane Se ofera: - Contract legal - Transport gratuit pana la domiciliul pacientului - Asigurari de Sanatate Gratuite - Taxe si impozite platite de firma - Cazare si mese asigurate - Salariu in functie de nivel de limba germana si experienta - Bonusuri atractive de recomandare si perioade de sedere - Plata se face in cont bancar la inceputul lunii - Plecari rapide, cazuri la alegere si turnusuri dupa preferinta - se ofera si lectii gratuite de limba germana online cu profesor pentru doamne incepatoare - nu luam niciun fel de comision - beneficiati de un coordonator dedicat pe tot parcursul colaborarii si a sederii la caz Se pleaca direct la caz! Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic la . Multumim!

 • 2

  Avem locuri de munca la ingrijit batrani in Germania la domiciliul pacientului! Pentru informatii sunati va rugam la ! Se cere limba germana si experienta in ingrijirea unei persoane Oferim: - transport gratuit pana la domiciliul pacientului - cazare si mese gratuite - asigurari de sanatate gratuite - taxe si impozite platite de firma - contract legal - turnusuri de minim 1 luna pana la 4 luni - plecari rapide - un coordonator dedicat - nu luam niciun fel de comision - salariu negociat in urma unui interviu telefonic de limba germana Se pleaca direct la caz, nu se sta in carantina! Va rugam sa ne contactati telefonic pentru alte informatii, va multumim!

 • 9

  CONDITII :-SALAR 3000 EU/LUNA -AL 13 SALAR, -RECUNOASTERE VECHIME, -CONCEDIU 30 ZILE, -ADAUS SALAR PENTRU SHIMBURI, -ZONA BAVARIA ,APROAPE DE MUNCHEN, -DISPONIBILITATE DE A INVATA LIMBA GERMANA PENTRU RECUNOASTEREA PREGATIRII ,SA FACA CERTIFICATUL DE LIMBA GERMANA B2. -

 • 22

  Angajam operatori productie in domeniul fabricarii volanelor auto Se ofera: - pachet salarial atractiv - contract de munca pe perioada nedeterminata - stabilitate la locul de munca - analize gratuite la angajare si anuale - experienta nu este necesara - formarea personalului se face la locul de munca !!! - sansa de a lucra intr-un mediu curat si stabil. Pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati la nr de tel: 0359 411 177 ; 0259 41 66 40

 • 14

  SC angajeaza operatori productie (barbati si femei) pentru montat si cusut piele pe volan. Oferim: • seriozitate • stabilitate • salarizare atractiva! • mediu de lucru placut si curat Pt mai multe detalii, va rog sa ne contactati la tel: 0359411177; 0745362357, 0359809569

 • 1

  domn priceput in toate ofer menaj complect la domiciliul clientulului in toate privintele full time sau permanent

 • Familie cu domiciliul in Biharia, căutăm o doamnă serioasă pentru menajul casei, cu experiență în menaj. Este important să știe să calce, să gătească, să facă curat, să nu consume alcool și să fie nefumătoare. Informatii suplimentare la .

 • 1

  Doamna draguta,rabdatoare, 45 de ani vorbitoare de kb maghiara,rom na,engleza ingrijesc copii ma -sedig -cu totul ca sa se -somra bine copilul in timpul cat perec -cu ea/el,contactati-ma -cu toata incredere,ne de contact

 • Absolvent al Facultății de Teologie din Cadrul Universități, Oradea 2018 absolvent al programului de master anul 2020 sunt dispus să supraveghez ,copii care nu au cu,cine sa stea din ,Orașul Beius.Ma găsiți la numărul de telefonul 0741558970 Bogdan.Mentionez ca am terminat modulul pedagogic ,Oradea.

 • Caut femeie pentru menaj, o dată pe săptămână la o casă cu 5 dormitoare în Ioșia. Doresc o colaborare pe termen lung. Aștept oferte din partea doritoarelor.

 • 1

  Angajam ingrijitoare batrani la domiciliu in Oradea. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, 8 ore/zi. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0771 735 946, 0359 444 888 sau 0359 178 160 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00-17.00. Se cere experienta in ingrijire, permis de conducere si curs de ingrijitor batrani la domiciliu. OBLIGATORIU DISPONIBILITATE LA PROGRAM FLEXIBIL. Vă mulțumim.

 • 1

  Caut doamna sau domnisoara cu varsta cuprinsa intre 33-45 de ani, pentru "menaj prietenie discreta", (curatenie - maxim 2 ore jumate, 350-400Ron), Fara etnie, tatuaje, piercing sau altele. Mai multe informatii doar la telefon. NU RASPUND LA MESAJELE DE PE TELEFON SAU CELE DE PE SAIT, NUMERE PRIV. Raspund doar la telefon.

 • Angajez o doamna serioasa si responsabila pt ingrijirea unei persoane bolnave,la domiciliul meu,in sat Carasau,nr 157,jud Bihor.Detalii la tel.

 • 1

  Caut de lucru, in domeniul de : curatenie de apartamente si ingrijire a batrinilor sau a bolnavilor sau cumparaturi pentru ei , si de a face mincare pentru batrini sau bolnavi si pentru orice virsta cine e foarte ocupat cu munca. Stiu sa gatesc foarte bine am lucrat ca bucatareasa la pensiuni , ma pricep bine si la curatenie generala si la ingrijirea batrinilor si a bolnavilor . Caut de lucru in aceste domenii numai in Oradea ! inf . zilnic la tel :

 • 5

  firma serioasa angajeaza personal pentru curatenie cu divers interval orar , divers salar in functie de seriozitatea si abilitatea dv profesionala 0742119977

 • Ofer servicii de călcat și curățenie în zona Nufarul Sinmartin. Disponibilitate 2ori pe săptămână. Marți și Joi. Ofer seriozitate și cer seriozitate. Mulțumesc. Telefon ..

 • 2

  Cautam femeie serioasa, puternica, cu experienta in ingrijirea persoanelor in varsta cu probleme de deplasare. Program de lucru : 2 ore dimineata, 2 ore la pranz de preferat 7,30-9,30 respectiv 13-15 . Nu se accepta persoane din afara localitatii , preferabil din zona centrala a orasului. Cerintele postului ar fi: dus persoana la baie cu igiena locala, dat mancare si medicamente, spalat vasele dupa mancare, dezinfectare wc dupa utilizare, curateniei in camera si bucatarie. Salar oferit: 50 lei / zi cu plata la sfarsit de saptamana .

 • 2

  Angajez personal curatenie cu 4 ore! Serviciile de curatenie vor fi efectuate la scari de bloc, birouri, apartamente in regim hotelier, etc. Cerem seriozitate si responsabilitate, bun simt si punctualitate. Oferim salariu competitiv, conditii bune de lucru, transport la punctele de lucru. Relatii la telefon sau asteptam CV aici pe platforma.

 • 2

  Cautam persoana care sa stea 8 ore pe zi cu matusa mea, care are nevoie de asistenta. Principalele responsabilitati: - asistarea la ridicarea persoane de pe pat pe scaun WC (1 data la 2-3 ore); - ducerea mancarii de la bucatarie la persoana cu probleme (persoana mananca singura); - asistarea persoanei cu probleme la intretinerea igienei corporale; Se va solicita disponibilitatea in cel putin 2-3 weekend-uri pe luna pentru 24-30 de ore. Perioada de weekend va fi platita suplimentar (pentru cele 24-30 de ore); De asemenea se va solicita disponibilitatea persoanei de a sta 1 saptamana pe luna noaptea (parintii vor fi plecati la munca in schimbul de noapte); Persoana se doreste a fi ordonata, curata si serioasa. - Alex

 • Salveaza cautarea